עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cohenkobi1,

אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg, אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו.... איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי? חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!! תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by yonni,

שלום לכולם, אני מחפש מסך שטוח 19 עד 1500 ש"ח... אני מבקש ממכם לשתדל לענות בצורה עניינית, ובאמת להמליץ על הטוב ביותר בטווח המחירים הנ""ל, ולא להטיף לקנות משהו יקר מזה....גם ככה מתחתי את התקציב... כמו כו מישהו יודע על HYUNDAI F910? הוא עולה 1200 ש"ח ומציג מפרט לא רע בכלל עם 1200*1600 ב85 HRZ... עוד שאלה אחת: לאחרונה מוצע בכמה חנויות ברשת מסך שטוח DELL P991, עם צג טרינטרון של סוני במחיר מגוחך של 1100 ש"ח...נראה לי חשוד העניין הזה , מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Sting,

ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by De_Lu_xE,

עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)

5. אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by NI4NI,

לא מזמן קניתי כרטיס רדאון 9700 לא פרו. ראיתי פה המון ת'ראדים שמדברים על המוד שהופך את הכרטיס הזה לפרו (ממה שהבנתי זה רק המהרה של הליבה והזכרון) אבל אף אחד לא ממש הסביר איך עושים את זה. השאלה היא אם למישהו יש לינק למדריך מפורט שמסביר איך עושים את זה ? איזה תוכנות צריך וכ"ו ? חוץ מזה, במידה והמוד נכשל והכרטיס ניזוק, האם התהליך משאיר סימנים/נזקים שיאפשרו לחנות להתחמק מהאחריות ולא להחליף את הכרטיס ? (ברור שהכרטיס לא יהיה שמיש, אבל האם הם יוכלו להוכיח שזה בגללי ?)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. יש לכם הצעות למסך טוב בכללי, לא עושה בעיות, חד וטוב לעיינים, בעיקר למשחקים ולגראפיקה...? חשבתי על הCTX 711F אבל אמרו שהתאכזבו ממנו שמעתי... :-\ אז מה הכי טוב? על מה אתם ממליצים? לא יותר מ1200 שח, 17 אינצ' שטוח... תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. Started by Blacknight,

אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by CherryMan,

מה כדאי, ג'י פורס (צריך לשחקים, אין לי לא DVD במחשב ולא מסך שטוח) Gainward Geforce 5 (FX5200) 128MB AGP 8X + TVOUT/DVI או ריידון כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE 128MB DDR AGPx8 Retail מה יותר טוב, ואיפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנמוך ביותר (דרך אינטרנט או חנות) ולא עולה על 500 שקל (לא יותר הוא אמר לי!!) ואם יש משהו יותר טוב, אז.. תגידו.

11. אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by guy_pr,

יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Internal,

כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Dmoney,

ASUS Radeon 9800XT/TVD תראו איזה כרטיס קטלני!! http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. יש לי R9800P של גיגה בייט

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by kingpin,

מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב למישחקים ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by Russ -M AP,

היית יש לי RADEON 9600PRO של ATI (זה היצרן, לא SPAPHIRE וכו') ואני רוצה לשאול מה יותר טוב: 5700 או 9600 PRO על כזה מחשב: P4 2400 256x2 Gigabyte MotherBoard 800 ועל דום3 ו האלף לייף 2 יעבוד יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by hanans22,

ברשותי מחשב חדש בן שבועיים עם הנתונים הבאים: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק 10% המערכת לא מצליחה לעבור 3DMARK03 במבחן הCPU אני מקבל שגיאה ללא האוברקלוק אני מקבל 7900 מה עושים???

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים