כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני חושב לקנות HD7850 במחיר של בערך 1300 ש"ח למחשב גיימינג חדש. המסך שלי ברזולוציה של 1920x1200 והמטרה שיהיה ניתן להוסיף בעתיד כרטיס נוסף כשיהיה צורך. עד עכשיו בחרתי רק מארז+ספק (Define R4 + Seasonic x-660). 1. האם אני צריך להיות מודאג מ-microstutter (לפי הבנתי הכרטיס הנ"ל צריך להיות חזק מספיק)? 2. איזה חברה + דגם כדאי לקנות? לא עשיתי עדיין OC אבל חושב לעשות. 3. האם יש חשיבות לחברה או לדגם ב-crossfire? ואם יש חשיבות, מה הסיכוי שהדגם שאני קונה היום יהיה זמין בעוד שנה-שנתיים? בתודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרטיס מסך - 9800GX2 בהגדרות צרחך לסמן על Multiple GPU, אבל בהגדרה הזו אני לא מצליח לראות בטלוויזיה. החיבור למסך מחשב ב- DVI החיבור לטלוויזיה - HDMI בתצורה השניה- Multiple Display זה כן עובד. אי אפשר לעבוד עם Multiple GPU ב 2 המסכים ברזולוציה שונה, כמו בשאר כרטיסי המסך ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל... אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..? אני משתמש בדרייברים 5.5 אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה... תודה מראש :-[
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי הכרטיסי 8800GTS של החברה Sparkle. מישהו אמר לי שהם באים עם גוף קירור בנוסף ל OC שהם עושים לו. האם כדאי לקחת אותו ולהוסיף את הכסף הזה או שאין כל הבדל בינו לבין הלידטק?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, התלבטתי היכן לפרסם את הודעה זאת, בפורום תצוגה וגראפיקה או בפורום תוכנה. נראה לי שיותר מתאים פה, אך תמיד אפשר להעביר את האשכול . ולנושא, אני מחפש דרייברים, כמו סדרת ה OMEGA לראדונים, רק לסדרת ה GF4. הדרייברים של Nvidia עושים לי בעיות עם ה AA במשחקים מסויימים וכבר ממש נמאס לי מזה!!! - את הפתרון לבעיית ה AA מצאתי ע"י מעבר לדרייברים בגרסא 52, אך חשבתי אולי אשפר לסחוט עוד מהכרטיס הזה (שגם ככה סחוט לחלוטין עכשיו), ע"י דרייבירים שעברו מודים מסויימים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
1299ש"ח OEM תוצאות ראשונות: ATI Radeon 9800SE 128MB 256Bit --> 9800 PRO P4 2.66@3.0 הכרטיס ללא OC וללא שיפורים נוספים. Core : 380MHz MEM: 340MHz 3DMark2001SE ללא Omega 13400~ עם Omega 15300~ 3Dmark2003 ללא Omega לא נבדק עם Omega 5300~ CORE:400 MEM:357 5700~
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להתייעץ בימים הקרובים אני הולך לקנות כרטיס מסך עכשיו התקציב שלי הוא ש"ח 1200-1300 מקס' עכשיו מצד אחד יש את חבר של אבא שלי שיכול לסדר לי X1950XT 512MB ב-1200 ש"ח 200 שקל יותר זול משאר השוק בארץ לכרטיס הספציפי הזה... האם יש עוד אפשרויות? (יותר שוות או משתלמות...?) ואיפה אפשר להשיג את ה-X1950 CF הוא נכחד מהשוק או משהו? כי לא מצאתי אותו בשום חנות כי זה ממש משתלם X1950XTX באלף שקל...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
זה המסך: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2188&cID=321 הוא 8 ms אני יכול להביא אותו במחיר מש טוב של 1200 שח השאלה אם הוא מסך טוב..?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
תראו בעיקרון אני גם יכול לקנות כרטיס מסך כמו X800XL ב2200 ש"ח אבל אני כבר אומר לעצמי חבל על הכסף... בגלל זה אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך טוב...שיהיה טוב יותר מ 6600GT למה יש לי אותו ואני לא מרוצה כי הוא לא עומד בעומס של רזולוציות גבוהות,אני מבקש שתביאו לי השוואה של כרטיסי מסך 6600gt/6800/6800gt/6800u/x800/x800xl ושל x800 יהיה את הדגם של ה 128 וה 256 זיכרון, אני חושב לקנות 6800 אבל אני רואה שהמחירים שלו ל pcie גבוהים ומגיעים למחירים של x800xl ככה שכבר כדאי לקנות אותו... בקיצור השתגעתי מזה...וכמו שאמרתי כל הכרטיסים שיהיו ל PCIE ועוד שאלה אני רוצה לקנות בנוסף כרטיס טלויזיה אז אם אני קונה כרטיס עם vivo זה כדאי ? תודה מראש...עידן
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאחר ומארגן הדיון השני לא הגיב כבר חודש לדיון אני מוכן לקחת את הארגון על עצמי ולהחיות את הקנייה הקבוצתית אז שוב: 1) אין שום התחייבות לרכישה - זה שאתם נרשמים זה לא אומר שאתם חייבים לרכוש כרטיס! 2) כמו שנכתב בדיון הקודם זאת קבוצה ל 1070 (בבקשה אל תתחילו עם ה - "דבר איתי שיהיה ל 1080") 3) שוב אני חוזר על הדברים שכבר נאמרו בפוסט הקודם. ומצטט - "מטרת הפוסט בראש ובראשונה היא להתארגן כקבוצה משמעותית של רוכשים, בתקווה שנחצה את ה15-20 איש, ולבוא ככוח רכישה מאורגן. זאת אומרת, אף אחד ברשימה לא מתכנן לקנות את הכרטיס בעצמו, ואנחנו נחליט כולנו יחד מתי לרכוש את הכרטיס ומאיפה. פשוט להתארגן כמסגרת יציבה ולא כבודדים, ניצור רשימת אנשי קשר ונעדכן כל אחד ממכם כאשר …
-
- 70 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כעת, ובהמשך מסך חדש (כנראה dell2007wfp). הייתי מעוניין לחבר את המחשב לכבלים ולראות דרכו טלויזיה. השאלה היא למעשה מה אני צריך לעשות בשביל זה? אני חייב לרכוש כרטיס טלויזיה, או שקיימת גם אפשרות לחיבור נוסף של המסך ישירות לממיר הדיגיטלי? ואם אני חייב, איזה כרטיס לא יקר מומלץ לשם כך?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם הכרטיס מכיל את רכיב ה-uvd אני כל פעם שומע משהו אחר יש תשובה חד משמעית?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי כמעט 3 שנים עם ה270X אני רוצה לשדרג לכרטיס חזק יותר יש לי שתי אופציות R9 390 יד 2 במחיר 800שקל או RX 480 8GB במחיר 1100 -/+ חדש לגרסות צד שלישי מחול דרך קרוב משפחה. מה אתם ממלצים ראיתי במבחנים שה390 יותר חזק אין לי בעיה שצורך יותר חשמל , השאלה האם יש יתרון לRX 480 חוץ מצריכת חשמל. שאר המפרט I7 X5660 3.8GHZ X58A UD3R USB 3 SATA 3 12GB RAM SEASONIC S12II 620W מסך יהיה 1440P בקרוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-