כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי. נשרף לי כרטיס מסך בפעם השניה (מאותו סוג) ואני הולך להחזיר אותו לחנות. בינתיים, אני רוצה למצוא כרטיס מסך חלופי. השאלה שלי, האם כרטיס מסך Radeon 9800 SE יתאים? אם לא, איזה כרטיס מסך הכי זול שיש אפשר למצוא בחנויות? כי עד שיחליפו לי, וזה קורה כבר בפעם השניה ובטח יקח עוד שבועים, אני רוצה לקנות כרטיס הכי חלש שאפשר רק כדי שיריץ לי חלונות ושאפשר יהיה לגלוש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
SIDEPORT הזה מאפשר עוד רוחב פס של 5 GB/S לפי מה שהבנתי , אבל כרגע אין אפשרות לנצל את זה . יש למישהו מושג מתי כן תיהיה אפשרות כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם :givemebeer: ברשותי מעבד E6300 @ 2.07GHz (עם אוברקלוק קטן). אני עומד לרכוש EVGA 9800GTX SUPERCLOCKED+ במטרה להרצה חלקה של משחקים באיכות גבוהה, ורציתי לדעת מספר דברים: א. האם יהיה צוואר בקבוק? ב. במידה וכן, האם הוא יהיה משמעותי? אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה, שחק
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי לי מסך CRT טוב (samsung 959nf), כשהמוכר בלבל אותי לגמרי עם מסך חדש "ישר מהמפעל" של iiyama. הוא אומר שזה הדבר הבא למסכים דקים, עם response time של 14 ms והכל, ורק ב2240 שח... אבל אין באתר של iiyama שום איזכור של הדגם הזה! מישהוא שמע משהוא על: "TFT IIYAMA 17'' e-yama 17NE1-S"? מצאתי אותו רק באיזה אתר גרמני מעפן בלי אנגלית בכלל. אם משהו מכיר,שמע,קנה אותו - אני אשמח לשמוע עליו משהו כדי להחליט סוף-סוף אם הגיע הזמן שה CRT יעבור מהעולם...
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם מסך LG FLATRON L1511S ואני כל הזמן שומע שעשיתי טעות ושהמסך לא מתאים למשחקים ולא יעלה לי משחקים בכלל.קיבלתי את המסך ועד עכשיו הוא מעלה משחקים והוא מצויין אבל עדיין ממשיכים לומר לי שמסכי ''15 lcd הם בכלל לא טובים למשחקים. רציתי לשאול אתכם(בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D )אם עשיתי טעות ואם המסך מתאים למשחקים ויעלה משחקים בעתיד. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חשבתי על TI 4200 אבל אני רוצה לשמוע עוד הצעות (וגם מקומות שאנ ייכול להזמין מהם - בפרטי כמובן) התקציב הוא 800 שקל AGP כמובן תודה לכל העוזרים! (אפשר לחרוג אבל לא יותר מדיי.. 50 שקל +- ככה)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את הסיקור החדש באתר ל 7900GS של לידיטק, גם לי יש אחד כזה. בבדיקה ב 3DMARK05 כמו שרשום בביקורת הכרטיס מקבל 7500+-, שלי משום מה מקבל רק 6300+- ( גם שלי של לידיטק ) האם לדעתכם הכרטיס עצמו תקול או משהו? את כל המשחקים הוא מריץ סבבה, עוד לא ניקלתי בביות. אבל התוצאה ב 3DMARK דיי ביאסה אותי, זה לא איזה 200-300 נקודות פחות ממה שכולם מקבלים, זה פחות מ 1000 ממה שכולם מקבלים וזה דיי מעצבן. גם ב OC הכרטיס רק מגרד את ה 6800 עם 530 ליבה ו 800 זכרונות ( יש לי עליו VF900 ). מה עושים? אגב, האם לדעתכם זה המעבד שעושה כאן את ההבדל הגדול? ( ראו מפרט )
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-