כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך אני רוצה את הכרטיס 9800GTX+ אבל יש לו שתי גירסאות אחת אם 1024MB ו256BIT ואחת אם 512MB ו512BIT המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא יודע מה יותר חשוב הBIT או הMB אם אפשר קצת הסבר על זה ומה עדיף תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ati radeon 9600 xt saphire or nvidia ge force 6600 gt both 256?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני עובר ליחידת דיור בתחילת החודש הבא, ויש שם כבר ממיר של חברת הכבלים, רק שלי אין טלוויזיה ולא מתכוון לקנות. אבל לא רוצה שהתשלום על הכבלים יתבזבז לחינם, אז יש איזה שהיא דרך לחבר את הממיר למחשב? הבנתי שעושים את זה דרך כרטיס טלוויזיה, רק כמה הוא עולה היום? אני לא מחפש משהו מלהיב יותר מדי, סך הכל אני אראה חדשות פה ושם, ודברים קטנים כאלה, אז מחפש כרטיס זול וטוב אם יש.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח לעריכת בAVID (לא למשחקים) יש אתר שמתחייב לתאימות מלאה עם כרטיס מסך , עם המפרט הבא: nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E • מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים • שליחה ל TV • תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL (רוב הכרטיסים יש להם את האופציות האלה ובכל זאת...רשמתי לכל מקרה) מצד שני יש את אלה שטוענים כי כרטיס( ATI (X800, X1600 הוא הטוב ביותר לעריכה, (לרוב אלה עורכי פרימייר שמשתמשים בכרטיס עריכה ). אני צריך לערוך על שני מוניטורים ועוד יציאה בזמן אמת ל-TV הבנתי שרק כרטיס עריכה מאפשר זאת, או שלא? מי שיכול לפתור את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד ולהאיר את עיניי אשמח...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה לארגן מערכת שתוציא OPENGL על שלושה מסכים. שניים מהכרטיס הראשי ואחד מהמישני. לשם העניין החלטתי ללכת על כרטיס AGP וכרטיס PCI משיטוט ברשת וניסוי עם כמה כרטיסים שונים הגעתי למצב עובד של כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני radeon 9250 agp התצוגה עובדת ואפשר לחבר עד ארבע מסכים, אבל... opengl יש רק במסכים המחוברים לכרטיס המרכזי. את החלוקה מישני\ראשי עושים ב bios. לשם הפרוטוקול, ניסיתי גם סט-אפ אחר שנתן לי תוצאות דומות כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני geforce fx 5200 agp למישהו יש ניסיון עם אירגון כזה? מהאתר המרכז דיונים בעניין הצלחית להבין ששני כרטיסי ג'יפורס יכולים לבצא את הנס הזה, אבל אין לי ג'יפורס pci כדי לנסות... וליבואנים בארץ נגמר.. אני רק מצי…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נראה לי הגיע הזמו להחליף את הmx440 הישן שלי...אבל מה לעשות אני עני ( ;D) אז ככה,התקציב הוא בערך 400...אני חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 הוא שווה את זה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עזבו רגע את הנתונים היבשים על הניר, שהם בעד היונדאי האם יש מישהו שראה את שני המסכים בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המסך צריך להיות רגיל כלומר לא LCD שיהיה כמובן שטוח ושיהיה הכי משתלם וכדאי, 17 אינץ'. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel E6600 2 GB זכרון לוח אם Gigabyte 965p-ds3 ספק 500w jspteach וכרטיס מסך שאני רוצה להחליף שהוא sapphire X1900Gt שהתקלקל אם אפשר למצוא כרטיס שלא יעשה בעיות כי כל פעם היו לי בעיות עם כרטיסי מסך בכמה מחשבים בעיקר בקשר להתחממות שלהם, וגם כרטיס שיחזיק כמה שיותר משחקים בטווח הארוך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל שמחבר בין הטלויזיה למחשב והחיבורים מתאימים אבל בטלויזיה אני רואה רק את תמונת התצוגה של המסך וגם אותה ללא צבעים. מה אפשר לעשות? תודה. מצטער אם זה לא הפורום המתאים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon 9500 pro לאחרונה היה לי איזה בעיה לא יודע בדיוק מה והתקנתי מחדש את וינדאוס ועדכני לדרייבים הכי חדשים של ATI. כל פעם שאני מפעיל משחק, אני משחק בו בדיוק דקה ואז הוא נתקע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר. יש שם איזה אפשרות של VPU RECOVERY אם מישהו מכיר, נראה לי שזה קשור לזה כי הוא כותב שגיאה בקשר לזה אחר כך. ניסיתי לנקות את הכרטיס , לבדוק אם המאוור לא עובד , אבל הכל נראה רגיל. עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?
-
אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-