עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Albetron,

יש את המפרט הבא ברשותי Q6600 לוח אם P5K-E ו4 ג'יגה זיכרון. ולצורך העניין גם ספק כח 550W של קורסייר..אני מתלבט בין HD4890 לHD5830, איזה מהם מביא ביצועים יותר טובים? ומה מהם המפרט שלי יכול להחזיק? אשמח לקבל עזרה. בתודה Albetron.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?

3. Started by xpl0it,

לגיימר ואני מוכן להשקיע עד 2000 שח מקס כמובן שזה יהיה חלק ממחשב חדש כך שהמעבד והזכרון לא יהוו צוואר בקבוק

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  4. שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. לא קיבלתי עדיין תשובה חד משמעית בנושא של ה SLI: אם משווים 2 6600GT ב SLI ונניח 6800GT, נקבל ביצועים זהים, פחות טובים , יותר טובים? ראיתי פה באשכול של 3DMARK05 שהיה בחור שעבר את הביצועים של ה7800 עם כרטיס כפול של 6600GT, זה אומנם רק בתוכנת בנצ'מרק, השאלה אם אותו יישום מעולה עובד גם במשחקים רגילים. או שמה שלא תומך ב SLI לא בהכרח יתן ביצועים כפולים...ממה ששמעתי זה אפילו לא אמור להיות כפול בין 20-35 % שיפור בביצועים.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by open source,

יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by HumanFly,

עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by ychig,

חשוב שיהיה בו component hdmi vga תודה תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by amitrotem,

יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  11. בימים האחרונים בדקתי את שוק כרטיסי המסך, ובהתאם לתקציב שלי, הגעתי לשלושת האפשרויות הללו: 1. Gecube ATI Radeon X1950Pro 512mb PCIe. 2. Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe 3. Asus nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512mb PCIe. כולם עולים פחות או יותר אותו דבר(בין 950 ש"ח ל-1060 ש"ח), לכולם זיכרון שווה(512), מסוג דומה(DDR3). אני לא יודע מה כרטיס המסך הטוב ביותר מביניהם, ואולי יש לכם הצעה לכרטיס מסך אף טוב יותר(לא מעל 1,000 ש"ח). זהו המפרט של המחשב שלי: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit V…

12. Started by urib,

זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי איזה כרטיסים תואמים ללוח אם? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by oricoh,

המחשב שלי: מעבד - Intel e6500 dualcore לוח אם- ASUS p5qpl-am זכרון - 2gb DDR2 ספק golden tiger 450w/ או hec 450w האם אהיה חייב להחליף ספק? והאם שאר החומר מתאימה תודה

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by raz2058,

היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by dudik,

סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום: הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות: האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT? הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by shmil_y,

היי אני רוצה לקנות למחשב עבודה שלי מסך 2253BW Samsung, אני מבין שלמסכים 22# הרזולוציה הטבעית זה 1680X1050, ויש לי כרטיס מסך ישן יחסית של ATI Radeon 9200SE 128MB. איך אני יכול לדעת אם יש לי את הרזולוציה הזאת בכרטיס מסך? ניסתי לחפש באתר של ATI : http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html ולא רשומה שם הרזולוציה הזו. האם זה אומר שאין לי את הרזולוציה הזו? תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by liav12,

אנשים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למעבד 2000 פנטיום 4, ו- 512 sdram, בטווח מחירים הוא לא יודע עדין הוא צריך להתייעץ עם אבא שלו אבל יש לו מעבד דיי חלש ככה שמשהו כמו 6800 לא יתן את כל הביצועים, אז על איזה כרטיס כדאי לי להמליץ לו?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  19. שלום רצית לדעת אם אפשר במערך של מס' כרטיסי מסך להקצאות אחד נגיד רק לעיבוד תלת מימד ואחר רק לטקסטורה או עם יש לי כרטיס מרובה ליבו לעשות את זה עם כן איך ואיזה מערך (SLI .קרוספייר) עדיף?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  22. המערכת שלי : E8400 ASUS P5Q PRO SEAGATE 500 GB ספק 400W המסך 19 אינץ 4X3 חשבתי על הכרטיס H0 D467 של MSI האם זה לא יפגום בביצועים במשחקים, או ייצור צוואר בקבוק גדול? COD -- FARCRY וכ' יש עוד כרטיסים טובים בטווח המחיר הזה?

23. Started by Animorph,

טוב אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות את ה Geforce 8800GT OC אבל לא היה במלאי. אני רק רוצה לדעת של איזה חברה הכי מומלץ לקנות את גירסאת ה OC ולמה. (להתיחס לאיכות וביצועים ביחס למחיר). תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by De_Lu_xE,

עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)

25. אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.