עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מצאתי את שתי הכרטיסים הללו. שניהם עם ליבת ATI HD3850 החדשה http://www.sapphiretech.com/us/products/pr...d=200&grp=3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm האם מישהו יכול להגיד לי עם יש עדיפות לאחד על פני השני? אם כן במה זה מתבטא? אני יודע שלרוב ההבדלים בין יצרנים הם באיכות הזיכרון או בקירור וכד', אבל דיי קשה לי לקבוע... האחרון קצת יותר זול מהראשון. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי לפני יומים את radon 9800 pro שלי והתקנתי את הדריור הכי חדש שיצא ל ati וריצתי לשאול אותכם המבינים האם תוצאות אלו מתאימות לכרטיס הזה עשיתי שידרוק לשתי ה-3dmark לגירסאות הכי חדשות 3dmark 2002 תוצאה:12100 3dmark 2003 תוצאה:5168 דרך אגב בלי O.C כנסו למפרט שלי

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מחשב ישן יחסית שהרבה זמן לא שדרגתי, עד כה הוא מילא את תפקידו כמו שצריך אבל לאחרונה הכ.מסך התחיל לעשות בעיות (GEFORCE 3 TI 500) ובנוסף קיבלתי TV "22 וחשבתי לחבר את המחשב לTV רק שהכ.מסך הישן לא מאפשר זאת. אני צריך כרטיס בינוני שיתחבר לTV ויתן תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר. אני אשתמש בו לאינטרנט מדיה וקצת משחקים. לTV יש חיבור VGA DVI ו HDMI, הציעו לי כמה כרטיסים שיש להם חיבור HDMI להלן: Asus Radeon HD4650 1GB 128bit DDR2 AGP AH4650/DI/1GD2 Asus Radeon HD3450 512MB 128bit DDR2 AGP AH3450/DI/512M אשמח לחוות דעתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by gtlv79,

היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.

5. Started by danielzy,

יש לי Gigabyte GTX 260 C216 ושמעתי ממישהוא שיש שמירת לוג ל OC בזכורונות של הכרטיס מסך כך שהחברה יכולה לדעת אם עשיתי OC דאך תוכנה... [לא BIOS] זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by s_b54,

האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים החדשים בחיבור PCI-E בתקציב של עד 700 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  7. שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by dzbeda,

את המחשב כבר הזמנתי כרטיס מסך RADION 9600 XT 256M עכשיו אני צריך מסך שימוש:משחקים סוג מסך : TFT גודל: 17 חברה : כאו אני חושב שיש לי בעיה, LG אני יכול לקנות רק מסך של LG או PHILIPS כי יש לי זיכוי של 2000 שקל בערך יש לכם המלצות...אני לא רוצה להידפק במשחקים ויהיה לי יותר קל עם מסך של LG תגידו לי שיש דגם טוב....ואני כמובן מוכן להשקיע יותר מה 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by leshets,

אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומתלבט בין שני הכרטים מה מהם טוב יותר..?.. למשחקים ואינטנט ..

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום אני יודע שבטח השאלה נשאלה אלפי פעמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את המלצות האנשים בפורום. אני צריך מסך LCD בגודל 17 עם זמן תגובה 16 וכניסת dvi. אני חשבתי ללכת על ViewSonic VP171S 17 או על ProLite E431S IIYAMA. אשמח לשמוע עוד הצעות. התקציב עוד בערך 3000 שח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. בוקר טוב, אחרי שיש לי כבר צורב DVD אני חושב שהגיע הזמן שאני אהפוך ל DVD את הסרטים שלי ושל אח שלי כשהיינו קטנים ועוד כלמני דברים יקרים שנמצאים עכשיו על קסטות. אז כדי שהם לא יעלמו לנו עוד איזה כמה שנים ושהקלטות ימותו אז אני רוצה להפוך אותם לDVD. עכשיו השאלה שלי היא על איזה כרטיס עריכה או טלויזיה אתם ממליצים לי עד 500 גג. משהו טוב ונחמד שייתן לי איכות טובה או כמה שיותר טובה. וכמובן שלא יהיה יקר מדי. CAPTURE אני עושה דרך ה PRIMIERE עצמה או PINNACLE STUDIO 9 אם זה משהו סתם פשוט שלא דורש הרבה עריכה. ד"א את הקול אני מכניס דרך הכרטיס קול לא? או שזה תלוי באיזה כרטיס מדובר? אשמח לקבל המלצות ועזרה

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by kingdavid,

איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב

15. Started by shirNoshe,

מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2824&catcode=353 אז מה אם הוא בpci-e.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by TIMI,

ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??

18. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס ב2000 שקל. מוכן לעשות OC על קירור סטוק, או על קירור נורמאלי אבל שביחד איתו יצא 2000. אני מבין שנכון לכרגע הכי כדאי 7800GT, אבל יש משהו שכדאי לחכות בשבילו? שיוצא ממש בקרוב?

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.

23. Started by razcoren666,

החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by איתמר,

שלום אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי בעיקר את הכטיס מסך שכבר מתחילים להרגיש משחקים שטיפה כבדים עלייו עקרונית חשבתי על ati 4850 או 4870 ויש עוד אופציה 9800gtx+ אז אם אפשר בבקשה עזרה בלהחליט מי מהם יותר טוב

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by MegA^Mf,

אני מחפש לפלזמה טובה, 42" הבעיה היא שלא יודע מה לקחת המחיר בערך 18-15 אלף התחלתי במשך השבוע לקרוא וללמוד קצת בנושא הבנתי שמה שמשחק פה זה יחס הקונטקט ומספר הצבעים הגעתי לסיכום של כמה פלזמות 1.MarantZ PDP42M3 http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=109&CategoryID=70&Page=1 2.Pioneer PDP42MVe1 http://www.gizmo.co.il/show/login_checkv2.asp?id=964338 3.Sony FWD- 42PV1 HD TV http://www.yosihashmal.co.il/main/home/products.details.main.asp?mCatID=1014&mCatPID=0&tpMID=158 4.TOSHIBA 42WP48 http://www.yosihashmal.co.il/main/home/products.details.main.asp?mCatID=1014&mCatPID=0&tpMID=317 אם יש לכם עוד הצעות למשהו טוב (1:10000 או מערכת עיבד טובה ) אשמח לשמוע…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.