עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pc34,

אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך עד 600 ש"ח למשחקים כמו PES13 FIFa 13gta iv לא משחקים חזקים במיוחד המפרט שלי מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪609 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by oren13,

תציעו לי כרטיס מסך pci - express במחיר של 1500 בערך ו... שיהיה רק של חברת nvidia הצ'יפים לא ati ושהחברה של הכרטיס עצמו תהיה asus

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by YANIV286,

צריך לבדוק אם לאחר הוספת המשלוח בעלות של 77$ +מיסים למיניהם עדיין זה יוצא כדאי https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-gaming-x-8g

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Micahell bet.,

איזה כרטיס לדעתכם יהיה הכי טוב? חשבתי להזמין מחו'ל 9500 פרו, מה דעתכם? {עולה בסביבות ה200 דולר] ולמה במבחנים מסוימים ה9500 טוב יותר מ9600 פרו? די מוזר. בכל מקרה, לכל מי שמבין יותר, שיענה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. אני מעוניין בATI HD4770 למדיה סנטר שלי.המדיה סנטר מחוברת למסך 50 אינצ' טושיבה עם HD מלא. אני מעוניין להפעיל סרטים וגם קצת משחקים,האם הכרטיס בעל עוצמה מספקת להתמודד עם מסך זה? אז מה אתם אומרים???

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by LordEnlil,

אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pinkmasta,

זקוק לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה עד 1000 ש"ח עבור לוח ‏M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎

8. Started by Guarding angel,

היי החלטתי לעשות ל-980Ti מבדק ב-3DM הרצתי אותה בDEFUALT וקבלתי את ה-Score הבא ב-FIRE STRIKE 1.1: מפרט : 6600K@4.4 24GB Ram MSI GTX 980Ti Lightning default clocks Samsung SSD 850 250GB FSP Raider 750W Silver רזולוציה 1080p משומה אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מהמקובל <במקום http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-980-ti-lightning-review,24.html> א. האם מדובר בזוטות או שיש דבר מה הגורם לכך? ב. איך ניתן לקבע את ה-PCI-E שיהיה על 3.0 ולא 1.1(GPUZ מראה זאת)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. אז ככה, במחשב של אחי יש כרטיס GEFORCE 6200 PCIE ג'יגה זכרון ומעבר P4 3GHZ. פיפא 09 לא עובד אצלו ואנחנו רוצים לשדרג לו את המחשב, זכרון יש לי בבית כך שכשאוסיף אותו יהיה 2GB זכרון. עכשיו איזה כרטיס מסך לקנות לו בסביבות ה500 ש"ח בשביל שפיפא יעבוד טוב? על 1024x768 גרפיקה לא כ"כ משמעותי אם low,high,med כל עוד המשחק יעבוד חלק וכמו שצריך. עכשיו אם התקציב לא מספיק אז כמה אצטרך להשקיע בשביל שיעבוד כמו שאני רוצה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by finish,

אני צריך כרטיס מסך עד 900 ואני לא גיימר ככה שהוא צריך להיות בסדר מאוד במשחקים לא חייב מטורף וגם ממש חשוב ויראה וידאו יפה מאוד כי יש לי טלוויזיה גדולה בחדר ואני צריך איכות...

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 10GaZ,

הקדמה: בסוף שנת 2006 קניתי מחשב, שאז נחשב לטוב ומתקדם. עד היום המחשב הזה סוחב יפה יחסית, הודות לטכנולוגיה העדכנית (Core 2 Duo) וקצת שיפורים. נתוני המחשב: E2160 (הוחלף במקום הE6300) - מעבד מצוין ל-OC. מתדר 1.86 הגעתי איתו לתדר (עבודה) של 3.25 Freezer 7 Pro - קירור שקט ויעיל G.Skill 4GB 800mhz CL4 PI Black - אני לא מרוצה מהזכרונות בתחום הOC, אבל מדובר בסט יפה עם תזמונים טובים Gigabyte 965p-DS3 - לוח שבעבר הגעתי איתו לבאס 400 ואף יותר, כיום הוא בבאס 360 PowerColor x1950pro - כרטיס ותיק שבזמנו עלה לי 1,200 שקל. ניסיון לעשות איתו OC לא צלח וכנראה שגרם לנזק בכרטיס (קריסות תחת מאמץ) Enermax Liberty 400W - ספק חזק, מצוין ושקט מאוד. שני כוננים קשיחים של 250GB ו320GB שעושים עבודה ט…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by naki,

התחדשתי היום ב1060 g1 למחשב המשני שלי, קניתי ב startpc, חווית קניה מושלמת! העניין הוא שבכל המשחקים שניסיתי הוא לא עובר לי את ה60 fps. כמובן vsync פתוח, גם בדרייבר.. ניסיתי ב metal gear solid 5, sniper elite 3, just cause3... אף אחד מהם לא עבר ומנסה להבין למה.. תודה לעונים! (מסך fhd, דגם כרטיס 6 vram)

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by ~The_Sultan~,

http://rapidshare.com/files/40214791/DirectX9.2.EXE.html נראה לכם אמין? הורדתי וביצעתי סריקת וירוסים (עם AOL ACTIVE VIRUS SHIELD) וזה לא מצא שום וירוס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Dr. Computer,

שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים. התקציב הוא עד 1000 שקל. המחשב שלי הוא די ישן: מעבד +AMD Athlon 64 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 ספק כוח Enermax 420W רזולוצית מסך 1024x768 (עדיין תקוע עם CRT ) האם המחשב הזה יהווה צוואר בקבוק לכרטיס במחיר 1000 שקל, ואז זה יהיה מיותר לקנות כרטיס כזה כי המחשב לא ינצל אותו? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by stingeR-,

http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, יש באפשרותי להשיג מסך דק 17" של הרקולס (Hercules ProphetView 920 DVI) בסביבות ה-400 ש"ח. אני לא משחק, לכן הכרטיסים החזקים לא באים בחשבון. אני רוצה כרטיס שידע לעבוד כמו שצריך עם המסך, ויציג וידיאו חלק ותמונה נקיה. ראיתי את ה- ATI Radeon 9200 SE 64 Mb, בעלות של 50 יורו, כלומר בערך 250 ש"ח, והוא תומך ב DVI וגם TV, האם הוא בסדר או שיש איתו בעיות כלשהן ? תודה, אבנר

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  18. מה אתה אומר מבין השלושה GTX275, HD4890 או4850X2 ?? שלושתם עולים פחות או יותר לפי דעתי יש תחרות בין ה4850X2 לGTX275 בעתיד(שנה) לעשות CF או SLI

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.

20. Started by ברוס לי,

בעיה ראשונה יש לי מארז גנרי הכרטיס הותקן ואי אפשר לחבר לו חיבור DVI משום שהשקע כל כך צמוד לחלק העליון בעיה שניה יש לי לוח אם של MSI והתקנתי את DUAL CORE CENTER והוא מראה שהשעונים של הכרטיס מסך הם: GPU 135 ו MEM 50 איך יכול להיות מהירויות כל כך נמוכות ???? איך אני מעלה לכם תמונות אני לוחץ הכנס תמונה והוא מכניס גיבריש לטקסט ולא פותח אפשרות ליבא תמונה ? שמתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה קלה מקוה שזה לא יעשה לי נזק עד שאני אקנה מארז לא משוק שחור

21. Started by Moty_p,

השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by tal daniel,

קניתי אותו ואני מתחרט מאוד שקניתי של HIS אני רואה שמלא אומרים שזה ממש חרא .. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by StrayGator,

כן, אני יודע שזו שאלה מפגרת, אבל מחר אני מחדש למישהו מחשב ישן בשביל הילדים שלו, והם רוצים לשחק סן אנדראס. אז מה יתן FPS יותר טוב? (עריכה: הכרטיס נמצא במחשב כרגע, אני מחליף את הלוח ל-G41)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rank,

האם הכ"מ RADEON 4850 תומך בDX10 ? :s05: תודה לעונים ...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. שלום חברים, האם אתם חושבים שכדאי לי לשדרג את הביוס לf3 שג'יגהבייט הוציאו לא מזמן להורדה באתר שלהם, ואז הורידו אותו משם? הוא אמור לשפר בעיות יציבות בכרטיס ולהוסיף 100 מגה הרץ על הדרך. (מ900 ל1000) מישהו פה ניסה ויכול להגיד כמה הוא באמת יציב ואיך הוא מבחינת oc? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.