עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, בחדרי ישנם שני מסכים: המסך הראשון, שבו אני משתמש תמיד - samsung syncmaster 206bw 20 אינצ'. המסך השני, שמשמש כטלוויזיה בחדר הנו מסך 32 אינצ' של טושיבה. בכל אופן, למסך הLCD ישנה יציאת RGB. החלטתי שאני מעונייין לחבר את המחשב גם למסך הטלוויזיה עד כאן אין בעיה לוגיסטית, שכן המחשב נמצא בסמוך לשני המסכים, ולכרטיס המסך שלי [מפרט בצד ימין] יש שתי יציאות - ויש לי מתאם RGB, ככה שהכל סבבה. השאלה שלי היא, כיצד אני יכול לחבר את שני המסכים בו זמנית, כך שהמחשב ירנדר תמונה רק לאחד מהם ברגע נתון. כלומר - אם אני רוצה להשתמש במסך המחשב, הוא ישדר תמונה ברזולוציה של 1680X1050 ובלחיצת כפתור השידור יקפוץ לטלוייזיה לרזולוציה של 720P האם זה ניתן? האם מספיק שאחד מהם סגור והשני פתוח ע"מ שהכר…

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by natan805,

יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by sirexrv,

256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by Cyron,

שלום מחפש לשדרג כרטיס מסך. מפרט מלא בחתימה. מעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדיי, החדר של המחשב מאוד חם, רעש לא בעייתי.... בנוסף אני מחפש לשדרג מעבד ל-Q9XXX יד-2, צריך לקחת את זה בחשבון של צריכת החשמל ? מעדיף לא לשדרג ספק אם לא חייב. תודה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. ATi Radeon X1900XT http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 חיפשתי סיקורים פה באתר , לא מצאתי. אז רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא משמעותית יותר חזק מ 7900gt? ועוד דבר אחרון, הספק הזה יחזיק אותו Enermax Noisetaker 420W ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

7. Started by shai2009,

מה ההבדל בי PCIe ל-PCI-E? אם רשום לי שבלוח אם שלי יש 3PCI ו-1 AGP במה זה יתמוך? ועוד משהו, ה-3 PCI זה אלה שהכי שמאלה-למטה במחשב נכון? איפה שמחברים את הקבלים? אז איפה ה-AGP? ולשאלה המרכזית: יש לי לוח אם Asus p4r800-vm, הוא יתמוך ב-8500GT? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by T-Flash,

האתר DailyTech הודיע על הכרזתם של כרטיסי ה X1950 ליצרני ה OEM. בנוסף לזה האתר פרסם תמונה של הכרטיס החדש: לדעתי קירור מעוצב מאוד יפה! כאמור, הבשורה הכי חשובה והמשמעותית שבאה עם הכרטיס זה תמיכתו בזיכרון GDDR4, כזכור לנו מהירות הזיכרון תהיה 2GHZ. אך לפי המקורות הקודמים נודע לנו שיהיה רק כ-7% שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם, ה X1900, שמהירות הזיכרון שלו היא רק 1.5GHZ. הכרטיסים הראישונים יגיעו לאתרי הביקורות כבר ב 7 לאוגוסט, זאת אומרת שכמה ימים אחרי זה כבר נדע את ביצועיו האמיתיים של הכרטיס. אין מידע עדיין על התאריך המדוייק של התחלת אספקת הכרטיס, ממה שנודע עד כה זה שהכרטיס אמור לצאת בחודש אוגוסט. עדכונים מהדיון: מידע נוסף על ה X1950XT וכרטיס חדש נוסף, ה X1950GT - שילוב…

• 53 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. אני קונה מחשב ורציתי לדעת איזה GTX260 עדיף? כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤1140 http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-XT~8~0.htm או GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  11. כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?

13. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. אני רוצה לקנות לאחי כ.מסך HD3650 256MB עם יציאת HDMI כי לאחי יש טלויזיה 37 אינ'ץ והוא הרוב צופה בסרטים אז רציתי לקנות עם יציאת HDMI אבל באמת הכ.מסך הוא חזק וטוב ? הוא גם ירצה לשחק במשחקים כמו קוד 4 קרייסיס זה כ.מסך שקונה לאחי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2163 בתודה

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by naoriko,

אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by 12w23e,

שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה. ואני מחפש אתר שבו כאשר אני אכניס שם של כרטיס מסך הוא יתן לי תוצאות השוואתיות. עדיף בניקוד די פשוט. ולא בטקסט ארוך. כי לי אין מושג מה יותר טוב x1300 או gs7300 וכדומה. אז אני צריך אתר שיעזור לי לבחור את הכי שווה במחירים שאנשים מוכרים. תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. יש לי ספק 300W של FSP, ויש לי הצעה לקנות X800GT AGP במחיר זול (220 שקל). 1. האם הספק יכול איכשהו להחזיק את הכרטיס הזה? שאר המפרט מופיע בצד, עם תוספת ג'יגה זכרון. 2. האם המחיר טוב? אם לא, מהו הכרטיס המקסימלי שאני יכול לשים עם 300W FSP? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by huber,

שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by smady by,

יש לי דילמה בין 2 כרטיסי מסך בגרסאת ה1GB שלהם. ההבדל במחיר הוא משמעותי, ורציתי לדעת האם גם ההבדל בתוצאות? שימוש: מחבילת ה-CS5 - פוטושופ, אילוסטרייטור, אין-דיזיין - שימוש יום יומי. ובהמשך (עוד שנתיים בערך) - אפטר אפט ופרמייר. בנוסף הכרטיס צריך לסחוב משחקים כמו סטרקראפט ו-וואו (לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה, אבל שירוץ) הכרטיס צריך לתמוך במס' אפליקציות שרצות ביחד באותו זמן. במידה והכרטיס החדש (450) יספיק - ייתכן ואני אשדרג את המעבד מI5 לI7 עקב החיסכון במחיר.... יעבוד על מסך 20" רחב - רזולוציה 1680*1050. תודה מראש על התשובות!! :-]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. מה קורה ? עקב זיכרוני הקצרצר שחכתי איזה פקודה צריך לרשות בדוס כדי לצרוב את הביוס לכרטיס מסך!!מישהו זוכר?? כמובן שיש לי כבר דיסקט מוכן עם בוט+כול הקבצים שצריך בשביל לצרוב את הביוס מה שחסר לי זה רק הפקודה שרושמים השמח עם תיזכירו לי ... יחיאל

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by ראדון,

GTX660 או GTX 570?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. שלום לכולם! די בהתלבטות לרכוש כרטיס אחר במקום ה-Sapphire R9 290 Tri X OC 4GB שלי,בתקציב די מצומצם של 1400שח ואלו הדגמים שעלו: EVGA GeForce GTX 980 SC GAMING ACX 2.0 - אחריות בגרמניה עד נובמבר 17. http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=04G-P4-2983-KR או לחכות ל-RX 480 8GB שיהווה נמסיס ל-980 ויעלה באותו המחיר. לצערי אינני יכול לעלות יותר בתקציב לחודשים הקרובים..

• 29 תגובות
    • 8.1k צפיות
  22. Started by gggil,

מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז ה 88GT עשה את שלו ואני מחפש כ.מסך חדש מפרט AMD Athlon II X3 440 GA-MA78LMT-US2H 2GB X 2 DDR3 1333MHz SeaSonic 520W Dell U2311H 23 Inch מחפש כרטיס לגיימינג בינוני. אין העדפה לחברה, עד 700 ש"ח... תודה 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  25. LG VH 701 - 850NIS SAMSUNG 753DFX - 950NIS הדגם החדש של הסמסונג משהו S גם באותו מחיר בערך LG F700B - 1050 NIS אני חייב תשובה עד היום בערב!!

• 13 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.