כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מוכר את הR9500P שלי (כן, אותו אחד שלפני שנה ניהלנו עליו דיון מופרע). הוא בא עם קירור HP של זלמן+מאוורר מקורי של זלמן. הצעתי 700 שקל... בתור כרטיס שנמצא מקום ראשון עכשיו בARC של AQM3, (אל תתחילו אם הכן והלא, זה יהרוס את הת'ראד) כמה הוא שווה? בחור הציע לי TRADE-IN עם הTi4200 שלו, הוא אמר שהוא יכול למכור אותו ב400 שקל... לי זה נשמע מופרח, מה אתם חושבים? תגובות רציניות, בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל אני מקווה שאינני עושה ספאם שאני שואל שאלה על חומרה כמו שכתוב פה במידה וכן הנני מבקש סליחה. שנית כל לשאלתי, אני קונה מחשב חדש <3000NMGH , ג'יגה זיכרון וכו'..>+מסך LCD-וזה הבעייה שלי. אני לא מבין במסכי LCD אני לא יודע אם הדגם הזה טוב וגם אינני יודע אם בכלל כדאי לי לקנות (לפי המדריכים של האתר..) אז הדגם הוא 17" AOC LM-725 LCD - Speakers מסך 17 זמן תגובה - 16 חיבור אנלוגי רזולוציה מקסימלית 1280X1024 16.2 מליון צבעים קונטראסט 450:1 ואני משחק הרבה במשחקי מחשב אוהב לראות סרטים במחשב אבל גם גולש הרבה באינטרנט. אז השאלות שלי הם: עדיף לי במצבי CRT או LCD? איך המסך והמפרט שלו ששמתי מקודם? האם חיבור DVI כמו שאני יקבל איתו יפצה את העניין של ה16 MS ??? א…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה עם מסך סמסונג 19" מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 אני רוצה בעיקר כרטיס מסך שיריץ בקלות PES 09 וגם את PES 10 בצורה הכי חלקה שיש
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם המסך הזה מתאים למשחקים? עריכה: אני חושב שעדיף שאני ישאל בפורום LCD, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע עם איזה תוכנת צד שלישי ניתן לבדוק טמפ' של הכרטיס הזה? ב catalyst אין אפשרות בניגוד לגרסה הראשונה של הכרטיס. תודה,
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברשותי7600GT LEADTEK חדש[יומיים] ואני לא ממש מרוצה האם מישהו מכיר כרטיס במחיר שלו +/- שיותר טוב ממנו ,לא משנה לי ATI או NVIDIA רצוי מIQPC המפרט שלי מעבד AMD 4600 4גיגה זיכרון לוח אם ASUS A2N E
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי , בקרוב אני אקנה מחשב חדש במיוחד למשחקים כבדים מאוד. דבר ראשון רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין sli לבין אנפורס 4 אולטרה, הכרטיס מסך הוא gforce 6600gt extreme pci-e leadtek הכרטיס מסך הזה מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה 1024x768 ועם פילטרים בינוניים פלוס? שאר המחשב מספיק חזק, אז תגידו לי אם הביצועים של הכרטיס הזה יהיו יותר טובים ב-sli והאם כדאי להשקיע בו(sli) ? אין לי מספיק כסף לכרטיס מסך יותר טוב, אמרו לי שלא כדאי 6800 רגיל כי אין ממש הבדלים ששווים תהפרש במחיר מה6600 ג'יטי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשנה הקרובה אני חושב ד.א מזה פתיחת צינורות? איך עושים את זה? האם יש סיכון גבוה? האם זה כדאי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי שלום אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק. אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם . במחשב שלי היה בתצוגה, כאן: מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה. איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. 1) PCX - GeForce 7600GS leadtek - passive cooling 2) PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty אני יודע שיש יותר טובים אבל אלה השניים שאני מתלבט!! מה כדאי מבין השניים וכיצד זה מתבטע ההבדל בין השניים???
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם משהו הצליח להפעיל את Battelfield 2 עם כרטיס מסך זה ? אם כן אני אשמח לדעת כיצד תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאלה לכל מי שמבין בסוגי הסלוטים והחיבורים בין כרטיסי המסך ללוח: זה מפרט המחשב שלי (שכבר נקנה): Specification Model EU965 CPU: Socket T LGA775 Socket T LGA775 (Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium D, Celeron D, Pentium 4 Processor) FSB 533/800/1066 MHz CHIPSET: Intel G965 + ICH8 MEMORY: Dual Channel Mode DDRII DIMM x 2 DDRII 533/667/800 Max memory size : 4GB GRAPHICS: Intel 965G OnDie (Intel GMA X3000) VGA Port x 1 Option Add2 or Add2 plus card EXPANSION SLOT: PCI Express*16 slot x 1 (Max length 220mm) PCI Express*1 slot x 1 (Max length 190mm) Storage Bay: 5.25" bay x 1 3.5" HDD bay x 1 3.5" for FDD x 1 CPU THERMAL: AOpen Proprietary Heat Pipe POW…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני ניסיתי להריץ את: CRYSIS אבל בהגדרות תצוגה MEDIUM אני מקבל משהו כמו 10FPS ??? תמליצו לי על כרטיס טוב מעבד-AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2420Mhz לוח אם-M2N32-SLI DELUXE כרטיס מסך-EN7900GTX/2DHT/512M זיכרון-DDR2 TwinMOS 4*512 M קירור-Zalman CNPS9700 AM2 ספק-Enermax 535W
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד.. אני רוצה לקנות את ה260GTX מpandas.co.il (הזול של גינוורד) השאלה שלי היא אם הספק בוודאות יחזיק אותו(?)(שימו לב שאומנם עשיתי OC למעבד אבל לא העלתי מתחים) והאם שווה להשתדרג עכשיו למרות שאין כ"כ משחקים באופק.. רציתי גם לדעת אם מישהו יודע עד כמה רועש הכרטיס הספציפי הזה.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש את שני הסוגים...איך אני יכול לבדוק מה מותקן אצלי במחשב???
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר שלושה גרפים ככה שהם יהיו באותו ציר שלושתם..... אלה התמונות תודה רבה למי שמצליח כי אני לא הצלחתי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בקונטרול סנטר של אטי כתוב שלי שהמהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594. המהירויות שאמורות להיות הן ליבה 625 וזכרון 1800. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-