עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by razcoren666,

החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by pompon,

היי לכולם, יש לי שאלה שקשורה הן לתצוגה וגרפיקה והן לאודיו למחשב. לפני כמה ימים קניתי מסך דק רחב של חברת SAMSUNG דגם 204BW (http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20HAWCB7XAA.asp?page=Specifications). יש לי מערכת סראונד של Creative Inspire 5.1, 5200 (לינק לדגם הספציפי עם כל הנתונים עליו: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=55). הייתי מעוניין לשים את רמקול הסנטר מתחת למסך מכיוון שעכשיו אי אפשר יותר לשים אותו מעליו. הרמתי את המסך לרמה הכי גבוהה והרמקול נכנס בדיוק. השאלה היא: האם רמקול הסנטר מזיק למסך? והאם רמקולים באופן כללי מזיקים למסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. כרטיס 5XXX של ATI יש מידע ? תאריך ?יתרונות ? שם ?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by eizik26,

?שלום לכולם אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה: RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI הבעיה היא שהוא של חברת PEAK שאותה אני לא כל כך מכיר. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים (אמינות, קירור)? ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by fred15,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 רציתי לדעת אם המסך הזה טוב לסרטים ולמשחקים והוא עלה לי לפני חצי שנה 3200 שווה א המחיר?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by RayZ,

הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by bad-sector,

יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?

13. אני בונה HTPC שישב בסלון מחובר ל LCD 42 הוא ישמש לסרטי HD וגם למשחקים (ברזולוצייה של 1360X768). אני לא מנסה לשבור שיאי FPS.. אבל שמשחקים חדשים ירוצו חלק ברזולוצייה הזו (שהיא לא גבוהה במיוחד) אני מעדיף ATI שיש להם עיבוד וידאו ופענוח וידאו עדיפים (וכנראה גם דרייברים יותר יציבים..) ההתלבטות כנראה בין 3850 ל 3870 (או האם כדי לחכות לסידרת HD4000 ? אני יכול לחכות חודש) חשוב שיהיה שקט. (גם מאורר שקט שניתן לשלוט על המהירות שלו זה בסדר) ושלא יתחמם מדי. בקשר לקירור, האם קירור פסיבי במארז לא גדול יהיה בעייתי? (כי כל החום נשאר בפנים) האם כדי לקנות קירור לכרטיס מסך כמו S1 ? *התקציב גמיש, אני רק מחפש כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל... כמה שיותר זול - עדיף כמובן * עדיין מתלבט בין XP ל VIST…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by lowlow1001,

מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)

15. Started by STRENGTH,

אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים בשביל הורדה במחירים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. זה תקין?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by bogyman,

טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by mDs,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה משהו.. MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 128MB DDR TV-Out/DVI - Retail יש פשוט כל כך הרבה סוגים שלו... חברות שמיצרות אותו (ultra\GT) רציתי לדעת איך הוא אם הוא שווה קניה. ושאלה אחרת, רציתי לדעת איך הוא מול ati 9800xt. אם הוא יותר טוב, פחות טוב..(מצטער אם אני שואל שאלות מצחיקות)

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר, באזור ה800 שקל אפשר להביא משהו מכובד? כמובן שיהיה כמה שיותר חזק וכל הבלה בלה הרגיל, תודה רבה!! =] PCI-E למקרה שחשבתם אחרת

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by nVIDIA70,

שלום משהוא יכול לשלוח לי לינק ל-8800GTS 640MB הכי זול שיש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by liiight,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  23. היי חברה,יש ברשותי כרטיס 7600GS PCIE של MsI NX 256MB 128 BIT שתכלס חורק במשחקים כמו הדמו של קרייסיס,ועוד כמה משחקים חזקים,חשבתי על קניה של כרטיס עד 1000 שקל בהעדפה לati פשוט נמאס לי מנווידיה. מקווה שתמליצו לי על משהו טוב. תודה וערב טוב. אם תוכלו לתת לי אתר עם טבלה של כרטיסים כאילו להשוואה זה יהיה נהדר ובלי קשר לDX10 האם הכרטיס הנ"ל טוב> HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אני זקוק (כמו שכתבתי בשרשור הקודם שפתחתי) ,לכרטיס מסך דואלי .כלומר שאוכל לראות דברים שונים על שני מסכים שונים. האם לא מספיק כרטיס רגיל עם שתי יציאות , אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית -ולחבר מסך אחד בצורה אנלוגית ואת השני בצורה דיגיטלית?.... או למי שחפץ- ישנם כ. מסך "רגילים" כלומר לא של MATROX עם שתי יציאות DVI.... האם יש איזשהו הבדל מהותי?.. ואם לא אז למה המחירים של מטרוקס כל כך גבוהים ?!.. כ. של מטרוקס עם 64MB זיכרון לא פחות מ-1000 ש"ח! וזאת כשהסטנדרט היום הוא לפחות 256 מגה.... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_324 והנה עוד קישור למאמר שנכתב באתר זה על כרטיסי מסך של מטרוקס : http://hwzone.co.il/articles/Matrox_Parhelia/ חייב לציין שאני לא גיימר ואני זקוק …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים