עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD זול מישהו יכול להמליץ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  2. יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. שאלה בכותרת. איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by mor873,

מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Yotam_,

שלום, לאחרונה קיבלתי את הרעיון לחבר למחשב טלוויזיה כמסך שני, קודם כל, רציתי לדעת אם הדבר מתאפשר בכרטיס מסך זה: יש לי 3 יציאות, אחת למסכי CRT, אחת באמצע, שבעזרת מתאם, חיברתי לכבל של הטלוויזיה, ועוד אחת שאני משער שהיא למסכי LCD וכו'. השאלה היא עכשיו איך אני מגדיר את הכל? בדרייברים של ATI עשיתי force detection of my tv screen, ומאז ומתמיד הופיעו לי 2 מסכים ב display properties. ניסיתי עכשיו לעשות extend my desktop, וזה לא עובד. מה אני עושה לא נכון? תודה רבה מראש! נ.ב שמתי לב שבחיפוש לבעיות עם חיבור טלוויזיה לא מצאתי אף לא נושא אחד שקיבל תגובה! אני ממש אודה למי שיוכל לתת את המידע אפילו הכי קטן.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. על איזה כרטיס הייתם ממליצים בתקציב של 1000 ש"ח AGP: ?ATI X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI VIVO AGP 970 ש"ח LEADTEK Winfast A7600GT TD 256MB DDR3 AGP 1035 ש"ח ושאלה נוספת: האם ההבדל הוא משמעותי בין הכרטיס הזול יותר שהמלצתם במדריך: Palit) AGP Geforce FX6800GS DDR3 256MB/128Bit - TV/DVI 800ש"ח הכרטיסים למעלה שווים את ה-200ש"ח? תודה מראש למגיבים. --- מפרט AMD סמפרון 3000 1024 RAM RADEON 8500LE GIGABYTE 8KNS NFORCE 3 --

7. Started by NIR36,

הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. השימושים העיקריים יהיו סרטי HD. אגב,האם מעבד E6550 יהיה מספיק לי ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by PT,

אני עוד שבוע קונה את הכרטיס ויש לי שאלה: הוא בא כXT מוחלש או שצריך לעשות לו פלאש כדי שיהיה XT? תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

האם כדאי לקנות את כרטיס הסמך הבא: BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION איך BFG בתור חברה? אני כנראה אשיג אותו במחיר זול, כדאי לקנות? נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות 8800GTS אז כדאי את הBFG? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn

13. Started by cousinIT,

הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by amit71,

שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by Oprapc,

כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)

16. Started by shlomom,

http://www.maximumpc.com/article/videocard_image_quality_shootout?page=0%2C0

17. היי חבר'ה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על : nVidia GeForce 9800GTX שמעתי שהוא כרטיס חזק. אני לא מבין בכרטיסי מסך אז רציתי לדעת בכלל מה ההבדל בין PCI-E או AGP מה ההבדל בינהם ואיך אני יודע מה מתאים למחשב שלי ? האם הכרטיס שאני רוצה לקנות כרגע - nVidia GeForce 9800GTX מתאים למערכת הבאה : Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 GB of Ram תודה רבה נ.ב חיפשתי באשכול FAQ לגבי השאלות ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9678 בכללי הוא טוב לכמה שנים? מומלץ לקנות אותו עם יש לי כרגע 6600gt 128 של ליטק? תודה שוב

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by alias,

תקציב עד 850 שיהיה יפה ועוד שמהו שלא הבנתי מה ההבדל בין CRT - Flat ל CRT - Conventional ??

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  20. שבת שלום לכולם! יש לי מחשב ATHLON 64 3000 מחשב ישן אבל טוב מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלויזיה 32 שיש לי אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך עם חיבור HD הבעיה שהחיבור הוא ישן AGPX8 אשמח אם תמליצו לי זה יותר לסרטים ואינטרנט עד 400 שח.[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:32:29 עזרה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. Started by devil2052,

אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. מפרט המחשב : לוח אם : Gigabyite GA-EP45-DS3 P45 מעבד E8400 כרטיס נוכחי 9800GT זכרונות OCZ 4G ספק OCZ500SXS 500W מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למחשב הזה . תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Mpro,

שלום! יש לי כרטיס מסך מדגם RADON 5800 הבנתי שיש אפשרות להביא כרטיס מסך מאותה הסדרה ולשלב אותו במחשב ? האם זה אפשרי? ואם כן מה ההספק שאני יקבל משני כרטיסי המסך?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by ar2r,

קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=182 ותודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.