כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
החנות: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2196&catcode=329&AdCat=&parentid= אמור להיות הכרטיס לפי האתר: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800.htm Pixel Per Clock 12 12 צינורות נכון ? סה"כ הכרטיס שווה את הכסף ? יש כרטיס יותר טוב עד 550-560 ? (בלי חריגה)
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? או שחייבים את אותו כרטיס בדיוק ?? ואם כן חייבים שהוא יהיה אותה חברה ?? ואם לא אז צריך להתקין שתי סוגי דרייברים כי לGTX יש דרייבר משלו לא כמו הGT !!! ???
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?
-
- 11 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1600 \ 725 מהירות, ^^ איך הכרטיס מסך זה ייסתדר עם משחקים ? הוא בהזמנה ואני אמור לקבל אותו, אני מפחד שאצטער על הביצועים שהוא ייתן לי תמורת 580 שקל ! אבקש מכם מבחני ביצועים של הכרטיס הזה, ואשמח להצעות אחרות כתחליף לכרטיס מסך הזה .. חריגה אחרונה ל - 600 שקל . בואו נעזוב את עניין הספק והמפרט - הספק יחזיק כל כרטיס בתקציב הזה ובתקציבי םגבוהים ממנו ( האחריות עליי ) בנוסף נעזוב גם את המפרט משום שהוא לא יהווה עבורי צוואר בקבוק. בתודה, אייל.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GB ו-Asus. מה עדיף או שזה ממש לא משנה?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=101&cat3=257 חושב לקנות אותו במחיר של 2500 ש"ח (דרך חבר שאבא שלו...), עם 3 שנים אחריות ועם : GPU RADEONTM X800 XT Memory 256 MB 256-bit GDDR3 SDRAM Core / Memory Speed 520/560 MHz GigaFLOPS 200 billion floating point operations/sec. Transform Rate 780 million vertices/sec. Memory Bandwidth 35.8 GB/sec. Pixel Pipelines 16 extreme parallel pixel pipelines Pixel Fill Rate 8.3 Gigapixels /sec. DirectX Support 9.0 OpenGL Support 2.0 RAMDACs 400 MHz DACs Output DVI-I / TV-Out / D-Sub/Video-In Operating systems : Microsoft® Windows® XP, Microsoft® Windows® 2000 Bus AGP …
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך חדש, 19" במחיר סביר........ והדבר הכי סביר שמצאתי היה המסך הזה [למרות שנורא רציתי LCD זה פשוט מעל לתקציב שלי כרגע]. איך הוא? יש המלצות טובות יותר למחיר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני רואה שהחיבורים היום של כרטיסי המסך הם ב :PCI - EX זה בגלל שהחיבור הזה הוא יותר חדש ויותר מהיר?.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5700fx 256mb הכרטיס עבד מצויין עד שחיברתי את הביג טייפון למחשב..שיקרר ת'מעבד... ואז הכרטיס הפסיק ליפעול...המאוור לא היסתובב פשוט...לקחתי את הכרטיס של אחותי ה 5200 והוא עבד...שמתי לה את הכרטיס שלי ואצלה הוא עבד מצויין...!! ניסייתי לשים אותו אצלי חזרה..כלום....לא עובד...עכשיוו אני עם ה5200 מה זה יכול להיות.?! אני משאר שזה הספק..שאיין לו מספיק כוח..להפעיל את כל המערכת.!(אני לא יודע איך ליבדוק כמה וואט הספק שלי)! תודה!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למשחקים כבדים יש לי פנטיום 4 HT 2.66MHZ תקציב 1000 ש"ח dual 512mb 800mhz wd80gb sata intel 865pe AGP8 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הבא: 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E -GIGABYTE מה דעתכם עליו
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 8600LE ואני רוצה להפוך אותו ל8600GT כדי שיתמוך בCUDA וכתוצאה מכך גם בPHYSX. זה אפשרי באמצעות צריבת ביוס או דרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-