כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני הולך להחיות את הגרוטאה אצלי אז חשבתי ללכת על X1950PRO. עכשיו שמעתי שהולך לצאת 2600XT AGP שנשמע כמו בחירה לא רעה בכלל. השאלה הגדולה מתי הוא הולך לצאת. מישהו יודע לפחות בקירוב?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם בן דודי רכש לאחרונה מחשב מפלצתי בשווי 16.5K, בעל מפרט מבוזבז ולא מאוזן, בכל מקרה, הוא גם רכש השבוע את המסך הזה ה-Dell 2707WFP http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 (הוא לא התייעץ איתי בשני המקרים), רציתי לדעת האם יש צורך בתצורת SLI בשביל ליהנות מהמסך כמו שצריך? כרגע למחשב יש כרטיס GTX אחד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. הציון של המערכת 820 המערכת שלי: E6320 2GB kingston 800 7300Gs 320GB SATAII gigabyte ds4-p35 motherboard מה הבעיה אם בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי 7800GT של forsa ואני מתקשה להפעיל את הvivo. יש לי hot. אני לא מבין לאיפה לחבר את הכבל,לממיר או לטלויזה עצמה?(ולאיזה מהחיבורים בממיר?) ולאיפה לחבר את הסאונד?(ובאיזה מהצבעים על המפצל?) ולאחר מכן איך אני מפעיל את ההקלטה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מי שהוא מכיר כרטיס מסך חדש 6800gt לא 6800gs . מה היכולות שלו לעומת ה gs .
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 9800Pro עם 256Bit או 6600 רגיל? (נא לא להציע 6600GT!)
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עד סוף הרבעון הראשון של 2007?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס שתומך ביציאת טלוויזיה (X850XT) השאלה שלי נוגעת לדריברים. התקנתי את הדריברים הבסיסים דהיינו ללא ה Catalyst Control Center , אני יודע שבו קימת התמיכה לאפשרויות התצוגה השונות (מסך מחשב + טלוויזיה וכו) אני לא מעוניין להתקין אותו (Catalyst Control Center ) מהסיבה שהוא מצריך להתקין חבילת .NET והיא מעמיסה על המחשב בעליה. תכלס, יש תוכנה אחרת שתאפשר את התמיכה בהצגה לטלוייוזיה שהיא איננה ה control Center ושאינה מצריכה התקנה קודמת של ה דוט נט ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מסך CRT 17 ישן - MAG XJ700T למי שמתעניין , התחיל לרצד . תחילה ריצודים עדינים , מעין בלט של המסך, אח"כ כמה ריצודי טראנס עצבניים ....ואח"כ נרגע. כעת נוסף לריצודים קו קצת יותר בהיר מהרקע שעולה ויורד בחלק התחתון של המסך - חגיגה לעיניים. רזולוציה נוכחית - 1024X768 75HZ , נסיון עם 85HZ לא ממש שינה. שנתחיל לומר עליו קדיש או שיש עוד מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
למחפשי REVIEWS למיניהם ומידע על כרטיסי מסך http://www.guru3d.com/index.php?page=Videocards ***RAUL תוכל להכניס את זה לסטיקי של כרטיסי מסך?***
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי. המפרט בקצרה הוא כזה: Amd Athlon 64B 3000+ (939) Venice-Core Gigabit k8nsc939 Nforce 3 והכרטיס מסך מיושן : AGP >nvidia Geforce 4 MMx 128Mb הבעיה כזאת : אם המחשב עובד הרבה זמן, ובאיזשהו זמן אני מחליט לשחק (מדובר פה על FIFA2006 לא על משחקים שדורשים יותר מדי כי המחשב לא נועד למשחקים ברובו) ----> אז וואלה עובד פרפקט . אם אני מדליק את המחשב, מחכה 10-15 דקות ומחליט לשחק - שום דבר, נתקע באמצע המשחק, יוצא ואומר שיש צורך במאיץ גרפי . אחרי זה שום משחק לא מביא לשום תגובה כשאני לוחץ עליו להפעלה... אז ככה. מה, אבל מה צריך לעשות ?! הרי המשחקים שאני משחק עובדים עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם פחות ויש לי 1GB DDR שזה מספיק מאוד . אז מה עושים ? אם אפשר..... (פתחתי את ה…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב שאין לו סלוט לט pci-e ולא pga האם יש עוד איזה אפשרות לשים על מחשב זה כרטיס מסך? יש פה רק אונבורד
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי ביקורות ובנצ'מרקים השוואות של ביצועי 7600GS לעומת כרטיסים אחרים, והגעתי לכמה מסקנות מעניינות: 1. קשה להבין איך משחק ירוץ על הכרטיס הזה ברזולוציות "נמוכות" של 1024X768 עם פילטרים באיכות גבוהה, כי כרטיסים שונים עם לכאורה אותם spec נותנים תוצאות שונות באתרים שונים 2. גרסת 7600gs sonic של palit \ xpertvision עם זכרון GDDR3 בניגוד ל GDDR2 שמאפיין את 7600GS, עולה פחות מגרסאות 7600GS "רגילות" של חברות אחרות, ולפי בנצ'מרקים שראיתי, אוכל אותם בלי מלח ! 3. וזה באמת מעניין: יש גרסאות של 7300GT עם זכרון GDDR3 שאוכלות את ה 7600GS המסורתי בלי מלח (!!). (למרות שעוד לא מצאתי כאלה למכירה בארץ, לא חיפשתי בדקדקנות) ובסה"כ רציתי לדעת האם הכרטיס הזנ יכול להריץ משחקים "כבדים" כמו …
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-