עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 512 של GIGABYTE אני קונה מחר טלויזייה של סוני FHD שהרזולוציה שלה היא 1920x1080p אני רוצה לחבר את ההטלוויזיה אל כרטיס המסך בכבל HDMI/HDMI האם כרטיס המסך יזהה את הטלוויזיה כמסך של מחשב? וייתן לי את האפשרות בהגדרות התצוגה להעלות או להוריד את הרזולוציה לפי רצוני? ואם הוא כן יזהה,אז אני יצטרך להוריד דרייבר מיוחד כמו למסך מחשב שלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by udi,

כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. אני נוסע עם חברים וחשבתי עם כבר אני בגרמנייה אז למה לא לקנות משם מסך טוב.. מה אומרים?? כמה כבר יכול לעלות לי?? כי משעתי שבגרמנייה המחריים זולים מאד.. תודה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by SkiOrDie,

שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by shaul,

לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. מהו הכרטיס Dual DVI (רצוי עם TV Out) בעל קירור פסיבי הכי זול שניתן לקנות בארץ בממשק PCI-E? בנתיים הכי זול שמצאתי זה זה: Gigabyte GeForce 6600GT ב-930 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66T256D-OEM&affiliate=zap עם קירור אקטיבי יש את: XFX GeForce 6600 ב-666 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2116 אבל אני לא רוצה מאוורר על הכרטיס... (כיום יש לי Matrox P650 Dual DVI AGP פסיבי שעלה לי מלא כסף, אבל אני צריך להחליף ל-PCI-E)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by redti,

יש לי כרטיס מסך 8600gt..אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולנגן סרטי hd ?

13. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by yuraxp,

ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  15. ועוד שאלה : כמה שזה יראה לכם מצחיק כיום אני מסתדר יפה מאד עם כרטיס מסך 3100 OB האם כדי לרכוש כרטיס מסך בנפרד , ואם כן במחיר של עד 300 ש"ח איזה כרטיס הכי מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

מה יותר טוב שני geforce 8800gt או geforce 8800gtx אחד

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. ברצוני להקליט תוכניות טלוויזיה על המחשב ו לצפות בהן מאוחר יותר בטלוויזיה .אז מה עדיף לקנות כרטיס מסך +כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO FEATURE יספיק לפעולה זו . אודה לכל הסבר בנושא

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. איזה כרטיס מסך יתאים יותר (או טוב יותר) עבור משחקי מחשב Fifa 09 , call of dute .... כרטיס מסך SAPPHIRE HD4550 512MB DDR3 או כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB תודה\

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. אז ככה, אני מתכנן למכור את כל המחשב, רק שאני לא יודע כמה לדרוש עליו.... אז החלטתי ללכת שלב שלב, ולמכור קודם תרכיבים הבעייתיים... קשה למכור מחשב עם 7800GS מכיוון שזה מייקר את העניין, כמה לדעתכם כשדאי לי לדרוש על 7800GS של XFX משומש??.... תודה. ובכלל על המחשב (המפרט בצד)

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by ShahafH,

כרגע יש לי GeForce FX5500 256MB ולפעמים משחקים עובדים לי דיי לאט גם אם זה ברזלוציה נמוכה והגדרות נמוכות. אין לי הרבה תקציב אז חשבתי אולי לשדרג לGeForce FX6200 256MB שלפחות המשחק יזוז נורמלי ולא לאט. אני גם משחק קאונטר סטרייק אז חשוב לי שהפריימים יגדלו. האם כדאי לי? יש לי לוח אם של GIGABITE והחיבור הוא AGP. תודה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by So@tr43,

משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by JSK,

אז ככה, ראיתי עכשיו ביקורת עליו פה באתר (אף פעם לא ראיתי אותה) וקראתי שהוא די טוב. ראיתי שהוא נמכר בערך ב1400. לאיזה כרטיס של ATI הוא משתווה? איך הוא? תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים