כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן, 1. יש למישהו מושג מתי יוצאים הכרטיסים של סדרה 6XXX בממשק PCI-E (הכוונה לדגמים במחיר של בין 200~ ל~400 $)? 2. מה ההבדל בין 6800LE לבין 6800NU? 3. איזה כרטיס הוא המומלץ ביותר כרגע מהסדרה של 6XXX? 4. לאיזה כרטיס (דגם ויצרן) יש את הסיכוי הטוב ביותר לעבור סופט מוד שיקרב אותו לביצועים של 6800GT? תודה.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב (עוד מעט 3 שנים) והמפרט הוא כזה: AMD 64 3700+ Gigabyte k8n sli ddr 400 kingston 1.5 gb gigabyte 6600gt 128mbספק 500 וואט (נראה לי ג'נרי...) עכשיו אני משחק (אני לא גיימר מכור, משחק פה משחק שם), והכרטיס שלי כבר לא סוחב... הוא לא הצליח לסחוב כרייסיס על הרזולוציה הכי נמוכה..!! (לפני 3 שנים הייתי מתגאה בכרטיס הזה כשהייתי גיימר שמשחק הרבה...). עכשיו חשבתי להחליף תכרטיס הזה בכרטיס שיוכל לסחוב משחקים של היום ברזולוציות טובות ושלא יהיה יקר... אין לי טעם להביא מחשב חדש... על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי לשים במחשב? התקציב הוא עד 500 שקל (אם אפשר כמה שפחות יהיה טוב...) תודה מראש מעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי את הכרטיס http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&model=287&modelmenu=1 האם ה bios אמור לזהות את הכרטיס במדויק? מאז שהתקנתי אותו אני רואה את הלוגו של לוח האם שלי פתאום(מעולם לא הופיע), בזמן תהליך ה post ראיתי קודם כל את סוג כרטיס המסך הקודם שלי? האם עלי לשנות משהו בביוס?מה ששיניתי הוא את הערך שיעבוד ב agp.האם עלי לראות את כמו הזיכרון של הכרטיס בביוס. לאחר שהתקנתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו ולא את מה שהגיע לי עם הכרטיס. אני מנסה להתקין את התוכנה שהגיע עם הכרטיס smart doctor שבודק את הכרטיס ולאחר ההתקנה הוא טוען שאינו מזהה כרטיס, למרות ש windows xp מזהה אותו יפה מאד. האם משהו בהתקנה שביצעתי אינו נכון? איך אוכל לבדו…
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אבל יש לו agp עכשיו הוא רוצה לדעת אם שווה לו לקנות לוח אם שלם בשביל לקנות כרטיס pci-e או שה 7800 gs יתן אותם ביצויעם של ה 7800gt... מה אתם אומרים כדאי להחליף ?? יש הבדל משמעותי בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שכרטיס המסך במחשב הנוכחי כנראה בשלבי גסיסה(מסכים לבנים ושחורים במהלך פעילות רגילה במחשב המצריכים ריסטארט,שהמשיכו להופיע גם לאחר פירמוט), רציתי בבקשה לדעת האם הכרטיס המסך הבא:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7315&CatCode=531 יתאים למפרט הבא: intel core 2 due e8400 3.0ghz arctic cooling alpine 7 asus p5ql pro g.skill ddr2 4096mb 800mhz wd 640gb nzxt alpha no psu seasonic 500w ss-500-et-apfc-f3 שאלה נוספת:האם אייבורי מבצעים גם התקנות של כרטיס מסך עבור מחשב קיים? בתשלום כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W כמעט קניתי את HD4670 אבל פתאום יצא הHD4830 עולה 150$ שבארץ כנראה יעלה בסביבות 600 שקל השאלה אם הוא יתאים למפרט שלי וגם החברה ממליצה על ספק 450W האם ב430W גם יתאים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כן כן, כרטיס ישן מאוד. אתמול עשה לי בעיות וקרס מחדש בכל פעם כשהווינדוס עלה מחדש. האם אפשרות של צריבת ביוס מחדש יכולה לעזור לו לחזור לתפקוד נורמלי, מה דעתכם? היכן אני מוצא ביוס כזה כי מחיפושים שלי לא מצאתי כלום.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי לוח עם תושבת AGP חשבתי לקנות כרטיס 7300GT - מחיר 380 ש"ח שווה את המחיר ? 9400GT עולה 200 שקל וזה כמעט 400 איך זה ? וה 9400GT הרבה יותר חזק. אני מתבאס לקנות זיכרון 140 ש"ח של DDR 1024MB 400
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה, מה כרטיס מסך יותר טוב? פשוט מישהו רוצה להחליף איתי (לי יש את ה 3870X2 )
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי כולם מה קורה? תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM. אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה? יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיסים הבאים תומכים במסך מפוצל, כלומר, רואים משהו אחד במסך מחשב ומשהו אחר בטלויזיה. הכרטיסים שאני רוצה לדעת זה: GF 6600GT ati x1600 pro
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחרי שיצאה לי הנשמה מחיפוש אחרי המסך האידיאלי 17" lcd בסביבות ה2500-2600 הגעתי ל3 מסכים ואם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד: hyundai q17. הוא עדיין הכי משתלם למרות שאין לו כבר את הפאנל של היידיס? vs. mag ms776 vs. BenQ FP767V2 מה אתם אומרים ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס המזדקן שלי (GeForce 4 Ti 4440) לבין כרטיס חדש למדי, Radeon X550. בטח לרדאון יש כל מיני דיירקט איקס 9 וטכנולוגיות חדשות שלא היו בתקופה של ה-GF4 אבל יותר מעניין אותי ההבדל בביצועים. האם X550 יעלה משחקים יותר טוב מה-GF4Ti4440? או שהם בערך אותו דבר?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחבר את הכרטיס המסך GeForce 8600 GTS...[ קניתי בממש ממש זול אז אין מה לדאוג ] ובלי לשים לב , שכחתי שהוא לא תואם ללוח אמ שלי.[הלוח אמ שלי הוא ממש ישן Ga-7N400 Pro ] השאלה העיקרית שלי, אם יש איזשהי דרך לחבר את הכטיס המסך החדש שקניתי ללוח אמ הישן שלי? -- הבנתי שהוא לא מתחבר אצלי כנראה בגלל שאין לי PCI EXPRESS 16X . אז רציתי לדעת גם , אם יש אפשרות שיש דבר מתאם ? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
גרסת 2006.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-