כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ממלית לכולם על GEFORCE 4 TI CHAINTCH ... הוא רק ב 650 ש"ח שווווווההההההה !!!!!!!! עריכת המודר: פרסום אסור
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך AGPX8 במחיר של עד 600 ש"ח +- . הדרישות שלי מהכרטיס שיריץ את כל המשחקים החדשים כולל Test Drive Unlimited .
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות שני כרטיסי 8800GTS ולחברם ב SLI -האם ניתן לקנות שניים שונים מחברות שונות -אחד 512 ואחד 640 ? אני חושב פשוט לקנות אחד עכשיו ויותר מאוחר להוסיף את השני. על איזה מהשניים הייתם ממליצים? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3507889&CatId=3670 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן. בשעה טובה קניתי את הכרטיס Twintech GeForce 9800gt 512mb DDR3 עכשיו ראיתי שיש לו חיבור חשמל, מחיבור 6 פינים שחור לשני חיבורי 3 פינים לבנים של הספק כוח. השאלה שלי היא - האם יש צורך לחבר אותו בכלל לספק כוח? ואם כן, האם יש צורך לחבר אותו ל-2 חיבורים לבנים? אחד לא יספיק? תודה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם הוא כבר מקרטע במשחקים של היום(אני בינתיים לא מתקין משחקים כי המחשב נגוע עד שאני יפרמט) הNFS האחרון יפעל עליו??
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12604 תודה.
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תגידו ? שמים שתי גשרים או אחד רשמתי בגוגל ATI CF וכולם עם שנים אצלי עובד עם אחד נשים עוד אחד?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מסכים, אחד מהם יהיה שלי ואת השני אמא שלי תקבל... המסכים הם SAMSUNG 753DFX שאצלי כבר 3-4 שנים (והוא במצב מצוין שמור ביותר) ו- SAMSUNG 793DF חדש חדש ד"א המחירים שלהם כמעט זהים אז איזה מסך לקחת?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd369927212.htm
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,452 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,055 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח x2 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח סה"כ 4,197 ש"ח אני צריך להוסיף רק כרטיס מסך - שיהיה רק מהאתר www.pandas.co.il תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-