כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם רכשתי את הכרטיס http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&model=287&modelmenu=1 האם ה bios אמור לזהות את הכרטיס במדויק? מאז שהתקנתי אותו אני רואה את הלוגו של לוח האם שלי פתאום(מעולם לא הופיע), בזמן תהליך ה post ראיתי קודם כל את סוג כרטיס המסך הקודם שלי? האם עלי לשנות משהו בביוס?מה ששיניתי הוא את הערך שיעבוד ב agp.האם עלי לראות את כמו הזיכרון של הכרטיס בביוס. לאחר שהתקנתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו ולא את מה שהגיע לי עם הכרטיס. אני מנסה להתקין את התוכנה שהגיע עם הכרטיס smart doctor שבודק את הכרטיס ולאחר ההתקנה הוא טוען שאינו מזהה כרטיס, למרות ש windows xp מזהה אותו יפה מאד. האם משהו בהתקנה שביצעתי אינו נכון? איך אוכל לבדו…
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
נגיד כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 אם יש לו 32 מגה או 64... זה הבדל רציני?
-
חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך לחבר. הוא צריך כרטיס AGP X8, והתקציב הוא 300-350 ש"ח, בלי אפשרות לחריגה. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T44A-WANG~8~0.htm מה אתם אומרים עליו? יש המלצות על משהו יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מסך של DELL 24 אינץ' החדש. אני מתכוון להשתמש במסך לאופיס + אינטרנט + סרטים + סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המחשב - AMD 4800, 2GB RAM, HD-320GB, 300W. בתחילה הומלץ לי על כרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 2600Pro 256MB DDR3 PCI-E Retail ואח"כ - Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 DualDVI Bulk . איזה כרטיס אכן מומלץ (אולי אחר) במחיר עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך {אפשרי PCI או AGP} עם כניסת VIVO אני לא משחק כך שעוצמת הכרטיס לא רלוונטית אבל חשוב לי שיהיה בעל איכות טובה מאד הכניסת הVIVO שלו ורצוי שיהיה כרטיס לא יקר
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
כן כן, כרטיס ישן מאוד. אתמול עשה לי בעיות וקרס מחדש בכל פעם כשהווינדוס עלה מחדש. האם אפשרות של צריבת ביוס מחדש יכולה לעזור לו לחזור לתפקוד נורמלי, מה דעתכם? היכן אני מוצא ביוס כזה כי מחיפושים שלי לא מצאתי כלום.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הלוח אם והמעבד שלי תומכים ב-AGP ככה שאני צריך כרטיס מסך לAGP והמחיר שינוע בין 1200-1400 אפשר חריגה אבל שתהיה כמה שיותר קטנה... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600gt ודריברים אחרונים (לא שזה ממש חשוב) האם שימוש ביציאת הטלוויזיה מוריד מביצועי המשחקים או שזה זניח כי למעשה מדובר בכמו מראה ולא עוד תצוגה כמו שני מסכים. אני מדבר כמובן על מצב clone בשביל צפייה בסרטים על מסך הטלווזיה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי כולם מה קורה? תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM. אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה? יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
השימושים לכרטיס (בנוסף לאינטרנט ואופיס) הינם הצגת סרטים על טלויזיה, עיבוד תמונה ברמה לא מקצועית, VIVO, דחיסת mpeg2 (רצוי גם mpeg4).
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשנושים חחח.. כמו שאתם רואים אני אמור לקנות מחשב גימינג למשחקים כבדים ולכרטיס שלי יש תקציב של 1300 ש"ח גג!! קיצר אני צריך הצעות לכרטיסי מסך של ATI או של עוד חברות מוכרת עם מעבד כפול של הכרטיס מסך. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני צריך בנצ'מרקים לכרטיס מסך x700 בחיבור agp ... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים ? http://digma.co.il/shop/product_info.php?c...9a088822bfa794f X800GT AGP עדיף על ה6600GT?
-
- 13 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בסופו של דבר אף אחד לא עזר לי כאן עם ה- VIVO וגיליתי שהוא עובד רק עם דריברים שאני מקבל בדיסק המקורי שהם 4.10 אם אני לא טועה. בדריברים החדשים 5.3 ו- 5.4 ניסיתי וראיתי רק מסך שחור. אם מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? למה אני לא רוצה להשתמש כל החיים שלי עם הדריברים האלו.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-