עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shoeyal,

Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

יש לי את הכרטיס המצויין בכותרת מבית הרקולס, אני רוצה להאיץ אותו למהירויות של 9800פרו, השאלה שלי היא האם שאני יעלה למהירויות של 9800פרו האם הוא יהיה כמוהו, או שהליבה הישנה יותר מחלישה אותו משמעותית? אגב, האם יש בעיות לאחר שמאיצים את הכרטיס מסך?, כי חבר שלי בעל 9700NP האיץ את שלו ואח"כ היו כל מיני מסכים שחורים לא צפויים ובעיות מדי פעם. אם אפשר המלצה חד משמעית לתוכנה טובה אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by demonshlomo,

חבר שלי רצה שאני ישאל אותכם אם הולכת להיות ירדת מחירים נוספת על הRADEON9700PRO עד העשירי לשישי בערך???(שכחתי איך קוראים לחודש!!! ;Dיולי או יוני?) אני לא מתכוון לארץ אני מתכוון בארצות הברית! תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by valaryan,

יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר. עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ. והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב? תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by jingi01,

Geforce 9800GT ו-[Core 2 duo 2.3 Ghz [E6400 יכול להביא למצב של צוואר בקבוק?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by cpus,

אי אפשר לחרוג מהסכום הנ"ל... עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. היי. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך לעריכה גרפית ועבודה בתוכנות Autodesk. האם SLI של 2XGTX550 Ti 1GB ישתלם \ יניב ביצועים טובים יותר מאשר רכישת כרטיס בודד GTX570 OC 1280MB ? הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. (תקציב עד כ 1700 ש"ח. כרטיס של AMD לא בא בחשבון בגלל עבודה עם תוכנות Adobe).

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. זה המסך: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2188&cID=321 הוא 8 ms אני יכול להביא אותו במחיר מש טוב של 1200 שח השאלה אם הוא מסך טוב..?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Access Denied,

איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by X-It,

מה הכרטיס מסך הכי חזק שיש בשוק ב500 שקל מקסימום גם של ATI וגם של NVIDIA ומי הכי הכי חזק,חשבתי על 7300GT עם HDTV... מה דעתכם?...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by nir.b,

מסך דק 15 אינטש, שיכלול כניסה דיגיטלית (DVI), משהו בתקציב של עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. אני זקוק (כמו שכתבתי בשרשור הקודם שפתחתי) ,לכרטיס מסך דואלי .כלומר שאוכל לראות דברים שונים על שני מסכים שונים. האם לא מספיק כרטיס רגיל עם שתי יציאות , אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית -ולחבר מסך אחד בצורה אנלוגית ואת השני בצורה דיגיטלית?.... או למי שחפץ- ישנם כ. מסך "רגילים" כלומר לא של MATROX עם שתי יציאות DVI.... האם יש איזשהו הבדל מהותי?.. ואם לא אז למה המחירים של מטרוקס כל כך גבוהים ?!.. כ. של מטרוקס עם 64MB זיכרון לא פחות מ-1000 ש"ח! וזאת כשהסטנדרט היום הוא לפחות 256 מגה.... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_324 והנה עוד קישור למאמר שנכתב באתר זה על כרטיסי מסך של מטרוקס : http://hwzone.co.il/articles/Matrox_Parhelia/ חייב לציין שאני לא גיימר ואני זקוק …

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by TectoR,

הכ"מ מגיע ל90 מעלות במאמץ. מה עושים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה. עריכה: Gigabyte 6600GT 128mb DDR II ולא עבר OC.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by johny,

אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by doctor hardware,

שיריץ HITMAN BLOOD MONEY חלק תקציב עד 1000-1500

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אז ככה: חבר עם מעבד I7 זיכרון של 6GB וכרטיס מסך SAPPHIRE 4870 1GB מארז וספק שעומדים בכל החומרה.(SEASONIC 600W) אם הוא משחק במשחק COD 4 עם מסך 3:4 19 אז אין בעיות וממש רואים סבבה. אם הוא משנה למסך המקורי שלו סמסונג 24 כשהוא מרים נניח נשק לשמיים, הם נהיים שחורים. חשוב להדגיש שבמסך הסמסונג הקטן אין את הבעיה ורק כשמחליפים מסך (זה המקורי שהיה מותקן) יש את הבעיה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by AlexG Respect,

אממ לחבר שלי כרטיס מסך FX5200 128MB DDR ומישהו רוצה להביא לו FX5200 128MB DVI מה ההבדל בין DVI ל - DDR....? תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. חברה קיצר יש בנאדם שהציע לי עיסקת טרידאין כזאת לי יש 9600אקסטי 256 מגה של גייקיוב קניתי אותו לפני 7 חודש ב1120 שח..קיצר הבנאדם הציע לי שאני יקח 5900MSI VIVO לא מוחלש [אקסטי] ובעל VIVO ואחריות לעוד 8 חודש בזיגזג עולה 1650 [כרטיס בין חודשיים] ושאני יוסיף לבחור עוד כ 300 שח עכשיו אני חשבתי יותר בכיוון של עם כבר אז להוסיף רק 200 וכמו כן מה שרציתי לשאול: * מה דעתכם כללי על העיסקה הזאת שווה לי נישמע טוב למי יש תכרטיס הזה שהוא הציע לי פה ויכול להעיד עליו משהו..וכמו כן יודע מהירויות שעון שלו או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת...? *ודבר שני שחשבתי עליו זה שהמפרט והספק שלי חלשים בכדי להפיק משהו מהכרטיס שכן גם ה9600אקסטי לא מנוצל ברובו על המפרט שלי זה בדוק [אני במארק 01 עם המפרט שלי וה…

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  22. אני מתלבט בין שתי כרטיסים למחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלבחור איזה מהם יותר טוב ה7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E או Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E אני לא גימר כבד אז אני לא נראה לי צריך כרטיס יותר חזק מזה ובKSP אי אפשר לקנות את ה6800GT אז אני רוצה אחד מהם איזה כרטיס מסך יותר טוב ??

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by Maor Shahar,

מה עדיף לקנות... (ההפרש הוא באזור ה10 שקלים...) Sapphire ATI Radeon x1600 PRO 512MB או ASUS EAX1600PRO/TD 512MB ?!?!?!?!?!?!!? ??? ??? ??? מי מהם טוב יותר?ולמה... קירורים שונים?? ובמידה ואני קונה את הלוח ASUS P5B DLX... האם התמיכה בכרטיס מסך תוצרת ASUS תהיה טובה יותר? תודה מראש... הוספתי את הלינקים האלה.. : Sapphire- http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=133&pid=g ASUS- http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=241&model=812&modelmenu=1 ואם כבר... אז אולי בכלל עדיף ללכת על מעבד גרפי חזק יותר.. אבל בעל נפח זיכרון קטן יותר? למשל... איזה X1800 עם 256MB?! או שבכלל לרדת מATI?! ללכת על איזה GeForce?! מה כדאי?…

24. Started by barartzi,

האם כרטיס המסך 4850 hd יעבוד חלק עם רזולוציה של מסך 22 1680X1050 הכוונה יותר במשחקים וגם אני ירצה לחבר אותו (את המחשב ) לטלויזיה lcd 32 של פנסוניק האם הוא חזק מספיק לזה והאם יראו טוב?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by noambaum,

יד שניה: 1.AIW X800XT 1,800 2. 6800GT 1,250 3. X800XT 1,500 חדש: 1. 6800GS + זמן המתנה לא ידוע... אז מה אתם אומרים? לכל הכרטיסים היד שניה יש עדיין אחריות.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים