עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום לכולם ברשותי המפרט הנ"ל (נקנה לפני 4 שנים כמערבת עיבוד וידיאו 10K): לוח אם ASUS P5wd2 E-premium זכרונות OCZ 2GB 667 GOLD EDTION (לא זוכר תיזמונים היו משהו משהו בתקופתו) מעבד פנטיום D930 כרטיס מסך (כיוון שלא היה מיועד למשחקים ועבדתי עם כרטיס עריכה): winfast PX 6200 TC ספ' HEC 350 אאל"ט. מארז לא רלוונטי אבל סופרנו של TT. אני מחפש כרטיס מסך זול עד 400 ש"ח שיתן לי אפשרות לשחק במשחקים מדי פעם לא צריך ברזולוציה גבוהה. תודה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by budy,

איך הכרטיס מסך הזה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by Russ -M AP,

היית יש לי RADEON 9600PRO של ATI (זה היצרן, לא SPAPHIRE וכו') ואני רוצה לשאול מה יותר טוב: 5700 או 9600 PRO על כזה מחשב: P4 2400 256x2 Gigabyte MotherBoard 800 ועל דום3 ו האלף לייף 2 יעבוד יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס nvidia 6800 gt ויש לי איתו בעיית חום מאוד קשה עקב אובר קלוק יותר מדיי גבוהה שבוצע בעבר וגרם לעליית הטמפרטורה שלו גם כשהוא ללא אובר קלוק. כרגע הכרטיס ללא אובר קלוק. מהירות ברירת המחדל של ליבה של הכרטיס היא 350 mhz והזיכרון הוא 1000. האם כדי לי ובכלל אני יכול להוריד את מהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס בכדי להוריד את הטמפרטורה שלו? האם זה יכול להרוס אותו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

7. Started by RVD,

רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by asaf25,

רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. Started by ShayN,

האם יש הבדל בין: Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ל: Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ? הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום אני קונה מחשב שישמש אותי לשנה בלבד, אי לכך ובהתאם לזאת, אין ברצוני להוציא כסף בכמה שפחות. איני אוהב למעשה משחקי פעולה קרי FPS, עיקר המשחקים הוא RTS כלומר רד אלרט, סטארקרפט 2 וכו'. היות וההבדל בין הלוחות שאני אקנה הוא פחות מ70 ש"ח, אעדיף ללכת על האפשרות של HYBRID CF, לכן היות ומדובר על ערכת שבבים 785, ובכרטיס מסך HD4200 רציתי לדעת איזה כרטיסים יתמכו בHYBRID CF.

14. Started by yacovmateo,

יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …

15. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח עם תושבת AGP חשבתי לקנות כרטיס 7300GT - מחיר 380 ש"ח שווה את המחיר ? 9400GT עולה 200 שקל וזה כמעט 400 איך זה ? וה 9400GT הרבה יותר חזק. אני מתבאס לקנות זיכרון 140 ש"ח של DDR 1024MB 400

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by arkadur,

יש לי מערך CF של 4850, אני מעוניין בריבוי מסכים, אך כרגע אני לא יכול להוציא יותר מידי על ה MATROX TRIPLEHEAD2GO DIGITAL יש לי 4 יציאות DVI, האם אני אוכל לחבר 4 מסכים , לבטל את אפשרות הCF בדרייבר, ולהנות מריבוי מסכים? האם כאשר אני אפעיל משחק, ואני אפעיל את אופציית הCF, הדרייבר למעשה ינתק לי 2 מסכים, ואני יהנה מיתרון הביצועים? נשמע הגיוני? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Enable,

אני די מבולבל בין CROSSFIRE לבין SLI אז תקנו אותי אם אני טועה. טוב אז ככה זה המפרט שיש לי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM TT 500W וכרטיס מסך 8800GT עכשיו יש לי במגירה עוד כרטיס מסך 9800GT עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות בניהם CROSSFIRE/SLI? אם זה אפשרי אז הספק יצליח להפעיל אותם? והאם הם ישתבו ל HD5770/HD4890 כי אלה הכרטיסים שאני חושב לקנות

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. Started by pixilated,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by DDD$,

היי שלום לכם אני חדש פה נעים להכיר ויש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600 SERIES 1GB INNO3D איך הוא למשחקים כמו פיפ''א 08 פיפא 09 שייצא NBA CRYSiS תודה

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by shay205,

כאמור הדגם הוא E700B, לי ולחבר שלי יש את המסך הזה בדיוק את אותו הדגם, לו יש כרטיס של NVIDIA ג'יפורס 4 64מ"ב ולי יש רדאון9000פרו 64 מ"ב, שנינו משתמשים באותה רזולוציה של 1152*864. אצלו פשוט רואים יותר טוב (לא מתכוון למשחקים), פשוט פונטים יותר חלקים, הכל מדוייק וחד, לעומת זאת אצלי אני בבירור מבחין בפיקסלים מוגדלים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אני רואה הבדל בין המסך שלי לשלו. השאלה שלי היא האם זה נובע מהכרטיס מסך שכן לשנינו יש כרטיס שונה, או שזה המסך שלי? מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by axcel123,

שלום חבר'ה!! אני מעוניין בכרטיס מסך לסלוט AGPX8, יש לי מחשב 3Ghz כבר שנה בערך. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא בטכנולוגיית DDR3. האם המחשב שלי יכול לתמוך בכרטיס זה?? תודה מראש על העזרה!!!

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by yanushka,

הדגם הספציפי: F700P תחת תפריט ה-Color יש פונקציה שנקראת Temp. על מה היא אחראית? ברירת-המחדל היא 9300K (Present), העליתי אותה ל-10000K ולדעתי, רואים טוב יותר. מקווה לעזרה בנושא, יניב

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. בעיקרון אני מתלבט בין הכרטיס של NVIDIA 8600Gt לבין הכרטיס של ATI 2600XT מה עדיף לפי דעתכם?

• 12 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים