כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
א: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7900GT-TD256&affiliate=zap ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13137&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום שאלתי האם משתלם לרכוש לאי גי פי 6800 אולטרה של לדטק?משומש ב 750 שח...... הכרטיס הנוכחי fx 5200 האם ההבדל ממש ממש גדול? והאם המחיר שווה....אני מזכיר שזה לאיי גי פי כי ברור שלפי סי אי אקפרס זה בהרבה יותר זול הבעייה שה משומש וזה מפחיד אותי.....
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
פתחתי את הצינורות ובצעתי O.C ל X850XT האם ה AMD 3200 64bit שלי עכשיו יכול להיות צוואר הבקבוק שלי במע' ? ( 1GB זיכרון )
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
למשחקים קלים, גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים, איזה כרטיס יהיה עדיף? Leadtek 7600GS 256MB או GigaByte 7300GT 256MB תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD ל 19 אינצ' - 5000 שקל 17 אינצ' - 3000 שקל ותגידו שמע תי שיש מסך בעובי 16mm אפשר לדעת דגם ומחיר ולדעת אם יש פחות
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כרטיס מסך - שקט מה לדעתכם כרטיס מסך שקט ,הכי טוב שניתן להשיג היום עד 2000 שח pcie עם ציפסט של nvidia הכרטיס חייב להיות סיילנט כיוון שהמחשב בסלון . ואני צריך למשחקים .
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה, אין לי כרגע הרבה כסף לקנות מחשב ואני זקוק לכרטיס מסך שיתמוך PS2.0 ושירוץ על AGPX4 עד 600 שקל או פחות. ב KSP יש את זה: ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X מחיר: 630 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כרטיס 4770 אין במלאי באף חנות, מישהו יודע פרטים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך יוצג משהו אחר. 1.האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך בלבד לצורך כך או ששני הכרטיסים חייבים להיות ב- SLI או CF ? 2.כמה מסכים ניתן לחבר כאשר יש SLI או CF ? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת פרטים ודעות שלכם על הכרטיס fx 5700U ddr3 של חברת אלבטרון http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=93 ואני רוצה לדעת גם אם עדיף לקנות כרטיס מסך אחר יותר טוב במחיר הזה כמו הרדאון 9800 פרו. תודה לכל העוזרים!
-
מישהו יכול להגיד לי מה ניסגר עם הכאטיס הזה ? כל פעם משנים את הכרטיס למשהו אחר.. אני צריך לדעת איזה גירסה זאת ? - .. ועכשיו הוסיפו את המילה - LITE .. למה הכוונה? : .. ואם המהירויות של השעונים נכונות כמו בגירסה הרגילה שיש במקומות אחרים... Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories ¤1,379.99
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמתי לב שלחברת SPARKLE הכרטיס 9800GTX CALIBRE OC (http://tms.co.il/product/5512) זול יותר מ9800GTX ללא OC ולא בגרסאת הCALIBRE.(http://tms.co.il/product/5364) ההבדל היחיד הוא מהירות הליבה ושל השיידר...(איך מתרגמים SHADER CLOCK לעברית? מהירות הצל?) ב9800 ללא OC: Core Clock : 675MHz Shader Clock : 1688MHz ב9800 עם OC בגרסאת CALIBRE: Core Clock : 734MHz Shader Clock : 1836MHz עדיין גרסאת הCALIBRE יותר טובה אבל מישומה עולה פחות...האם זו טעות של האתר או שיש סיבה לכך שהGTX ללא OC עולה יותר מGTX עם OC?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-