כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום... לאחרונה המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקים (מה שלא קרה בעבר)וגם המסך לא מקבל אות מדי פעם... אנמי בטוח שזה מהכרטיס מסך יש לי את המפרט בצד מי שיכול לעזור מוזמן
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
הסאונד לא עובר עם המתאם של ATI במחשב הוא מזוה במקור פלט אבל אין סאונד דרך הריסיבר והכניסה הזו עובדת נבדק בעזרת סוני3
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוי אוי אוי the irony ;D http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32643
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צפיתי במפרט ולא הכי הבנתי האם כרטיס nVIDIA GeForce 8400GS 512MB כולל יציאת HD? תשובתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
אני עובר ליחידת דיור בתחילת החודש הבא, ויש שם כבר ממיר של חברת הכבלים, רק שלי אין טלוויזיה ולא מתכוון לקנות. אבל לא רוצה שהתשלום על הכבלים יתבזבז לחינם, אז יש איזה שהיא דרך לחבר את הממיר למחשב? הבנתי שעושים את זה דרך כרטיס טלוויזיה, רק כמה הוא עולה היום? אני לא מחפש משהו מלהיב יותר מדי, סך הכל אני אראה חדשות פה ושם, ודברים קטנים כאלה, אז מחפש כרטיס זול וטוב אם יש.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ויש לו חיבור מולקוס בצד למה הוא נועד? ואם אני לא מחבר אותו לחשמל זה פוגע בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אתם קובעים שג'יגהביט יותר טוב מספיר? ובכלל מה הקטע של החברות שכמה חברות מייצרות כרטיס אחד? הרי זה אותו כרטיס לא?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל : http://www.intel.com/products/chipsets/eg2/ יריץ סאן אנדרס באיכות הכי ירודה? ואל תגיבו סתם, כי לפני כמה חודשים שאלתי שאלה דומה על משחקים אחרים, וכולם אמרו שזה סתם כרטיס זבל, ובסוף הוא הריץ לי משחקים יחסית חדשים כמו nba 2005 ן- nfs:u2. תודה למי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח לעריכת בAVID (לא למשחקים) יש אתר שמתחייב לתאימות מלאה עם כרטיס מסך , עם המפרט הבא: nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E • מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים • שליחה ל TV • תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL (רוב הכרטיסים יש להם את האופציות האלה ובכל זאת...רשמתי לכל מקרה) מצד שני יש את אלה שטוענים כי כרטיס( ATI (X800, X1600 הוא הטוב ביותר לעריכה, (לרוב אלה עורכי פרימייר שמשתמשים בכרטיס עריכה ). אני צריך לערוך על שני מוניטורים ועוד יציאה בזמן אמת ל-TV הבנתי שרק כרטיס עריכה מאפשר זאת, או שלא? מי שיכול לפתור את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד ולהאיר את עיניי אשמח...
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם; במזל טוב, קניתי 8800GTS והוא אמור להגיע בימים הקרובים, עכשיו יש לי רק כמה שאלות קטנות: לכרטיס יש חיבור חשמל חיצוני? (ז"א כבל חשמל ישירות אליו מהספק) ואם כן אז איזה כבל זה? (הכבלים הרגילים שמתחברים גם לכוננים למיניהם? עם ה-4 פינים) יש לי כרטיס של רדאון כרגע במחשב, לפניי שאני מחבר את החדש, יש משהו שאני צריך לעשות מבחינת דרייברים וכיו'ב? (אני לא מתכוון לכיבוי המחשב... ) אילו בדיקות למיניהם צריך לבצע לכרטיס? (הכוונה היא האם צריך להריץ ישר 3DMARK?) עוד טיפים למיניהם יתקבלו בברכה תודה, רון
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר, לא מצאתי מבחני ביצועים ל x1950pro 512mb. מה עדיף?יחובר למסך LCD 19" אם זה משנה כך שהרזולוציה מוגבלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי 7800GT של forsa ואני מתקשה להפעיל את הvivo. יש לי hot. אני לא מבין לאיפה לחבר את הכבל,לממיר או לטלויזה עצמה?(ולאיזה מהחיבורים בממיר?) ולאיפה לחבר את הסאונד?(ובאיזה מהצבעים על המפצל?) ולאחר מכן איך אני מפעיל את ההקלטה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
למשל 8800 GTS למרות שהשאלה מופנה לכל הכרטיסים עד כמה מורגש ההבדל של הMHZ בכרטיסים ?? (כמה FPS תוספת מהירות מסויימת מוספיה) 1. מהירות הליבה הגרפית יש הבדל מורגש בין 500MHZ ל 600MHZ או בין 500 ל 550 ?? 2.ומהירות הזיכרונות יש הבדל מורגש בין 1600 ל 1700 או בין 1600 ל 1650 ??
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קיבלתי 3642 ב3d mark 2003 בלי AA בלי AF הכול על defaults האם הציון הזה טוב יחסית למפרט שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מה זה כרטיס מסך G92 והאם הכרטיס הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB הוא כזה??
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי Asus ATi Radeon HD5770 גרסא 1.0 הגרסא עם הקירור הגדול, עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כדי לעשות CF אתם מכירים מקום שמוכר את הכרטיס עם הגרסאת קירור הזאת ולא עם המאורר המגעיל ??? (: או אפילו חברה אחרת, לא חייב ASUS. לצורך השוואה, זה מה שיש לי http://www.guru3d.com/imageview.php?image=20715
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-