עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם שמתי לב לבעיה בזמן שאני משחק במישחקים שתומכים ב- DX-10 כגון H.A.W.X FARCRY-2 CRYSIS WH המישחקים לא זורמים חלק יש מין קפיצות או תקיעות אני עים דרייבר CATALYST 9.10 מיפרט מחשב: GYGABYTE MA770-UD3 REV1.0 AMD ATHLON II X2 250 AC FREEZER PRO 64 SAPPHIRE HD-4850 512 MB 2X 1024 PATRIOT SIGNATURE 800 MHZ CORSAIR HX-550W PSU NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC מדווח ש ATI משנה ל X1900GT תמפרט כדי להפחית חום. 575MHz Core/1200MHz Memory to 512MHz Core/1320MHz Memory ויבוא עם HDCP האתר אומר שאין ממש שינויים בין המפרט הישן למפרט החדש. ATI מנסה להפטר מהמלאי לקראת X1950PRO שיושק באוקטובר( שבועיים וחצי ;D) כתבה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=665818&starttime=0&endtime=0

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by israelsze1,

שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

יש לי כמה שאלות על המסך הזה: 1.בעל איזה פאנל הוא? 2.האם הוא מתאים למשחקים וסרטים? 3.האם הוא שווה את המחיר שלו:1722 ש"ח? 4.הוא מתקרב מבחינת איכות למסכים החדשים של דל DELL2007FP LCD? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by matityahoo,

לפני כשבוע הופיע ריצוד קל בפינה של המסך אחרי שכיבתי והדלקתי את המחשב גדל הריצוד והיום הוא כמעט משתלט על חצי מסך החלפתי מסך בכדי לבדוק וגם במסך הזה (שהוא יותר מיושן) הבעיה אף החמירה האם הבעיה היא בכרטיס ? כי הוא מרצד רק בצד אחד לכן אני שואל :s05:

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by avishai1b,

שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")

8. אני צריך טבלאות השוואה בין Radeon HD3850 V.S 8800GT... של FPS... תודה מראש. אם אפשר גם בידע כללי מה עדיף [כולל מחיר, ביצועים עם OC, טמפ' וכדו'].

9. Started by manga,

הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by nisanez,

קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by dzbeda,

שלום, כחלק מקניה של מחשב חדש אני תוהה לגבי כרטיס המסך, הכרטיס צריך לשמש למשחקים כמו CALL OF DUTY ואני רוצה להשקיע עד 1000 שקל (לא אתנגד לפחות) מה ששקלתי זה gigabyte gtx560 1G GDDR5 DX11 במחיר 1090 אין לי שום הבנה בכרטיסי מסך, הבחירה היתה שררותית, האם זה כרטיס מסך טוב או ללכת על משהו אחר? יחס מחיר תועלת...האם הוא כדאי או ששווה ללכת על משהו פשוט יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by yotam.m,

יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן אולי היא תשמע מוזר אז ככה... רציתי לדעת איך עובד הקטע של כרטיסי המסך שאני מסתכל בחנות של מחשבים כלשהי אני רואה MSI GEFORCE MSI RADEON gigabyte ATI RADEON gigabyte ge force fx עכשיו רציתי לדעת מה התפקיד של NVIDIA ו ATI כאן מה הם החברות שמייצרות את השבבים של הכרטיסים? תמיד חשבתי שהמילה geforce אלו כרטיסי המסך של NVIDIA או המילה RADEON אלו כרטיסי המסך של ATI. איך יכול להיות שרשום gigabyte ati radeon? זה לא שילוב של שתי חברות? סלחו לי על השאלה המוזרה אבל אני פשוט לא מצליח להבין...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by tmpusr,

שאלת נוב בתחום, אבל כבר נואשתי למצוא HD4850-1G שני לזה שברשותי במחיר שפוי. את ה-Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition המצויין אפשר למצוא במחיר זנות של 625 ש"ח לזמן מוגבל אז אני שוקל לצרף אותו ל-HIS HD4850-1G שלי וזהו... מה צפוי משילוב כזה?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by WhiteLen,

ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. גירסת בטה של הדריברים של nvidia 75.90 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by sasmimo,

אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עד 700 ש"ח נתוני מחשב: Q6600 4X800=3200 זכרון OCZ 3X1GB כשיח 2X500GB מסך 22" 1680X1050 ומה עם הכרטיס הזה?? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5722

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. הערות: AGPX8

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by suslik,

אני ניסיתי להריץ את: CRYSIS אבל בהגדרות תצוגה MEDIUM אני מקבל משהו כמו 10FPS ??? תמליצו לי על כרטיס טוב מעבד-AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2420Mhz לוח אם-M2N32-SLI DELUXE כרטיס מסך-EN7900GTX/2DHT/512M זיכרון-DDR2 TwinMOS 4*512 M קירור-Zalman CNPS9700 AM2 ספק-Enermax 535W

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by lmlm,

HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by RayZ,

מה המקסימום מגה בית שאפשר להסיג לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by vipersh,

אני צריך עזרה קטנה, יש לי 2 כרטיסים שאני הנחתי את עייני עליהם אבל אני לא יודע מה לבחור האחד זה הXFX 8800GT XXX 512MB, שאני מניח שאין מה להציג אותו אבל בכל זאת: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=1908896 והשני הוא Inno3D 8800GT OC: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm איזה מהם עדיף לי? כי מבחינת מהירויות שעון הInno3D יותר חזק והוא גם יותר זול אבל אני לא מכיר כל כך את החברה.... או שידוע לכם על כרטיס בטווח ההמחירים הזה (כשהXFX הוא היקר ו בסביבות ה1600)

25. טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…

• 11 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.