עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vbwx,

מכרתי XFX 6800 XT 256MB PCIE עכשיו, הכרטיס עם שנתיים אחריות ממרדנית, וקניתי 8800GTS 640MB, ככה שהוא היה תקוע לי איזה חודשיים בארון בלי שימוש, ומכרתי אותו ב 250 שקל.. עכשיו, בכל מקרה אם לא הייתי מוכר אותו אתמול ב250 שקל אז עד שהייתי מוצא קונה אחר הוא כבר היה שווה 50 שקל! מה אתם אומרים על העיסקה?

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?

3. Started by shloosh,

מה דעתכם על החדשים? במקום 4.7 של ati. מישהו יודע אם יש שיפור?/דברים חדשים?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Idanp,

18,654 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1646421 השיא הקודם עמד על 18,614 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033 ואני מאמין שזה ישבר בקרוב http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1571353

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. לפני כשבוע שאלתי איזה כרטיס מסך עדיף X1800GTO או 7600GT.... בפירוש נאמר לי כי X1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT...לא רק זה אלא שגם בביקורת שפירסמתם על הX1800GTO רשמתם ש1800 עדיף על ה7600.... אבל עברו כמה ימים.....והנה ביקורת חדשה פה באתר (אחלה של ביקורת אגב, שבחים לכותב! כן ירבו ביקורות נוספות ;D) שאומרת בדיוק ההפך..שלמרות ש7600GT בעל 128BIT הוא עוקף את הX1800GTO בעל ה256BIT בהרבה יותר..... בדקתי פה בפורום...וגם בפורום רשום שX1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT... אז מה נסגר? למה החוסר תאימות הזאת? מתי תחליטו מה עדיף? נא לעדכן בהתאם את הכרטיסים לחודש יולי...תודה..!

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  6. רציתי לדעת איך הכרטיס הזה: Gainward Ultra/2100 6800 AGP לא הבנתי בדיוק מהדגם איזה כרטיס זה, זה 6800ULTRA או שהULTRA בדגם לא קשור וזה דגם אחר בסדרה? בכל אופן, אם אפשר למצוא (אני לא מצאתי) השוואה שתראה את ההפרשים בינו לבין 9600XT אשמח לקבל אותה. ואם אין השוואה אז אשמח שתגידו לי בכמה ההפרש בינהם משמעותי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 11:37:56 נ.ב.תוספת קטנה, אחת הסיבות לשדרוג הכרטיס (העיקרית בעצם) היא שהתחדשתי במסך דל 2007FP ומשחקים ברזולוציית 600*800 שהיו נראים בסדר על הCRT הישן פשוט כבר לא נראים טוב על המסך החדש וצריך להעלות בקצת את הרזולוציה כדי שהמשחקים יראו בצורה סבירה. הכרטיס שאני מחפש הוא משהו שיספק לי ביצועים שעולים בלא הרבה מעל ה9600XT שלי אבל יהיה חזק …

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?

8. כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by The-Crush,

אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD

11. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by Mortar,

מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by lev-27,

החלטתי להשמיש מחשב ישן זרוק בארון ולהפוך אותו ל-HTPC. מדובר במעבד Athlon XP Mobile שיעבור OC אגרסיבי, כרטיס מסך 1650PRO ו-1GB זיכרון DDR1 400MHZ. המחשב יתמודד ב-100% עם 720P, אבל מה עם 1080P? יצליח או לא?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by shimi 1,

היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by griper,

.........

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by ori444,

מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by .AloN,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מסך LCD 19" בתקציב של עד 3000 ש"ח. לאחר סקירה של דגמים נסגרתי על שלושה; ViewSonic VX912 Samsung 930B LG 1980Q מי לדעתכם עדיף ? ה LG מאוד קורץ לי, בעיקר בגלל הכיונון גובה, מה שחסר באחרים. אני כמובן פתוח להמלצות של דגמים אחרים אך חייב שיהיה אפשרות של חיבור DVI (ורצוי מאוד כונון גובה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by shaloman,

שלום, מה משתלם יותר מבחינת יחס ביצועים/מחיר ? האם ה-GT חלש משמעותית מהPro, או שברזולוציות של 1280x1024 לא ניתן לשים לב לכך כל כך ? האם ה-7900GT וה-7950GT של nVidia חזקים משמעותית ? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by motorishta,

מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by ebrami,

שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by DarkeyE,

אני רוצה להחליף את ה 8800gts 640mb שלי ב HD4870 . asus striker extreme E6750 2GB 800mhz

• 7 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.