כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
זהו הכרטיס שברשותי... :\ ומאז שהוא קיים הוא העלה יפה מאוד כל משחק שיש חוץ מ2 משחקים... Pro Evolutions Soccer3 and International Soccer3 ושניהם שייכים לחברה- Konami ובשתי המשחקים בכל המחשבים שיש הדרייברים 52.16 מהבהבים זתומרת שלא עובד אצל כולם זה ככה אז התקנתי דרייברים מהדיסק... וזה עובד טוב... עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס מסך שלי לא מסוגל להעלות את המשחקים האלה... הבעיות שהוא עושה זה איטיות כל כמה שניות וזה עובד חלק אך ורק על רזולוציה 640x480 16Bit(בעעעע!!!!!) וזה מכוער רצח... בקיצור אני לא ממש חושב שזה בעיה של כרטיס מסך כי ... כל המשחקים עובדים חלק ממש כולם... מקווה שתעזרו תודה...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש(כול שבוע מתווספים 150 שקלי מעבודה) ויש לי כמה שאלות בנושא 1.דבר ראשון שמעתי שבכרטיסי אנווידיה (שתמיד קניתי) חלה ירידת ביצועים בדירקסט 9 זה נכון? 2.ראיתי חנות באינטרנט כרטיס 9800 פרו שעולה פחות מ1600 שקל זה הגיוני או שמשהו פה מלוכלך (הכרטיס מוחלש או משהו כזה?). זה האתר http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm 3.שמעתי שבקרוב תיהיה ירידת מחירים בכרטיסי ATI אני מתכוון ל9800 ורציתי לדעת מתי זה יקרה. 4.מתי כרטיסי הדגל החדשים של שתי החברות יצאו כי אז תהיי ירידת מחירים נוספת לא? 5.על פי לוח הזמנים שלי בתוך חודש וחצי בערך אני יוכל לקנות כרטיס בתקציב הזה עד אז תיהיה איזשהי ירידת מחירים? 6.האם 256 זיכון בכרטיס מסך באמת נותן איזשהו הבדל בביצועים ג…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד כמה ההבדל בביצועים בין 6600 לבין ה-6200 PCI-E של ג'יגהבייט תודה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שאין חיישן טמפ לסביבה בכרטיס מסך שרשמתי בכותרת ? או שיש בעיה בכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
-
עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=8213 כן כן אני יודע שזה פנדה אבל כדאי?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם משולבת על ספק וקירור, אבל כתבתי פה כי זה הפורום המתאים לרכיב שעליו אני שואל - כרטיס המסך. המערכת הזו (קירור אוויר) תחזיק את הכרטיס Leadtek PX8800 Ultra יציב ובטמפ' סבירות? צריך לקנות בשבילו קירור מים? או שהוא כבר בא עם קירור מים? והעיקר, הספק Corsair HX 620W יחזיק כמו שצריך ובטוח לא יקרוס? המערכת: * ספק corsair HX 620W * מארז coolermaster stacker 830 ssn2 (בלי קירור נוסף למארז) מעבד e6700 לוח אם gigabyte 965p dq6 זיכרון gskill 2048 ddr2 800 מסך dell 2407wfp x-fi music, altec-lansing fx6021, WD 320GB 16MB x2, טוניק טאוור וכו'.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1.האם הואי יותר טוב מה7600GS? 2.האם פער ההבדלים שלו מה7600GS SONIC שווה את תוספת המחיר?
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך LCD ויש לי כ.מ 195XTX האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק מסך 24" ועדיין לשחק?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
באתר של ASUS לא מצאתי עידכונים לכרטיס מסך (יש לכול המרכיבים האחרים של לוח האם) היכן אני מוצא עידכון לכרטיס מסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך ASUS LCD 22" WIDE עם הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3. אך ברזולוציה של 1680by1050 הכרטיס דיי מגמגם. רציתי לדעת מהו הכרטיס האידיאלי במחיר 1000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קטנה] לרזולוציה הנ"ל וכמובן שאם כבר, אז שיהייה DX10. תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מסך - Dell 24" 2407WFP איזה כרטיס מסך הכי מתאים למסך "24? או שזה לא משנה הגודל? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב(2000 ש"ח)..
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-