כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עד 7000שקל. הגודל של המסך צריך להיות 32-34אינץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי בלפ טופ D630 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm את כרטיס המסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory שלמרות הוא אמור להיות מבוסס על ה- 8400 GS המפלייט סימולטור 2004 לא עולה עליו בכלל.... מגיע ל- 84 אחוז התקנה ונתקע. יש למישהו מושג מה ניתן להוריד או מה ניתן לעשות על מנת להאיץ את כרטיס המסך הזה על מנת שיתאים למשחקים? במחשב הרגיל שלי המשחק עלה בקלות... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
משוטטות באתר של BFG נתקלתי בכרטיס האמור בכותרת.. האם הוא כבר מיוצר ומשווק ?? http://www.bfgtech.com/physx/index.htm
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תראו מה כתוב בביקורת הזאת בסוף במסקנה 3... אז מאיפה אפשר להוריד את הPATCH הזה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תקציב לכרטיס הוא עד 1500 ש"ח, מחכה להצעות.... בתודה מראש WIGUN
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
-
תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני שבועיים בעקבות בעיה מסוימת החלפתי את הלוח אם ואת הכרטיס מסך במסגרת האחריות לא היה לי כוח לפרמט אחרי שהחלפתי את החלקים אז המשכתי להשתמש במערכת הפעלה כמו שהיתה לפני זה בהתחלה הכרטיס מסך (אני חושב) עשה בעיות כל הזמן ממש כל חצי דקה היו לו רעידות כאלה והמסך נכבה ונדלק 50 פעם אחרי זה עברתי לרזולוציה 800X600 והפסיקו הבעיות היתי כמה ימים ככה כי לא היו בעיות.. אחרי זה עברתי ל 1152X864 כי לא יכולתי לסבול תגודל בX600 800ו זה גם היה טוב כמה זמן.. אחרי כמה ימים פתאום שוב התחילו כל ההבזקים האלו כל פעם המסך נכבה נדלק מלא פעמים זה בא פעם בכמה שעות, או שזה לא בא בכלל משהו ממש מוזר ניסיתי להחליף דרייברים 100 פעם שום דבר לא השתנה אין לי מושג מה הבעיה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם זו קנייה חכמה ב1400 שקל ? איך זה ייתכן שהמחליף של 8800GTX זול ממנו ב1000 ש"ח ??!!?? תודה .
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה: 3dmar 01 הכרטיס שלי הוא: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) והתוצאה שלי היא: 3358 והתשובה שלכם היא?......
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-