עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NaRKoMaN,

אני חדש פה בפורומים מישהו בפורומים אחרים מתווכח איתי שהכרטיסים שיצאו מתישהו שנה הבאה G90 ו G92 ירוצו על מקסימום ביצועים עם המעבד pentium D שלו ושהמעבד הזה לא יצור צוואר בקבוק והוא מתווכח איתי על זה... האם הוא צודק לגבי שלא יווצר צוואר בקבוק מאוד רציני? או שהוא סתם לא מבין?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by aleXtazi,

קיבלתי 3673 נקודות ... הכרטיס בלי אוברקלוק הכרטיס הוא 9600 פרו עם מהירות של XT ככה זה מגיעה מהיצרן(gigabyte) המערכת שלי היא 1800+ 7n400l 512 mb geil golden dragon 9600 pro ultra

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. בין http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325R ל http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814150267 אפילו המהירויות שעון זהות ! שניהם הליבה החדשה G92 ..... מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? למה לשלם כל כך הרבה על ה XFX ? יש משהו שלא שמתי לב אליו בטעות ? תודה .

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by adebisi,

שלום.. אז ככה..המפרט שלי זה : E6600 Asus p5b deluxe Supertalent 1G x2 ddr800 Gygabtye aurora 570 Seagate barracuda 320GB צורב DVD יחיד Corsair 520w HX series וכרגע 1950pro. מאז שקניתי את המחשב תכננתי לשדרג בלפחות ל-GTX אחרי כמה חודשים שזה עכשיו. רציתי לשאול אם הספק שלי יכול להחזיק גם את הגרסאות המומהרות של EVGA למשל כל ה-ACS3 KO או אפילו את ה-ULTRA הרגיל. ואם מישהו גם יוכל להדגים איך הוא חישב אני אעריך זאת כי אני רוצה ללמוד גם :] תודה רבה (לא ידעתי אם זה מתקשר יותר לפורום ספקים או כרטיסי מסך סליחה מראש)

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  5. למחוק.

6. Started by srami,

אני שוקל רכישת מסך שטוח TFT כשאחד השימושים הוא בסימולטור FS2004. שמעתי דעות שמסכים אלה לא טובים למשחקים. אם מסתכלים במפרט, רואים שלמסך איכותי, למשל של LG , זמן תגובה של 25 מילישניות שזה אומר 40 הרץ שזה יותר מהנדרש לתמונה חלקה בסימולטור. אבקש לשמוע דעות והמלצות בנושא. שימו לב שאני מדבר על קצב עידכון ולא תדירות שהיא 75 הרץ אצל כולם. תודה... רמי

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. המותג הלוחמני עתיד לשלב מעבדי Tiger Lake משופרים עם הכרטיסים הגראפיים הניידים הזולים ביותר של NVIDIA בגל ההשקה הראשון - עם מיתוג מעודכן ומסכי QHD מתקדמים כתוספתלכתבה

8. Started by oricoh,

המחשב שלי: מעבד - Intel e6500 dualcore לוח אם- ASUS p5qpl-am זכרון - 2gb DDR2 ספק golden tiger 450w/ או hec 450w האם אהיה חייב להחליף ספק? והאם שאר החומר מתאימה תודה

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by doldol360,

רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA

10. Started by BoRiS.K,

יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by ashkii,

אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by ptyahoo,

יש לי שתי שאלות: קודם כל מפרט: AMD 64bit 3000+ (s754) chaintech sk8t800 512 a-data msi 9800 pro hitachi 80 giga אז לשאלות... 1. איך התוצאות האלו? ללא oc- 1024x768 - 2537 800x600 - 3038 עם oc- 1024x768 - 2831 800x600 - 3417 2. בשביל להכנס ל-ORB ולראות תוצאות של אנשים אחרי באתר של futuremark צריך להרשם? אם כן אז בשביל להרשם חייבים 3dmark05 מקורי, או בכלל 3dmark05? כי ניסיתי לשוטט באתר ולא הצלחתי להכנס לקטע של ההשוואות... תודה לעוזרים....

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  13. אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by yosh co.,

אני מנסה לארגן מערכת שתוציא OPENGL על שלושה מסכים. שניים מהכרטיס הראשי ואחד מהמישני. לשם העניין החלטתי ללכת על כרטיס AGP וכרטיס PCI משיטוט ברשת וניסוי עם כמה כרטיסים שונים הגעתי למצב עובד של כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני radeon 9250 agp התצוגה עובדת ואפשר לחבר עד ארבע מסכים, אבל... opengl יש רק במסכים המחוברים לכרטיס המרכזי. את החלוקה מישני\ראשי עושים ב bios. לשם הפרוטוקול, ניסיתי גם סט-אפ אחר שנתן לי תוצאות דומות כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני geforce fx 5200 agp למישהו יש ניסיון עם אירגון כזה? מהאתר המרכז דיונים בעניין הצלחית להבין ששני כרטיסי ג'יפורס יכולים לבצא את הנס הזה, אבל אין לי ג'יפורס pci כדי לנסות... וליבואנים בארץ נגמר.. אני רק מצי…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Overkiller,

שלום לכולם; במזל טוב, קניתי 8800GTS והוא אמור להגיע בימים הקרובים, עכשיו יש לי רק כמה שאלות קטנות: לכרטיס יש חיבור חשמל חיצוני? (ז"א כבל חשמל ישירות אליו מהספק) ואם כן אז איזה כבל זה? (הכבלים הרגילים שמתחברים גם לכוננים למיניהם? עם ה-4 פינים) יש לי כרטיס של רדאון כרגע במחשב, לפניי שאני מחבר את החדש, יש משהו שאני צריך לעשות מבחינת דרייברים וכיו'ב? (אני לא מתכוון לכיבוי המחשב... ) אילו בדיקות למיניהם צריך לבצע לכרטיס? (הכוונה היא האם צריך להריץ ישר 3DMARK?) עוד טיפים למיניהם יתקבלו בברכה תודה, רון

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  20. המערכת שלי : E8400 ASUS P5Q PRO SEAGATE 500 GB ספק 400W המסך 19 אינץ 4X3 חשבתי על הכרטיס H0 D467 של MSI האם זה לא יפגום בביצועים במשחקים, או ייצור צוואר בקבוק גדול? COD -- FARCRY וכ' יש עוד כרטיסים טובים בטווח המחיר הזה?

21. Started by Ghtm,

יש לי 7800GT של forsa ואני מתקשה להפעיל את הvivo. יש לי hot. אני לא מבין לאיפה לחבר את הכבל,לממיר או לטלויזה עצמה?(ולאיזה מהחיבורים בממיר?) ולאיפה לחבר את הסאונד?(ובאיזה מהצבעים על המפצל?) ולאחר מכן איך אני מפעיל את ההקלטה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. ב BIOSHOCK[תמונה מצורפת) וגם ב 3DMARK האחרונים יש לי קצת הייתה לי גם בעיה ב LOST PLANET שלא הצלחתי לפתור שזה מרצד לאללה ואי אפשר לראות כלום. חוץ מזה הכל עובד מצוין.. זה אומר שזה לא תקלה בכרטיס או ..? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by שמואלל,

מזה סרטי hd

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by adi518,

נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים