עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  2. אני מתלבט בין הכרטיס 8800GT או של Asus או של Biostar או של Sparkle כשמדד הכי חשוב לי זה רמת הרעש של הכרטיס. יש הבדל בכלל בפרמטר הזה או שלכולם יש את אותו קירור? אני מוכן להתפשר גם על ה-3870, מה מידת הרעש שלו בהשוואה אליהם?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by dr computer,

מה אתם חושבים עליהם?? מי יותר טוב??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by shmoopy,

אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו את ה-8900 הרגיל בלי הפרו וגם איך הוא יחסית ל 9800 פרו

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by d-undertaker,

צריך LCD 17 אינץ' ב1200 שקל...אפשרי?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  9. היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  10. מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by constantine16,

קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(

13. אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by M4z3,

אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408699.0 פירסמתי את ההודעה בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם. בגלל שזה נוגע גם לכרטיס מסך (בעיקר לכרטיס המסך...) אני אשמח אם תגיבו! אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינט…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by davidreznic,

שלום....אני מתכנן (לקנות מחשב חדש בימים הקרובים (מקווה...) ואני מתכמן לתקע בו 8800GT. ממש ממש אין לי מקום לחריגה. יש מצב שה-GTS החדש יעלה כמו ה-GT ( בערך???) תודה... מרחפות שמעות על כרטיסי 9XXX מתי הם צפויים להגיע ומה צפי המחירים . תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by ShahafH,

טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by asdasdasd,

שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. בקשות רישום עדכניות מחברת MSI מציינות את דגם ה-GeForce RTX 3060 Ti שנמצא רגע לפני חשיפה רשמית - ודגם מתבקש נוסף שיגשר על הפער בין ה-RTX 3080 העכשווי ל-RTX 3090 הבכירלכתבה

21. שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by pazer005,

שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by shimronfio,

איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by יניב קופר,

שוב נכנסה בי אובססיה להחליף כרטיס מסך.כרגע אני עם HD5750 למרות שהכרטיס מספיק לצרכים שלי אבל אני מרגיש שאני חייב לשדרג אני יודע שזה לא יעזוב אותי עד שאני אחליף מפרט המחשב שלי AMD Phenom II X6 1055T ספק כוח HEC 500 מסך 24 LCD

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. איזה מסך יותר טוב? מסך LG -LCD 1780Q מסך Samsung - LCD SyncMaster 730B על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.