כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום רב מחפש המלצה לכרטיס מסך אשר ישמש למשחקים כמו FIFA ו PRO 10 ושימושי אינטרנט לא משחקים כבדים אבל חשוב שיוכל להתחבר לפלזמה לצפייה בסרטים המסך מחשב הוא LG19 196TWQ מפרט מחשב I5 750 לוח GB US3L זיכרון 4 GB ספק COOLERMASTER 425W המחשב ישמש למשחקים קלים בלבד וגלישה באינטרנט הכרטיס עם עדיפות ליציאת HDMI עם סאונד תקציב -500 -600
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 8600LE ואני רוצה להפוך אותו ל8600GT כדי שיתמוך בCUDA וכתוצאה מכך גם בPHYSX. זה אפשרי באמצעות צריבת ביוס או דרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש וצריך ייעוץ לכרטיס מסף-המיפרט מעבד E65502.33 1333FSB C2D זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHR מארז+ספק 400W 6A19-F2 COMUCASE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG כרטיס מסך SAPHIRE 1950PRO 512 PCIE כללית לסרטים מישחקים יחסית כבדים ועריכת ווידאו. האם הכרטיס הנ"ל מספק ומתאים למיפרט ? למימשק PCIE -{האם יש חשיבות או העדפה למימשק הניבחר?} ומה ההבדל בין הכרטיס הנ"ל לבין SAPHIRE X1950PRO 512 PCIE והאם יש הבדל במחיר? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה יותר טוב לשים במחשב את r9550 או fx5200? עם r9550: איך הוא יריץ משחקים של היום וימ"מ 4?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כרטיס מסך - שקט מה לדעתכם כרטיס מסך שקט ,הכי טוב שניתן להשיג היום עד 2000 שח pcie עם ציפסט של nvidia הכרטיס חייב להיות סיילנט כיוון שהמחשב בסלון . ואני צריך למשחקים .
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, בשנה שעברה שיחקתי בפרו 12 על LOW ורץ סבבה ודווקא נהנתי השנה זה כבר לא הספיק למרות שבדמו היה טוב במלא זה בעייה הורדתי את הפרו 13 על האיכויות הנמוכות ביותר והמשחק נתקע ויש גלים באמצע המסך.. אני חושב שהכרטיס מסך עשה את שלו הוא ממש ישן כבר ואני רוצה לקנות חדש שיריץ לי לפחות ל3 שנים את הפרו ברמה הכי גבוהה שיש(HIGH) על מה אתם ממליצים? בבקשה רק מי שמבין יודע וניסה באזור ה500 ש"ח ושיתאים למחשב שלי הכרטיס מסך שלי זה: GEFORCE GT 220 תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך SLI במחשב שלי,השאלה אם זה משתלם,כמה ביצועים זה יכול להוסיף וכמה זה יעלה. המפרט שלי: AMD Dual Core 3800X2 64Bit Socket 939 Asus A8N SLI Premiuim Corsair Value Select CL 2.5 512X2=1GB Leadtek Geforce PX6800GS 256MB PCI-E READY FOR SLI WD 250GB SATA2 16MB CHACE LG 52*32*52 Philips DVD-RW 16X Thermaltek Soprano With Window Enermax 535Watt Ready For SLI ATX2.0 Thermaltek Smart Fan 120mm *2 Thermaltek Smart Fan 92mm Zalman 7700CU-B יש לי 6800GS כמו שאתם רואים. שווה לי אולי להחליף אותו ל7600GT ותנו לי רעיונות מה כדאי לעשות או לשדרג אם אני רוצה לעבור את 3DMARK 2005 בציון של 7500 לפחות. ואם אני רוצה ב3DMARK לעלות את הציון ל3700 לפחות,יענו שלא יקרטע.…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט שלי אשמח לקבל המלצות לכרטיס חזק יותר כמו כן התקציב עד 1000 ש"ח והאם אוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS באיכות גבוה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כרטיס 4770 אין במלאי באף חנות, מישהו יודע פרטים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הספק כוח שיש לי: COOLER MASTER 460W הוא מחזיק מצויין את ה GTS 250 1GB שיש לי, ואני מתכוון לשדרג את הכרטיס ל HD6850, האם הספק הזה יספיק בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
באובר קלוק עם מאוורר מתחת של 80MM מוציא אוויר אני מגיע איתו ל400 ליבה, 270 זכרון יציב לגמרי, ונראה לי אפשר טיפה יותר? אתם אומרים שווה לקנות לו סיילנסר או שזה בערך הגדול שלו? אם כן? איזה סיילנסר מתאים לו?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי. קניתי לפני כחודשיים מחשב Dell N5010. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו - האם זה אפשרי? הכרטיס הנוכחי הוא - GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54 (העתקתי מתוך המפרט שבאתר DELL ישירות מהמספר הסריאלי שלי). לא משנה לי המחיר, אני אקנה בחו"ל, השאלה אם זה אפשרי (ז"א, האם זה פשוט כמו להוציא ולהכניס כרטיסי זיכרון וכד'). תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתכוון שבוע הבא כנראה לרכוש מחשב חדש ואני מחפש כ.מסך שישמש אותי לפעמים למשחקים, אבל בעיקר לעבודה עם תוכנות (כולל תוכנות גראפיות). אני די ננעלתי על Geforce 7600GS. עכשיו ראיתי סקירה על כ.מסך זה של יצרן Galaxy ב http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ וכתוב שם שבעצם הוא מגיע עם Gpu Speed של 500 Mhz, לעומדת הרגיל שמגיע עם 400 Mhz וגם המהירות של הזיכרון של 1400 Mhz במקום ביצרנים אחרים שמגיעים עם 800 Mhz. אני אישית לא מכיר יותר מידי את היצרן הזה והוא בד"כ לא נמצא בין היצרנים המובילים של הכרטיסים. אם מישהו מכיר את היצרן הזה Galaxy ולהביא פה כמה המלצות אני מאד אשמח. ???
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תמליצו לי על קירור טוב לHD 4850 אין תקציב בנתיים רק תמליצו לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-