עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kisin,

שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  2. במחשב החדש שלי יש כרטיס מסך Gigabyte 6600GT VIVO (שיש לו גם יציאת HDTV) ומסך ViewSonic 912s (שלו כניסת HDTV). עכשיו רציתי לדעת מזה בעצם אומר בשבילי?? האם אני מסוגל לראות בHDTV?? ואם כן, מזה בעצם אומר? שאני אראה סרטים ומשחקים באיכות גבוהה יותר, או שזה בכלל לא אפקטיבי מהסיבה שאין לי אפשרות להשיג תכנים המקודדים בHDTV? אשמח להסבר מקיף וממצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by gman_il,

שלום. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ / לחוות דעה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by moshe_ha,

איך זה שהמוצר הזה שהוא 6600GT 256MB עולה רק 730? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTK66256TD&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1760 יש להם טעות באתר?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by SamurAchzar,

אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. רשמתי כבר תשאלה

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by liav12,

מה לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by anubis,

שלום יש לי לוח אם תומך PCI-E. אתמול קניתי Gforce 6600GT 256 PCI-E. בעת חיבורו למחשב כבר תההפעלה מחדש אני רואה במסך של הביוס שמשהו לא ברור (סימנים גראפיים על המסך). ומתי שעולה הוינדוס המסך מהבהב כל שלוש שניות ולא מפסיק. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Obg1,

יש לי התלבטות בין איזה כ. מסך 6600 GT עם VIVO הכי כדאי לקנות מבין המבחר הדל שראיתי האפשרויות שלי הן: אלבטרון, גיגה בייט או גיינוורד. לפי הכתבה ההשוואתית הזאת http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv43-3.html הכרטיס הכי שווה זה של גיינוורד, ראיתי אותו בבאג במחיר 1304 שקל, http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1930&scat=191&tcat=28 שווה או שאפשר למצוא משהו יותר טוב מזה ? עריכה: מהצצה באתר שלהם ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים כאלה, אחד עם זיכרון 2.0NS ואחד עם 1.6NS , איך אני יכול להבחין ביניהם ?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by Dvich,

תמונה (כנראה אמיתית) של הGeForce 7800GTX דלפה לרשת! הGF7800GTX יהיה מחליפו של הGF6800U, שמועות טוענות שהוא יהיה בעל 24 פייפליינים, 10 יחידות גאומטריה, מהירות ליבה של 430MHZ ומהירות זכרונות של 1400MHZ בבאס של 256BIT. http://myhard.yesky.com/image20010518/306406.jpg האם התמונה אמיתית? נאלץ לחכות ולראות.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 17 אינץ T710BH של LG ואני רוצה להחליף אותו ל19 LCD. יש לי כרטיס מסך 6800 אולטרה עם שני DVI. זה חשוב שאני יקח מסך DVI או שאפשר לקחת מסך LCD עם VGA כמו הסמסונג 913N? ובכלל איזה מסך מומלץ לי? התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח. אשמח אם זה יהיה בקצת פחות... איזה דגמים מומלצים? תמליצו לי על דגמים שכדי לי להתייחס אלייהם ותציינו למה בחרתם דווקא במה שבחרתם. מה האיתרונות וחסרונות של כל מסך ומה יתן לי את המקסימום ביצועים/איכות ביחס למחיר..

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  13. תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by kedar38,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. בערך זה לקח 5 שניות,המסך הפך מתקין לחלוטין לשחור,יש למישהו מושג למה? בדקתי את המגעים והכל בסדר...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by overload,

כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by ezx,

P 4 2.4 512 זיכרון 6200 של לידטק זה של חבר המערכת http://rotter.name/User_files/nor/429475f55c473a70.jpg ה 6200 עבר OC מחשב בלי OC !

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?

20. Started by Gohan,

בניתי לי כבל כזה לפי אבל אין תמונה בטלוויזיה. מישהו אולי עשה כבל כזה ויכול לעזור לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by blabla2002,

בראיון שאלו את גים סווני המיסד של epic היוצרים של unreal מה יותר טוב In a video interview, a chap asked Tim "I have to ask you: R520 or G70?" Tim smiled and said, "Oh, G70 for sure." בקישור יש גם קישור לראיון http://www.theinquirer.net/?article=23471

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. Started by lipa,

ראיתי שכמעט כל המסכים באים עם Brightness 250 כמה זה משמעותי ?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  24. שלום אני מחפש לקנות כרטיס טלוזיה טוב במחיר של כ400 שקל..יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by yambtz,

במקום העבודה שלי (מכון הבין-אוניברסיטאי לחקר ימי אילת) קנו לפני כחמישה חודשים 15 מחשבים. בכולם יש את אותה בעיה. יש יש מאין "צל" של מה שאמור להופיע כמה מ"מ ימינה. זה לא משנה אם זה אייקון, תמונה או העכבר. הדרך היחידה שמצאנו עד עכשיו זה לחבר את המסכים לחיבור ה DVI עם מתאם לחיבור רגיל. חוץ מזה, כרגע פתחתי אחד וראיתי שהם בכלל כרטיסים קצרים (נו, אילה שתופסים חצי סלוט ברוחב) שהחיבור DVI הוא חלק מהכרטיס והחיבור ה"רגיל" מחובר עם כבל רב גידי אפור כזה כמו שהיה פעם לחיבורי COM. חשוב לציין שכולם הותקנו בעזרת תכנת ghost ככה שהם זהים לחלוטין גם מבחינת התוכנה. באחד מהם התקנתי מחדש דרייברים אבל את הגרסה החדשה הפעם וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון איפה הבעיה? מפרט: P4 3.0 Asus P4P800-E Radeon …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.