כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם יש לי שני כרטיסים זהים, אבל הראשון הוא 1GB, 192bit והשני הוא 2GB, 128bit - איזה יהיה טוב יותר?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת פרטים, הכרטיס למחשב חדש (מעבד C2D E8400-8500 כנראה). גודל מסך 22 אינצ', עדיף שהכרטיס יהיה שקט.. תקציב גג - 950 שח מצאתי 2 אופציות: GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB מהירות ליבה: 650 | זיכרונות: 993 עולה: 950 שח בדיוק Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC 1GB מהירות ליבה: 750 | זיכרונות: 1150 עולה: 890 שח מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פתחתי והברגתי את הכרטיס מסך radeon 1900x כדי לנקות אותו עם פן ולהוציא אבק מיותר ממנו חוץ מזה לא נגעתי בשאר המארז ולא הזזתי שום דבר ממקומו,אחרי שהחזרתי את הכרטיס למקום כמו שהוא היה פתחתי את המחשב והוא פשוט נתקע על המסך הראשון שמראה לי ללחוץ על f2 או f11 כדי לעבור למסך אחר ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים והמחשב לא הגיב פשוט איאפשר לעבור לשום מסך גם לא לבוט,מה אתם מציעים לי לעשות והאם יש אפשרות שהכרטיס מסך נהרס למרות שהמאוורר שלו פועל וגם המסך הראשוני נפתח?..
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יהיה לי בקרוב את המחשב הנ"ל: Athlon XP 1800+ KT333 mainboard 256MB ram 333mhz אם אני אקנה את הכרטיס הזה אז לכמה זמן אתם חושבים שהמערכת שלי תחזיק מעמד עם ביצועים טובים (אין קפיצות, כלומר מעל 50FPS)?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי את התוכנה ...thank you (לא מבקש קראק חח)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברה,יש ברשותי כרטיס 7600GS PCIE של MsI NX 256MB 128 BIT שתכלס חורק במשחקים כמו הדמו של קרייסיס,ועוד כמה משחקים חזקים,חשבתי על קניה של כרטיס עד 1000 שקל בהעדפה לati פשוט נמאס לי מנווידיה. מקווה שתמליצו לי על משהו טוב. תודה וערב טוב. אם תוכלו לתת לי אתר עם טבלה של כרטיסים כאילו להשוואה זה יהיה נהדר ובלי קשר לDX10 האם הכרטיס הנ"ל טוב> HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון - מתי לדעתכם הוא צפוי בערך להגיע לחנויות בארץ ? ? ? דבר שני - אתם יודעים כמה גרסאות ייצאו ל-R300 ? ? ? אם כן, אז האם יהיה דגם מהיר (ועדיין טוב יותר מ-ti4600) וגם במחיר סביר - בין 200 $ ל-300 $ ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.... יש לי Sapphire Radeon 9600 XT 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 1493 ! ראיתי בפורום שיש מישהו שיש לו Radeon 9600 Pro עם מעבד פחות טוב משלי ופחות זיכרון והוא קיבל 1650 בערך (!) אני לא מבין איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי? וגם בתוכנה רשום לי - Radeon 9600 SERIES ולא Radeon 9600 XT אני כבר מתחיל לפחד שאולי יש לי Radeon 9600 רגיל ולא XT ואז אני בבעיה גדולה!!!!! בבקשה תגיבו.. תודה!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-