עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SMSM,

http://www.digit-life.com/news.html?97792

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by __MIKO__,

שלום אחים שלי. המאג הישן שלי מתחיל להבהב והרקע השחור כבר מזמן בצבע כחול. גסיסתו כנראה בלתי נמנעת. ינוח על משכבו בשלום בגן עדן למסכים. תודה ושלום חבר. אני מחפש עכשיו מסך 17 במחיר 800-900 וחשבתי על LG דגם 700B אן 710BH . השאלה היא איפה ניתן לראות מגוון מסכים בתצוגה כל שאוכל להשוות לפי עיני ולא לפי נתונים? אני גר באזור ת"א. כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי מסך כזה או אחר( למרות שוודאי נושא זה נטחן ועוכל פה מס פעמים) תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (שדרוג של ה - Geforce 7300 LE העגלה שלי). מדובר על PCI-E, המחיר עומד על 1000 שקל +/- (אני לא גיימר כבד). לוח אם: MSI - P965 Neo זכרון: CEON 2GB DDR2 800mhz מעבד: INTEL CORE 2 E6600 מסך: LCD Samsung BW226, זהו מסך 22" רחב, הדורש רזולוציות גבוהות. כמו כן, יש לי ספק כוח ג'נרי (אני חושב :-\) 400W, אז אם אפשר כרטיס מסך כזה שלא "יאכל" יותר מדיי חשמל. אני מעדיף להישאר בסדרת Geforce, ושיהיה תומך בDX10 (כלומר סדרה 8). שמעתי על 8600GT/S, איך הם? תודה!

4. מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. Started by hanan13,

היי חברים. אשמח לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב שלי. אני בעיקר רוצה אותו למשחקים ועיצוב גרפי כאשר אני בעיקר משתמש בפוטושופ לאיור ועיצוב בסיסי. מפרט המחשב שלי הוא: מארז cooler master centurion i core 7 860 4X2.8gh 12Gזכרון פנימי. 4 כוננים קשיחים (2 טרה, טרה, 500G, 500 G) ספק כוח של סיסוניק 500W אני חושב על להוציא כ 1700 ש"ח פלוס מינוס. המליצו לי על הכרטיס של אסוס GTX570 DC II 1280 הנה הלינק אליו: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=12200&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= השאלות שלי הן?: האם הכרטיס הזה טוב. האם לשקול אופציה אחרת מבחינת ביצועים מול תקציב? האם להסתפק במשהו יותר זול כי הפער בביצועים הוא מינורי?…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.

7. היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by tomer2004,

מישהו יכול להגיד לי מה ניסגר עם הכאטיס הזה ? כל פעם משנים את הכרטיס למשהו אחר.. אני צריך לדעת איזה גירסה זאת ? - .. ועכשיו הוסיפו את המילה - LITE .. למה הכוונה? : .. ואם המהירויות של השעונים נכונות כמו בגירסה הרגילה שיש במקומות אחרים... Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories ¤1,379.99

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  10. המלצה למסך (נקרא 10 פעמים) zaroor Zone Newbie מחובר תגובות: 13 המלצה למסך « בתאריך: היום בשעה 21:35:21 » -------------------------------------------------------------------------------- ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה הדגמים samsung 730b LG 1750 HQ

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by IME3,

הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by m.l,

איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by FeedMe,

מה אמורה להיות התדירות סטוק שלו?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by t d,

שלום, אני מתקון השבוע לקנות מסך LCD , יש לי 2000 שקל, ואני יכול להשיג את הLG LT1780Q ב2000 שח, האם זו החלטה נבונה? או שיש לי מסך 19 למשל לקנות בתקציב?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

וואי יש לי בעיה אחת המסריחות שיש קניתי 9800פרו שביכלל הוא מזוהה כ9800TX עכשיו אם אחרי כל ריסט אני לא עושה לי דאון קלוק עם ה RivaTuner הוא נתקע לי במשחקים אחרי כמה שניות פשוט המסך נבכה לקח לי איזה 6 שעות רצופות להגיע לזה הזאת הבעיה עכשיו אני לא יודע איך צורבים ביוס ולא יודע קשר בקשר לזה אני מתאר לעצמי שאני צריך לצרוב ביוס יש למשהו פתרון אחר? או שמשהו יכול לתת לי עצה או מדריך כלשהו איך צורבים? הכרטיס הוא 9800PRO-MSI הדיפולד של הכרטיס הוא ליבה:387 זיכרון337.5 רק אם אני מוריד את הליבה ל350 הוא יציב ***: זה הכרטיס http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaFront.jpg http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaBack.jpg

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by RazorJunior,

אז אחרי שהסוני שלי התפגר סופית, אני חייב מסך חדש ודחוף. רוב העיסוק שלי הוא גלישה באינטרנט וקריאת מאמרים שונים, לכן החלטתי שעדיף LCD(כי אין ריצוד). העיסוק השני של המחשב הוא צפייה בתמונות מהדיגיטלית שלי.... ולבסוף מדי פעם גם איזה משחק, אבל זה בעדיפות נמוכה יותר. התקציב לא מוגבל, אך אני מחפש תמורה טובה למחיר. אל תתנו לי מסכים ב 5000 שקל שיתנו(מבחינתי) אותם ביצועים כמו מסכים ב 2600-2700... אחרי שקראתי כמה וכמה תרדים בנושא, הגעתי למסקנה שאלו ה"אליטה" של המסכים(תקנו אותי אם אני טועה, או אם אני יכול להסתפק בפחות): 1. VIEWSONIC VP171 2. IIYAMA E431 3. SAMSUNG 172T הלכתי היום למספר חנויות, אבל לאף אחת מהם לא היה את אחד מהנ"ל, רק מסכים זולים יותר. אז קודם כל רציתי חוות דעת על המסכי…

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  18. בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by E-tay,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Zvika12,

שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  24. מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Idanp,

18,654 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1646421 השיא הקודם עמד על 18,614 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033 ואני מאמין שזה ישבר בקרוב http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1571353

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים