עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.

2. היי רציתי לקבל חוות דעת על שני כרטיסים. יש ברשותי מחשב HP נייח, בן שנתיים וחצי. המחשב הגיע עם כרטיס מסך GF 8600 GT של אנווידיאה. (512 MB) לאחר תיקון קבלתי במקומו את ה GF 9600 GS של אנווידיאה. (768 MB) רציתי לדעת מי מהם עדיף, על מנת לדעת האם השינוי היה לטובתי בסופו של דבר. תודה לעונים וחג פסח שמח! אלעד.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by oded900,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

5. היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? עריכה: יש לי גם שני חיבורי mini DP + HDMI (וגם מתאם של mini dp to dp) שאני יכול להשתמש בהם. יש מתאם מהחיבורים האלה ל VGA / DVI , כמה עולה מתאם כזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by game kILLer,

אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by IP,

CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by kingdavid,

איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב

9. Started by alonlior,

במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by LazyCat,

ראיתי כמה מסכים... LG L1710S http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3941707 MAG LP717 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3930927 Proview HD-723 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3893887 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by iyehuda,

PCI-E

12. שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. הרעיון הוא להוסיף כרטיס אך ורק למטרות האלה ומקסימום להשתמש בו לעוד מסכים להרחבת הדסקטופ. כרטיס יעודי ! לא משחקים, לא SLI, לא קדחת וקישקושים אחרים. רזולוציה מינימלית 1920 על 1200 האם GTS 250 יספיק ואם יהיה הבדל ביצועים עם 260, 275 או 285. האם ישנו הבדל בין גירסת 512MB ל 1024MB בהתאם ליעוד ? אני לא מוצא משהו ספציפי באינטרטנט, הפניות יתקבלו בפרחים וחיוכים. דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המשתתפים.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

16. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס ב2000 שקל. מוכן לעשות OC על קירור סטוק, או על קירור נורמאלי אבל שביחד איתו יצא 2000. אני מבין שנכון לכרגע הכי כדאי 7800GT, אבל יש משהו שכדאי לחכות בשבילו? שיוצא ממש בקרוב?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  17. אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  18. איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שאלה אחרונה בהחלט.... ;D לעבודה נטו!!! גרפיקה פוטושופ, 3D MAX רנדור ואנימציה, ועריכת ווידאו. מה עדיף מבחינת יחס תמורה.... ועבודה. 7950GT שעולה 1500 ש"ח - או 7600GS 512MB שעולה 800 ש"J כל המערכת כבר "מוזמנת"...למעט התלבטות לגבי כרטיס המסך. הבעיה, שאם אני הולך על כרטיס מסך של ה-8800 320MB או על ה 7950GT זה מעלה את מחיר המערכת בכ-1,000-1,200 ש"ח. לעומת....כרטיס מסך של GIGABITE 7600GS 512MB DDR2 PCX ואז המערכת נשארת בטווח שלי (7K) ההתלבטות היא שאני זקוק לכרטיס מסך ל3D, רנדור וגרפיקה בלבד. ולא למשחקים(!) והבנתי שהכרטיסים היקרים יותר שציינתי למעלה ייעודם יותר למשחקים ולגרפיקות שלהם, ולעבודת 3D נטו לא צריך אותם. אשמח לתגובות. תודה,\ ונראה לי שזו ההודעה האחרונה בנושא

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. אני צריך כרטיס מסך חדש בסיבובת האלף שקל בשביל משחקים ברמה בינוני פלוס. אני הייתי רוצה שהכרטיס יהיה מפנדה. הנה רשימה של כמה שאני חשבתי עליהם: Sapphire ATI Radeon X1600 PRO DDR2 PCIe 512MB Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 256Mb bulk Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 512Mb DDR2 LEADTEK WinFast PX7600GS TDH PCIe 256MB GECUBE RADEON X1600XT Dual DVI,DDR2, 256MB, AVIVO Gamer Edition MSI ATi Radeon X1600 Pro PCIe 256MB RX1600PRO-TD256E Gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk eVGA GeForce 6800XT 128MB PCI-E

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  21. האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה

22. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. Started by bmike,

שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים