עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך לחבר. הוא צריך כרטיס AGP X8, והתקציב הוא 300-350 ש"ח, בלי אפשרות לחריגה. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T44A-WANG~8~0.htm מה אתם אומרים עליו? יש המלצות על משהו יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  2. אני גר לא רחוק מאיבוריי מחשבים אם אתם מכירים משם משהו טוב משם אז אני מעדיף תודה.

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  3. חכו לכל הבחינות והתוצאות ואל תציפו בבקשה! תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by roeiw,

שלום לכולם! מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב 1000 ש"ח? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  5. למה זה טוב?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by TheTNT.COM2,

אוקי זו המערכת שלי פרסקוט 2.8 אינטל asus p4s800d 1.5 ddr 2 בעבר היה לי 6600 אבל הוא הלך לעולמו. בכל מקרה אני מתגייס עוד שלושה חודשים ומשו' ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הקיימים ברמה סבירה.. על רזולוציה של 1026 או אפילו 800. יש לי אפשרות להשיג את ה- 7600 GS ב-467 ואת ה- 2600 XT מנגד ב- 650. אני עובד על XP. השאלה היא כזו, לא אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל כי הבנתי שהפרשי הביצועים הם די גבוהים, השאלה היא האם בכלל אני ארגיש אותם? כלומר האם יש טעם לקנות למערכת ישנה כמו שלי כרטיס כמו ה- 2600 XT? אני ארגיש בכלל בהבדל? או שבמילא יווצר צוואר בקבוק וחבל על ה-200 שקל...? תודה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by alon311,

האם אפשר לפתוח צינורות ל 6800GS של PNY?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by rino,

מבקש המלצה על כרטיס מסך {אפשרי PCI או AGP} עם כניסת VIVO אני לא משחק כך שעוצמת הכרטיס לא רלוונטית אבל חשוב לי שיהיה בעל איכות טובה מאד הכניסת הVIVO שלו ורצוי שיהיה כרטיס לא יקר

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by SV,

שלום, יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו והמסך שלי הוא CTX 17 אינץ', ורציתי לדעת אם כדי לי לקנות מסך אחר, שיוציא ממנו יותר כי אז זה שהוא ראדון 9800 פרו לא ממש עוזר, כשהאיכות לא מוציאה ממנו את כל מה שהוא יכול. אם כדי לי להחליף מסך שיוציא יותר ממנו אז לאיזה מסך אתם ממליצים ? ואתם לא צריכים להביא לי מסכים שעולים מלא והם הכי טובים אלא מסכים שיוציאו ממנו את המקסימום.. ובכסף כרגע אני לא מתחשב את זה אני אשקול אח"כ... תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by galCool,

כרטיס מסך שיספיק לי למשחק VIRTUA TENNIS 3 תודה!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by 1gnition,

שלום, האם כדאי לי להחליף את ה-Asus GeForce 7600GT שלי ב-Gainward GeForce 8400GS חדש? תודה, ואשמח ללינקים / הפניות.

15. Started by אוריפ,

שמתי לב שבקרוב הולך לצאת DX 9.0C שיתאפיין בשיידרים מגרסה 3. תגידו לי מה הקטע? אם מילא לוקח לDX איזה שנה להקלט בצורה מלאה (או אפילו חלקית) איזה שנה, אז מה הטעם להוציא DX כל כמה חודשים? כבר כרטיסים חדשים כמו ה9800XT או ה5950ULTRA מתיישנים, פחות או יותר, והופכת את קנייתם לפחות כדאית (אפילו כרטיסים יותר חלשים אבל עדיין חזקים כמו ה5900 או ה9800 רגיל/פרו). ברור לי שעד שה9.0C יקלט בשוק (ובמשחקיו), יעבור די הרבה זמן, אבל עדיין, קניתי 9800פרו לפני 5 חודשים, וכבר הוא הולך לאבד מעוצמתו??? מה הקטע?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. HM903DT Vision Master Pro454

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, קראתי בפורום המון תרדים על כרטיסי המסך x800gto. לא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים הוא הכי מומלץ... (אני מחפש שקט וקצת OC). הבנתי שלultimate של saphire יש קירור פסיבי... מומלץ? ולכרטיסים של powercolor יש גם vivo.... שמישהו בבקשה יעשה לי סדר בבלאגן.... תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by David_Beckham,

הכרטיס מסך הנ"ל -----> GEFORCE 7900GT 256 GDDR3 SLI DUAL DVI VIVO PCI-E האם כדאי לקנייה במחיר של 1840 שקל .. ? .. והאם הוא בהרבה יותר טוב מה6600GT..?..

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by BioTech,

אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?

20. Started by CXC,

אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by LL@SS,

שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by YOAV28,

שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by oshric,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by scylla,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: 2.8C Asus P4S800D 2*256 DDR PC3200 9800PRO הבעיה שה9800 נשרף כנראה כשבועיים אחרי שפגה האחריות (ביש מזל) וצריך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון וזה לא משתלם. הוא מעוניין לקנות כרטיס חדש בפחות או יותר 1000 ש"ח ++. הכרטיס שלדעתי הכי מומלץ הוא 6600GT שלחבר אחר שלי עלה 1050-1080 אני לא זוכר בדיוק. (של לידטק..) יש חנות ודגם מומלץ שכדאי לו להסתכל ולקנות?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים