כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עד סוף הרבעון הראשון של 2007?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
עזבו רגע את הנתונים היבשים על הניר, שהם בעד היונדאי האם יש מישהו שראה את שני המסכים בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video. הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה. הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות). ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר.. יש לי Windows Vista SP1 32Bit ודרייברים בגרסה 178.24 חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש, בר
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לחבר נשרף הכרטיס מסך...הוא צריך כרטיס AGP עד 200 שקל... תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
של ATI או NVIDIA תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd369927212.htm
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה ואם הוא טוב למשחקים. לחץ כאן עריכה: אם כבר באותו תארד אז גם אם אפשר קצת מידע והבדלים על המסכים האלו.. לחץ כאן לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איזה מערך כרטיסים עדיף, msi 7970 או gigabyte gtx670. אני לא מתכוון להשתמש במסכים עם רזולוציה גבוהה אלא יהיה שימוש במספר מסכים FHD. מבחינת המחיר זה יעלה לי פחות או יותר אותו הדבר כך שאני רוצה לדעת מבחינת ביצועים ומבחינת שקט וטמפרטורה.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-