עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עד סוף הרבעון הראשון של 2007?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי לפני יומים את radon 9800 pro שלי והתקנתי את הדריור הכי חדש שיצא ל ati וריצתי לשאול אותכם המבינים האם תוצאות אלו מתאימות לכרטיס הזה עשיתי שידרוק לשתי ה-3dmark לגירסאות הכי חדשות 3dmark 2002 תוצאה:12100 3dmark 2003 תוצאה:5168 דרך אגב בלי O.C כנסו למפרט שלי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Bagheera,

מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. sapphire R9600 PRO ADVETAGE AGP 256 MB DVI BOX הוא שווה משהו? אני גיימר כבד/מתקדם,ואני לא יודע על מה ללכת הציעו לי את זה...היה לי במחשב הקודם משהו גרוע חבל על הזמן...(5200) ולא יכולתי לשחק במשחקים ומרטתי שיער,כשיו אחרי הבר מצווה אני קונה מחשב חדש,מה תציעו לי ככרטיס מסך?

6. Started by zobi12,

המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. חבר שלי תקוע עם Geforce MX כבר כמה שנים, והוא לא מפסיק להתלונן... אז לקראת יום ההולדת שלו החלטתי לגייס כסף ולקנות לו אחד חדש. לא ממש אכפת לי אם זה כרטיס של nVidia או ATI, כל עוד הוא טוב ;D

9. היי רציתי לקבל חוות דעת על שני כרטיסים. יש ברשותי מחשב HP נייח, בן שנתיים וחצי. המחשב הגיע עם כרטיס מסך GF 8600 GT של אנווידיאה. (512 MB) לאחר תיקון קבלתי במקומו את ה GF 9600 GS של אנווידיאה. (768 MB) רציתי לדעת מי מהם עדיף, על מנת לדעת האם השינוי היה לטובתי בסופו של דבר. תודה לעונים וחג פסח שמח! אלעד.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by ozba77,

מעבד P4-2.4GHZ 1 גיגה זיכרון, חיבור AGP X8, עם ספק ומארז גנרי. כרגע יש לי FX5200 שלא סוחב שום דבר, והמטרה שהמחשב הזה ישמש למשחקים.

11. Started by ronimenashe,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב 6200 או 9600? תדוה מראש

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני משדרג את הכרטיס מסך לאשתי - גרגע יש לה tnt 32 ישן ואמין, קיבלתי שני כרטיסים: radeon 7000 ddr ו geforce 4 mx 440 se - 64 bit sdram שמתי לב אפילו שה ג'יפורס 4 SE חלש יותר בביצועיו מ geforce 2 mx400 . כאשר עשיתי בנצ'מרק ב 3smark 2001 se לשני הכרטיסים ה גיפורס קיבל ציון גבוה יותר, יש לציין שאת המבחן ל ATI עשיתי כאשר הדרייברים של הג'פורס עדיין היו מותקנים ולא הוסרו, האם זה הגיוני שהגיפורס המוחלש יביס במבחן את ה ATI בהפרש כה משמעותי? בסה"כ ה ATI הוא ברמה של geforce2 mx 400 פחות או יותר, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם יש הערכה מתי כרטיסי מסך מסדרה 8 יהיו זמינים לניידים תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by kingdavid,

איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב

18. Started by Russ -M AP,

היית יש לי RADEON 9600PRO של ATI (זה היצרן, לא SPAPHIRE וכו') ואני רוצה לשאול מה יותר טוב: 5700 או 9600 PRO על כזה מחשב: P4 2400 256x2 Gigabyte MotherBoard 800 ועל דום3 ו האלף לייף 2 יעבוד יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by mano_frish,

שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס nvidia 6800 gt ויש לי איתו בעיית חום מאוד קשה עקב אובר קלוק יותר מדיי גבוהה שבוצע בעבר וגרם לעליית הטמפרטורה שלו גם כשהוא ללא אובר קלוק. כרגע הכרטיס ללא אובר קלוק. מהירות ברירת המחדל של ליבה של הכרטיס היא 350 mhz והזיכרון הוא 1000. האם כדי לי ובכלל אני יכול להוריד את מהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס בכדי להוריד את הטמפרטורה שלו? האם זה יכול להרוס אותו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

23. Started by climax,

שלום קודם המפרט AMD Athloin 64bit 3000+ Gigabyte K8NS PRO XFX Geforce 6800GT 256MB AGP8X 1024MB כרטיס קול של הלוח דבר ראשון יש לי בעיה תמיד עם הדריברים של הכרטיס מסך אמרו לי להתקין את הדריבר הכי חדש ולא יהיו בעיות וניהיו בעיות יותר ממה שהיה במשחקים יש לי תקיעות כל הזמן וכשעשיתי בדיקה ב 3damrk06 התוצאות היו גרועות1800-1600 אז התקנתי דריבר שדרך האתר של xfx הורדתי אותו גירסה 66.93 הוא היא טוב יותר אבל עדיין היו בעיות במשחקים והתוצאה ב 3dmark06 הייתה יותר גבוהה 2130 אבל זה עדיין נחשב חלש עכשיו אני אחרי פורמט ואני לא רוצה לעשות שום טעויות אז בבקשה תעזרו לי עם הדריברים הכי טובים למחשב שלי לכרטיס מסך ללוח לכל מה שאני צריך תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by assaf990,

כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by ophir555,

רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים