עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. !

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by dahaka,

יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250 והדרייבר שלי הוא גירסא 8.231.0.0 ויש גירסא חדשה 8.252.0.0 יש עניין לעדכן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by gal atedgi,

שלום לכולם יש לי שאלה מה ההבדל מסך בין שני הכרטיסי מסך הבאים ATI Radeon 3450HD ו Geforce 8500GS מבחינת מחיר והכל וגם מבחינת איכות הכרטיס עצמו תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by LeTz,

שלום. יש ברשותי מחשב פנטיום 4, מעבד 2 ג'יגה, ו-512 זיכרון. כרגע יש ברשותי רדאון 9000 עם 128 מגה זיכרון, והייתי מעוניין להחליפו. אשמח לקבל את המלצותיכם.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. יש איזה מתאם? אפשר לבקש כשקונים את המפרט? נערך, מצטער פשוט לא ישנתי הרבה זמן

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

אני יכוול להחליף את ה R9000 PRO שלי ב כרטיס quadro 4 64 MB האם הכרטיס טוב יותר ?......אני יודע שאילו כרטיסים מקצועיים של NVIDIA השאלה אם הוא מהיר יותר למשחקים כי עדיין יש לו רק 64 מגה ...כמו לכרטיס הנוכחי שלי R9000 PRO ? אם אפשר תשובה מהירה לעוד היום ... תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Cyron,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתחום ה-1500 שקל עד כה נתקלתי בשתי מסכים: LG L1750SQ Samsung 721S מה עדיף ביניהם ? למישהו יש נסיון עם אחד המסכים ? כמו כן מעוניין לשמוע המלצות על מסכים אחרים בתחום המחירים הזה תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by ronbubl,

http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 טמפרטורת עבודה במצב רגיל (שולחן עבודה) עומדת על כ59 מעלות לאחר משחק מגיע לאיזור 75+. הכרטיס מסך בן שלוש שנים+ מעולם לא עשיתי לו OC. שאלתי היא - האם יש צורך לפרק את גוף הקירור (איך) ולמרוח משחה תרמית חדשה? האם הטמפרטורות יירדו? האם אפשר במצב הנוכחי לעשות OC לכרטיס? אם כן עם איזו תוכנה? CCC? ATI TRAY TOOL? RIVA?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by costa_666,

שלום. נתחיל ונאמר שאין לי מושג במחשבים. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD5970 2G DDR5 256BIT SAPPHIRE. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7. אני רוצה לקנות כבל שיחבר בין המחשב לטלוויזיה (זתומרת שאני אראה ואשמע את מה שיש על המחשב בטלוויזיה). בטלוויזיה יש לי חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת MINI DP. הבנתי שאני צריך לקנות מתאם MINI DP TO HDMI אבל אז שמעתי שהוא לא מעביר סאונד. אשמח אם תוכלו להביא לי לינק למוצר שאני צריך לקנות דרך איביי (כי הכי זול שם) שיעביר לי גם וידאו וגם סאונד. יש לציין שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא 3.5 מטר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. Started by vbwx,

מכרתי XFX 6800 XT 256MB PCIE עכשיו, הכרטיס עם שנתיים אחריות ממרדנית, וקניתי 8800GTS 640MB, ככה שהוא היה תקוע לי איזה חודשיים בארון בלי שימוש, ומכרתי אותו ב 250 שקל.. עכשיו, בכל מקרה אם לא הייתי מוכר אותו אתמול ב250 שקל אז עד שהייתי מוצא קונה אחר הוא כבר היה שווה 50 שקל! מה אתם אומרים על העיסקה?

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  16. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by nitsanroz,

שלום אני קונה מחשב חדש מבוסס מעבד INTEL E6750 אני רוצה לקחת את המאיץ מהמחשב הישן - MSI RX1300PRO-TD256E קישור לדף יצרן של הכרטיס http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=786 מה דעתכם? טעות חיי או אפשר להסתדר? לא מתוכנן למשחקים רק עריכה גרפית אפילו לא תלת מימד או וידאו (לפחות כרגע)

18. Started by Vladgi,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by devek,

כבר מעל לחודש שלא השתמשתי ב TV-OUT שלי. לפני מספר ימים הורדתי את הדריבר החדש של NVIDIA ורציתי לראות איזה סרט בעזרת ה TV-OUT כמו שהייתי נוהג לעשות בעבר רק שהפעם ה NVIEW לא היה מוגדר וכשהגדרתי אותו ובאתי לבחור פורמט צפייה לטלויזיה לא ניתנה לי האפשרות.. הנה התמונה: בעבר הצלחתי להשתמש בזה אז מה הבעייה הזאת עכשיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…

22. Started by Double-U,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו עד 700 ש"ח והוא קונה מIVORY והוא רוצה להריץ LEFT4DEAD טוב המפרט שלו: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 3800+ כרטיס מסך : 256MB 7800GT 2GB RAM לוח אם : DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ספק : enermax 485W תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים