כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס מסך, הכרטיס מסך עובד ב VGA אך ב DVI לא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. Gainward HD4870 1GB
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן כרטיס מסך למחשב שלי(תוכלו ליראות במפרט) דרך פנדה מחשבים. כתוב באתר שלהם שזה הגירסא של ה55NM אבל שאני מסתכל בEVEREST אני רואה שכתוב שם 65NM יש סיבה לכך?\=
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך LCD הייתי רוצה לשמוע דעות הצעות , מה אתם מצעים מה טוב ומה רע הסכום העומד ברשותי הוא עד 2500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שאלה דחופה! מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב נשרדע בעיקרון אבל עם אפשרוטת גם לשחק. מה עדיף תתקציב של 500 שקל powercolor X1650 Pro 256MB או point of view 8500GT 512MB GDDRII תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם זה הגייוני המחשב חדשש מחובר לשקע שעתיים בלבד. ??
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חברים שלום ..... אני צריך חוות דעת לפני קניה על הכרטיס מסך הזה ועל החברה שלו בכלל,אני יודע שהיא לא ממש מוכרת אבל בבקשה... המחיר של הכרטיס הוא 1190 ש"ח ברשת KSP http://www.geniman.com.hk/geforce6800gs_pcie.htm
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר שלושה גרפים ככה שהם יהיו באותו ציר שלושתם..... אלה התמונות תודה רבה למי שמצליח כי אני לא הצלחתי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חח סתכלו על המבחנים ש ATI עשו בין ה 1900XTX ל 7950GX2 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2735 ATi אומרים: Does not function as a dual-GPU solution in every game. * Is slower than a single GeForce 7900 GT in games without a Forceware AFR profile * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at XHD resolution * Does not offer the best "bang for the buck" * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at comparable image quality settings * Still trails the Radeon X1K series in video quality ועוד הם אומרים של 7950GX2 יש בעיות עם המשחקים * Battlefield 2 * Elder Scrolls IV: Oblivion * Tomb Raider: Legends לעומת זאת שהאתר אומר שאין שום בעיה …
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי, אני די מיושב דעתי בקשר לקניה של XFX GEFORCE 6600GT 128MB DDR3 ב-1350 ש"ח מKSP. שאר המפרט- P4 2.8 800 לוח אם- משהו עם 865, תומך בAGPX8 RAM- 256X2 400MH ורכיב שהולך להיבעט בבושה- ג'יפורס 5200FX. אם למישהו יש אילו שהן הערות, שיאמר עכשיו או שינצור פיו לעולם.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP וזה המפרט שלו p4 2.6 ghz 1gb ram והוא רוצה לדעת האם זה יהיה כרטיס טוב למחשב במחיר של עד 500 שח והאם זה לא יצור צוואר בקבוק עם המערכת שיש לו תודה ati radeon GECUBE RADEON X1650 http://img513.imageshack.us/my.php?image=92546117cf3.jpg
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
מסך - Dell 24" 2407WFP איזה כרטיס מסך הכי מתאים למסך "24? או שזה לא משנה הגודל? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב(2000 ש"ח)..
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-