כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר מסך כמה שפחות יעלה יותר טוב. אם זה ממש הבדל גדול באיכות עדיף לקחת כבר את הכי טוב. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1273 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1561 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 איזה הכי משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפי מה שקראתי במספר אתרים שונים, בתחילת דצמבר ישוחררו לקהל הרחב כרטיסי המסך, GTX260 216 Core ו-GTX280 בהליך ייצור של 55NM. הייתי שמח לדעת האם מהירויות הסטוק יוגברו ביחס לכרטיסים בהליך הייצור של 65NM. עוד פרט חשוב זה לדעת, האם גבול ה-OC היציב של הכרטיסים בהליך הייצור של 65NM ישבר? האם מחירם של הדגמים החדשים יעלה על של הדגמים הישנים יותר, או שהם פשוט יחליפו אותם, כפי ש-GTX260 עשה עם GTX260 216 Core?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הכרטיס מסך geforce 220 gt 1 gb טוב לעיבוד גראפי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני חייב חוות דעת על הכרטיס של HIS לעומת הכרטיס של ASUS לינק לכרטיס של HIS עולה 257 דולר http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=157 לינק לכרטיס של ASUS עולה 229 דולר http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=82&catid
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מחפש מסך LCD איכותי. הבעיה היא שלאף חנות אין מסכים טובים בתצוגה, ואני לא מוכן לקנות מסך בלי שאראה אותו עובד קודם. מישהוא מכיר חנות גדולה עם מסכים טובים בתצוגה ? אם פרסום שמות חנויות נוגד את חוקי הפורום אנא שלחו תשובה במסרים פה באתר. תודה !
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אחרי קריאה של ההודעות בפורום אני מתלבט בין שני כרטיסים: ה-HD3850 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5102 או ה-8800GTS הישן הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 אני מתכנן גם לקבל מידיד 2x512mb ל-DDR1 של הלוח שלי אז אני לא מוסיף כרגע זכרון (אלא עוד כחודש). בכל מקרה אני רוצה מחר או מחרתיים לקפוץ לקנות ואני מתלבט בין הכרטיסים וכרגע נוטה לכיוון ה-HD3850. המחירים כמעט זהים (איזור ה-990 ש"ח ב-KSP). מה דעתכם? אם יש למישהו מחיר יותר זול או עדיפות מבחינת אחריות או משהו כזה אני אשמח לשמוע גם... תודה מראש, ilPAL המפרט שלי (מה שרלוונטי): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 Sapphire X800GTO 256MB …
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך G-FORCE 2 MX200 חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל RCA של 10 מטר רואים הכל טוב ויפה ,עד ש: אני מפעיל סרט לא משנה איזה נגן או איזה גודל התצוגה רואים חלון שחור וכאשר מסך מלא אז רואים את כל המסך בטלוויזיה שחור איך אני מסדר את זה ואולי ההגדרות במאפינים של התצוגה לא טובים אם אתם יכולים לעזור לי אז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך + ספק עד 1000 שקל משו שיהיה טוב למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך עם אפשרות VIVO כדי להעביר סרטים מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי למחשב. הבעיה היא שחוץ מהקבלה אני לא רואה שום מקום שמוזכר בו שהכרטיס הוא VIVO... הכרטיס מהאתר (הכי קרוב שמצאתי)- לינק קיבלתי את הכרטיס בלי שום תוכנה או ספר הסברים,רק הכרטיס והחיבור עצמו. אז אם צריך תוכנה בשביל ה-VIVO או אם מישהו מכיר וממליץ על תוכנה ל-VIVO וועריכת סרטים אני אשמח תודה מראש לכל מי שיעזור, כמו שציינתי מחר אני חוזר לצבא, ואני אהיה בבית רק בכיפור ככה שאני חחיב עזרה היום... נ.ב החיבורים שיש לי מצורפים בתמונה- הבבנות זה החיבור שלי מהמצלמה לטלוויזיה - חיבור audio ו- video אם אתם יודעים לאן לחבר אותם אז תגידו לי בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל : http://www.intel.com/products/chipsets/eg2/ יריץ סאן אנדרס באיכות הכי ירודה? ואל תגיבו סתם, כי לפני כמה חודשים שאלתי שאלה דומה על משחקים אחרים, וכולם אמרו שזה סתם כרטיס זבל, ובסוף הוא הריץ לי משחקים יחסית חדשים כמו nba 2005 ן- nfs:u2. תודה למי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9332
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המליצו לי עליו במסגרת מפרט למחשב למשחקים אבל הוא כבר לא מופיע באפשרויות לכרטיסי מסך ב SKYPC (כנראה שבחנות נגמר המלאי) המקביל עם 1G יקר לי וגורר חריגה מהתקציב מעבר לצפוי אני מחפש שווה ערך (מ NVIDIA) הוא הסברים והמלצות ביחס ל HD4850
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם(מבחינת ביצוע) של ה-LOW ביחס למחיר? אשמח לכמה שיותר תגובות. והכי חשוב שיחזיק את FARCRY ואת המשחקים החדשים על רמה בינונית +- שלא יהיה תקיעות ושירוץ חלק. מבחינת שאר המחשב אין בעיה, 2.66 GHZ 512 DDR תודה מראש. .swg
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-