כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
NVIDIA GeForce 7600GT ATi Radeon X1800GTO מה המחירים ומה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. מה ההיתם ממליצים בין שני כרטיסי מסך אלה.?ולמה? אני מציין שאני רוכש מסך 22 אינצ'. הכרטיסים הם: hd4870 9800gtx מה ולמה? תודה . בן.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GeForce 6800 רגיל. יש לי מחשב פנטיום4 1.8 על לוח P4T של אסוס עם צ'יפסט i850 של אינטל. שאלה א': האם אמורה להיות בעית תאימות כלשהי של כרטיס כזה עם מחשב כזה? אני לא מדבר על נושא צוואר הבקבוק של הביצועים, אלא עניינים טכניים נטו. שאלה ב': יש לי ספק של 300 וואט. האם זה יספיק?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מוכר את ה9800GT 512MB שלי לשכן שלי (ב500 שקל, חדש מהקופסא) כרגע יש לי 9600GT 1GB ואני מעוניין לשדרג, ב600 שקל המפרט הנוכחי : E8400 2GB זיכרון ספק כוח 550W של CHIEFTEC מסך 19 אני רוצה לקנות מKSP TMS או אייבורי הקרובים לבית שלי תודה מראש תותחנים :-*
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד אינטל E6300 1.8GHZ זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts עכשיו תענו לי ברצינות בבקשה ממכם העם כל משחק שייצא לדירקט10 העם המחשב החדש שלי יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף על מהירות FPS גבוה? עוד שאלה: העם מסך LCD שטוח למחשב עם זמן תגובה 2MS הוא מעולה?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?
-
יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הgf4mx העלוב שלי גוסס בייסורים קשים (רותח במאמץ - במיוחד Guild Wars - ומפוחם בקצוות :-X ) אני מחפש מחליף כמה שיותר זול הדרישות: - AGP (לוח אם עם סלוט AGPx4) - תמיכת חומרה בDX9 - עמיד בפני Guild Wars - תמיכה בpixel shader 1.1 לפחות (B&W2) - אם אפשר.. שיריץ FEAR (מצידי ב 200x320 ו256 צבעים - העיקר שירוץ ולא יסרב לעלות בגלל חוסר תמיכה במשהו) יש בksp כרטיס fx5500 ב295 ש"ח (אם אני לא טועה הוא עומד בדרישות הנ"ל...) - יש משהו עדיף באותה סביבת מחיר?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב נכון לא מזמן יצא סדרת ה X1950 לATI ולנוידיה יצא את 7950, עוד לפני זה יצא לATI את 1900 ולנוידיה את 7900 אז שאילתי היא כזאת למה לדגמים של ATI ו NVIDIA המיספור דומה חוץ מהמספר הראשון של כל דגם? למשל 7600-1600 7800-1800 1900-7900 וכו' הם עושים את זה כדי להראות שהדגמים הם מקבילים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב, יש לי בערך 100$ תקציב לכרטיס מסך חדש. לא מבוסס ATI (אמרו לי שדרייברים שלהם לא משהו ויש להם בעיה בלהתקין פרופיל צבע, זה נכון בכלל ?) מישהוא יכול להמליץ ? תודה. AGP אגב.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הרעיון הוא להוסיף כרטיס אך ורק למטרות האלה ומקסימום להשתמש בו לעוד מסכים להרחבת הדסקטופ. כרטיס יעודי ! לא משחקים, לא SLI, לא קדחת וקישקושים אחרים. רזולוציה מינימלית 1920 על 1200 האם GTS 250 יספיק ואם יהיה הבדל ביצועים עם 260, 275 או 285. האם ישנו הבדל בין גירסת 512MB ל 1024MB בהתאם ליעוד ? אני לא מוצא משהו ספציפי באינטרטנט, הפניות יתקבלו בפרחים וחיוכים. דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המשתתפים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ראיתי שכולם דיברו על זה שצריך לעשות לו DISABLE ושהוא מזיק (לכרטיסי ATI כמובן). רציתי לדעת למה באמת הוא גורם כי יש ברשותי X850XT וה VPU RECOVER על ENABLE. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, אחרי שהחלטנו על 9800GT במסגרת התקציב ובמסגרת מה שיתאים למפרט שלי שהצגתי כמה הודעות קודם לכן נשארת השאלה באיזה כרטיס 9800GT מומלץ לבחור בין כל החברות השונות והמחירים השונים: ולהלן הקישורים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1311 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 (וכמובן אשמח לעוד קישורים אם נראה משהו אחר כמתאים..) אשמח לתגובות המלומדות שלכם.. ועוד שאלה שאולי קצת קשה לענות אבל לאורך שנים הכרטיס הנ"ל יסתדר בליגה של הגדולים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עד כמה זה מסובך להתקין כרטיס מסך לבד? אני קונה חדש ומעוניין לחסוך את עלות ההתקנה האם זה רק להכניס את הכרטיס ללוח אם ולפעול על פי ההוראות בדיסק ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתלבט בין הכרטס הזה של PALIT: http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT.html לבין הכטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1627&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מה עדיף בהנחה שאני מעוניין רק בכרטיס ולא בבנדל מסביב, וכמו כן הכרטיס של PALIT זול ב-150 ש"ח... שמתי לב שהקירור של ASUS נראה יותר איכותי וכמו כן אני לא יודע כמה אחריות יש על כל אחד מהכרטיסים... חשוב לציין שאני מעוניין ב- OC לכרטיס
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATI אבל ין שם אפשרות של powercolor ואין לי מושג איך למצוא את זה... תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-