עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gzlt,

שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  3. BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  4. היי הפעלתי את המשחק על רזולוציה 1600 על 1200 על כל ההגדרות על VERY HITH (רק את הSAHDER שמתי על מדיום, כי כך רואים יותר טוב מאשר על גבוה) והמשחק רץ חלק , וכל זאת עם מחשב AMD3800 ליבה כפולה וזיכרון DDR1 , לפי הבדיקה שלי , המשחק רץ יותר טוב על רזולוציות גבוהות יותר מ1024 על 768 . רוני

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by elkriefy,

אהלן, ברצוני לקנות מתנה לילד בן 12 כרטיס מסך . אפשרויות הבחירה הן: ATI RADEON X1650PRO 512 mb DDR2 PCI-E Retail מחיר - 400 שקלים בערך. Geforce 8600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI Retail HDMI PASSIVE COOLING מחיר - 440 שקלים בערך. ATI RADEON 2600XT 512 mb DDR3 HDMI PCI-E Retail מחיר - 440 שקלים בערך. בעיקר משחק משחקים כגון counter strike, garry's mod וכן עוד משחקים דרך שירות STEAM... איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by noambaum,

קניתי עכשיו R9800PRO והורדתי את התוכנה אבל אני לא כל כך מבין את הדברים הבאים: 1.האם התוכנה משנה את המהירויות של הכרטיס או רק מראה למה הוא מסוגל להגיע? 2.איך אני פותח עוד צינורות בכרטיס? נ.ב יש לי את הכרטיס של ספיר R9800PRO 128mb 256 bit +tv נ.ב 2 ...... הייתי מאוד שמח לדבר עם מישהו באייסיקיו כי אני לא רוצה לעשות את התר'ד הזה על 10000 דפים

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by jingi01,

Geforce 9800GT ו-[Core 2 duo 2.3 Ghz [E6400 יכול להביא למצב של צוואר בקבוק?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by E1,

קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה? אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVI מה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל? אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by cheapwine,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  11. רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. שלום, קניתי שלושה מסכי LG 1780Q ואני רוצה לבדוק בהם אם יש פיקסלים שרופים... איזה תוכנות יעשו את העבודה? תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by avielbaz1,

ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי לכרטיס טוב יותר כרטיס המסך יהיה במיוחד עבור צפיה אל הפלאזמה בחיבור HDMI מה הכרטיס המומלץ ושמחירו יהיה עד 550 שח וכמובן שיתמוך בשידורים HD ???

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by mishka562000,

אולי לא הבנתי נכון, אבל לכ.המסך מסדרת 68X0 יש גרסה רגילה וגירסת HD או שפשוט בחלק מקומות פשוט כותבים HD ובחלק לא? ואם יש הבדל אז מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by Silol,

האם הוא יוכל להחזיק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות במסך 24" ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Swed,

יש לי כרטיס 6600 רגיל עכשיו במחשב סוס ! (מפרט בצד) הייתי אמור לקבל 8800GT עם OC אבל יש כל מיני בעיות עכשיו ואני לא יוכל לקנות אותו או לקבל אותו ! ויש לי במחשב הישן ! לוח אם שתומך PCI-E ואני צריך לשם עכשיו כרטיס מסך מעפן ! לא משהו רציני... עכשיו כנראה שהשבוע יקנו למחשב הישן את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28542~8~0.htm 7200GS עכשיו איזה כדי לי לשים במחשב שיש לי עכשיו (מפרט בצד) את ה6600 שיש עכשיו או 7200GS שאני קונה השבוע ?!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by A91187a,

איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by desert,

549שקל

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by kokoloko,

למה 95% מהמפרטים האחרונים בפורום ממליצים על ATI? אם זה 4850 או 4870... NVIDIA עומדים לפשוט את הרגל או משהו כזה ? אני כנראה באמת לא מעודכן... אודה אם תוכלו להבהיר את הנקודה. ועוד הבהרה קטנה - מה המקביל ל-4850 של Nvidia? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by menybo2,

תודה לכולם על העזרה אבל אני עדיין במבוי סתום אני לא מבין כלל בכל מיני המרות הללו בחומרה...

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by foxil,

קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by eladsh,

למשחקים כמו ביושוק וכריסיס מה עדיף: Sparkle 8800GTS 640MB Retail Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 זה המחשב: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…

25. מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים