כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://specialtech.co.uk/spshop/customer/search.php?substring=x1950 זה יוצא עם משלוח לארץ 284 יורו שזה 1500 שקל כלומר קיבלת במחיר של 1950 החלש את הx1950xtx הרצחני ועד הבית ...
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-300 עד 400 שקל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.
-
קונה עוד מעט 4080 ורוצה לדעת עם הוא יכנס לי לקייס crosair mid Carbide Series 275R Tempered Glass Mid-Tower Gaming Case וקירור נוזלי CROSAIR H150I pro rgb cooler תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
טוב!... זה בדוק על המחשב שלי מי שלא הצליח על המדריך אני יעלה את הקובץ.... http://www.megagames.com/news/html/pc/doom3enhancetheexperiencept2.shtml בבקשה ..... זה רק לכרטסי ati מקווה שזה יעשה רק טוב ! לכולם ! אוהב אותכם hwzone
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני חייב לקנות כרטיס מסך טוב דחוף... סטודנטים.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו סביר... עד 700 שח ? מצאתי INNOVISION GF FX 5600 128MB ב 550 שח.. שווה משהו ? אם מישהו יכול להמליץ לי גם על חנויות טובות, יהיה סבבה.. אני פשוט צריך אותו דחוף..
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת מהחברה שקניתי את המחשב את ה6600 של גיפורס 128 או את 6600 של גיפוס 256 במקום ה6200 טורבו קאש המסריח שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1) Viewsonic VG712S ב2000 ש"ח 2)Samsung 710TM ב2300 ש"ח אמנם הCONTRAST בסמסונג הוא 600 לעומת 500 בVIEWSONIC,אבל ליבואן של סמסונג יש "מדיניות פיקסלים שרופים" ארורה!!! על איזה מסך אתם ממליצים מבין השניים? מה מדיניות הפיקסלים השרופים של VIEWSONIC? בתקציב של עד 2300 ש"ח,האם יש המלצות אחרות? נא עיזרו לי בבקשה :-[
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש את הכרטיסה הזה בימים הקרובים: http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm הנה הספק שיש לי : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2179 הוא מספיק חזק לסחוב את הכרטיס? ושאלה אחרונה,אם מציעים לי בחנות, להחליף לו את הקירור (ל4850) יש טעם? החשש שלי שהוא לא ידפוק לי את שאר הרכיבים במחשב כי הבנתי שהוא עלול להתחמם.אציין למעבד שלי יש קירור של ארקטיק קולינג.בקיצור יש טעם לשפר את הקירור? אני לא מתכוון לעשות לו OC או דברים אחרים בעיקר לשחק וכנראה שגם זה בלי לטחון לו את הצורה במשחקים הכי כבדים..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם לקנות את הספרקל או אלבטרון? יש הבדל מהותי? הם באותו מחיר. וכרגע היחידים שהצלחתי למצוא במלאי במחיר של עד 2,100 שקל. אשמח לתשובות. תודה מראש, אור
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-