כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה כדאי, ג'י פורס (צריך לשחקים, אין לי לא DVD במחשב ולא מסך שטוח) Gainward Geforce 5 (FX5200) 128MB AGP 8X + TVOUT/DVI או ריידון כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE 128MB DDR AGPx8 Retail מה יותר טוב, ואיפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנמוך ביותר (דרך אינטרנט או חנות) ולא עולה על 500 שקל (לא יותר הוא אמר לי!!) ואם יש משהו יותר טוב, אז.. תגידו.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הייייי יש לי התלבטות בין כרטיסי מסך. היעוד: העברת סרטים למקרן ברזולוציה של 1280/720 דרך hdmi וכן שימוש במסך עם רזולוציה של 1280/1024 דרך dvi למשחקים קלים. המפרט הקיים: asus p5ld2-x e2160 3gb ram ddr2 667 nvidia 7300le/7200gs ספק ג'נרי חדש 500W (כן, כן, אני יודע שצריך להחליף) מארז ג'נרי אך מאוורר. האפשרויות הקיימות (באותו טווח תקציב מבחינתי) 9500gt 1gb ddr2, radeon 6450 1gb ddr3, radeon 5450 1 ddr3 , geforce gt 210 תודה לעוזרים, דובי.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד - Intel e6500 dualcore לוח אם- ASUS p5qpl-am זכרון - 2gb DDR2 ספק golden tiger 450w/ או hec 450w האם אהיה חייב להחליף ספק? והאם שאר החומר מתאימה תודה
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי איזה כרטיסים תואמים ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך בישביל סירטי HD זה הדבר היחיד שבישבילו אני צריך עכשיו שאני רואה סרט התמונה מקרטעת איזה כרטיס מסרך אתם ממליצים לי ליקנות לא צריך יקר המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה http://img187.imageshack.us/img187/4...6150544571.jpg תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD6970 מ - GIGABITE ואני יכול לקבל לידי כרטיס נוסף של ASUS העם ניתן להפעיל אותם ביחד?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 6700GS IONNO 3D המעבד הוא Amd athlon 64 x2 dual core processor 4200 ואני לא מצליח לגלות איזה לוח אם יש לו והכרטיס הקודם הוא ATI RADEON HD 2600 XT של Sapphire המחשב הוא מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ומקסימום לשחק משחקים ישנים כמו דיאבלו 2 ולראות סרטים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
נראה לי שנדפק הכרטיס מסך הוא היה כל הזמן חם רותח ( מצאתי אותו ) 90-100 מעלות במשחקים ניסיתי לנקות לא הצלחתי אחרי כמה ימים הגוף קירור שעל הליבה הכסוף הזה שכתוב עליו NVIDIA יצא לבד וניהיו קווים צבעוניים על המסך וגם מריחות , מתחת לגוף קירור הכסוף יש את הליבה ניקיתי את הליבה שמתי עליה משחת קירור וסגרתי את הגוף קירור מחדש ועל הגוף קירור הכסוף שמתי גם משחק קירור , על הליבה גם צריך לשים משחת קירור או רק לסגור שהחלק הכסוף עליו ועל הגוף קירור לשים משחה ? אולי טעיתי ששמתי משחת קירור מתחת על הליבה ועל הגוף קירור ? תמונה של הגוף קירור הכסוף :
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... רציתי לשאול אם הספק 650w של FSP Raider יספיק לכרטיס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לגבי הלוח אם אני בכל מקרה לוקח P45 אז אפשרות CF תהיה כלולה בשני האפשרויות. אני אומר שאני אקח P45 בכל מקרה מפני שיהיו כאלה שיגידו שהמחיר של 4850X2 יהיה נמור יותר גם בגלל הלוח ולא רק בגלל המחיר שלו ספציפית.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כי יש לוחות שתומכים בטכנולוגיה אבל יש כל מיני שמועות שזה לא אפשרי מעשית...האם זה נכון??? אם זה אפשרי רק בחלק מהכרטיסים בבקשה ציינו אילו בכרטיסים זה אפשרי או לא אפשרי... תגיבו בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם מישהו קיבל כבר את הכרטיס של ספיר ויכול להגיד מה מקבלים בבנדל?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-