עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שווה הכוונה טוב והמחיר שווה את המוצר .

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by TUCG,

מעניין אותי לדעת מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס המזדקן שלי (GeForce 4 Ti 4440) לבין כרטיס חדש למדי, Radeon X550. בטח לרדאון יש כל מיני דיירקט איקס 9 וטכנולוגיות חדשות שלא היו בתקופה של ה-GF4 אבל יותר מעניין אותי ההבדל בביצועים. האם X550 יעלה משחקים יותר טוב מה-GF4Ti4440? או שהם בערך אותו דבר?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by sahargt,

shalom friends I need your help and advise for monitor 19 crt flat for my computer which one you recomend and which one you think is the best there is no problem of purchase of any amount my buddget is excellent thank you very much my friend and reply me in hebrew 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. Started by BeBless,

קניתי לא מזמן מחבר את הכרטיס המסך GeForce 8600 GTS...[ קניתי בממש ממש זול אז אין מה לדאוג ] ובלי לשים לב , שכחתי שהוא לא תואם ללוח אמ שלי.[הלוח אמ שלי הוא ממש ישן Ga-7N400 Pro ] השאלה העיקרית שלי, אם יש איזשהי דרך לחבר את הכטיס המסך החדש שקניתי ללוח אמ הישן שלי? -- הבנתי שהוא לא מתחבר אצלי כנראה בגלל שאין לי PCI EXPRESS 16X . אז רציתי לדעת גם , אם יש אפשרות שיש דבר מתאם ? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. היי אני מחפש כרטיס מסך חדש, עקב קניית מסך חדש,המסך 2407WFP הכרטיס מסך כיום הוא X1950GT OC 600/700 כאמור ממש חלש, אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח בהתחלה חשבתי לקנות 8800GT לעבור לו OC ולהסתפק, הציעו לי פה בפורום לקנות שני HD2900PRO במחיר 1450 ולעשות להם OC חבר עכשיו מוכר את שני הכרטיסים שלו HD2900XT במחיר 1600 (Diamond Viper Radeon HD 2900XT 512 MB GDDR3 ) עכשיו מה אתם אומרים הכי שווה? והאם הספק שלי בכלל יכול להחזיק את שני 2900XT באוברקלוק??ואת 2900PRO? בבקשה תעזרו לי השתגעתי כבר מכל הכרטיסים האלה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by balagan,

טוב אז ככה אני מלפני חודש בערך ביקשתי מהטכנאי שלי שיביא לי את המסך 959nfשל סמסונג עכשיו הוא לא מצא אותו אז אני צריך המלצה על מסך לגיימר כבד שחדות תומנה חשובה לו חשוב שזה יהיה רק סי אר טי 19אינץ' שטוח ועד 2000 שקל והטכנאי שלי חרטטן בטירוף אבל אבא שלי רוצה לעבוד רק איתו אז בבקשה תמליצו לי על מסך טוב אני סומך עליכם תודה חג שמח

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שלום רב, בנוסף לכרטיס המסך שיש לי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה PCI עם PVR (להקלטת תוכניות ל-HD). המחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד. שאלותיי הן: 1) איזה כרטיס TV מומלץבעלות של עד 400 ש"ח (אין צורך בעריכת וידאו)? 2) האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? איזה סוג יעבוד בממ"ד ? בתודה גיל

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by nvm111,

יש לי Radeon 3850 HD 256mb ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות עוד אחד ולעשות SLI או לקנות אחד אחר יותר חזק והאם זה משנה איזה חברה הכרטיסים. מפרט: לוח אם: p35-ds3p מעבד: E4500 2.2GHZ ספק:500W

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  10. רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by arield,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...

13. Started by מרתה,

היי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך עבור סימס 2, ותקציבי מוגבל עד מאוד. מה אני צריכה לחפש בכרטיס, ועל איזה כרטיס אתם ממליצים (רצוי מבוסס PCI אקספרס)? אני אשמח אם המחיר לא יעבור את מחסום ה300-400 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by ras81,

חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  15. הכרטיס הוא GFORCE 6700GS IONNO 3D המעבד הוא Amd athlon 64 x2 dual core processor 4200 ואני לא מצליח לגלות איזה לוח אם יש לו והכרטיס הקודם הוא ATI RADEON HD 2600 XT של Sapphire המחשב הוא מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ומקסימום לשחק משחקים ישנים כמו דיאבלו 2 ולראות סרטים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת דעות לגבי מה אתם חושבים על הכ.מסך 8800 320 מגה של LEADTEK אני פשוט מעוניין להחליף אץ המחשב שלי ואני מעוניין ב 8800 בנוסף אני בדילמה מה עדיף e6600 או e6300 ?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by shimronfio,

איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. כי בדיוק קניתי את הGeForce 7800GT. של Gigabyte, האם הוא טוב? מה ההבדל בין ג'יגהבייט לחברות אחרות (מה זה משנה איזו חברה זאת?)

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  19. כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by ביצה,

מה המצב? אני הורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA לכרטיס 7600 למערכת שלי (XP 32bit) וכשאני בא להתקין בהתחלה זה מחלץ קבצים ואז בסוף החילוץ קופצת לי הודעה ואני לא יכול להמשיך בהתקנה. למשהו הפתרון? אם למשהו לא עולה התמונה, אז הנה http://img101.imageshack.us/img101/9936/83586868.jpg

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שאלה בכותרת. האם שניהם מבצעים אותה פונקציה של לכידת ווידאו וכך אפשר לחסוך קנייה בנפרד של כרטיס לכידה ולהשתמש ב-VIVO ? אגב,איך אני יכול לדעת אם הכרטיס שלי 7300GT תומך ב-VIVO ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Oranili,

איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by matityahoo,

לפני כשבוע הופיע ריצוד קל בפינה של המסך אחרי שכיבתי והדלקתי את המחשב גדל הריצוד והיום הוא כמעט משתלט על חצי מסך החלפתי מסך בכדי לבדוק וגם במסך הזה (שהוא יותר מיושן) הבעיה אף החמירה האם הבעיה היא בכרטיס ? כי הוא מרצד רק בצד אחד לכן אני שואל :s05:

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by Pitus,

היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…

דיונים חדשים בפורומים