כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
או ששווה לי למשוך את עם הכרטיס שלי עוד? מה הכרטיסים שיבואו אחריו ומתי זה יקרה? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://zone.hardspell.com/forum_posts.asp?TID=24 אין זיהוי של היצרן אבל בתמונה האחרונה ניתן לראות שאכן מדובר בכרטיס.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
e-GeForce 8800Ultra Black Pearl 768MB $899.99 USD !!!!!! פרטים http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N888-AR&family=23 e-GeForce 8800Ultra Superclocked 768MB $799.99 USD פרטים http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N887-AR&family=23 תתחדשו
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי זול שתומך בHD ? הכוונה גם לתמיכת חומרה בקידוד, וגם אם יציאת HDTV הציאו לי את GeCube ATI Radeon HD3450 512MB , האם יש משהוא יותר זול?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך eVGA 6800GS 256MB עכשיו אני יכול לראות דרך הדרייברים של NVIDIA יש לי אופציה שם לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי לפני חודשיים היה לי 40 מעלות מתי שאני לא נכנסתי לשום משחק או משהו כזה.. ככה היה לי יציב עכשיו לאט לאט זה התחיל לעלות לי 45, 47, 50 עכשיו זה כבר הגיע ל-55 מעלות ואני לא יודע מה נסגר עם זה הוצאתי את הכרטיס התחלתי לנקות לו את המאוורר מאבק כי ראיתי היה עליו אבק בפנים וזה לא עזר עדיין הטמפרטורה נשארה אותו דבר מה יכול לגרום לזה? ד"א שאני במשחק כבד ואח"כ אני יוצא ממנו אני מוצא את הכרטיס על 80 מעלות ובדרייבר זה על קו צהוב כזה יענו בינוני ולא במצב מסוכן שיותר מדי חם או משהו אבל עדיין אני רוצה שזה יחזור להיות 40 מעלות במצב רגיל למה לא מת…
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב פתחתי פה דיון והוא לא היה ממש לעניין אז אני מתנצל אממ הכרטיס שלי דווקא מספק אותי אבל הוא לא תומך בSM3 וזה בעיה בשבילי קיצר רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדיי לי לקנות בקציב של עד 200 שקל אבל כמה שפחות יותר טוב 7900GT או 7950GT או בכלל מי מבינהם הוא המומולץ או שאולי שווה לי לקחת X1950XT או X1950pro אלו מבינהם הכי מומלץ וכמובן שיפעל לי טוב במחשב (מפרט בצד) או שבכלל שווה לי לחכות שיצא DX10 או משהו
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אנשים אני צריך שמישהוא ייתן לי הסבר על SM3. או שישלח לי מקור מידע (כמה שיותר יותר טוב ;D)
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי שרשום בצד התוצאה 5021 נשמעת הגיונית (לפי מצב PROFESSIONAL) ? הוספתי תמונה של התוצאה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש עם כרטיס LEADTEK 7800GT, ניסיתי לבדוק אפשרות לאובר אבל שמתי לב שהוא נתקע בלי קשר לטמפ' של הכרטיס מסך או התדר, יכול להיות שאנוידיה מגבילה בדרייורים שלה אובר? יש לי גירסא 77.77 תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=8&shownews=8656
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
כמה וואט צורך כרטיס X1950PRO בכל מקום רשום משהוא אחר ואולי מישהוא יכול לימצוא מקום שבוא רואים אותו יחד עם ה7600GT
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חברה,יש ברשותי כרטיס 7600GS PCIE של MsI NX 256MB 128 BIT שתכלס חורק במשחקים כמו הדמו של קרייסיס,ועוד כמה משחקים חזקים,חשבתי על קניה של כרטיס עד 1000 שקל בהעדפה לati פשוט נמאס לי מנווידיה. מקווה שתמליצו לי על משהו טוב. תודה וערב טוב. אם תוכלו לתת לי אתר עם טבלה של כרטיסים כאילו להשוואה זה יהיה נהדר ובלי קשר לDX10 האם הכרטיס הנ"ל טוב> HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-