עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by THE FOX,

http://www.crysis-online.com/?id=98 2 קבצי וידאו מהמשחק Crysisשפועל ב DX10. הגרפיקה אמורה להיות מדהימה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. איזה כרטיס מסך היה הכי טוב ואיזה ספק דרוש בישבילו? GeForce GTS 250 או GeForce 9800 לרזולוציה:1920x1080 מפרט מחשב: i7 920 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R OCZ DDR3 6144MB מארזEnermax Uber Chakra ECA5001 ספק:מה יספיק???

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by borg,

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

• 11 תגובות
    • 641 צפיות
  7. למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]

8. שעברתי על ידי כבל של מסך בין המחשב לטלויזיה איך אני מסדר את הבעיה זו?

• 11 תגובות
    • 641 צפיות
  9. זה יכול להיות 9800 יותר חזק מ 4850 http://www.tweaktown.com/reviews/1523/4/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Norm4nde,

המטרה מישחקים...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. אז ככה זה המפרט: 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512 MB DDR 400MHZ X2 HERCULES 3D PROPHET RADEON 9700PRO קיבלתי 4964! האם תוצאה זו מספיק טובה או לא??

13. Started by MBUCHMAN,

מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by totah,

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by kudish,

כותרת

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by RonenIL,

שלום לכולם , רציתי לדעת בדיוק מה ההבדל בין המסכים ואיזה מבינהם יותר עדיף חוץ מהגודל. העניין הוא שאחי הגדול זה ב-1300 ש"ח ב20" ולי יש את ה- 730B השאלה אם שווה לי לשלם 300 תמורת החלפה בין המסכים.. (חשוב לי לדעת אם אפשר המסך 20" תומך בטכנולוגיית VESA תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. זה תקין?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by R0ck,

http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=graphic&driveros=windows+xp∏=productsXPdriver&submit.x=5&submit.y=5

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by -CosmicFire-,

היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה

25. Started by duuuura,

כרגע יש לי מעבד e6400 וכרטיס מסך 8800gt ואני רוצה לשדרג את המחשב שאני יכול לשחק bf bc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק תקציב בערך 1500 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים