עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by יניב קופר,

המלצה לכרטיס מסך agp עד 1000 שקל יש לי כרטיס 6600gt ואני רוצה יותר חזק

2. Started by charm,

חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש

3. Started by manganga7,

שלום. רציתי לשאול איזה מבין הכרטיס הללו: 7600GS ו-X1650PRO יותר חזק וגם מי נותן תמורה יותר טובה למחיר שלו

4. די, נמאס לראות איך עובדים על אנשים בעיניים, די, למה אי אפשר לתת את הפרטיים האמיתיים על כל מוצר. למה לא באות כל החברות בעולם ואומרות אם כולן לא יעבדו על הצרכן היקר כולנו נחדול מתריקים שיווקיים, אבל עדיין נמשיך בקפיטליזם המסריח, למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו לשאלתי : איפה אפשר לראות פרטים על מסך, פרטים כמו : GEOMETRY HIGH VOLTAGE CONVEGENCE FOCUS MOIRE JITTER READABILLITY

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  5. כי בדיוק קניתי את הGeForce 7800GT. של Gigabyte, האם הוא טוב? מה ההבדל בין ג'יגהבייט לחברות אחרות (מה זה משנה איזו חברה זאת?)

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  6. ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני מת על Oblivion. זה משחק הראשון שעושה לי את זה בשלוש השנים האחרונות. אבל המשחק עובד אצלי כמו מצגת שקופיות. מפרט: AXP 3200 1GB DDR איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהמשחק יעבוד חלק על 1024X768 עם הגדרות גבוהות? תקציב: עד 1,000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. כמעט כול חברה הוציאה כרטיס כזה, ההבדל היחיד הוא במחיר (חלק אפשר באיזה 2700 וחלק מגיעים ל3400) השאלה אם פרט למחיר ונניח איזה משחק שאתה מקבל מתנה או דברים כאלו, יש הבדל?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by gabi_y,

האם OCZ GameXStream 600W יחזיק את שני הכרטיסים באוברלוק + Q6600 באוברקלוק? טעות שלי,מצטער. קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור לא מצליח להחזיק אותם במערך,ולכן אני מחפש ספק חדש..

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by HSRP,

מה אמורות להיות הטמפרטורות במנוחה ועבודה של 8800GTS? ייתכן טמפ' של 65-70 במנוחה?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לקנות מסך 37 +- אינץ FHD ורציתי לדעת האם הכרטיס שלי HD4870 1GB יוכל להריץ עליו משחקים בהגדרות גבוהות ... כמו COD , CRYSIS ועוד כמה משחקים שיוצאים בהמשך בקשר לסרטים אני יודע שאין בעיה ;] בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. מישהו יודע? תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by איתמר,

שלום אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי בעיקר את הכטיס מסך שכבר מתחילים להרגיש משחקים שטיפה כבדים עלייו עקרונית חשבתי על ati 4850 או 4870 ויש עוד אופציה 9800gtx+ אז אם אפשר בבקשה עזרה בלהחליט מי מהם יותר טוב

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום , יש לי מחשב שקניתי ב1000 שקל .. יש לו 2 ג'יגה זכרון , איזה מעבד 2.66 ghz due core והוא סבבה לגמרי חוץ מהכ.מסך המובנה שלו .. למשל יש איזה אתר שבודק אם אני יכול להריץ משחק מסויים .. אז כל הפרמטרים מתאימים פרט לכ.מסך אין לי תמיכה ב Video HW transformation & lightning Vertex shader 3.0 Pixel shader 3.0 אני לא רוצה להריץ משחקים ברזולוציות מטורפות אלא משהו בינוני על קונפיגורציה medium .. כמה יעלה כ.מסך עם תמיכה בדברים האלה ? אני מחפש באיזור ה400 שקל .. יש מצב ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. מה עדיף, 8600gt או 3650 ATI? בעיקרון אני משווה אותם כאשר לשניהם יש 512MB בעוד ל-ATI יש GDDR3 ול-NVIDIA יש GDDR2. אם יש כרטיס מסך עדיף משמעותית בהשקעה קטנה תגידו.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... רציתי לדעת אם השילוב של לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס המסך Sapphire Radeon 4850 יהוו שילוב ראוי? ה-PCIe 1 יגביל בצורה כלשהי?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Gamer-Emperor,

אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש. להלן מפרט המחשב שלי: * E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב. מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by athi,

שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?

21. מממ זה לחבר הוא ביקש שאני ישאל.. הנה כמה פרטים על המחשב שהוא רוצה לקנות: לוח Asus צ'יפסט P5KPLCM G31 Intel Pentium Dual-Core E5200 2.20GHz 2 GB DDR || 800MHZ EZCOOL 450W 12CM FAN ממממ נראה לי שאלה הפרטים החשובים... אם צריך עוד משהו או יש הערות על הדברים האלה בבקשה תגידו.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by CRYSMAN,

בדקתי 3DMarks 06 והתוצאה היא 13408 מפרט: E8400 בלי אוברקלוק p43 ds3l 2gb ddr2 800mhz 9800gtx+ תוצאה טובה? ד"א עם אותה מערכת רק כרטיס 4850 קיבלתי 11640 הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Yellow,

שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?

24. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שאלה שמציקה לי זמן-מה... אז ככה: מדוע בכרטיס ATI Radeon 9600XT יש 500MHz ב-Engine Clock Speed, וב-ATI Radeon 9800X יש 412MHz? יוצא שב-R9600XT יש יותר Engine Clock Speed ב-88MHz? למה? הלא ה-R9800XT אמור לשאת יותר? ??? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Deddy,

Gigabyte - agp/PCIe Leadtek - agp/PCIe Pointofview - agp Albatron - agp/PCIe יש הבדל בבאנדל בין agp וPCIe?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים