כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת מסך שטוח TFT כשאחד השימושים הוא בסימולטור FS2004. שמעתי דעות שמסכים אלה לא טובים למשחקים. אם מסתכלים במפרט, רואים שלמסך איכותי, למשל של LG , זמן תגובה של 25 מילישניות שזה אומר 40 הרץ שזה יותר מהנדרש לתמונה חלקה בסימולטור. אבקש לשמוע דעות והמלצות בנושא. שימו לב שאני מדבר על קצב עידכון ולא תדירות שהיא 75 הרץ אצל כולם. תודה... רמי
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1522&page=3 יש לי מפרט אפילו יותר טוב מההוא שם באתר ואני מקבל 16000 והוא 17420 נקודות ב3DMARK 2001SE.... לי יש:INTEL P4 2.6C@3.2 ATI RADEON 9700PRO GEIL GOLDEN DRAGON 256X2 400 לי יש לוח עם ציפסט 675 ההבדלים היחידים זה שהמעבד שלי חזק משלו ב200 מה"ץ אל שלי בOC ושלו אורגינל, הזכרונות ששלו הם CORSAIT TWINX באותה מהירות וכמות (256X2) ושהלוח שלו בא עם ציפסט I875... WTF?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה150-200 שקל דחוף!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תודה לכולם על העזרה אבל אני עדיין במבוי סתום אני לא מבין כלל בכל מיני המרות הללו בחומרה...
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ... כמו שהנושא אומר.. אני קונה בימים אלו כרטיס מסך 6800 ... נאמר לי שיש הבדל משמעותי בין 128 ל 256 זיכרון... האם שווה להשקיע עוד 1000 שקל ? תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5692 או זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אילו חברות מאפשרות להפוך 6800GT לאולטרה, ואיזו נחשבת הכי טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מפרסם הודעה בשביל חבר: שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1.Samsung CRT 19" - 955DF 2.ViewSonic CRT 19" G90f 3.LG CRT 19" - F900P מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, עד היום השתמשתי בכרטיס המסך המובנה שיש אצלי על לוח האם והיום אני רוצה לרכוש חדש, גם כי הנוכחי לא מספק וגם כי אני רוצה TVOut לטלוויזיה. אני מחפש משהו זול בסביבות 200-500 ש"ח, ראיתי את הכרטיס GA-N52128TE של GigaByte שמבוסס nVidia GeForce FX 5200, מה אתם אומרים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עלי לקנות שיהיה מספיק טוב לתוכנות אנימציה (מאיה) וקומפוזיט (אפשטר אפקט),שיהיה יעיל ולא יקר מדי. תודה, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני חושד שה- Fastwrite משפיע לי על הטמפרטורה - היא מגיע במאמץ ל-70 צלזיוס אם אני אני אנטרל את ה- Fast Write (שאני לא מוצא אותו), זה יעזור לי להוריד את הטמפרטורה? ד"א זה המפרט שלי - AMD 64 3000+ s939 Msi Nforce 4 neo4-f 1024 MB RAM PQI 2336 CAS 2 PowerColor X800XL RaidmAx Cobra Western Digital 160 GB S-ATA
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-