כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שקראתי עד עכשיו לגבי ה2900 520 מול ה 8800 320 לאף אחד אין עדייןPRO 2900 והכל מסתמך על בנצ'ים וביקורות מפולין לא ידוע עד כמה הוא באמת מרעיש ומתחמם עם OC לשניהם אפשר לעשות OC למרות של 2900 יותר פוטנציאל אז אם אני רוצה עכשיו כרטיס מסך למשחקים לא הכי כבדים אז לקחת את ה2900PRO או ה8800 GTS?!?! שימו לב שכבר אין את הGECUBE שהיה יותר זול אלא רק את ה Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB שעולה 50 שקל יותר מה2900 אני יודע שהנושא כבר נטחן ועדיין אין מידע חדש אבל מנסיון עבר ועכשיו שהמחירים זהים, מה עדיף? בלי ועם OC עבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ …
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקי אז החלטתי סוף סוף אחרי חצי שנה שיכולתי להכין ביצים ונס קפה על הכרטיס מסך שלי לנקות אותו הטמפ' שיא שלו במאמץ היתה 124.4 מעלות צלזיוס .. לא פרנהייט צלזיוס בקיצור עכשיו ניקיתי אותו הוצאתי הכל פירקתי את כל הכרטיס מ10 עד ל0 את הגוף קירור ניקיתי חיברתי הכל הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? 46 מעלות! זה עכשיו עולה כי אתם יודעים הוא קצת מתחמם וכו' בכל זאת R580 תמונה: http://img214.imageshack.us/img214/1828/x1900gtzr1.jpg להזכירכם שהטמפ' ה"רגילה" שהיתה לפני שניקיתי היא היתה 76 מעלות וזה רק בלא מאמץ כל היום ד"א .. לפני הניקוי: http://img217.imageshack.us/img217/9211/121gz2.jpg עכשיו אני יכול לשחק במחשב בשקט בלי לדאוג שהכרטיס מסך שלי יעשה לי זיקוקים בחדר חח ועוד מש…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם אפשר להתאים הגדרות 3D לפרופיל מסויים? נגיד שבפרופיל אחד יהיה AFX16 ובאחד לא? ואם כן אז איך? כי יש לי שני פורפילים ואני מנסה לעשות את זה ולא הולך....
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לאחי הקטן יש מחשב בן שנתיים. הוא בד"כ משחק במשחקים ישנים ולא רציניים... פרטים טכניים : עכשיו יש לו את ה9250 של ATI AGP AMD SEMPRON 3000 768 MB DDR I מקווה שהכנסתי מספיק מידע תודה מראש למגיבים!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך למשחקים כדאי לי לקנות ב1400 שקל? תהיו ממש ספציפים בבקשה! 10X
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השימוש: משחקים כבדים. הנתונים: זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~81 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD זווית צפייה אופקי: 140 מעלות אנכי: 130 מעלות תקן בטיחות TCO 99: כלול המסך של חברת liteon 1. האם הוא מתאים לשימוש במשחקים? 2. האם כדאי לקנות אותו ב1550 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם- אני קונה כרטיס מסך ורציתי חוות דעת - אילו הכרטיסים שבתקציב שלי ורציתי לדעת איזה לדעתכם הכי טוב: http://www.xfxforce.co.uk/product_view.php?sku=PVT39KNA http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 http://usa.asus.com/products/vga/eax550ge-td/overview.htm מה אתם אומרים ? דרך אגב - יהייה לי מעבד AMD 64 BIT אם זה משנה - תודה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב מבחינת מחיר וביצועים הFX5200 או GE FORCE 4 TI4200? אל תציעו לי כרטיסים אחרים זה בשביל חבר לא בשבילי.....
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…
-
- 11 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, קניתי שלושה מסכי LG 1780Q ואני רוצה לבדוק בהם אם יש פיקסלים שרופים... איזה תוכנות יעשו את העבודה? תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אתם קובעים שג'יגהביט יותר טוב מספיר? ובכלל מה הקטע של החברות שכמה חברות מייצרות כרטיס אחד? הרי זה אותו כרטיס לא?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ראיתי שהייצרנים מוציאים לשוק כרטיסים מסוימים בשתי גרסאות, אחת עם חצי ג'יגה זכרון, ואחת עם ג'יגה. האם יש הבדל משמעותי כלשהו, באופן כללי, בין הגרסאות?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-