עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dym,

המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by ofekd23,

אני צריך כרטיב מסך עד 1400 ש"ח תומך DirectX11 טוב מאוד למישחקים עדיפות לחיבר HDMI שיתמוך במישחקים כמה שיותר כבדים

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by g1zey,

יש לי שתי שאלות 1) האם שווה להוסיף קצת כסף ולקנות את ה xfx6800 של PINE במקום לקנות את ה 6600GT 2) איזה דגם הכי מומלץ לקנות של 6600GT כי יש כל מיני חברות , ואין לי מושג מה עדיף.. *יש לציין שאני מדבר על גרסאת AGP *

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. כרטיס המסך השולחני הראשון של AMD עם ליבת Navi 23 ישא תג מחיר מומלץ גבוה קצת יותר מזה שניבאו לנו חלק מההדלפות - אך עם זאת עדיין כזה שנשמע כמו חלום בתנאי השוק העכשווייםלכתבה

7. Started by summer69,

האם אפשר להתאים הגדרות 3D לפרופיל מסויים? נגיד שבפרופיל אחד יהיה AFX16 ובאחד לא? ואם כן אז איך? כי יש לי שני פורפילים ואני מנסה לעשות את זה ולא הולך....

8. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by realmagic,

אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

11. היי, אני עובד כרגע עם מחשב Celeon 1.2@1.6, לוח מבוסס Apollo Pro 133T של PC PARTNER ו 8500LE. מערכת ההפעלה: Windows ME. גרסת Catalyst: 6.2. זו הגרסה הכי חדשה שזמינה ל ME. המסך הוא Polyview V398, עם רז' מיטבית של 1440x900. אני לא מצליח להגיע לרז' הזו משום מה (במחשב שלי אפשר, זה המחשב של אמא שלי). איך אפשר לסדר את זה? תןדה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by tamir2,

שמישהו יגיד לי בקשה איך הגרפיקה של הכטיסים שלהם (הכרטיסים החדשים) ובמה הם יותר טובים מכרטיסים אחרים?? תודה לכל מי שעזר לי!!!

14. NVIDIA GeForce 7600GT ATi Radeon X1800GTO מה המחירים ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי שאלה, אם זה: כבל HDMI אז מזה היציאה הזאת שיש בכרטיסי המסך? זה לא TV OUT זה דומה לזה מאוד רק עם יותר פינים פשוט קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס מסך ג'יפור 9600GT ויש בוא את זה זה מגיע כזה עם כבל ויוצא ממנו כזה כמו S-VIDOE אבל בצבע כחול אדום וירוק לא צהוב מזה איך קוראים לזה? ועכשיו לגוף השאלה: אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGP עדיפות ל - Nvidia שיעלה 300 שקל או 350 גג הכי חשוב, שיהיה לו את החיבור הזה שעליו דיברתי שאני יהיה יכול לחבר אותו לחלק הזה שמתחבר לפלזמה שיש לחבר שלי בבית חיבור הירוק האדום והכחול הזה זה HD תודה לכל העונים מראש

17. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא פאטצ' אט עדכון אשר יגרום ל CCC לעבוד עם כרטיסי רדאון ישנים יותר כדוגמת 8500 9100 9200 7000 וכו', או שהבעיה נעוצה בטכנולוגיה של הכרטיסים הנתמכים שאינה קיימת בכרטיסים הלא נתמכים.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by oded900,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by MOFRA,

זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5692 או זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by fwWW,

המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני משדרג את הכרטיס מסך לאשתי - גרגע יש לה tnt 32 ישן ואמין, קיבלתי שני כרטיסים: radeon 7000 ddr ו geforce 4 mx 440 se - 64 bit sdram שמתי לב אפילו שה ג'יפורס 4 SE חלש יותר בביצועיו מ geforce 2 mx400 . כאשר עשיתי בנצ'מרק ב 3smark 2001 se לשני הכרטיסים ה גיפורס קיבל ציון גבוה יותר, יש לציין שאת המבחן ל ATI עשיתי כאשר הדרייברים של הג'פורס עדיין היו מותקנים ולא הוסרו, האם זה הגיוני שהגיפורס המוחלש יביס במבחן את ה ATI בהפרש כה משמעותי? בסה"כ ה ATI הוא ברמה של geforce2 mx 400 פחות או יותר, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בהחלטה אם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר. זהו המפרט שיש היום: כרטיס מסך נוכחי: SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card מעבד: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor לוח אם: ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard זכרון: CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) קירור: Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler מארז: Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ספק כוח: 650W של A…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by ciauai,

7900GT Vs 1900GT (OverClock) עשיתי חיפוש ומצאתי טרייד אחד אבל זה לא בדיוק מה שאני רוצה לדעת אני רוצה לדעת מה יותר חזק *ללא קירור נוסף (רק הקירור של הכרטיס מסך) *אחרי אובר קלוק של שתיהם מה יותר חזק? *ואיזה תוכנה זו זו http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ומשהו שאולי יעזור למומחים פה http://sg.vr-zone.com/?i=3646&s=9

24. היי לא מזמן קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו בתוך האריזה דיסק דרייברים,מדבקה, פלייר פרסום של [tt]amd[/tt]" - get all 3" ופלייר של משחק חינם של halfLife2 אבל ע"פ האתר הזה, אני אמור לקבל גם כבל של s-video !? האם כך קיבלתם ? מה קיבלתם? ע"פ האתר http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/3/ כלומר לא קיבלתי: 1) כבל s-video 2) חוברת manual גדולה אולי זאת שאלה קינקית אבל זה עקרוני (במיוחד בנוגע לחנות המתפארת שהיא מביא אפילו את הקופסא ללקוח) , תודה מצוות כולבוטק נ.ב אפשר גם בפרטי ואז אני אמחק את ההודעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים