עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אחותי עובדת בבנק הפועלים, והציעו לה (כעובדת בנק) אפשרות לרכוש את המסך (סמסונג 710N) במחיר 1625 ש"ח (בשישה תשלומים). כדאי? האם הדגם הספציפי הזה של המסך שווה? (או שיש בתקציב הזה מסכים טובים יותר)? לנושא ה- dvi? האם כדאי למצוא מסך שיש לו את האופציה הזו? או שללכת על הסמסונג? תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by Uri_s,

שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.

3. היי. המפרט בקצרה הוא כזה: Amd Athlon 64B 3000+ (939) Venice-Core Gigabit k8nsc939 Nforce 3 והכרטיס מסך מיושן : AGP >nvidia Geforce 4 MMx 128Mb הבעיה כזאת : אם המחשב עובד הרבה זמן, ובאיזשהו זמן אני מחליט לשחק (מדובר פה על FIFA2006 לא על משחקים שדורשים יותר מדי כי המחשב לא נועד למשחקים ברובו) ----> אז וואלה עובד פרפקט . אם אני מדליק את המחשב, מחכה 10-15 דקות ומחליט לשחק - שום דבר, נתקע באמצע המשחק, יוצא ואומר שיש צורך במאיץ גרפי . אחרי זה שום משחק לא מביא לשום תגובה כשאני לוחץ עליו להפעלה... אז ככה. מה, אבל מה צריך לעשות ?! הרי המשחקים שאני משחק עובדים עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם פחות ויש לי 1GB DDR שזה מספיק מאוד . אז מה עושים ? אם אפשר..... (פתחתי את ה…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. (הכוונה לכרטיסים שמחוברים ללוח אם SLI !!!) 1. מה יותר טוב: שני NV6600 או NV7800 512 MB אחד? 2. מה יותר טוב שני NV7800GT או NV7800 GTX 5122 MB אחד? 3. בשאלות 1 ו- 2 : באפשרות היותר טובה יהיה אפשר לעלות למשחקים את הגרפיקה לגרפיקה יותר טובה מאשר האפשרות הפחות טובה? או שההבדל בין האפשרויות קטן ולא מורגש?? 4. איך הקטע של שני כרטיסים במחשב אחד עובד: א. כל כרטיס עובד רק על חצי מהמסך? או שהם "מתאחדים" או משהו? ב. אם יש שני כרטיסים עם 256 MB אז ביחד הם יהיו כאילו 512 MB? או שהם ישארו עדיין עם 256 MB ? (כנ"ל גם לכמות הביטים, וכדומה....) [הנתונים גדולים פי 2?] ג. שני כרטיסים "יתאמצו" פחות ביחד? הם גם יתחממו פחות? ד. אם מוסיפים למחשב עם כרטיס חזק (כמו 7800)…

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by fx-57,

אני רוצה לבנות מערך SLI במחשב שלי,השאלה אם זה משתלם,כמה ביצועים זה יכול להוסיף וכמה זה יעלה. המפרט שלי: AMD Dual Core 3800X2 64Bit Socket 939 Asus A8N SLI Premiuim Corsair Value Select CL 2.5 512X2=1GB Leadtek Geforce PX6800GS 256MB PCI-E READY FOR SLI WD 250GB SATA2 16MB CHACE LG 52*32*52 Philips DVD-RW 16X Thermaltek Soprano With Window Enermax 535Watt Ready For SLI ATX2.0 Thermaltek Smart Fan 120mm *2 Thermaltek Smart Fan 92mm Zalman 7700CU-B יש לי 6800GS כמו שאתם רואים. שווה לי אולי להחליף אותו ל7600GT ותנו לי רעיונות מה כדאי לעשות או לשדרג אם אני רוצה לעבור את 3DMARK 2005 בציון של 7500 לפחות. ואם אני רוצה ב3DMARK לעלות את הציון ל3700 לפחות,יענו שלא יקרטע.…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by sprites,

מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by SMSM,

http://www.digit-life.com/news.html?97792

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

שלום אחים שלי. המאג הישן שלי מתחיל להבהב והרקע השחור כבר מזמן בצבע כחול. גסיסתו כנראה בלתי נמנעת. ינוח על משכבו בשלום בגן עדן למסכים. תודה ושלום חבר. אני מחפש עכשיו מסך 17 במחיר 800-900 וחשבתי על LG דגם 700B אן 710BH . השאלה היא איפה ניתן לראות מגוון מסכים בתצוגה כל שאוכל להשוות לפי עיני ולא לפי נתונים? אני גר באזור ת"א. כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי מסך כזה או אחר( למרות שוודאי נושא זה נטחן ועוכל פה מס פעמים) תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Psy,

שמתי לב שכמה אנשים נתקלו בבעיות אוברקלוקינג (אפשרות פחותה מאוד לעומת הדרייבר הקודם) והגדרות ישנות של גירסאות קודמות. שוטטי קצת באינטרנט ומצאתי את זה (עשוי לעניין את כל אלה שמתלבטים): http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=35989 תשימו לב!!! עכשיו באתר הבית של NVIDIA בדרייברים, הם הסירו את הדרייבר האחרון! הדרייבר האחרון עכשיו שמופיע לגירסא 7 של NFORCE היא 93.71 ! תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לשדרג או לא, לדעתי היו להם הרבה באגים... אני מקווה שהם יתקנו אותם ויעלו גירסא מחודשת...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Ibrow-Now,

זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.

11. Started by guy124,

http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=16_84 רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה או שעדיף 9600 אקס טי

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  12. האם זה הגיוני שאין חיישן טמפ לסביבה בכרטיס מסך שרשמתי בכותרת ? או שיש בעיה בכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by guy_pr,

שלום אני מיתלבת בין Mag Samsung LG העם למישהו יש המלצנ על אחד משלושת אלה הוא אפילו דגם מסוים ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. האם שווה להסיר את הדרייברים המקוריים שמבוססים על CAT6.8 מהאתר של ATI, ולהתקין את האומגה האחרונים שמבוססים על CAT6.7 ? עד היום עבדתי עם האומגה בגלל שהייתי צריך את הסופטמוד ל 9500np, עכשיו עם ה X800GTO אני לא יודע אם כדאי... **או שבכלל מסתובבים היום דרייברים יותר מומלצים מה-2 הנ"ל...? מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. יש לי תכרטיס מסך gforce 8600 GT http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 והקרטיס מסך שלי עומד על 60 מעלות בלא שאני מפעיל משחקים האם זה נורמאלי

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה במחשב הבייתי שלי, כשאני מפעיל משחקים אז הם נתקעים בשלב של הסרט PROMO, בתחילת רוב המשחקים היום הרי יש סרטון קצר, ובשלב הזה הוא מקרטע מאוד, יש לציין שהמחשק עצמו עובד בסדר גמור (עם לוחצים 1000 פעם Space or Enter or Esc בשביל לצאת בסופו של דבר מן הסרטון), בתחילה חשבתי שזה רק משחק ספציפי אבל היום אני רואה שזה כמעט כל משחק (Need for spped Most Wanted, Ghost Recon 3, Need For Speed Carbon). המשחק Area 51 שאין לו סרטון פרומו עובד טוב למרות שיש לו סרטי ביניים כשעוברים שלב, הסרטים במשחק הזה עובדים בסדר גמור. בשאר המשחקים גם סרטוני הביניים מקרטעים בצורה נוראה ואי אפשר לשחק בכלל. ניסיתי דרייברים שונים, ה DirectX מעודכן, וכן ניסיתי להחליף גרסאות של WINDOWS. המ…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אני צריך השוואה בין Radeon 9600 Pro לבין Geforce FX 5200 שתיהם 128 Mb מה יותר טוב ובמה?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו ? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by dvirs12,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Gforce fx6600 או ATI Radeon x9600pro?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 1100 ש"ח אפשר קצת לחרוג העיקר שיהיה שווה את הכסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו crysis ברמה טובה וברזולוציה יחסית גבוהה כרטיס מסך שהכי מתקרב ל8800

25. הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים