כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.
-
שמעתי שבמסכי LCD אם משנים את הרזולוציה הטיבעית שלו האיכות יורדת אני מבין שאם מעלים מעל אז זה יהיה מגורען ומטושטש אבל מה אם מורידים את הרזולוציה ? זה יהיה גם גרוע או שזה יהיה יותר טוב ? (רוצה להוריד מ-1280-1024 ל-800-600) אנא עזרו לי תודה...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים ועבודה משרדית. אני עוד מתלבט בין מסך 19'' ל20''. השאלה היא, האם גודל המסך צריך להוות שיקול בבחירת כרטיס (בגלל הבדלים ב- native resolution)? למסכי 19'' אפשר להסתפק ב256\320 מגה ולמסכי 20'' עדיף להשקיע ב512\640? או ש320 מגה (למשל) יספיקו גם ל1200*1600?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מלפני חודש בערך ביקשתי מהטכנאי שלי שיביא לי את המסך 959nfשל סמסונג עכשיו הוא לא מצא אותו אז אני צריך המלצה על מסך לגיימר כבד שחדות תומנה חשובה לו חשוב שזה יהיה רק סי אר טי 19אינץ' שטוח ועד 2000 שקל והטכנאי שלי חרטטן בטירוף אבל אבא שלי רוצה לעבוד רק איתו אז בבקשה תמליצו לי על מסך טוב אני סומך עליכם תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408699.0 פירסמתי את ההודעה בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם. בגלל שזה נוגע גם לכרטיס מסך (בעיקר לכרטיס המסך...) אני אשמח אם תגיבו! אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינט…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום....אני מתכנן (לקנות מחשב חדש בימים הקרובים (מקווה...) ואני מתכמן לתקע בו 8800GT. ממש ממש אין לי מקום לחריגה. יש מצב שה-GTS החדש יעלה כמו ה-GT ( בערך???) תודה... מרחפות שמעות על כרטיסי 9XXX מתי הם צפויים להגיע ומה צפי המחירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם לקנות את הספרקל או אלבטרון? יש הבדל מהותי? הם באותו מחיר. וכרגע היחידים שהצלחתי למצוא במלאי במחיר של עד 2,100 שקל. אשמח לתשובות. תודה מראש, אור
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי רכשתי את הכרטיס מסך הזה והוא היה פועל מצויין, היום שנה וחצי אחרי הוא מתקשה להפעיל משחקים שהריץ בעבר בלי כל בעיה לדוגמא קאונטר סטריק FPS קבוע 60 . היום נע בין 20-40 מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואיך פותרים אותה? תודה לעורים!
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים! יש לי מחשב בן שנתיים וחצי וברצוני לדעת האם כדאי לשדרג את כרטיס המסך (כרגע שלי פשוט לא תומך בDX11) ואם כן אז לאיזה. המחשב שברשותי : מעבד : pentium dual core e6300 2.8GHz זיכרון : 4GB כרטיס מסך קיים : AMD RADEON 4850 מסך : 23 אינץ' של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080. אני נהנה לשחק בעיקר במשחקי FPS כגון CRYSIS 2, COD MW וכו'. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 750 ש"ח (וכמובן שעדיף לחסוך). מודה מראש לכל מי שייסיע יניב.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66128DP2.htm
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-