עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mokisho,

יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by 114508534,

היי היה לי פעם כרטיס מסך ישן שהייתה לו יציאת S VIDEO שהייתי מחבר לטלויזיה והייתי רואה הכל סבבה, עכשיו אני לא מבין כל כך איך אני מחבר את הרדיון לטלויזיה, בטלויזיה יש לי רק חיבור של בננה ל VIDEO IN ובכרטיס מסך ראיתי שיש מפצל שמפצל את היציאה לשלוש בננות כל אחת בצבע אחר, ניסיתי לחבר את המחבר של ה S VIDEO שהיה לי אבל הוא לא מתאים לחיבור. אשמח לקבל עזרה, כמו כן גם בהגדרות. תודה טלויזיה טושיבה בומבה מלפני איזה 9 שנים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. לפני שנה קניתי כרטיס מסך gainward gts 450 סקיי פיסי בראשון שפשטה רגל והוא תקול... יש לי אחריות 3 שנים... ואין לי למי לפנות? יש למישהו מושג למי אני יכול לפנות ומי יכול לעזור לי?

4. Started by lyzer,

מה ההבדל ומה יותר טוב לעריכת וידאו בתוכנת פרמייר אגב הם תומכים dx11 עוד שאלה האם יש משמעות לdx11 בעריכת וידאו אם המערכת הפעלה היא וינדוס 7

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by HumanFly,

עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by nirbo,

שלום לכולם, כיום יש ברשותי שני כרטיסי ATI המשולבים ב-CrossFire: הראשון הוא X1650 Pro עם 256mb והשני הוא X1600 Pro עם 256mb אני חושד שיש לי איזושהי בעייה עם הדרייברים או הכרטיסים עצמם - לא ברור בדיוק איפה. בכל מקרה, אני מאוד לא מרוצה מהם - בלפטופ שלי יש כרטיס nVidia Go 7600 והוא פי מיליון יותר חזק. (גם הוא עם 256 מגה dedicated) אני שוקל להחליף לכרטיס יחיד של nVidia ואני שואל אתכם - איזה כרטיס אני יכול לקחת שיהיה מספיק חזק? כבר כמה שנים שלא היה לי כרטיס של nVidia כך שאיני מכיר אותם כיום. הכרטיס ישמש בעיקרו למשחקים. בתודה מראש על זמנכם ותגובותיכם.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)

9. Started by 1900GT,

יש לי מחשב די חדש ואני רוצה לדעת אם אשר לחלק אותו לשתי מחשבים כלומר י=אם יש אפשרות לקנות עוד מסך ועכבר ומקלדת ולעבוד במקביל. ואם כן אפשר גם לשחק כמו ברשת אחד נגד השני??? המפרט שלי הוא : כרטיס מסך 1900GT 256MB לוח אם M2N-E ASUS זיכרון 512X2 DDR2 667 ארדיסק 160GB SATA2 אז האם אפשר לעשות את זה או שלא או שצרכים מחשב יותר טוב?.??

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. אהלן. ברשותי הכרטיס הזה: NNOVISION GF 4 MX4000 128MB DDR TV OUT http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22015&orderby=prodnamedesc כ.המסך עובד לסירוגין כתוצאה מקילקול המאוורר. כתוצאה מכך, בזמן עבודה (אם בכלל) הביצועים המתקבלים אינם מספיקים. כמובן שקירור לא תקין מקצר את אורך החיים שלו. אני מתלבט בין http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=65&code=014 ל http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=71&code=014 יש לכם הצעה אחרת? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. איך אתם קובעים שג'יגהביט יותר טוב מספיר? ובכלל מה הקטע של החברות שכמה חברות מייצרות כרטיס אחד? הרי זה אותו כרטיס לא?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by liav12,

אנשים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למעבד 2000 פנטיום 4, ו- 512 sdram, בטווח מחירים הוא לא יודע עדין הוא צריך להתייעץ עם אבא שלו אבל יש לו מעבד דיי חלש ככה שמשהו כמו 6800 לא יתן את כל הביצועים, אז על איזה כרטיס כדאי לי להמליץ לו?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. המליצו לי עליו במסגרת מפרט למחשב למשחקים אבל הוא כבר לא מופיע באפשרויות לכרטיסי מסך ב SKYPC (כנראה שבחנות נגמר המלאי) המקביל עם 1G יקר לי וגורר חריגה מהתקציב מעבר לצפוי אני מחפש שווה ערך (מ NVIDIA) הוא הסברים והמלצות ביחס ל HD4850

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by kawaii,

נראה לי הגיע הזמו להחליף את הmx440 הישן שלי...אבל מה לעשות אני עני ( ;D) אז ככה,התקציב הוא בערך 400...אני חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 הוא שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. קיבלתי 3642 ב3d mark 2003 בלי AA בלי AF הכול על defaults האם הציון הזה טוב יחסית למפרט שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

19. אהלן, יש ברשותי מסך ישן, וחשבתי לחבר אותו למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא ה-560 ti, והחיבורים שלו הם HDMI ו-2 DVI digital (עם 4 פינים) (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפרטים של הכרטיס) איך אפשר, אם בכלל, לחבר אותו למסך ישן עם כניסת VGA בלבד? הבנתי שאי-אפשר לעשות זאת באמצעות מתאם, כי הפלט הוא דיגיטלי ו-VGA זה אנלוגי.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. שיהיה כרטיס לתווך ארוך

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by guyfaran,

שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by nesber,

האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. sapphire R9600 PRO ADVETAGE AGP 256 MB DVI BOX הוא שווה משהו? אני גיימר כבד/מתקדם,ואני לא יודע על מה ללכת הציעו לי את זה...היה לי במחשב הקודם משהו גרוע חבל על הזמן...(5200) ולא יכולתי לשחק במשחקים ומרטתי שיער,כשיו אחרי הבר מצווה אני קונה מחשב חדש,מה תציעו לי ככרטיס מסך?

25. אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים