עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by eranmor,

יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי

6. Started by KKK,

לאיזה כרטיס של ATI משתווה ה 7600GT?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by DeadByDawn,

קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ולשדרג את ה 6600 GT איך הכרטיס הנ"ל והאם יש יותר טובים במחיר שלו 680 ש"ח ב KSP HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E -החברה - POWER COLLER או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5169 8800 GT GDDR3 256 MB של EVGA ב550 ש"ח

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. אני מתלבט בין GB ו-Asus. מה עדיף או שזה ממש לא משנה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אהלן חברים, אני לא גיימר גדול אבל מדי פעם מתחשק לי לשחק משחקים פה ושם על כן אני מחפש כרטיס מסך בסכום לעיל. מחיפוש קטן בזאפ מצאתי 3 דגמים שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם. אשמח לעזרה וייעוץ אם יש משהו טוב יותר. אלה הדגמים: Gainward 8600GT PCIe 512MB: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=636 PALIT GeForce 8600GTS Super 512MB DDR3 PCI-E+HDMI http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=427 Palit GeForce 8600 GT 1Gb GDDR2 http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=774&ProductID=6783 האם יש חשיבות לגודל הזכרון? או חשיבות גדולה יותר לממשק הזכרון? אשמח לתגובות. תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך חדש, 19" במחיר סביר........ והדבר הכי סביר שמצאתי היה המסך הזה [למרות שנורא רציתי LCD זה פשוט מעל לתקציב שלי כרגע]. איך הוא? יש המלצות טובות יותר למחיר? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חבירתי אותו לDVI תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by liransason,

ברשותי מחשב ישן לוח אם intel 946gz שתומך pcie1.0 ומעבד geforce 7300 le, קניתי מסך led של סמסונג מהחדשים שאין בו יציאת vga, בשביל לחבר את המסך לטלוויזיה אני יצטרך להחליף כרטיס מסך, יש לי שתי התלבטויות אחד gigabyte gt610 והשני gigabyte hd6450, הבנתי ש hd6450 יש כרטיס קול מובנה בחיבור hdmi לטלוויזיה ול gt610 צריך לחבר כבל ללוח אם, האם אפשרי לשמוע במחשב וגם הטלוויזה במקביל או שרק באחד מהם? האם שתי הכרטיסים יתאימו ללוח אם שהוא תומך ב pcie1.0? אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים מחר בערב ואני לא רוצה סתם לקנות אז בבקשה מי שיודע ויוכל לענות לי על השאלות האלו אני יודה לו

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by zivM,

הקיץ המגעיל הגיע והטמפ' יחד איתו לא מאחרות לבוא... אבל זה לדעתי כבר מוגזם. יש לי 7800GT של GAINWARD עם סיילנסר מורכב עליו. שימו לב: לפני כ3 שבועות שרכשתי אותו (אפילו יותר) הוא היה 43 מעלות במנוחה. עכשיו סתם במקרה יצא לי לבדוק-הטמפ' היא 56 מעלות במנוחה !!!!!!!! זה נראה לכם הגיוני קפיצה של 13 מעלות ??? יש לציין שבדקתי בתוכנה שקיבלתי עם NVIDIA. אני מבריק פעם בשבוע את המחשב-אין שום גרגר אבק,הסיילנסר מבריק וכך גם הכרטיס מסך. אם זו הטמפ' במנוחה אני מפחד לבדוק מה הטמפ' במנוחה... מה אתם ממליצים לעשות נגד זה?

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by roco,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by רז קורן,

שלום, עברתי על כמה מהמאמרים שקשורים לכרטיסים, אולם אין בהם התייחסות לכרטיסי AGP, מישהו יכול בבקשה להמליץ על אחד? תודה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שלום לכם. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך טוב אבל זול עד 600 ש"ח שיהיה לו יציאה לטלויזיה תודה רבה על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by FPSbanana,

יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. נגיד אני קונה GF7600GT PCI-Express X 16 הוא יכול לסחוב BF2 ,f.e.a.r וfar cry ועוד כמה עם גרפיקה טובה על הגדרות גבוהות ורזולציה 1024 על 768 ? ועוד שני שאלות ;D: כמה נקודות הוא משיג ב3DMARK06? והוא יריץ משחקים שעומדים לצאת בקרוב אנלי 3 ועוד כמה?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by talkz3333,

היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by asichen,

היי מקווה שזה הפורום לשאול: קניתי כרטיס GEFORCE FX5900 והרזולוציה שלי היא 780*1200 משהו כזה... עכשיו תמיד שאני ניכנס למשחקים ואפילו שאני מכוון את המשחקים לרזולוציה שלי , בטפריתים של המשחקים אני רואה פס שחור למעלה במסך וכל המשחק בערך ס"מ אחד למעטה , ורק שאני מתחיל את המשחק הרזולוציה משתנה למה שיש לי... למה זה קורה? והאם יש פיתרון?

25. Started by shlomi8,

מישהו יכול בבקשה להביא לי את התוכנה ...thank you (לא מבקש קראק חח)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים