כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
גרסת 2006.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך שתואם hd ומסך שתואם hd ..... מאיפה אני משיג סרטים כאלו ואם צריך חיבור מיוחד ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן , יש לי מחשב עתיק שאני מעונין להחליף לו את הכרטיס מסך לכרטיס יותר מתקדם לא משהו מיוחד, העיקר שיוכל להריץ משחקים לדוגמא : fifa08 ,gta sa ו-call of duty 2 הינה המפרט הנוכחי: מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8GHz 512KB L2 Cache Socket 939 Single-Core לוח אם: K8N Neo4 Series MS-7125 (v1.X) ATX Mainboard זיכרון: Ceon 512MB DDR400 SDRAM+Ceon 1024MB DDR400 SDRAM כרטיס מסך : MSI Radeon X300SE 128MB (256MB Support) PCIe Video Card מסך : Philips Brilliance 190SW 19" Widescreen תקציב : 220 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב...לאחי יש את המחשב P2.4 256 DDR 80GB (המחשבים שפעם היו מוכרים בעיתונים) בקיצור הוא קונה אחד חדש ומפלצתי בקרוב ואני מתכנן להפוך את המחשב הנ"ל למחשב לסרטים שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי... אז אני מחפש חיבור איכותי שאני יוכל לעשות זאת כי אני זוכר שפעם ניסיתי tv out וזה פשוט נוראי ! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כרטיס 4870 של GIGABYTE, בזמן מנוחה המאוורר של הכרטיס נמצא על 25% מהירות סיבוב, הטמפרטורה במצב זה עומדת על 82 מעלות, והרעש מהמאווררר מפריע לי. אני רוצה להחליף את המאוורר למשהו שקט יותר, השאלה היא האם ה - Accelero TWIN TURBO אכן שקט מאוד ועד כמה הוא מוריד את הטמפרטורה? אני מדגיש שוב (כמו בכותרת) המטרה היא שקט.האם כדאי לקנות אותו? או אולי משהו אחר (אם יש בטווח מחירים של 200 ש"ח). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם כן מה יותר כדאי?? תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עליו טלוויזיה סמסונג 22 LCD ביציאה HDMI יש לי כבל DVI TO HDMI האם יהיה לי קול ב - T.V?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוא מעוניין לקנות כרטיס סביב המחיר של 270X בערך.. שמתי לב כשהשוותי, ה-270X חזק באחוזים בודדים מ-GTX660 ו-660 עולה פחות, האם שווה להוסיף 100 שקל בערך בשביל 270X? לדעתי 660 יותר משתלם.. המפרט שלו מתאים.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
לא קיבלתי עדיין תשובה חד משמעית בנושא של ה SLI: אם משווים 2 6600GT ב SLI ונניח 6800GT, נקבל ביצועים זהים, פחות טובים , יותר טובים? ראיתי פה באשכול של 3DMARK05 שהיה בחור שעבר את הביצועים של ה7800 עם כרטיס כפול של 6600GT, זה אומנם רק בתוכנת בנצ'מרק, השאלה אם אותו יישום מעולה עובד גם במשחקים רגילים. או שמה שלא תומך ב SLI לא בהכרח יתן ביצועים כפולים...ממה ששמעתי זה אפילו לא אמור להיות כפול בין 20-35 % שיפור בביצועים.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום לכם, כרגע אני רואה TV במחשב דרך כרטיס חיצוני של Nogatech שיש לו כניסת RF לשם אני מחבר את הכבל RF וצופה דרך תוכנות שונות. העניין הוא שהאיכות לא הכי טובה בכרטיס הזה, הלבן יותר מדי בוהק והאיכות הכללית ירודה משהו. חשבתי לקנות טלוויזיה אך אני מעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. אין לי מושג בתחום, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מוכן להשקיע עד 500 שקלים, ראיתי כרטיס ב-150 ש"ח: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=tvtunerp&Cat2Cat1ID=5055&Cat2ID=0&aff=Zap# אך אני חושש כי איכותו תהיה ירודה ככרטיס TV החיצוני שלי כרגע. כמו כן הנני יודע כי לא כל כרטיס שעולה 600 שקל דווקא יהיה איכותי בהרבה ממה שיש לי כרגע. לכן אשמח לשמוע מכם, איזה כרטיס TV נחשב איכותי בסכום שעד …
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=944 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=56 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1647 לא ידוע מה לבחור עזרה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הסאונד לא עובר עם המתאם של ATI במחשב הוא מזוה במקור פלט אבל אין סאונד דרך הריסיבר והכניסה הזו עובדת נבדק בעזרת סוני3
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-