עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי תכרטיס ב יום חמישי האחרון וכנראה שעשיתי טעות , רציתי משו יחסית זול ושיתן ביצועים אבל הבנתי שאני צריך יותר מזה מה אתם ממליצים לקנות ל agp הכרטיס עלה לי 830 ואני עוד חייב 100 ביררתי ושאלתי אם אני יכול להחזיר ולהוסיף כסף ולקנות משו יותר רציני וזה אפשרי הכרטיס הנוכחי SAPPHIRE X1600PRO 512M AGP אני מוכן להוסיף 500-800 שקל היתי יכול לקנות בעוד 100 שקל x800gto אבל לפי מה שהבנתי הוא לא תומך ב hdr ועוד איזה משו .... בקיצור כמה כסף להשקיע אם בכלל, על מנת לקבל תוספת של ביצועים

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by cousinIT,

הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. יצרנית השבבים הענקית מטאיוואן מיצבה את עצמה בתור הכתובת הבכירה לטכנולוגיות והמוצרים המתקדמים ביותר - וכעת היא מתכננת להעלות את המחירים בבת אחת ובאופן שכולנו נרגיש בכיס במוקדם או במאוחרלכתבה

6. Started by izzy,

אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ

7. Started by s_b54,

האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים החדשים בחיבור PCI-E בתקציב של עד 700 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by דניאל מלנקי,

מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?

9. Started by DaMn18,

היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by Jenia24,

1.האם הואי יותר טוב מה7600GS? 2.האם פער ההבדלים שלו מה7600GS SONIC שווה את תוספת המחיר?

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  11. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. יש לי שני מסכים עם חיבור רגיל (כחול) שמתחבר ישירות לכרטיס מסך. האם ואיך אני יכול לחבר את שניהם בו זמנית למחשב ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by ameer_a7,

שלום הנה הקישור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=7093 תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by dvirl,

כרטיסי ה - R9100 שתומכים ב AGP8 יפעלו על AGP4 כי זה מה יש לי ואין כרגע כסף לשדרג גם את הלוח ואם כבר אנחנו בנושא מה הכדאיות של שידרוג כזה הלוח הקיים אצלי דרך אגב הוא ASUS CUSL2 הישן והטוב

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by see4,

http://topic.expreview.com/2007-10-23/1193114539d6255.html לא אנגלית אבל הניווט כן ואפשר להבין מהגרפים , מבחני משחקים ב DX9 ו DX10 ועוד ב 3D06 ....

16. Started by jeyjey,

שלום יש לי שני מסכים, אחד מהם יהיה שלי ואת השני אמא שלי תקבל... המסכים הם SAMSUNG 753DFX שאצלי כבר 3-4 שנים (והוא במצב מצוין שמור ביותר) ו- SAMSUNG 793DF חדש חדש ד"א המחירים שלהם כמעט זהים אז איזה מסך לקחת?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל GT560 ויש ברשותי ספק כח של HEC 550 CM , האם הספק יעשה את העבודה או עלי להחליפו ? בנוטסף אני משדרג גם את המעבד (2500K) והלוח (GA-Z68X-UD3P-B3G) . תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2824&catcode=353 אז מה אם הוא בpci-e.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by overload,

כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  20. שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Rainbow Six Vegas Colin McRae: DIRT על X3000 של אינטל.. אם אתם שואלים על המפרט אז יש בצד.. תודה! אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? או שחייבים את אותו כרטיס בדיוק ?? ואם כן חייבים שהוא יהיה אותה חברה ?? ואם לא אז צריך להתקין שתי סוגי דרייברים כי לGTX יש דרייבר משלו לא כמו הGT !!! ???

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by borg,

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים