כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בבעיה שיורד צבע שחור מהמסך ( אני כמעט בטוח שזה הציפוי של הזכוכית). היום החלטתי סופית שאני לוקח מגבונים לחים ומנקה אותו. ניקיתי ניקיתי ומסתבר שהמטליות הלחות של האגיס מורידות צבע שחור משונה. בינתיים יש לי נקודות נקודות של צבע שחור אפור וחלקים לבנים במסך, כלומר סכוכית רגילה. רציתי לדעת למה משמש הצבע הזה שנמצא על המדפסת והאם המסך נהרס. כמו כן רציתי לדעת האם הורדת הצבע מסכנת אותי ואת הרייאה שלי. תודה מראש אודי.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת איך המסך של MAG MS776..... LCD אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו.... מה הביצועים שלו לגבי משקחים....? האם הוא מתאים?.... תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא מבין כבר איזה כרטיס מסך של ריידון יותר טוב .. הסדרה החדשה אמורה להיות יותר טובה לא ? אז תסבירו לי פה כי אני כבר הסתבכתי עם עצמי .. תנו לי דירוג או הסבר קצר וקולע ..
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מציעים לי לקנות את הכרטיס ואמרו לי שהוא ממש טוב גם במהירות סטוק וגם ב OC מה אתם אומרים עליו אני לא רוצה ליפול עם כרטיס גרוע או לא שווה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
סמתי לב שרק הליבה והזיכרון יותר גבוהים זאת אומרת ש ה Extreme זה 7900GT רגיל בOC ???
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר. עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ. והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לוודא שלפני קניית המחשב באמת כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל(בהנחה שאני קונה את המחשב בעוד כחודשיים מקסימום...) האם 1. תהיה אפשרות לחבר את הכרטיס הספציפי במערך CF??(בהנחה שגם הכרטיס הבא יהיה של ATI) 2. האם שווה לחכות לכרטיסי DX10???(והאם גם בהם יהיה אפשר לחבר את הכרטיס בCF למרות פערי הטכנולוגיה??) 3. מהי ליבת R600 זאת ליבה לכרטיס מסך מהם יתרונתה(80 ננומטר??) , אילו כרטיסים צפויים(האם 1950 נכלל בסדרה??), טווחי מחירים וכו' כיום יש לי 9600SE האם לבינתיים שווה לי לחכות לדור הבא או לשדרג עכשיו ל1900 ולחכות לדור השני של הדור הבא??(ואם כן כבר יש תכנונים או הצהרות??) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות... (ההפרש הוא באזור ה10 שקלים...) Sapphire ATI Radeon x1600 PRO 512MB או ASUS EAX1600PRO/TD 512MB ?!?!?!?!?!?!!? ??? ??? ??? מי מהם טוב יותר?ולמה... קירורים שונים?? ובמידה ואני קונה את הלוח ASUS P5B DLX... האם התמיכה בכרטיס מסך תוצרת ASUS תהיה טובה יותר? תודה מראש... הוספתי את הלינקים האלה.. : Sapphire- http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=133&pid=g ASUS- http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=241&model=812&modelmenu=1 ואם כבר... אז אולי בכלל עדיף ללכת על מעבד גרפי חזק יותר.. אבל בעל נפח זיכרון קטן יותר? למשל... איזה X1800 עם 256MB?! או שבכלל לרדת מATI?! ללכת על איזה GeForce?! מה כדאי?…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס של leadteak7950 256mb , התקנתי כמו שצריך חיברתי לחשמל והורדתי דרייברים חדשים עכשיו הכול עובד כמו שצריך לעבוד ב3dmark06 יש תוצאות טובות אבל.... כל פעם שאני מריץ את הדמואים של nvidia המחשב נתקע ולא מגיב ??? דרך אגב המחשב הוא pentium d 2.8mgh, 1 gb ram מישהו מכיר את התופעה הזאת?? (אני חושב שזאתי בעיה של מתח אבל אני לא בטוח) הצעות ותגובות יתקבלו בברכה מנהלים : אם אפשר להעביר לפורום תמיכה (סליחה.. הודעה ראשונה)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל לאסוף מידע לפני שדרוג המחשב (מתוכנן לחודש-חודשיים הקרובים) ומתלבט לגבי כרטיס המסך. אני מעריך שהתקציב עבור הכרטיס יהיה עד 2,000 ש"ח. אגב, אולי בכלל כדאי ללכת על Nvidia 6800GT ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
6800 או 6600GT במה אחד מהם יותר טוב מהשני? גם ל6800 יש ddr3? כמו ל6600GT
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כ"מ חדש התקציב שלו זה 2000 ש"ח המלצתי לו על ה X800XLשל PC מה אתם אומרים? אגב שמעתי שיש ירידת מחירים לכרטיסי 6XXX שווה לחכות ואז לקנות 6800GT? או שעדיף להעלות את התקציב ולקנות 7800GT? 500 ש"ח.. הוא יכול לגרד עוד 500 ש"ח (עבודה,הורים) תודה .
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?