עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by evman007,

אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by HealingAura,

אני קונה מחשב חדש ואני חושב על צג T240 של Samsung (המליצו לי פה) ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף? 4870 1GB או שני 4850 512MB? שניהם עולים בערך 1600. או שבכלל עדיף כרטיס מסך אחר?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. Started by Las@Vegas,

שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by vladk,

מסרתי את המסך לתיקון (בפעם השניה בחודש) והפעם יש לח.י. מחשבים (היבואן) תירוץ מוזר - "אסור להפעיל את המסך על רזולוציה של 1024x768 בקצב רענון של 100MHz" (זה המצב שאני עובד בו). האם אני צודק שזוהי שטות מוחלטת?? המסך תומך ב 1600x1200@75Mhz וגם מכיוון שהדרייברים של המסך מאפשרים לי להגדיר את המצב הנ"ל, לא יתכן כי זה מזיק בצורה כלשהי למסך. דעתכם בבקשה.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by ptyahoo,

הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

מישהו התקין יש איזשהו שיפור?

9. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת מהו VIVO? תודה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by sharon500,

שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש 8800GT במקום ה 7600GT שיש לי כרגע. אני נמצא בדילמה כי אני לא יודע איזה גירסא לקחת. אלו האפשרויות: PALIT GeForce 8800 GT PALIT GeForce 8800 GT SONIC GIGABYTE NX88T512HP ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M ASUS EN8800GT/TOP/HTDP/512M PALIT GeForce 8800GT Super+ (1GB !) אני קונה את הכרטיס דרך היבואן ואני רוצה לדעת איזה גרסא כדאי לי לקנות. איזה יצרן יהיה יותר טוב? ודרך אגב שאר המפרט שכרטיס הולך להיות מחובר אליו, אם זה חשוב: E6300@2400 ASUS P5KR 2GB DDR2 686Mhz מסך 19" רזולוציה לשיחוק 1024X1280 וזהו אני חושב... אז מה אתם אומרים? תודה,

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by tibia,

אני לא מבין בזה אז אם אתם יכולים לתת לי לינק לתוכנה ולהסביר לי מהתחלה עד הסוף ... תודה לכולם !!!!!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Pitus,

היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…

13. Started by Flamester,

אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by mokisho,

יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by Director,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 כטיסים (או יותר ) 1. (שהוא הנשמע המועדף עליי) ATI HD4850 1GB 256BIT . http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2391 2.nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3410 או (סתם ככה מצאתי nVIDIA GeForce 9800GTX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1357 אולי יש כרטיסים מומלצים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by Shmonzi,

שלום חברים! אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני רוצה להזמין אותו כבר מחר! עשיתי קצת מחקר וחיפשתי משהו בטווח שלי, וראיתי את הכרטיס 260GTX... מה אתם חושבים עליו? המפרט שלי: E8400 550W ספק כוח 2GB ראם אם יש משהו יותר טוב במחיר זהה אני אשמח לדעת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. יש לי את הג'יפורס 5600 ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של הוספת פילטרים. משהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה?? אני משתמש בגירסה מ"ס 61.76

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שאלה שמציקה לי זמן-מה... אז ככה: מדוע בכרטיס ATI Radeon 9600XT יש 500MHz ב-Engine Clock Speed, וב-ATI Radeon 9800X יש 412MHz? יוצא שב-R9600XT יש יותר Engine Clock Speed ב-88MHz? למה? הלא ה-R9800XT אמור לשאת יותר? ??? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)

20. Started by OgANDi_BoY,

GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מזה הכרטיס מסך זה ? לא כתוב על איזה מנוע הוא עובד...

21. Started by Zod,

לאחרונה קניתי תמחשב הזה intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| אז זאת הבעיה... קודם כל בסורס... הלחץ הfps שלי יורד ל 40-50 אמרו לי בגלל הדואל קור אמרתי סבבה,עד שיוצאיו עידכון שמתקן את זה נסתדר.... טוב אני מתקים cs 1.6 ה fps סבבה אבל בלחץ שיש יריות ובלאגן יש דרופים ל 40 ושהכל נרגע עוד פעם זה חוזר ל 100 3dmark 05 5.9K אז עכשיו הלכתי לאייבורי,עשו לו שם בדיקות והכל היה בסדר...[הכרטיס] אבל בכל זאת החליפו לי... ה זה הדבר הזה?!?!#!#!@ יש לי דריבר 84.21 בבקשה מישהו? :s05:

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by lover323,

איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. המפרט בצד מחפש כרטיס יותר יזק ממנו ואיכותי ל AGP אם יש צורך להחליף חלק אחר מהמפרט לטובת ביצועים תציינו. אין הגבלת תקציב רק שיהיה איכותי והגיוני משחקים : BF2 , AA , FEAR תודה מראש

25. Started by eladbu,

מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.