עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by elad the master,

החנות: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2196&catcode=329&AdCat=&parentid= אמור להיות הכרטיס לפי האתר: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800.htm Pixel Per Clock 12 12 צינורות נכון ? סה"כ הכרטיס שווה את הכסף ? יש כרטיס יותר טוב עד 550-560 ? (בלי חריגה)

3. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. המפרט הוא: לוח כניראה של אסוס, כ.מסך 6100 מעבד 2800 SEMPERON זיכרונות 512 במהירות 667 ספק רגיל והשאלה שלי היא האם המפרט הבא יעלה לי את המשחקים הכי חדשים שיצאו עד עכשיו על גרפיקה טובה/הכי טובה בצורה חלקה?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by Snufkin,

לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שעברתי על ידי כבל של מסך בין המחשב לטלויזיה איך אני מסדר את הבעיה זו?

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by draak31,

יש לי מסך LG 99FT Plus הוא בן 7 והוא התחיל לעשות לי בעיות: התמונה גדלה(עושה זום אין) עד שכל המסך נהיה שחור, הוא מרצד , השוליים גדלים וקטנים ועוד כל מיני תופעות..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. אני צריך את דעתכם עליו ממש ממש דחוף אז בבקשה Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI Retail Video Card בתודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by MBUCHMAN,

מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by yaron@,

שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by Evil Inside,

המפרט: amd athlon 2500 barton 166 fsb שמשום מה התוכנה מראה שיש לי amd duron 1838 MHZ למה?? epo 8rda3i ati radeon 9600t 512 ADATA memory 3200 400HZ WD 80G 8MB buffer התוצאה שלי היא 6456 כשלאחרים אני רואה בביבות ה1200 ההבדל היחידי שראיתי עם השוואה לאנשים אחרים הוא הגרה של הדרייבר לכ.מך ששלהם הרבה יותר ישן. חוץ מזה לאחרים יש אותו מפרט אבל תוצאה פי 2 יותר טובה משלי למה?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Danman,

*

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. Started by bd,

יש לי mag770t הוא טוב או שאני יצטרף לקנות מסך חדש? :s05: יש לי אותו כבר כמעט 5 שנים יש הבדל במסכים כל כך שאני ירגיש?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  18. קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך eVGA 6800GS 256MB עכשיו אני יכול לראות דרך הדרייברים של NVIDIA יש לי אופציה שם לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי לפני חודשיים היה לי 40 מעלות מתי שאני לא נכנסתי לשום משחק או משהו כזה.. ככה היה לי יציב עכשיו לאט לאט זה התחיל לעלות לי 45, 47, 50 עכשיו זה כבר הגיע ל-55 מעלות ואני לא יודע מה נסגר עם זה הוצאתי את הכרטיס התחלתי לנקות לו את המאוורר מאבק כי ראיתי היה עליו אבק בפנים וזה לא עזר עדיין הטמפרטורה נשארה אותו דבר מה יכול לגרום לזה? ד"א שאני במשחק כבד ואח"כ אני יוצא ממנו אני מוצא את הכרטיס על 80 מעלות ובדרייבר זה על קו צהוב כזה יענו בינוני ולא במצב מסוכן שיותר מדי חם או משהו אבל עדיין אני רוצה שזה יחזור להיות 40 מעלות במצב רגיל למה לא מת…

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  22. HM903DT Vision Master Pro454

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by TaLTooL17,

ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by R0ck,

http://theinquirer.net/?article=17890

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים