כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות אבל יש לו agp עכשיו הוא רוצה לדעת אם שווה לו לקנות לוח אם שלם בשביל לקנות כרטיס pci-e או שה 7800 gs יתן אותם ביצויעם של ה 7800gt... מה אתם אומרים כדאי להחליף ?? יש הבדל משמעותי בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך {אפשרי PCI או AGP} עם כניסת VIVO אני לא משחק כך שעוצמת הכרטיס לא רלוונטית אבל חשוב לי שיהיה בעל איכות טובה מאד הכניסת הVIVO שלו ורצוי שיהיה כרטיס לא יקר
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?
-
היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המפרט שלי: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+ 3 ג'יגה זיכרון RAM גודל מסך 21 אינץ או יותר נראלי FULL HD 20000:1 HDCP עד עכשיו היה לי Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) אני רוצה לשדרג למשו יותר טוב.. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הנ"ל -----> GEFORCE 7900GT 256 GDDR3 SLI DUAL DVI VIVO PCI-E האם כדאי לקנייה במחיר של 1840 שקל .. ? .. והאם הוא בהרבה יותר טוב מה6600GT..?..
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש את הכרטיסה הזה בימים הקרובים: http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm הנה הספק שיש לי : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2179 הוא מספיק חזק לסחוב את הכרטיס? ושאלה אחרונה,אם מציעים לי בחנות, להחליף לו את הקירור (ל4850) יש טעם? החשש שלי שהוא לא ידפוק לי את שאר הרכיבים במחשב כי הבנתי שהוא עלול להתחמם.אציין למעבד שלי יש קירור של ארקטיק קולינג.בקיצור יש טעם לשפר את הקירור? אני לא מתכוון לעשות לו OC או דברים אחרים בעיקר לשחק וכנראה שגם זה בלי לטחון לו את הצורה במשחקים הכי כבדים..
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש. להלן מפרט המחשב שלי: * E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב. מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני חושב על צג T240 של Samsung (המליצו לי פה) ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף? 4870 1GB או שני 4850 512MB? שניהם עולים בערך 1600. או שבכלל עדיף כרטיס מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נחתה עלינו תחנת עבודה ניידת מתקדמת של HP מדגם ZBook 16 בעלת מעבד Core i9 המהיר ביותר וכרטיס מסך NVIDIA RTX 4000 עדכני - אז יצאנו לגלות מה מפלצת שכזאת מסוגלת לעשות במציאותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש את כרטיס המסך הכי זול שתומך בDX9 במלואו ואם אני לא טועה זה ה Palit Radeon X800GTO 256MB ?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שוב נכנסה בי אובססיה להחליף כרטיס מסך.כרגע אני עם HD5750 למרות שהכרטיס מספיק לצרכים שלי אבל אני מרגיש שאני חייב לשדרג אני יודע שזה לא יעזוב אותי עד שאני אחליף מפרט המחשב שלי AMD Phenom II X6 1055T ספק כוח HEC 500 מסך 24 LCD
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-