כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
א: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PX7900GT-TD256&affiliate=zap ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13137&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך מ 9800XT ל X850 פרו. האם זה הגיוני שאני לא ארגיש כמעט הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים? יש הבדל במבחנים כדוגמת 3DMARK 2001 ו 3DMARK 2005 שבהם ההבדלים אכן משמעותיים, אך במשחקים כדוגמאת NBA LIVE 07 או NFS CARBON אני כמעט ולא מרגיש עליה בכמות הפריימים (אני משתמש ב FRAPS) בשני הכרטיסים הפילטרים היו מופעלים על אותם ערכים. שניהם מחוברים לאותו ספק, ה9800 עבד עם פנטיום 4 3000 וה X850 עובד עם אתלון 64 3500. מה נראית לכם הסיבה לחוסר הבדל?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1100+- קניתי מחשב חדש (quad 6600, 2gb ddr2 וכו'...) ואני מחפש כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות בסכום הזה? המליצו לי על 8800gt 512mb DDR3 ועל HD3870 512mb GDDR4 DX10.1 השאלה אם אלה 2 הכרטיסים הכי טובים שאני יכול לקנות בסכום הזה...ובמידה וכן, איזה הכי עדיף? תודה לעוזזרים
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי מערכת הפעלה windows vista rc2 והיא עובדת מצויין וגם נראית טוב. שבוע שעבר קניתי כרטיס טלויזיה מחברת איבורי tv@anywhere plus למי שמכיר הדריבר הותקן בהצלחה ללא בעיה אך התוכנה של כרטיס הטלויזיה לא עובדת במערכת ההפעלה כך שאין לי אפשרות לראות טלויזיה. רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה מערכת הפעלה עם כרטיס טלויזיה שעובד. כמו כן האופציות שעומדות לרשותי בכרטיסי טלויזיה למקרה שתגידו לי שזה חרא של כרטיס זה AVER TV GO 007 FM PLUS מחברת ksp אשמח לקבל חוות דעת ופתרון לבעיה עם קיים בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכרטיס שלי במאמץ 94 מעלות זה נורמאלי ועוד שאלה הלוגו של הלוח שלי dfi ניהיה מוזר כאילו הוא רץ על 16 ביט אותו איכות צבע איפה הוא נישמר ביכלל יכול להיות נידפק הכול עובד כרגיל רק הלוגו ניהיה מוזר תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי... האם הכרטיס הנ"ל חזק מהכרטיסים הקודמים לו? 9600 Pro 9600 9500 Pro ומה ההבדל בין גירסת 9600 XT של ה- 128 מגה זיכרון לזאתי של ה- 256 מגה זיכרון? האם יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני כשבוע הופיע ריצוד קל בפינה של המסך אחרי שכיבתי והדלקתי את המחשב גדל הריצוד והיום הוא כמעט משתלט על חצי מסך החלפתי מסך בכדי לבדוק וגם במסך הזה (שהוא יותר מיושן) הבעיה אף החמירה האם הבעיה היא בכרטיס ? כי הוא מרצד רק בצד אחד לכן אני שואל :s05:
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה קורה חברה הנה קחו לינק http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-991-040224m-013831c.exe וזה השינויים בדריור שמה שנראה לי שיש הרבה http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_43_Release_Notes.html
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-