עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Reppix,

שווה? הוא זול משמעותית משאר ה-6600 וכמעט במחיר של ה-6200 של חברות אחרות. איך ביצועי האוברקלוקינג שלו? לא מצאתי הרבה מידע באינטרנט.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  2. איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by eran57,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מסך 19 LCD עם יציאת DV במחיר עד 2500

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, היום יש לי P4 1.7 ווילי, שכידוע, זה מעבד מסריח ובנוסף יש לי 256 RDRAM. לפני כמה ימים חבר הביא לי P4 1.6 נורת'ווד עם 512 RD, אמנם זה לא אתלון 64 עם גיגה DDR, זה מחשב שיכול להריץ דברים פה ושם. העניין הוא שלי כרגע יש R9000 עם 64 MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לנורת'ווד, אז אני צריך בעצם את עזרתכם בבחירה של כרטיס, אני מדגיש לא יקר, אני הולך לצבא עוד שבועיים ולא מעוניין להשקיע! אך כרטיס שיריץ משחקים כמו SA, ומה שבעצם חשוב, הוא שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס, במילים אחרות, הכרטיס שיתאים ביותר למעבד! ברור לי שככל שאקנה כרטיס חזק יותר כך אקבל יותר ביצועים, אך עדיין המעבד יקשה מאוד על הכרטיס מסך! תודה מראש, גיא

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. מצטער על הבורות... ולמי שיודע, הכרטיס מסך שמגיע על הלוחות של אינטל, יותר טוב או פחות טוב מGeForce 2 MX?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. היי, אממ חבר שלי רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל סאן אנדריאס וכל השטויות האלה... התקציב כמו שאמרתי הוא 300 מקסימום , תודה רבה למוצאי כרטיס כזה! האא כן ואם אפשר הוא רוצה גם יציאת טלויזיה. תודהה רבה.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by Dan4,

המסך יקנה בארצות הברית.. המסך חייב להציג איכות תמונה מצוייננת.... התקציב הוא עד 350 דולר

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Tranquility,

אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. יש לי את הדבר הזה אם זה עוזר.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  14. יש לי שאלה, על איזה הגדרות אתם שמים את המסך שלכם? אם בבקשה אתם יכולים לתת לי את כל המספרים של כל אפשרות שיש בMENU תודה תודה תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, יש לי את המסך mag ah-778 , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לשמור הגדרות של הגדלת התצוגה והקטנת התצוגה (התפריטים המובנים...) תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

במסך CRT יכול להיות נקודות מתות? Tnx Gil.Z

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by moshiko211,

איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  19. איזה כרטיס למשחקים כדאי לי לקנות בתקציב 1800 שקל?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? רציתי לדעת מה עושה יציאת הTV תודה ראש

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by evman007,

לתושבת AGP,יחליף את ה9550 שלי. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  23. שלום לכולם ! קניתי לפני יומיים כרטיס GeForce FX 5500 256MB 128bit, עכשיו זה היה לפני שגיליתי על הפורום הזה שממליץ בחום לוותר על הכרטיס שקניתי ולהחליפו ב-ATI RADEON 9550, יש לי 2 שאלות: 1. האם אני בד"כ יכול להחזיר את הכרטיס לחנות אחרי שפתחתי את הקופסא והרכבתי אותו ? כי עברו רק יומיים.. ואז אני אנסה להחליף לכרטיס שאתם המלצתם עליו, בשאיפה... 2. איך אני יכול לוודא שהכרטיס באמת 128Bit ולא עבדו עליי ? והוא פועל במהירות הנכונה שלו ? יש תוכנה לבדיקה ? בתודה מראש, pixelim

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.