כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם (: לאחרונה שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושיחקתי יותר מדיי בתפריט SHAPE! כעת המסך שלי מעוות ואיני מצליח להחזיר את ההגדרות כקדמותן, וגם איני רואה פה לחזור לDEFAULTS האם מישהו משתמש במסך זה ואצלו הכל בסדר, יכול בבקשה להגיד לי את הערכים המספריים בתפריט זה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האורך הממוצע שלהם הוא 16.5 ס"מ, זה לדעתכם יכנס? אשמח לשמוע עצות איך אפשר לוודא מבעוד מועד שהכרטיס המיועד לא מפלצתי מידי למארז מיקרו. גם הערות מניסיון אישי כמו "לי יש כרטיס של חברה _______ דגם _______ במארז מיקרו" יעזרו כי אוכל להכנס לדף המפרט שלו ולהשוות את הdimensions למה שאני רוצה לקנות. 10x!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בתקציב של עד 1,800ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח, אבל לא רצוי מצידי), שהדגשים העיקריים בהחלטה שלי הם: 1) שהצבעים יהיו איכותיים ביותר 2) שזווית הצפייה תהיה גדולה ככל הניתן 3) שהמסך יהיה מעוצב, עדיף בעל PIVOT. המסך אמור בעיקר לשמש לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפייה בסרטים, ומעט למשחקים, ולכן אני מאמין שגם אם המסך יהיה בעל MS של 16 הוא יספיק לי, ואני לא חושב אני צריך מהירות תגובה של 12 או 8. הקונטרס מן הסתם חשוב גם, אבל משום ששימושי המסך הם בעיקר אינטרנט וסרטים הפקטור החשוב לי ביותר הוא הצבעים, כאשר הנתונים האחרים פחות קריטיים.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה הטמפ שאסור לעבור ב X 1950... ועוד משהו טמפ גבוהה נגיד 80 במאמץ יכולה להוריד ביצועים ? .. FPS ? וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד e6400 וכרטיס מסך 8800gt ואני רוצה לשדרג את המחשב שאני יכול לשחק bf bc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק תקציב בערך 1500 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=8&shownews=8656
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
למשחקים קלים, גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים, איזה כרטיס יהיה עדיף? Leadtek 7600GS 256MB או GigaByte 7300GT 256MB תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות כרטיס מסך חדש... ואני מתלבט בין ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL ו.. Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB מה יותר טוב לדעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לקנות ? NX62TC256D GEFORCE PCX6200 256M 128B או Gigabyte Geforce FX6600 128 mb bulk PCI Express GV-NX66128D
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב למשחקים? ברור שאלו כרטיסי הMID-LOW RANGE. אני יודע שאין עדיין בנצ'ים רשמיים. אין כוונה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות על 1200X1600, אלא על 1280X1024 על בינוניות. המחיר הוא 495 ש"ח ל-8500GT ו580 ל2600PRO. עם E2140/2160 ו2GB של RAM.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט שלי אשמח לקבל המלצות לכרטיס חזק יותר כמו כן התקציב עד 1000 ש"ח והאם אוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS באיכות גבוה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-