כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
למשל ה SAMSUNG 930B , עם 8MS ו DVI - הוא קיים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה אתם הייתם רוצים במחשב ... ? :funn:
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI readon 9250 ויש לו תמיכה בלראות טלוויזיה ואני מחבר את הכבל כמו שצריך מהמחשב וזה לא עושה כלום, עכשיו אני לא יכול לשנות בהגדרות כי מאז שהתקנתי דרייברים חדשים אז אין לי את שאר האפשרויות במתקדם ויש לי ממש קצת.. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איך אני יכול לסדר?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שיוכל להריץ את רוב המשחקים החדשים בסדר ...
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום החליפו לי כרטיס מסך מ7600gt עם מאוורר בעקבות בעיה בקירור של הכרטיס(הוא הגיע ל100 מעלות בקלות) והחליפו לי לאותו כרטיס רק עם גוף קירור 50 מעלות במנוחה זה מצב נורמלי? ועד כמה מעלות במאמץ מותר להגיע?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאם אני מחליף את המסך שלי(שהוא ממש ישן)..לאחד עם זמן תגובה ורענון וכו' יותר טובים אז יהיה שיפור בביצועים של משחקים?(כי לפעמים קורה לי שלמרות שה-fps ממש טוב מדי פעם כשאני מזיז את העכבר בצורה מהירה אז זה נתקע כזה לממש טיפה זמן).
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
וזה דחוף כי כבר עשיתי הזמנה למחשב והתבלבלתי בכרטיס מסך.... =\ אז בבקשה לענות הכי מהר שאפשר.. אני צריך כרטיס מסך שיעלה לי משחקים יפה אבל לא משהו מטורף ב5000 שקל. עדיף משהו ש256MB...לא חובה!! מעבד AMD 3000/3200 ATHLON 64BIT דיסק קשיח 80GB SATA II זיכרון DDR 2 DUAL 512MB על אלה אני סגור... איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות? אני לא ממש מבין בזה ובלוח אם אני בכלל לא מבין, אז אם אפשר אז גם תתאימו לי לכרטיס מסך לוח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב למשחקים די חזק. כולל מעבד CORE2DUE E6700 זיכרון KINGSTON DDR2 800MHZ 512MB X2 ספק כח 600W ומסך LG1970HR. השאלה - אם לקנות כ. מסך זה שיחזיק כמה שיותר זמן, או כרטיס אחר, כולל התחשבות ב DX10 החדש.. אני לא מתכוון לקנות כרטיס ביותר מ- 800 ש"ח.. אם כרטיס אחר, איזה ולמה.. חשוב לי להבין יתרון אחד על השני.. למה זה הכי חשוב... תודה.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה הבעיה צריכה להיות אם אני קונה עכשיו כרטיס מסך שתומך בdx9 מה אם ייצא dx10 אז הכרטיס מסך לא יוכל לתמוך בו??????
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
SIDEPORT הזה מאפשר עוד רוחב פס של 5 GB/S לפי מה שהבנתי , אבל כרגע אין אפשרות לנצל את זה . יש למישהו מושג מתי כן תיהיה אפשרות כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי שאלה. מה יותר טוב? MSI Geforce NX6600 256MB DDR MSI Geforce NX6600GT 128MB DDR3 קישור לראשון: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=949&maincat_no=130 קישור לשני: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=950&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no= תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
שלום המפרט שלי amd 64 3000+ 1024 mb ram radeon 9800pro MSI 200gb maxtor בקיצור בזמן האחרון המאוורר של הכ.מ היה תקוע והוא עבד בלי איוורור ראוי.. אחרי כמה זמן הוא כיבה תמחשב פשוט.. עכשיו התקנו מאורר חדש כמו שצריך הבעיה היא שעדיין יש מריחות ועיוותים של פיקסלים במשחקים שונים כמו PES5 Ghost Recon דוגמא: http://zitzman.com/bug.JPG
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-