כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שיציג טיוי במחשב וגם יקליט באיכות מצויינת על איזה כרטיס ללכת? גם הייתי מעדיף שהכרטיס שתמליצו יהיה בחנויות כמו אופיס דיפו,באג וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תישמעו מה עדיף ?? R-X1950XTX or G-8800GTX יש הוכחות שgifa יותר חזק? למה בתקופה שהיה תראדונים r9800 אני זוכר שהגיפות פירסמו כמה שהם טובים וכולם קפצו ליקנות ביגלל השם והכסף ובסוף כולם אכלו אותה אחרי שגילו תשקרים שלהם ואת היתרונות של radeon יש לכם הוכחות למה בתקופה של פעם לקח זמן עד שהבנצמארקרים היתדעכנו לשקרים שלהם ולזיופים
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=166&prod_id=65116 אם אני זוכר נכון ,עד עכשיו כרטיס 1950PRO נחשב להכי חזק באפיק AGP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי על הלפטופ כרטיס מסך של radeon עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני לא רואה על ה-Gaming משחק שהתקני, FM20 מישהו יכול להאיר את עיני? ראו בתמונות שהמשחק לא מופיע בכלל שתפריט. אגב, שאני נכנס למשחק אני רואה כאילו המשחק לא נתמך במשחק, באיכות בסיסית וירודה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש את הכרטיסה הזה בימים הקרובים: http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm הנה הספק שיש לי : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2179 הוא מספיק חזק לסחוב את הכרטיס? ושאלה אחרונה,אם מציעים לי בחנות, להחליף לו את הקירור (ל4850) יש טעם? החשש שלי שהוא לא ידפוק לי את שאר הרכיבים במחשב כי הבנתי שהוא עלול להתחמם.אציין למעבד שלי יש קירור של ארקטיק קולינג.בקיצור יש טעם לשפר את הקירור? אני לא מתכוון לעשות לו OC או דברים אחרים בעיקר לשחק וכנראה שגם זה בלי לטחון לו את הצורה במשחקים הכי כבדים..
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ואשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מסך LCD בגודל 17 ובמחיר של עד 2.5K (ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה). חשוב שהוא יהיה בעיקר למשחקים, סרטים ולגלישה באינטרנט. ושהיה בעל זמן תגובה מתחת ל12 MS. תודה מראש לעוזרים, ובבקשה תגיבו!
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המערכת הנוכחית (מערכת מספר 1 בצד ) הכרטיס HD6950 לא עבר העלאת מתחים אלה רק תדרים אני חושב בעתיד אולי לקנות HD 6990 אחרי שהמחיר שלא ירד אל העם כמו שהיה עם ה 5890 וככה אני יוכל להוסיף ביצועים (פי 3 יותר ביצועים כמעט ) מבלי לזרוק את הכרטיס הישן לפח . . . בנתיים זה בגד מחשבה לעתיד ולא יותר מזה קראתי ש HD 6990 צורך 415W כשהוא בשעונים 880@1375 האם הספק שיש לי (קרוסר 750W) יוכל להספיק ל HD6990 בשעונים 880@1375 + HD 6950(מוד ל 6970) בשעונים 940@1375 + כול המערכת ... לדעתי זה נראה לי קצת שאפתני מידי וגבולי מאוד בהתחשבות שיש פה 3 GPUים ... אבל בכול זאת אני רוצה לדעת ;D תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב לשים במחשב את r9550 או fx5200? עם r9550: איך הוא יריץ משחקים של היום וימ"מ 4?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני חושב על צג T240 של Samsung (המליצו לי פה) ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף? 4870 1GB או שני 4850 512MB? שניהם עולים בערך 1600. או שבכלל עדיף כרטיס מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
חבר שלי קנה FX5700 LE הוא רוצה שאני יעשה לו OC לרגיל האם זה אפשרי ? סופטמוד? OC רגיל לליבה ולזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פתחתי את הצינורות ובצעתי O.C ל X850XT האם ה AMD 3200 64bit שלי עכשיו יכול להיות צוואר הבקבוק שלי במע' ? ( 1GB זיכרון )
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=74674&af=10 HP, 19", 8MS 1650 ש"ח. מישהו מכיר את המסך ?? הוא שווה את הכסף ?? איכותי ?? עמיד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כי בדיוק קניתי את הGeForce 7800GT. של Gigabyte, האם הוא טוב? מה ההבדל בין ג'יגהבייט לחברות אחרות (מה זה משנה איזו חברה זאת?)
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512X2 TwinMos 2.5 512X2 PQI 3.0 GA-K8NF Nforce4-X Ledatek 8600GT 256MB GDDR3 WD-160GB SATA-2 SeaGate 80GB CompuCase 6a19 400W Hec LG-32LC2 ואני משתמש בווינדווס ויסטה Ultimate אז ככה אני כרגע עובד עם קודקים של Combined Comunity Codec Pack בכינוי של CCCP ואני משתמש בנגן מדיה פלייר קלאסיק עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך 6600gt ו ג'יגה אחד של זיכרון ראיתי שהוא בקושי מצליח לנגן סרטי 720p בויסטה אז אמרתי יאלה נשדרג זיכרון בשביל שהווינדווס יעבוד יותר מהר ונקנה כרטיס מסך 8600gt בשביל שירד כל העומס מהמעבד בניגון של hdtv והכרטיס מסך יעשה את העבודה אז עשיתי את ההחלפה ואני בקושי רואה שינוי עדיין סרטי 720p מתנגנים לאט בהרבה מאוד…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-