כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900GT ואת הדרייבר הכי חדש 93.71 אבל יש בעיות לפעמים למשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחול ורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייברים יש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין? וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200?? יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ' יכול להיות זאת הסיבה? במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קראתי בפורומים מחול שיש צורך לשנות את הביוס עבור עדכון של דרייבר חדש של NVIDIA , זה נכון? Default BIOS does not support latest NVIDIA drivers Cons: WARNING this card will need the BIOS to be flashed before any Nvidia driver version above 177 can be installed quite frustrating that it was not fully functional out of the box הכוונה ל9800GTX זיגבייט 9800GTX זיגה זיכרון 1
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. האם שניהם מבצעים אותה פונקציה של לכידת ווידאו וכך אפשר לחסוך קנייה בנפרד של כרטיס לכידה ולהשתמש ב-VIVO ? אגב,איך אני יכול לדעת אם הכרטיס שלי 7300GT תומך ב-VIVO ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24". האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד? תודה! ~ יונתן
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1193 ש"ח - ViewSonic E92F+SB נותן תמורה מלאה לכסף ? אני מחפש מסך במחיר עד 1200 ש"ח - שיהיה "בריא" לעיניים עם איכות תמונה נחמדה, לא יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו למחשב: פנטיום ארבע עם מספיק DDRAM כרטיס מסך-RADEON בעתיד אני רוצה להוסיף גם פיירוויר (לא יודע עם המידע הזה יעזור לכם....) מישהו מכיר כרטיס טוב? (אני לא רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב אבל אם תהיה התכונה הזאת זה לא יזיק...)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך מסוג 7600GS, בכל משחק שאני משחק מופיעים לי המון ארטיפקטים במשחק, לקחתי תכרטיס לתיקון בחברה, הם אמרו הם בדקו אותו במשך כמה שעות והכל היה בסדר, החליפו לי בכל זאת ועדיין יש לי את הבעיה... יש אולי למישהו פיתרון ?????? והטמפרטורות תקינות לחלוטין.. 49 ללא מאמץ ו 55 במקסימום מאמץ (דרך EVEREST) עם ATI TOOL שעשיתי בדיקה הוא הגיע ל 60 מעלות והראה המון המון המון ארטיפקטים מפרט: Intel Pentium 4 2.66ghz 768MB RAM MSI 645 Combo (MB) 300W PSU Inno3D 7600GS 512MB AGP יש למישהו מושג מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקים (מה שלא קרה בעבר)וגם המסך לא מקבל אות מדי פעם... אנמי בטוח שזה מהכרטיס מסך יש לי את המפרט בצד מי שיכול לעזור מוזמן
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מיקרו atx מבוסס nforce630, עם כרטיס מסך מובנה ג'יפורס 7100. אני מעוניין להתקין עכשיו רדאון 4850. מה הסדר פעולות הנכון להסרת הכרטיס מסך המובנה (מבלי להסיר את הדרייברים של ה-nforce), והתקנת הכרטיס מסך החדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל : http://www.intel.com/products/chipsets/eg2/ יריץ סאן אנדרס באיכות הכי ירודה? ואל תגיבו סתם, כי לפני כמה חודשים שאלתי שאלה דומה על משחקים אחרים, וכולם אמרו שזה סתם כרטיס זבל, ובסוף הוא הריץ לי משחקים יחסית חדשים כמו nba 2005 ן- nfs:u2. תודה למי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום: הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות: האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT? הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-