עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by ohadbx,

עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  3. ההתלבטות היא בעצם בין שני דגמים הx800 או x800gt x800gt http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3958&catcode= x800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1616&osCsid=48e6265d793f1c9d2bd06e701e32ca8d האם שווה לי ללכת על ה x800 ולשלם קצת יותר או לא? מה לדעתכם יחסי הכוחות בין הכרטיסים הללו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by ilanb0,

עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  5. יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by shinzon,

דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by aquarius,

בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by moshe51,

ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by ilanb0,

עד שהתחלתי להתעניין חשבתי שיצרן אחד מייצר סוג אחד של תקליטים. עכשיו אני מבולבל: יצרנים שונים מייצרים אותו פורמט של כרטיס (למשל GFORCE) וכיו"ב? אז איך אני אמור לדעת מאיזה חברה לקנות כרטיס ג'יפורס או רדאון? ומי החליט על השמות הללו של הכרטיסים? והאם השמות הללו אמורים לייצג משהו, או שזה "סתם" שם? למשל, מה אני אמור לדעת אם כרטיס הוא ג'יפורס, ולהבדיל - רדאון? בנוסף, נתקלתי במקרים בהם יש אותו מספר כרטיס, אבל יש בהם שוני. למשל: 1. כרטיס מסך מבית GIGABYTE דגם ATI RADEON 9250 128Mb 64 bit DVI bulk לעומת, 2. ATI RADEON 9250 128 mb BULK VIVO 128Bit TV-OUT DVI אז איך אני אמור לדעת שאני לא קונה כרטיס כזה שבסוף עלול שלא להתאים למחשב שלי? אני למשל, אחרי שהכרטיס שלי כנראה התבשל, קיבלתי …

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  15. חשבתי לקנות כרטיס 6600GT של Gigabyte GV-NX66T128VP והמוצר משווק באריזה עם 2 משחקים (לפי הכתוב) שגם עולה 150 ש"ח יותר מהכרטיס BULK אולי מישהו יודע איזה משחקים GIGABYTE מצרפים והאם הם שווים את ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. לפני שבועיים בערך חבר שלי קנה Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB ב-1,100 שקל באריזה היה כבל עם חיבור בננות לטלוויזיה למה הוא מיועד (לראות טלויזיה במחשב או ההפך ??) ובקשר ל-6800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&language=he&osCsid=6db2cd7ceef986e78a3bcc7793979238 יש הבדל רציני של ביצועים בין שתיי הכרטיסים ? כי חבר שלי מה זה מתבאס שהוא לא לקח ת-6800

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by Dvich,

Leadtek, יצרנית כרטיסי המסך ולוחות האם הותיקה, הציגה את הLeadtek WinFast PX7800GTX Extreme 512MB. הכרטיס יהיה מבוסס על הGF7800GTX בעלת ליבת הG70, יהיה לי PCB בתכנון הריפרנס, 512MB של זכרון, 490MHZ לליבה ו1250MHZ לזכרונות ואת הקירור העצום הזה: מידע נוסף: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=219&lineid=1&act=1 המחיר לא ידוע בנתיים. הדבר המעניין הוא לדעתי שיכול להיות וכן יהיה שימוש ל256MB הנוספים, הביסוס לטענה הזאת היא שאנחנו רואים שהכרטיס מתמודד מעולה ברזלוציות עצומות ופילטרים והוא כנראה זקוק מאוד ויכול לנצל את ה256MB נוספים. מעניין יהיה לראות ביקורות ואת המחיר (שכנראה יהיה בסביבות ה750$).

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by amitay_s,

היום התחדשתי ב GeFORCE 6600 של Leadtek. קיבלתי איתו דריבר אבל הבנתי שהוא לא מי יודע מה עדכני, אני לא יודע מאיפה להוריד דריבר ואיזה דריבר הכי עדכני כרגע מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש לכולם!!!!!!! שבוע טוב!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. מישהוא יכול לעזור לי אולי?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  23. שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aldema,

תסתכלו ותגידו אם שווה לקנות.. http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by 54321,

זה שהX800GT יותר חזק מה6600GT אני יודע אבל השאלה היא האם הוא יותר חזק מה6600GT EXTREME ואם אפשר גם השוואה בין הX800GT לבין ה6600GT. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.