עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. של Sapphire או של power color?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by ozba77,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. מסך lcd 19 של lg. המעבד e4400box לוח אם: intel dg965ry ספק switching powr supply שלTrendSonic 600w אני בעיקר חושש מהלוח אם ועוד שאלה קטנה לי אליכם האם המעבד לא יעשה לו צאוור בקבוק? אל תשימו לב בבקשה אם כתבתי משהו לא נכון אני עדיין חדש פה בפורום אני מבקש שתתקנו אותי. והכרטיס כמו שאמרתי הוא 4850 hd shappire שיש לו 512 mb ddr3. התקציב שלי לכרטיס הוא 800 ד"א

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by clapper,

card is 7900 GS - can get dell 19 inch flat for a cheaper price - without DVI - should I consider it

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  8. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

10. Started by abcdjkh,

השימושים העקריים שלי הם תכני HD ויישומים משרדיים. האם שווה להשקיע בHD3650? האם לחכות לממשך דרכו? (מתי הוא יושק?) האם יש HD3650 עם קירור פאסיבי? כלומר בלי מאוורר? המסך שלי הוא: DELL 2007

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  14. הנה המסך + הנתונים שלו: נתונים: תגובה: 16 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1: 400 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 30~80 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz כניסות יציאות : VGA: כניסה AUDIO: כניסה גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD צבע: שחור כסוף מחיר שלו: 1300 שח'! מה אתם אומרים...? יש משהו יותר טוב באותו המחיר...או עד 1500 שח' גג!!!!!....?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....

16. Started by eran57,

שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by ameer_a7,

שלום הנה הקישור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=7093 תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by muki1234,

היי לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD בשבוע הבא ואשמח לשמוע המלצות על מסך 17" או 15" מומלצים במחיר של 2000 ש"ח. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. אני לא גיימר רציני, כך שלא נורא חשוב לי להיות ב settings מקסימליים בכל משחק או משהו. אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה קשה יהיה לכרטיס מסך שלי עם מסך 24'' אם התשובה היא "מאד" הייתי רוצה לדעת איזה שדרוג יהיה מומלץ וכן אם למישהו יש הערכה כמה תכופות אני אצתרך לשדרג כדי להישאר בעניינים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by BoRiS.K,

תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. הוא רוצה לקנות 7600GT בחיבור AGP שעולה 1000 ש"ח רק כדי לשחק בפיפ"א ונב"א 08. מה אתם מייעצים לו ? זה המפרט שלו: AMD+ Athlon XP 2600 1.92GHZ 512MB ram fx5200 אני אומר לו שלא שווה להשקיע 1000 ש"ח בכרטיס מסך שעוד חצי שנה בקושי יריץ משחקים (אם בכלל) ושעדיף לו לקנות מחשב חדש. אז מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.