עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by shikaka33,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה אני מתלבט בין קנייה של כרטיס מסך מדגם: GIGABYTE ATI 5750 1GB DDR5 128BIT לבין כרטיס GIGABYTE NVIDIA GTS250 1GB DDR3 256 BIT כפי שמתם לב ה-GTS מגיע עם 256BIT ולעומתו ה-ATI מגיע עם DDR5 אבל עם 128BIT מהירויות השעון של DDR5 במקרה זה גבוהות משמעותית מהשני עומדים על 4800MHZ וב-GTS על 2000MHZ מדובר במהירות הזיכרון כמובן. שאלתי היא היות ואני מתכנן לעבוד עם תוכנות גרפיות כגון ADOBE CS5 ועריכות וידאו מה עדיף מי מהם ייתן תמורה טובה יותר נושא המחיר לא משמעותי יש הבדל קטן ה-ATI עולה מעט יותר אבל זו לא הבעיה בכל מקרה הם עומדים בתקציב שלי לעניין ולכן אני לא מחפש אופציות אחרות השאלה היא רק מי מהם ייתן תוצאה טובה יותר במקרה זה.מ…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by zurih,

אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. בזמן האחרון אני מתעסק יותר ויותר בבנית אתרים (Dreamweaver) ובעיצוב גרפי לרשת. (פוטושופ ופלאש) אני מעונין במסך חדש שיקל על העבודה שלי, אבל שאוכל לשחק עליו משחקים (QUAKE4 לדוגמא) בלי לסבול ממריחות, וכמובן לצפות בסרטים בDVD. יש חיה כזאת? (הכ. מסך כרגע הוא 6600GT PCIE) באופן עקרוני האם עדיף CRT או LCD? התקציב הוא בין 2000 ל3000 שקלים. (יותר במקרה שהחריגה ממש שווה את זה) תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by mitz,

שלום, אני מתלבט בין מסכי LCD 15 שלהלן: * Samsung 151N * Samsung 151S * Samsung 153V * IIYAMA BX3814UT * CTX S500 אשמח לשמוע המלצותיכם עליהם או על דגמים אחרים וחברות אחרות. מעוניין במסך איכותי הדרוש בעיקר לגלישה ועבודה ב- Office (למחשב המולטימדיה שלנו יש IIYAMA HM703UT 17 CRT). תודה רבה לעוזרים! :

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

אהלן, שמעתי שמועות על זה שפתאום גילו שהX1600 הוא אוברקלוקר מטורף! משהו עם הליבת 90 שלו והאפשרות להעלאת מתח בדרייברים. מישו יודע משו?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by .kakadu,

אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by manga,

הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by RazRoNvidia,

חברים ה benchmark הזה יכול להיות הגיוני וקרוב למציאות??? או שרק אני מדמיין ומאמין ש ASUS EAH3870 X2 או של כל חברה אחרת הוא הכרטיס הכי טוב שיש בשוק ביום!! תסתכלו ותשפטו http://www.hardinfo.com/show.asp?page=8111 או שבעצם האתר שעשה את הבדיקה הזאת הוא בעצם בדיחה?? שבת שלום.. הגיבו בהמוניכם ;)

15. המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by vourt,

היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by shlomi_x,

היי, אני מתכנת שעובד שעות רבות מול המחשב. אני מחפש מסך דק, 19 אינטש במחיר של עד 2500 ש"ח או קצת יותר. יש המלצות? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by tamiravigan,

היי אחרי שאמרתם שTV זה לא ממש טוב בחרתי לקנות כ.מסך בלי TC אז הנה שתי כרטיסי מסך אחת של GAINWARD ואחד של XFX הנה הדגמים: XFX GeForce 7300GS / 256MB DDR2 up to 512Mb/ PCI Express / Dual DVI / 550 MHz Core [PV-T72G-WAN] הנה לינק לאתר שאני יקנה אולי: https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6729 עולה 395 ש"ח והGAINWARD: Gainward GeForce 7300GS PCIX16 256MB עם קירור פאסיבי הנה האתר שאולי אני יקנה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12980 ב377.2ש"ח מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by zombie,

הרבה פעמים כשאני משחק יש לי פס עולה ויורד לאורך המסך שקורע את התמונה....(חשבתי שזה קורה רק בcrt) נדמה לי שהבעיה בכרטיס מסך כי אפילו בסרטון פתיח של grid זה קורה לי וזה קורה גם כשמשחקים על 40fps..... מה עושים?הכרטיס תקולל?

20. Started by lipa,

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. אז ככה, יש לי כרטיס של leadteak7950 256mb , התקנתי כמו שצריך חיברתי לחשמל והורדתי דרייברים חדשים עכשיו הכול עובד כמו שצריך לעבוד ב3dmark06 יש תוצאות טובות אבל.... כל פעם שאני מריץ את הדמואים של nvidia המחשב נתקע ולא מגיב ??? דרך אגב המחשב הוא pentium d 2.8mgh, 1 gb ram מישהו מכיר את התופעה הזאת?? (אני חושב שזאתי בעיה של מתח אבל אני לא בטוח) הצעות ותגובות יתקבלו בברכה מנהלים : אם אפשר להעביר לפורום תמיכה (סליחה.. הודעה ראשונה)

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום אני מתכון לקנות כרטיס מסך ויש לי 2 שאלות אני רוצה לקנות כרטיס club3d 3650 א.האם יש הבדל גדול בין החברות כי אם החברה הזו אין לי נסיון ? ב.האם הכרטיס דורש חיבור pci-e מהספק? תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by Guy31,

אוקי מה אתם ממליצים לי לקנות יש את GTS250 שנע בסביבות ה600-700 שקל GTS450 אותם המחירים פחות או יותר אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו או לקנות בכלל ב600 שקל GTX460 מEBAY אבל אני פחוד שיהיה לי צוואר בקבוק e8400 אז מה אתם אומרים אגב המחירים פה על הפנים עדיף כבר להביא מEBAY למשל 250 עולה 300 שקל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. הייי, הרבה זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור..!!! כפי שכתוב בכתורת, אני צריך כמה המצלות (בשביל חבר) על כרטיסי מסך שונים... התקציב הוא 400 ש"ח . הכרטיס צריך לשמש לכמה משחקים פשוטים, פיפא וכו'... לא יותר מזה . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  25. יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים