כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תקציב של 400 שקל, לכרטיס מסך חדש. הישן (גיפורס 7200) עשה את שלו והגיע הזמן לתת לו למות בכבוד. על מה הייתם ממליצים לי ללכת?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ל agp. התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 ש"ח. ראיתי שני כרטיסי מסך. 1- ב1127 ש"ח 2 ב826 ש"ח 1 6800gs http://isracomp.com/define.asp?idd=3490 x800gto 2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 שניהם של חברת palit. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף יותר בכללי ואיזה עדיף יותר למחשב שלי. מפרט: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communicatio…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה lcd עדיף ? samsung 710T שהוא 17 inch או benq FP937s שהוא 19 ? ישמש גם למשחקים אבל כנראה יותר לגלישה טקסט ותמונות
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 8800GT והוא רוצה לדעת איזה ליבה יש לו G80 או G92 איך אפשר לדעת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/30/nvidia-8800gt-price-caught
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין עדכון לדרייבר של כרטיס מסך מסוג: WinFast GTX 460 OC של Leadtek. כמובן שהוראות ההפעלה מאוד ברורות: The BIOS flash process need to be run under the pure DOS mode. The procedure is as follow for reference: 1) To extract the bios image and flash tool on the floppy disk and make PC boot into the pure DOS mode with bootable disk. 2) Run this command ¡§x:\nvflash -4 -5 -6 xxxxx.rom¡¨ to run BIOS flash work. 3) Wait for the BIOS flash work finished then reboot the PC. @ The command for backup BIOS image is ¡§x:\nvflash -b xxxxx.rom¡¨. @ If the Video card fail to work during the BIOS flash, you can do recover the original BIOS image for card with a PCI V…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות בצד, כן המערכת ההפעלה שלי היא וינדוס 98.... בגלל שהמחשב שאני משתמש בו הוא: פנטיום 2 400 מגה הרץ. 128ראם gforce 2 mx 400 32 mb כמה לדעתם בשביל הצחוק התוצאה שהייתה יוצאת לי ב3dmark ? יש את ה200 נקודות :]?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ביקורות והשוואות באינטרנט ל6600 (לא GT) ולא מצאתי... אז רציתי לשאול איזה חברה הכי טובה? האם זה משנה בכלל? ובפרט האם WinFast 6600TD של LEADTECH עדיף על ה 6600 של GIGABYTE או ההפך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וכבר ויתרתי על הX1900GT כי אם אני הולך על כרטיס באזור ה600-700 זה מאפשר לי לשים 2GB זיכרון שזה קצת יותר חשוב לי. יש לי בעיה כי אני גר בבאר שבע ואני רוצה לקנות מפנדה את ה7600GS EXTREME כי אין אותו בחנויות בב"ש. את המחשב השלם אני קונה מKSP ונותן להם את ה7600GS שקניתי כדי להרכיב, אבל אני מפחד שהכרטיס שלי יהיה פגום כי ממש לא בא לי להתעסק עם החזרה ושטויות כאלה ובעיקר שהחנות בקיסריה שזה 2 שעות נסיעה מכאן..אז מי מישהו פעם קנה את הכרטיס הזה.מהחנות הזאת והיו לו בעיות? אם אני אדע שזה עסק בעייתי לקנות מ-2 חנויות ועוד שחנות אחת בקיסריה אני אוסיף את ה300 שקל ויקנה 7600GT, אבל בכל זאת תמיד נחמד לחסוך
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלה בכותרת + יש לי 8800GT והוא נכנס לי בדיוק במארז (aurora 3d של ג'יגהבייט) ה-4870 יכנס לי למארז?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=44o119586&pw=053968578
-
מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
? ASUS V9520 VS 128MB זה או Leadtek ti4200 128ddr agp8x ? או שיש משהו טוב יותר עד760 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תקציב עד 850 שיהיה יפה ועוד שמהו שלא הבנתי מה ההבדל בין CRT - Flat ל CRT - Conventional ??
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אלה שני הכרטיסים... ASUS Radeon HD3870 512MB DDR4 PCI-E VS BFG GEFORCE 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בטומס' הרדוור ה 8800 לוקח בביצועים... השאלה אם ההבדל בין הזיכרונות שה 8800 זה DDR3 וה 3870 זה DDR4 ישפיע בעתיד הקרוב רחוק על הביצועים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-