עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stolen,

יש לי קרטיס מסך RADEON 9200 128 MEGA אני רוצה לשדרג אותו מה ההצעות שלעם לקרטיס מסך בינוני שיפעיל משחקים טוב

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by yuvalfr,

כעקרון אני רוצה LCD בגודל 17 אינץ', אבל מצאתי כמה עסקאות על LCD 19 ואני מוכן להשקיע בכזה גודל, אם המסך מעולה. כעקרון המסך הוא להכל, גם למשחקים, אבל לא גיימר הארדקור. אני מאוד רוצה מסך שלא יציג גוסטינג וכל מיני פאקים אחרים של מסכי LCD כשמפעילים משחקים. הבנתי שהדברים המשנים ביותר זה מהירות תגובה וקונטרסט. ראיתי את המסך BENQ FP71G במחיר מאוד אטרקטיבי של 1,588 ש"ח. עם 12MS מהירות תגובה ו-1:500 בקונטרסט האם זו מציאה? מסכים אחרים שתפסו את תשומות ליבי: 17": ViewSonic 17 LCD VG712B - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:500 - 1,940 ש"ח LG LCD 17 1730S - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:550 - 1,685 ש"ח Samsung 17 LCD SyncMaster 710N - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:600 - 1,880 ש"ח 19": BenQ LCD…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by assos,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1000 שקל

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by rayakov,

לפי מה שהבנתי בביקורת שעשו על ה4850 X2 לא הצליחו להפעיל CRYSIS לפני ששמעתי על זה רציתי לקנות אותו אבל אכשיו אני לא יודע ואני מתלבט עם ה280

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by omera138,

יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by FeedMe,

מה אמורה להיות התדירות סטוק שלו?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים

9. Started by ashkenazone,

איזה כרטיס מסך למשחקים כדאי לי לקנות ב1400 שקל? תהיו ממש ספציפים בבקשה! 10X

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by rani_la,

שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by rafi_d,

מטרת המחשב (התקציבי!) - HTPC + שימוש כללי. לאור השרשור שהתפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285586.0 בו ניסיתי לברר אם ערכת / לוח מבוסס G33 עם גרפיקה עליו יתן מענה , הבנתי שרצוי כן להוסיף כרטיס מסך. אלו החלופות היותר זולות כנראה. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום לכולם, על-פי המלצה שקיבלתי בפורום מפרטים, ושחוזקה על-ידי המלצה של חבר, קניתי כרטיס מסך Leadtek FX6200 עם מחשב חדש. בהתחלה חובר מסך LCD 710T בחיבור ה-DVI והכל נראה פשוט מעולה. ללא ספק אחת מהתצוגות הטובות שראיתי, עבדתי ככה כמה ימים והייתי מאוד מרוצה. הבעיה היא שהמחשב לא נועד לעבוד עם המסך הזה אלא עם מסך CRT Hitachi 19 ישן קצת אבל איכותי. כשחובר מסך ה-CRT בחיבור האנלוגי ראיתי שהתמונה פשוט מזעזעת. לא רק שהמסך מטושטש (עד כדי כך שממש בלתי אפשרי להתרכז בקריאת טקסט) אלא גם יש לפעמים כמו גלים על המסך. חיברתי שוב את מסך ה-CRT לכרטיס הישן שאליו היה מחובר והכל היה חד כמקודם, כך שבטוח שהבעיה היא בכרטיס. איך זה יכול להיות ?!? האם יתכן שהכרטיס יהיה כל-כך איכותי ביציאת ה-DVI אבל כל-…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

א) מה זה הGEFORCE FX5200 128BIT ? הBIT הזה אני יודע שזה יחידת מידה של זכרון אבל מה הוא אומר לי לגבי הכרטיס מבחינת איכות ? ב) כמה אמור לעלות היום RADEON 8500LE 128MB של SAPPHIRE ? ג) והאם הנ"ל יותר טוב כמו ששמעתי מהRADEON 9200 128MB של אותה החברה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by amirx19,

היי אני מקווה שזה המקום לשאול. מאז שהחלפתי את מערכת ההפעלה לויסטה יש לי בעייה במשחק AMERICA ARMY אני מקבל מסך שחור במשחק ואחרי כמה שניות זה משתחרר.כרטיס מסך 8800 של לידטק עם הדרייבר האחרון של NVIDIA.למישהוא יש איזה רעיון?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. מפרט בצד. תודה! [attachment deleted by admin]

17. Started by or2077,

זאת הרשימה: PALIT ATI Radeon® X800GTO Club 3d ATI Radeon X800RX 256MB (אם אפשר קצת הסבר על הכרטיס הזה) Sapphire Radeon X850XT 256MB HIS Radeon X1600XT IceQ 256MB PCIe GeCube Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe מי מבינהם הכי טוב למשחקים של היום.... קונה את הכרטיס במיוחד בשביל CRYSISוגם כמו שרשמתי אם אפשר קצת הסבר על הX800RX ובכלל על כולם תודה!! עריכה: מפרט: מעבד פנטיום 4 2.8 זיכרון 512 (מתכוון לשדרג ל 2GB או 1GB תלוי בכמה אני אקנה את הכרטיס) כרטיס מסך GEFORCE 7300GS לוח אם: Intel Eatonville D915GEV אם יש כרטיסים יותר משתלמים במחיר הזה בערך אז תגידו...

18. Started by GazzA,

אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. שלום, עד היום השתמשתי בכרטיס המסך המובנה שיש אצלי על לוח האם והיום אני רוצה לרכוש חדש, גם כי הנוכחי לא מספק וגם כי אני רוצה TVOut לטלוויזיה. אני מחפש משהו זול בסביבות 200-500 ש"ח, ראיתי את הכרטיס GA-N52128TE של GigaByte שמבוסס nVidia GeForce FX 5200, מה אתם אומרים עליו ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. (וכן בדקתי שאני בגרסא שצריך להחליף ביוס לפי המספר סידורי על הקופסא ולפי גרסת הביוס ) הבעיות שלי הם : 1. יש לי ויסטה לא מצליח להגיע למצב של pure dos כמו שבמדריך באתר של Sapphire מוסבר (אשמח לקבל קבצים של BOOT מ DISK ON KEY ) 2.יש לי ויסטה 64 לא מאפשר לבצע את זה בCMD מישהו הצליח לעדכן בויסטה 64 ואם כן איך? תודה מראש ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by ^DaGoN^,

אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. חבר שלי רצה לקנות כרטיס מסך חדש, המוכר ניסה לדחוף לו GF5500 ב 500 ש"ח... אני המלצתי לו על 6800LE ב 600 ש"ח. מוכר בחנות אחרת המליץ לו להמנע מכל מה שכתוב עליו LE והציע לו 7300GT עם 512MB ב 800 ש"ח. המחשב שלו די חלש..P4 2.6 עם 768MB RAM. ובכלל האם יש תועלת בכרטיס מסך חלש(יחסית) עם 512MB? אני כבר מבולבל לגמרי...נעזרתי בת'רד של הכרטיסים המומלצים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. ואני צריך תשובה כזו. החבר הזה משגע אותי כבר שבוע תודה מראש ליועצים אוהד

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Mister-G,

כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. האם רק 9600GT? אופיר

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים