עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kisin,

המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  2. ^^^ תודה

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  3. NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה

4. Started by WildFire,

יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. אני קצת מבולבל עברתי על המחירים של x195xt\xtx ו-19xtx ולא הבנתי משהו תדר הליבה של ה-1950xtx ושל x1900xtx הוא 650 מגהרץ ותדר הזכרונות הוא 1550 תדר הליבה של ה-x1950xt הוא 625 ושל הזכרונות הוא 1800! ה-x195xtx בא עם gdrr4 512 וה-x19xtx בא gdrr3 512 כנל גם ה-195xt רק עם 256 והפרש המחירים בין כל כרטיס הוא 450 שקל +- בסדר יורד מה-195xtx ל-x195xt השאלה שלי מה יותר קובע? הליבה או הזכרונות? או שגם לנפח הזכרונות יש תפקיד ובגלל זה המחירים הגבוהים?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  7. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by EagleX2,

שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Lanzar,

;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by disturbia,

שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tronado,

הוא שווה היום 650 שקל ביד שניה? איך הוא עובד על משחקים חדשים בהגדרות סבירות עד גבוהות?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Kishu,

שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by rivking,

הוא יהיה מתאים מאוד לשוק המידריינג': Series: Radeon HD 2k GPU: R600 Release Date: 2007-10-31 Interface: PCI-E x16 Core Clock: 600 MHz Shader Clock: 600 MHz Memory Clock: 800 MHz (1600 DDR) Memory Bandwidth: 51.2 GB/sec Shader Operations: 144000 Operations/sec Pixel Fill Rate: 9600 MPixels/sec Texture Fill Rate: 9600 MTexels/sec Max Power Draw: 150 W Noise Level: Moderate Framebuffer: 256 MB Memory Type: GDDR3 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit) DirectX Compliance: 10.0 OpenGL Compliance: 2.1 PS/VS Version: 4.0/4.0 Process: 80 nm Shader Processors: 240 (320) Pipeline Layout: Super-scalar MADDx5 Texture Units: 16 Raster Operators 16 כמו שאתם רואים יש לו …

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. יש עוד אחת על אותו עקרון? אני רוצה לבדוק בכרטיס שלי....ואם אין אז כמה זמן צריך להשאיר אתatitool בבדיקה? ושמעתי שהתוכנה הזאת גורמת לפעמים לשרפה של הכרטיס זה נכון?

17. קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?

18. Started by מאיה גרינברג,

צריכה כרטיס מסך תקציב 400 שקל מה לקחת ? GIGABYTE HD4670 1GB יש לו קירור זלמן 400 ש"ח http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3059

19. Started by dror_gh,

יש לי כרטיס HD2900 PRO ואני מנסה לקבל תמונה מהטלוייזיה למחשב , אבל אני לא מקבל תמונה. איפה אני אמור להגדיר את זה שהטלוויזיה תשלח תמונה לכרטיס מסך? (מיותר לציין שהכל מחובר כראוי) חיברתי את הממיר לכניסת של הvideon in בכרטיס מסך, ובכל זאת אני לא מצליח לראות טלוויזיה במחשב. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

20. היי, ברשותי AMD 64 754, ולוח עם AGP. כרגע יש לי RADEON 9600XT, ואני רוצה לשדרג. הייתי מעוניין לקבל המלצות על כרטיס מסך יותר טוב ממה שיש לי, חייב להיות AGP, עם שתי יציאות DVI (יציאת TV פחות חשובה לי), התקציב עד 1000 שקל, פלוס מינוס 200. תודה!!!

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by dbx22,

חבר שלי הדפוק הזה קנה מחשב עם כרטיס מסך דפוק fx5200 אני אמרתי לו לא לקנות אותו אבל הוא קנה... דפוק מה לעשות..... אז הוא אומר לי שהאפאיקס שלו באותה רמה כמו הרדאון 9500 פרו שלי ואולי גם קצת עוקף אותו בביצועים. אז התערבתי איתו ששלי יותר טוב ושאני יכתוב את ההודעה הזאת פה ונראה של מי באמת יותר טוב... אז תגידו, תבהירו מה יותר טוב.... ודרך אגב הכרטיס שלי בשמו המלא הוא radeon 9500 pro 128 tv,dvi וואי נראה לי החבר הזה הולך לחטוף הרבה הרבה כאפות..... תודה...

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  22. נייד 13 אינץ' קל, דק ומעוצב עם כוח עיבוד גראפי שבאמת מתאים לגיימינג מודרני? מעכשיו יש חיה כזו, רק חבל שהיא יקרה מאוד לכתבה

23. חיפשתי גם בדביק ולא מצאתי תודה!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by siin,

התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by vourt,

הי,. האם יש הבדל מבחינת אכות הסאונד שכרטיסי המסך משדרים? ולא רק במשחקים. חשוב כי הכרטיס מחובר למערכת סלון ביתית - מוזיקה וסרטים גם גם עוברים דרכו אז מעדיף לרכוש משהו שגם יתן אכות סאונד טובה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.