עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. למשל ה 4850 או 4870 תומכים?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Make_Party,

אני רוצה לשדרג במחשב את הכרטיס מסך יש לי היום של פליטX800GTO AGP ואני יכול לשדרג אותו ל7600GT בעוד 300שקלים רציתי לדעת עם זה מישתלם? עם יש הבדלים גדולים בביצועים? מערכת P4 3.3 ספק יחזיק בטוח 1G RAM

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by faceman_007,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yoni321,

-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  10. מ-http://www.gibornet.co.il יש לי כרגע X300 של ABIT ATI. לוח אם- ABIT AA8 DURAMAX - PCIE האם כדאי לקחת 2400 ATI? הכרטיס בעיקר למשחקים. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי, לפני כמעט שנה רכשתי מחשב חדש (E6600, 2GB RAM) אני שוקל לעשות שדרוג של כרטיס המסך בעקבות יציאת המשחקים GEARS OF WAR ובקרוב UT3, וכמובן (בתקווה שבקרוב) STARCRAFT2 עכשיו בעיקרון אני משחק על מסך LCD 19 אינץ, ומקסימום בתקופה הקרובה אני אשחק על 22אינץ שאני אקנה לי במקום, השאלה היא, האם ללכת על ה 8800GT או לחכות לכרטיסי 10.1.... האם זה באמת משנה? (אגב , אני משתמש ב WINDOWS VISTA) אשמח לעזרה. מבחינת התקציב, אני מעוניין להוציא 1000+-

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by kwan,

השאלה בכותרת...ואם אפשר להסביר מה ההבדל בכלל ? אני פשוט צריך כרטיס בטווח של 200-250 ש"ח ל-PCIE ולא יודע מה לקחת .. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. 1. איך אני פותח קובץ 3dr? אני עושה Open with ואז 3DMARK וזה לא מראה לי את התוצאות (אני משתמש בגרסת בייסיק...) 2.האם כאשר אני לוחץ על אסקייפ זה מדלג על בדיקה? (זה סיוט לעבור בדיקת CPU עם המעבד שלי...) אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר את זה לפורום הנכון (תצוגה וגרפיקה?? תוכנה??)

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  14. אמנם לקח קצת זמן עד שקיבלתי את המסך המיוחל אך בשעה טובה הוא הגיעה ותוך 10 דקות הכל עובד חלק כמו חמאה. ובכן לקחתי הימור על המסך הזה כיוון שהחברה לא מהמובילות בחוות דעת ובעולם אך המחיר המדהים {2890 ש"ח} בשילוב חוות דעת בZAP גרמו לי להמר ושורה תחתונה ..........הצליח לי ובענק! ;D המסך ענק גם בגודל וגם בביצועים. צבעים מעולים והכי קרובים למציאות שאני מכיר ואני יודע להבדיל כיוון שאני כבר שנים עוסק בצילום דיגיטלי. הקונטראסט והבהירות ברמה גבוה ביותר והחדות מדהימה , הפרדת הצבעים מצויינת ופשוט אין מילים לתאר איך תמונה נראת במסך זה , היא פשוט יוצאת מהמסך . אם למישהו יש חשש מבחינת איכות התמונה אז תנוח דעתו . מבחינת עיצוב - רמקולים חמודים מוסתרים ברגלית המסך , 4 יציאות USB2 מאחורי הפא…

15. Started by X-It,

אני צריך את הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקבל ב1200 שקל ותכללו חנות... תודה רבה...

16. Started by assaf181,

שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לאחר הריסט השני לאחר ההתקנה הדרייבר הורס את הגדרות התצוגה, המערכת עולה עם תצוגה של 4ביט 640X480 וצריך לשחק קצת עם העניין כדי לחזור לדרייבירם הקודמים באופן מושלם. אגב, ישנה גם ירידת ביצועים- הטוב ביותר נשאר ה29.40.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. איך אני רואה בטלויזיה את המחשב אני מתכוון רק לוידיו בלי קול קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך צהוב כזה שתי הצדדים זכרים זה זה? וקיבלתי כבל לכרטיס מסך בצד הראשון יש שחור שמתחבר לכרטיס מסך ובצד השני יש שלוש תקעים נקבות אדום כחול ירוק הצבוה יכול להתחבר לאחד הנקבות של הכבל השני

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  19. אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by wooda,

אני שאלתי אתמול אם הPOWER COLOR טוב יותר מהLEADTEK, אמרתם לי שאין כרטיסי GEFORCE של POWER COLOR, ואז שאלתי את המוכר שוב, וגיליתי שהוא התבלבל עם הX800PRO. אז חנות אחת מציע לי 6800NU של LEADTEK וחנות אחת של CLUB 3D, אז השאלה שלי היא איזה טוב יותר? הLEADTEK? או הCLUB 3D?

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by bennnn,

המשחק בכלל יעלה על הכרטיס הזה? ואם אני אמהיר אותו ל 6800 אולטרה? בהנחה שאני משחק עם crt על 800 על 600

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. רכשתי 8800 GTS ,האם יספיק לי ספק כח חדש של ENERMAX 400W LIBRITY ???

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by מני123,

אני צריך לשדרג כרטיס מסך, השימושים שלי הם בעיקר עבודה גרפית 2D שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטר (לא עריכת וידיאו ולא תלת מימד) אני עובד במסך 4K אין לי תקרה תקציבית, אבל אין לי סיבה לשלם עבור מה שלא נצרך לי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס, תודה

24. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. זה צריך להיות של נוידיה. מפרט מחשב : מעבד CORE 2 DUO 2.6 זיכרון 2 גיגה (לא זוכר את התזמונים שלו) לוח אם של אסוס (לא יודע איזה דגם אבל ניתן לשדרג לו מעבד קווד) נראה לי שזה או ה-8800GT או ה-8800GTS 320, מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.