עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrBezos,

היי, אני קונה כרטיס מסך למחשב החדש שלי AMD HD 7850. ראיתי שיש מספר חברות המספקות את הכרטיס עם הצ'יפ של AMD ורציתי סוף סוף להבין מה ההבדלים ביניהם ואם יש חברה עדיפה. במחשב הקודם שלי לא השקעתי מחשבה ואת ה Nvidia gts250 קניתי מ gigabyte. אז הנה אני שואל: מה ההבדלים בין החברות או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר ומה כדאי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by maorakrish,

השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by reAseu,

שלום יש לי כרטיס 4850 וקניתי 5850 עכשיו השאלה היא איך אני מתקין אותו ( לא פיזית עם הברגים והכל ) רק שאלה של קודם להתקין את הדרייברים שלו ואז לחבר אותו ? או שיש דרך אחרת תודה עידן

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?

6. Started by rafip77,

שלום, האם למישהו יש ניסיון עם הליבה הגרפיות שצויינו לעיל ? האם מצליח לראות סרטי HD וגם ב1080P ? ומה ההבדל בין שני הגרסאות? משמעותי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. א.מה יותר טוב FX5500 או Radeon 9550 ב. מה יותר טוב fx5900 או ה-6600 הרגיל ואם לא הרגיל אז האם ה-gt יותר טוב ואם כן אז למה הם עולים פחות... ג. האם מחירי סרת ה-6xxx של נוידה הולכים לרדת ושווה לחכות בגלל ההכרזה על סדרת ה-7xxx

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by ishic,

יש לי בעיה עם הגיפורס 6600 הרגיל-הציעו לי להחליף ל- radeon 9600 xt או radeon 9800 se(שניהם בערך באותו מחיר שקניתי את ה6600 שזה 900 ש"ח), מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  11. שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by Unavoidable Encounter,

חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black

13. Started by A91187a,

איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב, האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה? אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Yep,

שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by dani,

יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע

17. זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by guy124,

http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=16_84 רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה או שעדיף 9600 אקס טי

• 10 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Parallel,

שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by Anatal,

קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]

22. רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.

23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חבירתי אותו לDVI תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by S@dik,

ברצוני לקנות מסך LCD הייתי רוצה לשמוע דעות הצעות , מה אתם מצעים מה טוב ומה רע הסכום העומד ברשותי הוא עד 2500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by Gnome,

מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.

דיונים חדשים בפורומים