עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tm1988,

רציתי לדעת אם הכרטיסים הבאים תומכים במסך מפוצל, כלומר, רואים משהו אחד במסך מחשב ומשהו אחר בטלויזיה. הכרטיסים שאני רוצה לדעת זה: GF 6600GT ati x1600 pro

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by The-StiG,

השבוע שלחתי את הכרטיס מסך שלי שהוא 7900GT לתיקון וכשקיבלתי את הכרטיס חזרה הביאו לי 7900GS EXTRIM ואמרו לי שזה שווה ערך לכרטיס שהיה לי . אני לא בטוח שזה באמת נכון או משו כזה אז אם מישהו יכול להגיע לי אם עבדו עלי או לא כדי שאני ידע אם לדרוש כרטיס כמו ששלחתי לתיקון או להירשאר עם הכרטיס שנתנו לי .

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  3. חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  4. השאלה למעלה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by nvm111,

יש לי Radeon 3850 HD 256mb ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות עוד אחד ולעשות SLI או לקנות אחד אחר יותר חזק והאם זה משנה איזה חברה הכרטיסים. מפרט: לוח אם: p35-ds3p מעבד: E4500 2.2GHZ ספק:500W

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by GZER,

חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש

7. עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by arield,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...

9. Started by Bear Cub,

האם הדגם שפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=14971 הוא GDDR3 ? שהרבה יותר טוב מה DDR2 אבל השאלה אם יש בכלל geforce 7300GT DDR3 כי המחיר שם מאוד משתלם לדגם אם זה GDDR3.

10. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by daniel666,

של GIGACUBE

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by nakamura,

יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by מרתה,

היי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך עבור סימס 2, ותקציבי מוגבל עד מאוד. מה אני צריכה לחפש בכרטיס, ועל איזה כרטיס אתם ממליצים (רצוי מבוסס PCI אקספרס)? אני אשמח אם המחיר לא יעבור את מחסום ה300-400 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by evman007,

אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by ras81,

חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  16. הכרטיס הוא GFORCE 6700GS IONNO 3D המעבד הוא Amd athlon 64 x2 dual core processor 4200 ואני לא מצליח לגלות איזה לוח אם יש לו והכרטיס הקודם הוא ATI RADEON HD 2600 XT של Sapphire המחשב הוא מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ומקסימום לשחק משחקים ישנים כמו דיאבלו 2 ולראות סרטים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by ovadia10,

קראתי שיש סדרה חדשה של HD4870 בצבע כחול עם ביוס בעייתי לי יש HD4870X2 רציתי לברר אם גם בדגם הזה בכחול בעייתי ואם כן מה עושים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני צריך באצ'ים של 6600GT, הכוונה של כל החברות (לידטק, ג'יגהבייט, אסוס וכל אלו) כדי לגבש החלטה. תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by ShahafH,

מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. שלום! היום שמתי לכרטיס 9550 מאוור גדול יותר עליו, ופתאום הוא מריץ משחקים טוב יותר, למשל MOSTWANTED אני מריץ על 1204X768 בלי שום בעיה. כל זה בלי שום OC.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך 8600 GTS ל8800GT תקציב 1150 שקל

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by BaraKulA,

בעקרון שניהם RADEON 9200 אבל אחד הוא 64 מגה DDR והשני 128 . מה דעתכם ? צירפתי קישורים לשניהם . אנא בדקו האם זה בכלל דיל טוב ? חברה אמינה ? http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=959 http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=958

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Guns AND Moses,

לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by Kukishin,

תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים