עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

2. Started by דניאל מלנקי,

היום הורדתי את 3dmark 2005 ואחריי כל הבנצ'מרק קיבלתי תוצאה נמוכה של 678! אני לא קולט למה! המפרט של המחשב שלי יחסית בסדר, יש לכרטיס מסך את כל הדריברים החדשים.........וגם יש קצת אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך... מישהו יודע למה זה? המפרט שלי: מעבד intel pentium 2800mhz ht לוח אם abit ic7 זיכרון dimm 521mb pc3200 כרטיס מסך abit siluro 5700 128mb דיסק קשיח hitachi 80 gb צורב dvd nec

3. Started by Rule The Pc,

ה71.89 או ה76.משהו?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by BINI,

מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by RayZ,

איך האיכות שלהם?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?

7. האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Monstalicious,

בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  9. המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by ed1,

במפרטים המומלצים הלינק של המסך שמופיע שם שבור, חיפשתי באתר של סמסונג ויש שם שני מסכים, לא הבנתי אם אלה דגמים שונים או רק צבעים שונים 1. 793DF-T/T SyncMasterTM 793DF-T/T (17 inch monitor) 2. 793DF-Ivory SyncMasterTM 793DF-Ivory (17 inch monitor) ) http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_subtype.jsp?eUser=&prod_path=%2fComputers+and+Related%2fMonitor%2fCRT+-+Flat מה התדר רענון שלו ברזולוציית 1024*768 ? מה הגודל נקודה האופקית? 0.24 או 0.25 ? (לא האנכית שהיא 0.2 כמו שכתוב שם) יש הבדל בין זה לבין הדגם שמוכרים ב-KSP http://www.samsungelectronics.co.uk/cgi-bin/ecuk/product/product_detail.jsp?BV_SessionID=@@@@0111216777.1113912802@@@@&BV_Engin…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by kobibo,

האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. שלום, כמו שהסברתי, אני זקוק לכבל די ארוך, מה שמקבלים עם הכרטיס מסך זה לא מספיק לי אני צריך כבל של לפחות 4 מטר, התקשרתי לחנות מחשבים אבל אמרו לי שהם לא מוכרים כזה כבל, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות כבל כזה ? ואם יש חנות ספציפית אז אם אתם לא יכולים להגיד פה בפורום אז בפרטית או באייסיקיו. תודה לכם מראש...

13. Started by SixKiller,

אני רוצה לקנות מסך 17 איכותי... אלו הפרטים על כל מסך LG1730S: גודל נקודה: 0.264H בהירות: 250cd/m2 יחס ניגודיות: 1:550 רזולוציה מקסימאלית: 12801024 x זמן תגובה מקסימאלי: 12ms זווית צפייה: 176 Samsung 710N: רזולוציה: 1024x1280 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי בהירות: 300 cd/m ניגודיות 1:600 זמן תגובה: 12ms זווית ראיה: 160/160 הסמסונג יותר יקר ב90 שקל.. לא הבדל גדול.. שאלה שלי.. מה יותר איכותי..?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ומעבד AMD 64 3200+ יש לי בעיות עם הכרטיס מסך (גם בדיקות של3DMARK03 נמוכות...) ולכן החלטתי למחוק את כל הדרייבירים שנמצאים לי על המחשב (שקשורים לכרטיס מסך) ולהתקין את הדרייברים החדשים שיש כדי לשפר את ביצועי הכרטיס מסך.. נמצאים לי על המחשב כרגע שני דרייבירים: 1- CCC 5.4 2 OMEGA 2.6.12 אתם בבקשה יכולים להביא לי את הדרייבירים החדשים ביותר כדי שאני אתקין מחדש ... נראה לי שזה יעזור הרבה.. וגם חשוב ביותר .. תגידו לי את סדר ההתקנה... קודם מתקינים את הCCC 5.4 או את הדרייבירם של אומגה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  16. מחפש המלצה למסך LCD 19 מחיר: 2500 - 3000 ש"ח אני עובד על גופי תלת מימד. הבנתי שאני זקוק למסך עם MS נמוך כמה שניתן. הציעו לי מסך של סמסונג: SAMSUNG SyncMaster 913N אודה לעוד המלצות.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  17. אני רוצה להקליט תוכניות וכו' ועדיין לא מצאתי את ההגדרות המתאימות.. אני רוצה שההקלטה תהיה איכותית (שתהיה גם נוחה לצפיה בDVD) וגם שלא תהיה כבדה ותקרע לי תהארדיסק... בעיקרון לא משנה לי הפורמט למרות שאני חושב שיותר נוח לערוך AVI... הכרטיס- leadtek winfast tv2000xp אז- איזה רזולוציות וקודקים הכי נוחים להקלטה באיכות טוב וקלה? תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by dsane,

נרכש בארה"ב מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  19. אממ מעבד: 2.4 זיכרון: 512 כרטיס מסך: gef6600gt התוצאה 39 אלף מה הבעיה? והכרטיס לא סתום. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by Shbd,

ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DVD,

דגם-NEC גודל מסך : 17 TFT רזולוציה מקסימלית 1280x1024 at 60 Hz גודל נקודה 0.264 קונטרסט\חדות 450:1 בהירות 250cd/m2 זמן רענון 16ms זווית צפייה אופקית 160 מעלות זווית צפייה אנכית 145 מעלות משקל : 4.7 ק''ג עומד בתקן TCO 99, אחד התקנים המתקדמים בעולם 3 שנים אחריות עכשיו אני מביא אותו ב700 שקל חברה אני לא מבין שום דבר במסכי LCD איך המסך הזה שווה תמחיר שווה בכללי יענו איכות ראייה העם היא טובה וכל ההגדרות זמני תגובה וכל השאר אני לא מבין כלום חברה תגידו עם המסך טוב בכללי ועל תגידו לי לך על משהו אחר כי זה או זה או מסך 17 שטוח רגיל של סמסונג או מאג גם באזור ה 700 שקל

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sherlock1212,

לפני כמה ימים אמרו לי שכמה ש ה-Hertz יותר גבוה אז רואים יותר טוב...אבל ארחי זה אמרו לי שיותר מ72 Hertz זה יכול לשרוף את המחשב. זה באמת יכול לשרוף?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בלי למה אתה קונה בלה בלה וכל זה... רק אם הוא יכול לסחוב משהו לחודש חודשיים משהו אחרי זה אני מחליף. תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by 888,

cmd ct 722 a ? איך המסך טוב?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by MiGHTyDuCK,

היי אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום חשבתי על ה SAMSUNG 913N אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ? מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ? תודה ארז

• 11 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.