עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by eliranl,

למשחקים כבדים יש לי פנטיום 4 HT 2.66MHZ תקציב 1000 ש"ח dual 512mb 800mhz wd80gb sata intel 865pe AGP8 תודה מראש

4. Started by andrei21,

מה צריך היום בשביל משחקי תלת מימד וסרטי תלת מימד ? כרטיס מסך, מסך יעודי , משקפיים? או שהכל יחד? איזה טכנולוגיות קיימות? מה ההבדל בין משקפיי אדום כחול לאלה של הקולנוע? מה לגבי מקרן תלת מימד? אני יודע שזה הרבה שאלות , אשמח למידע ולינקים למאמרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by arield,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...

6. שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by daniel666,

של GIGACUBE

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. יש לי כרטיס 7900GT ואת הדרייבר הכי חדש 93.71 אבל יש בעיות לפעמים למשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחול ורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייברים יש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין? וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200?? יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ' יכול להיות זאת הסיבה? במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by Las@Vegas,

שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by Kukishin,

תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  13. Started by TTS,

אני לא בדיוק יודע מה זה OC ואשמח אם תעזרו לי להבין

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by alextomin,

אהלן חברה יש עלי משימה להעביר סרטים מקלטות לCD ולעשות עריכות קלות. שמעתי שאני צריך כרטיס טלוויזיה. מה ההבדל בין כרטיסי טלוויזיה לבין כרטיסי עריכה? שמעתי גם שגודל הסרט של 30 דקות יכול לקחת 8GB, איך אני יכול לקודד או לקבץ בזמן ההקלטה? תמליצו לי על כרטיס (טלוויזיה או עריכה-בהתאם לצרכים) עד 500שח. תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by smit,

מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  16. יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת מהו VIVO? תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Nahum2,

מה מומלץ? אני בסך הכל רוצה לראות AXN בחדר שום דבר מסובך... אם אפשר אז כרטיס תומך בממירים דיגטליים וכאלה.. פשוט להפוך את המחשב גם לטלוויזיה. שיציג באיכות אבל זול.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  19. שלום לכולם שמתי לב לבעיה בזמן שאני משחק במישחקים שתומכים ב- DX-10 כגון H.A.W.X FARCRY-2 CRYSIS WH המישחקים לא זורמים חלק יש מין קפיצות או תקיעות אני עים דרייבר CATALYST 9.10 מיפרט מחשב: GYGABYTE MA770-UD3 REV1.0 AMD ATHLON II X2 250 AC FREEZER PRO 64 SAPPHIRE HD-4850 512 MB 2X 1024 PATRIOT SIGNATURE 800 MHZ CORSAIR HX-550W PSU NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by omerpld,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כרגע ATI REDAON 4850 ואני כבר שנתיים איתו. אני צריך משהו שהוא לא יותר מ450~500 שקל אני לא בטוח אבל נראה לי שהספק כוח שלי הוא 360W תודה!

21. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? אני מחפש כרטיס מסך AGP *8 שיש לו גם VIVO ולפחות 128 מגה הלוח אם אינו תומך בזכרון DDR2 אז אני לא יודע אם זה יתמוך בכרטיסי מסך שיש להם זכרון כזה אז מה יש לכם להציע? לא משהו יקר במיוחד בכל מקרה לפי דעתכם הלוח תומך בכרטיס מסך עם DDR2 או לא? המחשב הוא של חבר שלי אז המפרט הוא Amd Athlon 3GHZ K8Upgrade-VM800 1g kingston 400mhz cl3 mx440

22. Started by y0av,

אני מרגיש ממש אידיוט, אבל בכל זאת: לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של Dell מדגם XPS. במפרט מצויין שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך כמצויין בכותרת, כלומר בעל נפח של 256MB זיכרון. גם מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס בשמו. כשהרצתי את בדיקת המערכת הופיע כי הכרטיס הינו בעל 64MB זיכרון בלבד. מבדיקה שערכתי - לא קיים כרטיס 7400 בנפח זה. האם זו משמעות המושג Turbocache? איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי?!

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by EAD,

RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. הייייי יש לי התלבטות בין כרטיסי מסך. היעוד: העברת סרטים למקרן ברזולוציה של 1280/720 דרך hdmi וכן שימוש במסך עם רזולוציה של 1280/1024 דרך dvi למשחקים קלים. המפרט הקיים: asus p5ld2-x e2160 3gb ram ddr2 667 nvidia 7300le/7200gs ספק ג'נרי חדש 500W (כן, כן, אני יודע שצריך להחליף) מארז ג'נרי אך מאוורר. האפשרויות הקיימות (באותו טווח תקציב מבחינתי) 9500gt 1gb ddr2, radeon 6450 1gb ddr3, radeon 5450 1 ddr3 , geforce gt 210 תודה לעוזרים, דובי.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. המאוורר שהיה הלך ורוצה בדיוק אותו מאוור

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים