עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by liransason,

ברשותי מחשב ישן לוח אם intel 946gz שתומך pcie1.0 ומעבד geforce 7300 le, קניתי מסך led של סמסונג מהחדשים שאין בו יציאת vga, בשביל לחבר את המסך לטלוויזיה אני יצטרך להחליף כרטיס מסך, יש לי שתי התלבטויות אחד gigabyte gt610 והשני gigabyte hd6450, הבנתי ש hd6450 יש כרטיס קול מובנה בחיבור hdmi לטלוויזיה ול gt610 צריך לחבר כבל ללוח אם, האם אפשרי לשמוע במחשב וגם הטלוויזה במקביל או שרק באחד מהם? האם שתי הכרטיסים יתאימו ללוח אם שהוא תומך ב pcie1.0? אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים מחר בערב ואני לא רוצה סתם לקנות אז בבקשה מי שיודע ויוכל לענות לי על השאלות האלו אני יודה לו

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

יש לי את הכרטיס המצויין בכותרת מבית הרקולס, אני רוצה להאיץ אותו למהירויות של 9800פרו, השאלה שלי היא האם שאני יעלה למהירויות של 9800פרו האם הוא יהיה כמוהו, או שהליבה הישנה יותר מחלישה אותו משמעותית? אגב, האם יש בעיות לאחר שמאיצים את הכרטיס מסך?, כי חבר שלי בעל 9700NP האיץ את שלו ואח"כ היו כל מיני מסכים שחורים לא צפויים ובעיות מדי פעם. אם אפשר המלצה חד משמעית לתוכנה טובה אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. Started by noambaum,

קניתי עכשיו R9800PRO והורדתי את התוכנה אבל אני לא כל כך מבין את הדברים הבאים: 1.האם התוכנה משנה את המהירויות של הכרטיס או רק מראה למה הוא מסוגל להגיע? 2.איך אני פותח עוד צינורות בכרטיס? נ.ב יש לי את הכרטיס של ספיר R9800PRO 128mb 256 bit +tv נ.ב 2 ...... הייתי מאוד שמח לדבר עם מישהו באייסיקיו כי אני לא רוצה לעשות את התר'ד הזה על 10000 דפים

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  7. לפניכם 4 מסכים בסופר התלבטות אחרונה לפני מימוש... מה דעתכם על מה ללכת... איפה מקבלים אחריות הכי טובה (כנגד פיקסלים שרופים וכאלה..) והיכן לקנות? (לא פחות חשוב...) כולם 19 אינץ'.... 1. SAMSUNG 960BF http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=12024 2. SAMSUNG 930BF http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=11883 3. LG 1980Q http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=10082 4.MAG B916 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=12754

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  8. הכותרת ממצאת את עצמה, הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 GTS 64MB PRO , אני צריך להשוות אותו ל R9100 128MB DDR. מגה הרץ וליבה אני כבר יודע (אצלי ואצלו) אבל אני זקוק לעוד מקורות השוואה ולכן אני זקוק לאתר שעושה COMPARES. אני אודה מאוד לעוזרים! בתודה ג'י,

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. יש לאומגה דרייברים חדשים מתבססים על 4.5 מישהו ניסה אותה שווה להתקין יש לי כרטיס 9600xt 256mb תגובות ...?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כרגע מסך 17" של MAG ואני משחק על 1280*1024 וכמובן פילטרים על מקסימום... מחר אני הולך להביא מסך 21" שנחשב איכותי ביותר !! השאלה אם אני יראה פחות טוב ב 21 ב 1280*1024 כי הוא גדול יותר ובגלל זה הצפיפות פחות טובה ? או שבכל מקרה מסך איכותי יראה יותר טוב :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. אהלן.. בגלל שאני טוחן את החיים בצבא איבדתי לחלוטין את הTRACK אחרי שוק כרטיסי המסך... איזה כרטיסי מומלצים לגיימינג כבד היום? במחירים סבירים? האם משתלם ללכת על סדרת ה 8800 של אנבידיאה או על החבר'ה החדשים של ATI עם תמיכה בDX10.1? אודה לכל מי שייעץ ויסביר מה לעזאזל הולך בשוק הכרטיסים בחודשיים האחרונים.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by zombie,

עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. תמיד אני רואה במפרטים של כרטיסי מסך מהירות שעות האם מהירות השעון זה הדבר הכי חשוב והכי קבוע בכרטיסי מסך?מה היא קובעת מהירות השעון?והאם ככל שהיא גבוהה יותר מהירות השעון,ככה כרטיס המסך שלי מהיר יותר ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים? אם היא לא הכי חשובה מהירות השעון,מה הפרמטר הכי חשוב בכרטיסי מסך?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by Access Denied,

איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by Shlomiooster,

כנראה אני קונה מחשב עם הכרטיס הזה איך הוא בהשוואה ל 9200M GS של הניידים

16. כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה

17. Started by thegodx,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66949&saleNo=728331&comp=1#additionalInfo 19' במחיר 600 שקל?!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by mishka562000,

אולי לא הבנתי נכון, אבל לכ.המסך מסדרת 68X0 יש גרסה רגילה וגירסת HD או שפשוט בחלק מקומות פשוט כותבים HD ובחלק לא? ואם יש הבדל אז מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by berlioz,

התקנתי לפני יומיים את כרטיס המסך יחד עם ספק כוח חדש Liberty 400W, הכרטיס עובד טוב ורגיל (לא עשיתי בדיקה מעמיקה) עד אותו רגע שבו המאוורר של הכרטיס מתחיל לעשות רעש ואז המסך נכבה (אין סיגנל מהכרטיס), המחשב עדיין רץ לפחות לעוד כמה שניות (אני שומע את האודיו של המשחק נגיד) ואז גם זה נפסק, המאוורר של הכרטיס ממשיך לעבוד עד שאני מכבה את המחשב. לא עשיתי OC לכרטיס (הוא עדיין נעול) יכול להיות שטעיתי בחיבורים של הספק? אולי נפלתי על כרטיס דפוק? למישהו יש רעיון לתיקן? תודה מראש למגיבים. מפרט: לוח אם 775Dual-880Pro ASROCK P4 3Ghz 1G ram

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by johny,

אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Swed,

יש לי כרטיס 6600 רגיל עכשיו במחשב סוס ! (מפרט בצד) הייתי אמור לקבל 8800GT עם OC אבל יש כל מיני בעיות עכשיו ואני לא יוכל לקנות אותו או לקבל אותו ! ויש לי במחשב הישן ! לוח אם שתומך PCI-E ואני צריך לשם עכשיו כרטיס מסך מעפן ! לא משהו רציני... עכשיו כנראה שהשבוע יקנו למחשב הישן את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28542~8~0.htm 7200GS עכשיו איזה כדי לי לשים במחשב שיש לי עכשיו (מפרט בצד) את ה6600 שיש עכשיו או 7200GS שאני קונה השבוע ?!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Do As Infinity,

יש לי Radeon X1800XT 512MB, ניסיתי להוריד לו את הדרייבר עם ה-Control Center ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה נותן הודעת שגיאה. למה? יש למישהו דרייברים שפועלים כמו שצריך? ה-Control Panel לא תומך בכרטיסים מסדרה X1000.

23. Started by A91187a,

איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Killer Storm,

קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  25. יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים