עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EagleX,

היי, נשרף לי ה6600GT, ואין עליו אחריות. אני צריך כרטיס חדש עד 1000 שקל לAGP. אל תגידו שזה בזבוז וכו', כי אין לי כסף/כוח/כל דבר אחר כדי לעשות שידרוג כללי. תודה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Russ -M AP,

יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. הכרטיסים המוצעים : PALIT 9800GT Palit 9800GT 512MB Retail ¤677 אחריות: אחריות שנתיים מק"ט: P98T512 למידע נוסף אודות מוצר זה בקר באתר היצרן. מפרט מלא Specifications Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 512MB Memory Interface: 256 bit NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x Anti-aliasing technology 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo HD technology OpenGL® 2.1 support NVIDIA ForceWare® Unified Driver A…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי כרגע FX 5200 ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס אחר. מכיוון שלא זכיתי בטוטו בזמן האחרון אין לי יותר מדי משאבים להשקיע בו. ראיתי ב-K.S.P את הכרטיס הזה: ?xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? אני לא מכיר את החברה והמחיר נראה לי קצת חשוד. אני אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו ‎PowerColor X1950 XT 512MB‎ עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by BENIT,

אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך בסכום של עד 400 שח הציעו לי מספר כרטיסים: 1. ‏9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0‎ 2.‏GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ‎ 3.‏HD 4650 OC 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ 4.‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ המחשב הוא מבוסס INTEL Daul Core e6300 עם מסך 19 אינטש הוא מיועד לעבודה משרדית ולמשחקים

9. Started by hell,

אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL

10. אם כן..תגידו לי איך בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  11. הכרטיס הוא לאחשלי, אני מסתפק במעט שיש לי[5200, אני בכל מקרה אוהב משחקים בגלל העלילה, ככה שלא משנה לי ממש איך הוא נראה]. פשוט אצלו המשחק ממש לא פועל כמו שצריך, פועל בסלומושן, והילד חולה על טניס. התקציב לא אסטרונומי, הייתי אומר800 שקל בלחץ[והלחץ המדובר הוא 15 טרנסזיליון PSI, או 9 טריליון טור למ"מ*מ"מ].

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by HSRP,

מה אמורות להיות הטמפרטורות במנוחה ועבודה של 8800GTS? ייתכן טמפ' של 65-70 במנוחה?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אני מתלבט בין הכרטיס 8800GT או של Asus או של Biostar או של Sparkle כשמדד הכי חשוב לי זה רמת הרעש של הכרטיס. יש הבדל בכלל בפרמטר הזה או שלכולם יש את אותו קירור? אני מוכן להתפשר גם על ה-3870, מה מידת הרעש שלו בהשוואה אליהם?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by bucktoos,

כבר כמעט קניתי לי מסך CRT טוב (samsung 959nf), כשהמוכר בלבל אותי לגמרי עם מסך חדש "ישר מהמפעל" של iiyama. הוא אומר שזה הדבר הבא למסכים דקים, עם response time של 14 ms והכל, ורק ב2240 שח... אבל אין באתר של iiyama שום איזכור של הדגם הזה! מישהוא שמע משהוא על: "TFT IIYAMA 17'' e-yama 17NE1-S"? מצאתי אותו רק באיזה אתר גרמני מעפן בלי אנגלית בכלל. אם משהו מכיר,שמע,קנה אותו - אני אשמח לשמוע עליו משהו כדי להחליט סוף-סוף אם הגיע הזמן שה CRT יעבור מהעולם...

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  18. היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by yudsim,

אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by TaLTooL17,

ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

22. שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. זה תקין?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by sarkise,

הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים