כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך MSI - 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם כדי לקנות את הכרטיס הנ"ל או שבסכום כזה אפשר לקנות משהו יותר טוב ???
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! מישהו יודע אולי מה האורך המדוייק של כרטיס מסך 8800GT? בדקתי באתרים של eVGA ו-BFG, ולא מצאתי.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות את 4850 במבצע ב30 ש"ח פחות מה4770 האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם מערך של שני ati hd4870 יכנסו למארז antec p182 האם כתוצאה ממערך כזה תהיה בעיית חימום יתר
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?97792
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם במסכים מהסוג הנ"ל (24") כדי להציג משחקים בצורה טובה אני חייב גם CF/SLI כדי שיוכלו להתמודד עם גודל המסך או שגם כרטיס יחיד למשל כמו ה 4870 יוכל לעשות את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8600 GT ואני נתקל בנוסף לGT בכל מיני סיומות נוספות.. SP II, TDH, HTD, 2DHT, HTDP וכו' מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר לי מה הן אומרות :s05: תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיפשתי פה...אבל המחיר והטכנולוגיה מתעדכנת מיום ליום ב-ZAP ראיתי הבדלי מחירים חבל על הזמן...תוכלו בבקשה לעזור לי??? RADEON 9600 PRO RADERON 9600 XT 128MB RADEON 9600XT VIVO 256MB RADEON 9800 PRO 128MB יש לי פה מחירים של איזו חנות...שנראית דיי זולה...אני לא בטוח שמותר לי לפרסם...אז בינתיים אני לא...תוכלו להגיד לי מה הכי משתלם מבחינת מחיר-תועלת ומה בערך המחירים??? תודה... :s05:
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ממש מוזר. ניסיתי לפתוח אותה עם כל תוכנה אפשרית אך רואים רק רבע תמונה. כל שאר התמונה רואים באפור. אך בתצוגת THUMBNAUKS רואים את כל התמונה בקטן. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Leadtek 6800 gs ומסך view sonic . לשניהם יש חיבורי דיגיטל(לבן) ואנלוג(כחול) רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים האלה? האם זה משנה את איכות התמונה במסך? ואם מחברים את הדיגיטל ביחד אם האנלוג או בנפרד? ושאלה שלא קשורה לנושא האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם הכרטיס מסך הנ"ל? תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-