עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

שלום, רכשתי כרטיס מסך Getforce 6600GT בחיבלת Budle. קבלתי איתו מתאם ל- DVI (עם פינים בקצה) וכבל. הכרטיס מסך יושב על יציאת AGP. שאין לי כ"כ מושג מה עושים איתו. אני לא כ"כ מבין ולכן סליחה מראש על בורותי: האם אני יכול לקנות מסך עם יציאת DVI ולחברו לכרטיס מסך אשר ברשותי??? לשם מה המתאם הזה? מה אני עושה עם הכבל? ועוד שאלה, האם יש לו יציאת Vivo כלומר Video In Video Out ????

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by lior505,

ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kobibo,

Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express או Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express אני לא מתכנן O.C . או שבכלל מומלץ לחכות לדגמים החדשים 1xxx שאמורים להגיע והבנתי שה 1600xt שווה לביצועים של ה GTO ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by quantoM,

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ParanoidLoneWolf,

זכור לי ששמעתי שאפשר לעשות סופט-מוד בשביל לפתוח צינורות בדגמי ה9800 פרו הבאים עם הצ'יפסט של הXT (דגמי הפלוס) ותהיתי איך ניתן לעשות זאת, תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by hardware maniac,

30 FPS בFC 3 הכל על הכי גבוהה 1920על1080. 8XAA מעבד i5 2.8@760 8G 500W ZALMAN צוואר בקבוק?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה

8. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. השאלה למעלה.. עכשיו הכרטיס שיש לי זה MX420 מעפעפעפעפעפאן...ואני משחק בעיקר וכמעט רק CSS..ולפעמים ה420 לא מספיק..יהיה שינוי גדול בכרטיס 9600xt...? והאם הוא שווה עכשיו לקניה ב-250 ש"ח..? *יש פה מישהו שעשה VMOD ל9600XT ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by artyom,

חג שמח לכולם... נתקלתי בבעיה... הX800 שלי כבר לא סוחב (אין SM3) וזה ממש מעצבן אותי שכל משחק שיוצא עכשיו לא עובד לי! יש לי תקציב של עד 1000 שקל אבל הנה בעיה נוספת! יש לי ספק של 400W... :-X מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7963 הספק שלי יסחוב אותו? המעבד לא יהווה צוור בקבוק? תודה! :-*

12. מתכננים לרכוש דגם GeForce GTX 1070 או GeForce GTX 1060 בתקופה הקרובה? יתכן כי תהיו זכאים לקבל קוד להפעלת הלהיט הטרי מבית קאפקום לכתבה

13. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באזור ה300 ש"ח )כמה שיותר למטה יותר טוב(. אני מתלבט בעיקר בין ה3 שבכותרת. מי מהם עדיף? יש לציין שאני לא משחק ממש במשחקים כבדים וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות, אני משחק בעיקר דברים כמו NBA LIVE, EURO ולפעמים UT2004. הכרטיס אמור לשמש אותי בשנתיים הקרובות לפחות אז עדיף שתהיה תמיכה בDX גבוה ככל שאפשר )אני מניח שבגלל זה כדאי למחוק את הGF4).

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by frogface,

שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?

15. אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. תודה רבה יום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. שלום אשמח לקבל המלצות לאתרים איכותיים להשוואות ביצועי כ. מסך תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. קניתי לפני שנה (בארה"ב) כרטיס מסך powercolor ATI radeon 9800 pro עם 128 מגה זכרון. איך אוכל לדעת האם הוא 128 ביט או 256 ביט?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

Catalyst 4.8 הוא טוב גם ל Radeon 9800 פרו ועוד משהו חום של 35-37 לכרטיס זה בסדר ???

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by dudimalka,

חברה רציתי לשאול איך הכרטיס מסך ATI HD4850 האם הוא מספיק חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס ומה טווח המחירים שלו?

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by חיים משה נחמן,

שלום לכולם יש לי נטבוק עם כרטיס מסך Intel Corporation Mobile 945GME אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל vga ל rca האם זה יעבוד? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by p-o-i,

בכמה ה1950XTX באמת יותר טוב מה1950XT??....(חחח תפסתי את תצומת הלב שלכם אה...היתם בטוחים שהולך להיות פה משהו מעניין דעה כל שהיא על הנושא...אבל למרבה המזל הנאחס של הרבה ממכם אני באמת שואל...)

• 7 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.