עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? (חוץ מהמחיר) האם יש הבדלים מהותיים ששווים את תוספת המחיר? http://tms.co.il/product/10390 http://tms.co.il/product/10387

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by RayZ,

מה המקסימום מגה בית שאפשר להסיג לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by haim_egm,

מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז נא להעביר. קניתי 3080 משומש למשחקים (רזולוצית 4K בריענון של 60 הרץ) והוא מכיל 3 יציאות DisplayPort ויציאת HDMI אחת. יש לי שני מוניטורים להם אני רוצה להתחבר ואני צריך עזרה בבחירת כבלים וחיבורים. -האם המרה בין שני הפורמטים תגרום למגבלות ו/או בעיית איכות? -בהנחה שאני מתחבר בצורה זהה בין המחשב למוניטור, מה עדיף? DisplayPort או HDMI -ישנם הבדלים בין יצרני הכבלים? אני רואה כבלים זהים ב 7 ש"ח ו 30 ש"ח. -אשמח לקבל המלצה על כבלים טובים.

4. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. הכרטיס שיש לי עכשיו: GF FX5200 128MB DDR+TV ======= אני רוצה להחליף אותו כדי להפעיל את כל המשחקים החדשים בגרפיקה המקסימלית (ככל שיותר) תקציב 1500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html Still, NVIDIA reportedly has a weapon to fight its arch-rival ATI Technologies: the companys code-named NV47 that presumably contains 24 pixel pipelines is on-track to be released in the first half of the year 2005. :alcoholic: 24 צינורות עיבוד!!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. חבר שלי תקוע עם Geforce MX כבר כמה שנים, והוא לא מפסיק להתלונן... אז לקראת יום ההולדת שלו החלטתי לגייס כסף ולקנות לו אחד חדש. לא ממש אכפת לי אם זה כרטיס של nVidia או ATI, כל עוד הוא טוב ;D

9. Started by bugosdckh,

רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by TheGame,

אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by ronimenashe,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב 6200 או 9600? תדוה מראש

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by sblueeye,

שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by SugarFreeBoy,

אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by simonsix,

השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. האם יכולה להיות התנגשות בין כרטיס AGPx8 וכרטיס PCI שאחד מהם מבוסס nVIDIA והשני מבוסס ATI? (כל אחד למסך אחר) תודה לעונים ולמתעניינים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by 11iceman11,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך אני לא יודע איזה חיבור יש לי בלוח אם (D945GNT) AGP או PCI ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  20. היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. חבר שלי רוצה לחבר בנוסף למסך גם את הטלויזיה שלו ("LCD 32, בעל כניסות VGA, HDMI, וכו') המטרה היא לראות סרטים על הטלויזיה, ואולי לגלוש קצת (לא ממש לראות טקסט, מספיק לגלישה ביוטיוב). הוא לא משחק במשחקי מחשב, אז אני לא יודע איזה כרטיס להמליץ לו, כך שלא יעלה יקר מדי, ולא זול מדי. שפשוט יספק. לדעתי לא תהיה בעיה (של איכות) לחבר את העסק ב VGA, הציפיות שלו הם לא בשמים. המחיר צריך להיות בין 300 ל 500 שקל.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by ranran,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=321734 האם ניתן לפתוח צינורות בכרטיס הזה כלומר הX800GTO (חבר של אבא שלי טס אז אני יבקש ממנו כרטיס מסך עולה שם הרבה הרבה יותר זול) דבר שני האם הוא משתלם כי חשבתי על ה6600GT ותמיד אומרים שהX800 יותר טוב אבל כמה אמרו שאין לו תמיכה בSM3 אז הוא ישתלם (אני מתכוון להשאר עם המחשב עוד שנה בערך אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס שווה יותר אם יש..(סביבות ה100-150דולר גג) ויהיה צאוור בקבוק למערכת הזאת? P4 3GHZ 1GB זיכרון P4P800 ASUS

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה

25. Started by lipa,

מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים