כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת באופן פרטני מתי המסך מהווה צוואר בקבוק בצורה כזו שאין טעם לשדרג כרטיס מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הנה המפרט: e6750 enermax liberty 400w wd 320gb creative blaster asus 4670 512mb 2 fans כרגע יש ברשותי 4760 כמו שאתם רואים האם יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB הוא עולה באותו מחיר כמו האסוס איזה חברה יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר טוב לשאלה חשבתי על זה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815100049 יש אולי משהו אחר יותר טוב או שנותן תמורה יותר טובה? * לא מוגבל רק לכרטיסי טלוויזיה שיש בישראל, אני מזמין מאיביי או מארה"ב דרך כתובת וירטואלית.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בבקשה חייב עזרה ! אני מתחנן תעזרו לי התקנתי את הדרייברים האלה של דום 3 לati ופתאום כל פעם שהמחשב נדלק יש מסך כחול וכתוב שם משהו עם מספרים וכזה איך אני מסדר את זה ? רק שזה בסייף מוד זה פועל טוב בבקשה תעזרו לי !!!!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו יכול להשוות בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
תודה רבה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאלה אחרונה בהחלט.... ;D לעבודה נטו!!! גרפיקה פוטושופ, 3D MAX רנדור ואנימציה, ועריכת ווידאו. מה עדיף מבחינת יחס תמורה.... ועבודה. 7950GT שעולה 1500 ש"ח - או 7600GS 512MB שעולה 800 ש"J כל המערכת כבר "מוזמנת"...למעט התלבטות לגבי כרטיס המסך. הבעיה, שאם אני הולך על כרטיס מסך של ה-8800 320MB או על ה 7950GT זה מעלה את מחיר המערכת בכ-1,000-1,200 ש"ח. לעומת....כרטיס מסך של GIGABITE 7600GS 512MB DDR2 PCX ואז המערכת נשארת בטווח שלי (7K) ההתלבטות היא שאני זקוק לכרטיס מסך ל3D, רנדור וגרפיקה בלבד. ולא למשחקים(!) והבנתי שהכרטיסים היקרים יותר שציינתי למעלה ייעודם יותר למשחקים ולגרפיקות שלהם, ולעבודת 3D נטו לא צריך אותם. אשמח לתגובות. תודה,\ ונראה לי שזו ההודעה האחרונה בנושא
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-