עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by leok0,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

היי לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס שלי והוספתי לו קירורים של ZALMAN האם הוספת הקירור מבטלת את האחריות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, היום SC2 [המשחק היחידי שאני משחק בו ברגע זה] החל לקרוס לעיתים קרובות לאחר שעל המסך החלו להופיע ארטיפיקים [נראה לי - כאלה קוביות ורודות שחורות/ירוקות/אדומות וכו'...]. האם זה הכ.מסך? השתמשתי ב-OCCT ומתברר שהכ.מסך עובר את ה-100 מעלות סלציוס - להחליף קירור או שכבר עדיף להחליף כ.מסך? [בהנחה שאין לי מושג איך להחליף גוף קירור ומה הפרוצדורה דורשת/עד כמה היא מורכבת]. בתודה מראש! עריכה: במידה ואתם ממליצים על קירור חדש, על איזה אתם ממליצים? [מה אתם אומרים לדוגמה על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6913 ] ואשמח ללינק להדרכה להרכבה של אותו קירור. תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. איך עושים סדר בכל זה. זה בסך הכל דגם אחד?!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by Access Denied,

חבר ביקש עצה לכרטיס מסך הכי טוב עד 850 שח.. עד לפני 10 דקות הייתי אומר לו 9600GT בלי שאלות.. ואז קראתי את הביקורת פה באתר.. משני הכרטיסים הללו, מי עדיף? Gigabyte Radeon HD3870 512mb שעולה 840 שח Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512mb שעולה 800 שח

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by darkie,

אני מתלבט בין ה6600GT לבין ה7600GS... יש אפשרויות יותר טובות ואם לא אז מי מהם עדיף? תודה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by Titan777,

משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  12. +BENQ FP71E SAMSUNG 710T שניהם עולים לי אותו דבר איזה יותר כדאי לקנות? אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliranl,

בוא נגיד ש7600GS לא שווה לAGP כי 6800GT\ULTRA אוכלים אותו בלי מלח! יוצא 7600GT לAGP כי זה יהיה שינוי משמעותי אני מקווה:\???

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  14. אפשר לקבל המלצה על כרטיס מסך טוב לעריכת וידאו בתוכנות שהזכרתי בכותרת? האם הכרטיסי מסך המובנים של מעבדי הcore החדשים יעשו את העבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

לפני כחודש כששיחקתי THE WITCHER המסך פיתאום כבה והפסיק לעבוד... אחרי שאיתחלתי את המחשב המסך עבד אבל שמתי לב שהדרייברים של הכרטיס מסך נמחקו משום מה... התקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו המחשב (לפחות הכרטיס מסך..) כבר לא כמו שהוא פעם... לפעמים במשחקים מופיעים לי קווים מוזרים כאלא (ארטיפאקטים?) ואז המסך נכבה ואני מאתחל והכל עובד שוב (לא צריך להתקין שוב דרייברים..) לפני התקרית הייתי יכול לשחק בUNREAL והכרטיס מסך לא היה מגיע ל85C היום הוא מגיע ל120C ויותר (!) אני מבקש עזרה וגם איזה דרייברים הכי נכון להתקין? אני צריך גם (ככה כדרך אגב) תוכנה שתחליף את הCCC הכרטיס מסך שלי הו X800XT של ATI מבית 3D CLUB ויש לי מע' הפעלה WINDOWS XP 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by idanaz,

שלום חברים אני מעונין לרכוש כרטיס מסך מה עדיף ASUS EN 8800GS TOP מחבר שלי חדש בקופסה שקיבל מארה"ב ב 450 ש"ח (לא נעשה שימוש) או 9600 GT בסביבות ה 600 ש"ח תודה עידן

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  17. המפרט שברשותי הוא מעבד אינטל סוקט 468 2.4GHZ לוח אם MSI NEO2 זכרון 128*2 MB DDR 333GHZ כרטיס מסך GFORCE FX5200 64 MB הבדיקה שהתבצעה היא 1024*768*32 AA:OFF ANISO:*4 DETAILS V.HIGH התוצאות הם 1,994,399 TPS 6.63 FPS GFX 699 CPU 6303 ציון כללי 6625 מה אתם אומרים???? כמה התוצאות גרועות ומה הטווח במעבדים HIGE-END.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  18. שלום יש ברשותי כרטיס sapphire x1950gt לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש, ככל הנראה נגרם מאבק שיושבים עליו ועל גוף הקירור. פירקתי את הכרטיס אבל אני לא מוצא דרך לפתוח את המכסה הכחול שמתחתיו בעצם יושב המאוורר והגוף קירור. אולי למישהו יש ניסיון עם כרטיס הזה (אומנם הוא ישן) ויכול להסביר לי איך לפרק את המכסה בשביל לנקות תמונה של הכרטיס: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by דור28,

שלום לכולם. מה עדיף ? שני כרטיסים ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 עם לוח מתאים [ 2xPCI-E‎ ] או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 כמובן למשחקים.... אשמח לתשובה רצינית או ללינק מתאים

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by e-d-a,

היום התקנתי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR ועכשיו אחרי פירמוט ואחרי התקנת הדריברים הכי חדשים ועם אוברקלוק של 230X9.5 אני מקבל ב-3dmark03 ן4015ן וב3dmark01 ן11000ן (אני כמעט בטוח שעם 9500 פרו קיבלתי יותר) והשוואתי באורב לאנשים עם מפרט כמו שלי והם קיבלו 5309 (הכי נמוך) 6112 (הכי גבוהה). אז בטוח שיש כאן איזה בעיה יש למישהו רעיון? עריכה: לא משנה איפה אני בודק הוא מראה לי 9800 פרו...

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by SharonSx,

שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך: Geforce 6600 רק שמתי לב שיש את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 שמהירות הזיכרון והליבה זהות בדיוק למהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס מסך 6600! 6200 גם יותר זול. אז מה בעצם ההבדל ביניהם? LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP - 665 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 VS LEADTEK WinFast A6600 TD 128MB AGP - 785 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3471&catcode=488

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.