עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by yoel14,

לילה טוב, אני מחפש מסך סביר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. והנ"ל LG 17" T710BH FLATRON נשמע לי די מתאים. בפורום ראיתי כמה תגובות לשני הצדדים, ו"מנגד" בעיקר תגובה של אחד שאמר: "העובדה שה-T710BH ישן משפיעה בכך שיש כיום מסכים איכותיים הרבה יותר וכמו כן ישנה האפשרות כי המשתמש יקבל מסך אמנם חדש מהקופסא, אך אחד שיוצר לפני 3 שנים ולא הייתי רוצה להוציא כסף על רכיב ששכב בקופסא 3 שנים. בעיה נוספת ב-T710BH היא שהמסך הזה אף פעם לא היה מסך איכותי ותמיד נחשב למסך תקציבי ואם לפני 4 שנים איכותו לא הייתה מדהימה, מה ניתן לאמר עליו היום? למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקל…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. אני קונה לאחותי מחשב חדש נשים לו איזה 9550 שם ..... ולי כרגע יש את ה 9000 פרו שנקנה לפני כ 3 שנים השאלה שלי אם יש טעם לבצע החלפה בינהם ? האם ה 9550 מהיר יותר (קאונטר קצת מקרטע אצלי)... והשאלה היותר חשובה (בתור חובב סרטים מושבע) איזה מהם יותר איכותי בטי וי אווט ? (זה מחובר אצלי דרך כבל S-VIDEO איכותי ישירות לטלויזיה וחשוב לי מאוד האיכות תמונה אגב ראיתי פעם בכמה פורומים (בזמן קניית הכרטיס) של9000 יש את הפילטרים הטובים ביותר ליציאות וידאו אבל הרבה מים עברו בנהר מאז השאלה אם זה נכון או הפילטרים ליציאת וידאו כולם אותו דבר בין אם זה 9550 פשוט או X800 PRO ..... ? תודה... אה עוד שאלה קטנטונת ..מחשב שנועד לעיצוב גרפי האם הכרטיס הזה יספיק ? 10X..

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by avihai007,

אני רוצה לקנות מסך אך ורק בשביל לחבר אותו ל-DVD ווידאו(לא עקרוני הוידאו), וחשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה 21, אני יוסיף קצת כסף ויקנה מסך LCD 19. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by root3:16,

אני רוצה לקנות מסך, 17 או 19 אינץ(עדיף 19) שטוח. מעדיף מKSP אבל זה לא ממש משנה מאיפה. ועוד שאלה, איזה מסך עדיף למשחקים דק או שטוח? תודה מראש לכל מי שיעזור

• 51 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אז ככה, היה לי ATI R9100 והיה בו S VIDEO מובהק וברור כמו היציאה הרגילה. עכשיו יש לי 6600GT ואני לא מצליח להבין מה זה ה TV OUT הזה... ב ATI היה לי ממיר מ SVIDEO ל RCA ועכשיו היציאה מוזרה כזאת... אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה שלי - אני חייב איכשהו ממיר ל RCA.... תודה מראש. (הדיגיטלית שלי בבסיס אז זה תמונה מהפלאפון אז תתחשבו...) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מחשב עם מעבד 2.4 של אינטל,לוח אם של ASUS ה-P4S533VM עם AGPX4 זכרון 512 MB DDR וכרטיס מסך 9800 PRO של GIGABYTE. אני נחשב לגיימר. נאמר לי כי במפרט המחשב שיש לי אני לא מנצל אפילו כ50% מכוחו של הכרטיס מסך. אני מאוד רוצה לשדרג לPCI EXPRESS אך יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שהוא תומך בAGP. מה אני יכול לעשות ולשנות על מנת לנצל כ100% מכוחו של הכרטיס מסך. אני חייב לציין כי גם במפרט הזה אני מריץ משחקים בצורה די טובה,ברזולוציות גבוהות ובאפקטים גבוהים.אך מצד שני חבל לי שאני לא מנצל מספיק מכוחו של הכרטיס שעדיין נחשב היום לכרטיס חזק.

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Obg1,

אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תראו בעיקרון אני גם יכול לקנות כרטיס מסך כמו X800XL ב2200 ש"ח אבל אני כבר אומר לעצמי חבל על הכסף... בגלל זה אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך טוב...שיהיה טוב יותר מ 6600GT למה יש לי אותו ואני לא מרוצה כי הוא לא עומד בעומס של רזולוציות גבוהות,אני מבקש שתביאו לי השוואה של כרטיסי מסך 6600gt/6800/6800gt/6800u/x800/x800xl ושל x800 יהיה את הדגם של ה 128 וה 256 זיכרון, אני חושב לקנות 6800 אבל אני רואה שהמחירים שלו ל pcie גבוהים ומגיעים למחירים של x800xl ככה שכבר כדאי לקנות אותו... בקיצור השתגעתי מזה...וכמו שאמרתי כל הכרטיסים שיהיו ל PCIE ועוד שאלה אני רוצה לקנות בנוסף כרטיס טלויזיה אז אם אני קונה כרטיס עם vivo זה כדאי ? תודה מראש...עידן

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  11. כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. במקרה נכנסתי לאתר והפרסומת של המבצע עם המסך LCD עיניינה אותי מאוד. זה המפרט של המסך: http://80.179.136.53/HOT.aspx?docID=778&FolderID=125〈=he מה אתם אומרים עליו? האם הוא שווה את זה? האם הוא טוב לשימוש במחשב? אם אני לא טועה, זה אותו מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37772

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by zerocool15,

הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bad-sector,

היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by FoxHounder,

אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי שמתי לב שמצויי על חלק מכרטיסיי דבר הנקרא "VIVO"..... אז קודם כל מה זה בכלל ראשי התיבות VIVO? ומה הVIVO עוזר לכרטיס מסך? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by s1nus,

הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by dids22,

תראו בתרד הזה כתוב תטמפ' שיש לאנשים עם הכרטיס xfx 6600 gt http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126835.0 הקיצר גם לי יש אבללי יש 20 מעלות יותר בidle לכולם היה 40 ולי 60 ובLoad להם היה 60 ולי 80 אז מה אתם מציעים לעשות?? ולהחליף קרור??מה אתם מציעים? ללכת להתלונן בחנות שכנראה יש בעיה במאורר של הכ. מסך או שזה בסדר ככה המעלות?

• 60 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.