כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אותו למשחקים וגרפיקה. אגב, הבנתי מקראה בפורום שעדיף כרטיס 256BIT עם מהירות זיכרון 400MHZ על כרטיס 128BIT עם מהירות זיכרון 1.1GHZ, האם זה נכון ?
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
למשל לשים 8800 ככרטיס מסך רגיל ולהשתמש ב- 7800 כפיזיקלי. שמעתי שיצא איזה דרייבר שגורם לכרטיס רגיל להשתמש כפיזיקלי..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה יתכן שהרדאון 9200 64 מגה 128 ביט יותר חזק מה גיפה 3 TI200 ? עשיתי לשניהם השוואה ב 3DMARK2001 ה 9200 על אתלון XP 2000+ עם 512 מ"ב DDRAM וה TI200 עם פנטיום 4 1.7 עם 256 מ"ב RDRAM וה 9200 קיבל בערך 800 נקודות יותר. נראה לכם הגיוני ש 9200 טוב יותר?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי האם הספק שלי שהוא NZXT PP500W יוכל להתאים לכ. מסך הזה? יש לי גם intel 8400. http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm ד.א עכשיו הלך לי הכרטיס מסך 4850HD בדיוק כשפוקס פי סי פשטו רגל. אין למי לפנות. להיזהר מהם. יש למישהו המלצה לכרטיס אחר? חשוב לי גם שיהיה כם קירור טוב כמו TWIN TURBO. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיוון שקראתי שהמודל הראשון של SUMA לא מגיע עם חיבור DVI ורציתי לדעת אם אני לא צריך אותו, והאם אפשר פשוט לקנות אחד טוב בחנות מחשבים וכמה הוא עולה?(GEFORCE 4 TI4200 64MB)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין למה זה חסום?? למישהו יש מושג איך לפתוח ת'אפשרות הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות geforce 4 Ti 4400/4600 אני רק לא יודע איזה חברה הכי טובה שהכרטיס שלה עולה פחות מ - 1800 ש"ח אני יודע שרוב הסיכויים שאין Ti 4600 ממש טוב בטווח מחיר שכתבתי אז כעיקרון אם לדעתכם יש - תגידו אבל אם אין אז תגידו לי: איזה Ti 4400 הכי טוב??(של איזה חברה? - בטווח מחיר שציינתי)
-
- 43 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רוצה לשדרג את המחשב: מעבד AMD X2 4600+ 2.4MHz כרטיס מסך ATI REDEON X600 זיכרון 4GB מערכת הפעלה WIN 7 64 bit דיסק 320GB עובד עם פוטושופ CS4, פרימרייר CS4 , ולייטרום ולא משחק בכלל אני חובב וכעת אין לי בעייה עם פוטושופ וה- lightroom, אם העבודה לעיתים קצת איטית אני יכול להסתדר עם זה. הבעיה מתחילה עם עיבוד סירטי וידאו סביר להניח כי רצוי לשדרג את המחשב באופן כללי, אך תקציבית איני יכול לעשות זאת עכשיו לדעתי שידרוג כרטיס מסך יכול לשפר את הביצועים בפרימרייר וגם ביתר התוכנות זה נכון? אם כן, איזה כרטיס מומלץ במחיר של עד 1000 ש"ח בהנחה שאשדרג את המחשב תוך חצי שנה והכרטיס ישמש אותי בעתיד אם לא, איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יעשו את העבודה. נא לא לשכוח שמדובר במערכת לחובב מתקדם
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אהלן יש לי Q6600 @3.0GHZ 8800gt 520w supply כרגע אני מתלבט בין שני כרטיסים GTX 560 Ti או HD 6870 עד כמה הספק שלי מגביל אותי? אני רואה שה6870 צורך פחות חשמל אבל ה560TI קצת יותר טוב עם תמיכה בפיזיקס, עד כמה זה משמעותי? וכמה רציני יהיה הצוור בקבוק? כדאי להעלות את המעבד ל3.2/3.4 נכון? והאם כל זה יספיק לי בשביל לשחק MW3, BF3, RAGE על הגדרות גבוהות? תודה
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי,אז בואו נחסוך דיבורים,ונתחיל. המערכת: מעבד: Intel DualCore 2.8Ghz לוח אם: MSI G41-M4-F זיכרון: 2X2GB RAM כרטיס מסך נוכחי: Nvidia Geforce 8400GT 512MB ספק כוח: 450-500W,אני לא בטוח. (אם צריך,זה יש לי דיסק קשיח 320GB של WESTERN DIGITAL) מערכות הפעלה: WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT WIN XP PRO 32BIT SP3 דרישות מיוחדות: תומך DX10,רצוי גם DX11 משחקים: COD Black Ops,Fallout 3,Just Cause 2,ואולי בעתיד גם BattleField 3 COD MW 1/2 ,GTA IV וכד' שיריץ על בערך הגדרות בינוניות,שירוץ על נמוכות,ויסחוב בסבבה גם גבוהות. חנויות איסוף : אייבורי וKSP, סניף נצרת עילית. אפשרות חריגה - עד 50 שקל. שמתי לב לכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7305&CatCode=531 מה דעתכם עליו?…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד והכרטיס שהוא מגיע איתו הוא Intel ®3100 256MB . עד כמה הכרטיס חזק? איזו רמה של משחקים הוא מריץ? זה המפרט המלא: http://www.zed.co.il/Product.asp
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני עכשיו מוחק את הדרייבר של nvidia המחשב עושה ריסטרט אני נכנס בsafemode ומשתמש בתוכנת ניקוי דרייברים?אם כן אז איזו תוכנה?יש לי Driversweeper. אחר כך סוגר את המחשב, מוציא תא הכרטיס מסך ומכניס את החדש..המחשב עולה ואני מתקין catalyst 8.10?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
-
העברתי אותו מבחן רגיל בvantage וקיבלתי 12720(המפרט בצד)זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני קצת לחוץ תקציבית , השאלה שלי היא : אם אני מחליט על מסך 19 האם HD4670 יספיק לי ברמה טובה למשחקים כגון COD4 FARCRY וכו.. ? אם אחליט על מסך 22 אז האם הכרטיס 9800GT יספיק לאותם משחקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני וחבר מתכוונים לטוס לחול לקניות של כרטיסי מסך מהדור האחרון נגני mp3 מצלמות mini-dv + stills ועוד gadets . לפי חשוב גס שערכנו ,עלות הטיסות בשילוב טיול בארצות היעד , עדיין יצאו זולים בכמה וכמה אלפי שקלים מאשר רכישת אותם פריטים בארץ. יש בינינו ויכוח ,הוא טוען שהכי זול בהונג-קונג ,טאיוון ותאילנד . אולם אני סבור שהמקום והזמן הכי טובים זה בניו-יורק ב-outlets שנימצאים מחוץ לעיר מייד לאחר 31.12.04 כלומר לאחר הסיילים הגדולים של חג-המולד (christms sales) כאשר הסוחרים חותכים מחירים על מנת לא להיתקע עם סטוקים בנוסף לכך אני לא מתלהב מקניות במזרח הרחוק ביגלל התופעה ההמונית של זיופים מה דעתכם? אם אתם מכירים מנועי השוואות מחיר באנגלית כמו זאפ zap שמאפשרים להשוות מחירים גם במזרח …
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב שיוכל להתמודד יפה עם תוכנות BIM וCAD שונות, כמו גם עיבוד תמונה במטלב וENVI כמייצגים, אך גם לצפיית סרטים באיכות סבירה לעיתים רחוקות... אלו הSystem Recommendations לאחת התוכנות (Revit Structure) שאני עושה בה שימוש נפוץ: Intel Core 2 Duo 2.40 GHz or equivalent AMD Athlon processor Windows XP Professional SP2 or later, Windows XP Professional x64 Edition 4 GB RAM 5 GB free disk space Internet Explorer 6.0 or later 1,280 x 1,024 monitor and display adapter capable of 24-bit color Dedicated video card with hardware support for OpenGL spec 1.3 or later 5 GB free disk space Microsoft Mouse-compliant ( http://usa.autodesk.com/adsk/s…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הגיוני שמחשב כזה יוציא ציון של 9670 בערך ב3d mark 2001se מפרט: מעבד: p4 2200 לוח אם:p4t 533c כרטיס מסך:asus ti4400 זיכרון: pc 800 לא יודע איזה חברה אבל ההיטסינק בצבע כסוף אם זה עוזר? אם זה טוב אז בסדר אם לא יש דרך שהוא יוציא יותר? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469911 GF-7950 512... מדובר הרי בכרטיס highend מדור ישן אם אני לא טועה. ואפשר היום להשיג אותו תמורת 1500 ש"ח... הוא שווה קנייה בכלל? או שאני מפספס משהו?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-