עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by NI4NI,

לא מזמן קניתי כרטיס רדאון 9700 לא פרו. ראיתי פה המון ת'ראדים שמדברים על המוד שהופך את הכרטיס הזה לפרו (ממה שהבנתי זה רק המהרה של הליבה והזכרון) אבל אף אחד לא ממש הסביר איך עושים את זה. השאלה היא אם למישהו יש לינק למדריך מפורט שמסביר איך עושים את זה ? איזה תוכנות צריך וכ"ו ? חוץ מזה, במידה והמוד נכשל והכרטיס ניזוק, האם התהליך משאיר סימנים/נזקים שיאפשרו לחנות להתחמק מהאחריות ולא להחליף את הכרטיס ? (ברור שהכרטיס לא יהיה שמיש, אבל האם הם יוכלו להוכיח שזה בגללי ?)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. יש ברשותי כרטיס HD6970 מ - GIGABITE ואני יכול לקבל לידי כרטיס נוסף של ASUS העם ניתן להפעיל אותם ביחד?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by B166ER,

האם המסך הזה מתאים למשחקים? עריכה: אני חושב שעדיף שאני ישאל בפורום LCD, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by Rinkadink,

יש ביקורת על הדריוור החדש?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה

8. מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by u_o,

אני מתלבט אם לקנות אחד מהכרטיסים מהסדרה 8800 ורידון מה אתם חושבים ? התקציב 1400 אפשר להתגמש קצת

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by open source,

יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. חלק א': http://www.tomshardware.com/2006/07/24/graphics_beginners/index.html חלק ב': http://www.tomshardware.com/2006/07/31/graphics_beginners_2/index.html חלק ג': http://www.tomshardware.com/2006/08/08/graphics_beginners_3/ יש שם הסברים גם על המבנה של כרטיסי המסך, הטכנולוגיות המיושמות בהן והבדלים בשימוש ויישום של ארכיטקטורות ומבני כרטיס שונים על הFPS. כדאי לקרוא ולהעזר בו למכל מיני שאלות שיש לכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by vourt,

הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!

13. Started by sasmimo,

אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עד 700 ש"ח נתוני מחשב: Q6600 4X800=3200 זכרון OCZ 3X1GB כשיח 2X500GB מסך 22" 1680X1050 ומה עם הכרטיס הזה?? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5722

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. הכרטיס בדרכו לגן עדן? למתעניינים למה גן עדן ולא גיהנום? זה בגלל שהכרטיס הזה פשוט אף פעם לא איכזב היה לי P4 1.8 ושמתי הכל HIGH עם פילטרים הכי גבוהים בסורס והכל עבד מצויין... מאז התאהבתי בו

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by lover323,

איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by eliasfen,

אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?

17. Started by eyal1506,

אהלן. הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-B75-D3V הכרטיס מסך שלי הוא: EVGA 560TI רציתי לדעת אם זה החריץ הנכון של הכרטיס מסך בלוח אם: תודה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. GeForce GTX660Ti Power Edition 2GB GDDR5 192Bit DX11 2xDVI HDMI DP PCI או ATI Radeon 7950 3GB GDDR5 384bit ההבדל במחיר הוא שקלים בודדים, המחשב עצמו מבוסס i7 3820 3.6 GHZ | 4X4GB 1600 MHZ | 120 GB SSD | 2TB WD. כל מה שנשאר זה להחליט על כ.מסך, אם יש לכם הצעות טובות יותר, משתלמות ואיכותיות אשמח לשמוע. סביבות התקציב לכ.מסך הוא 1500-1800 ש"ח. *שכחתי לציין המסך הוא גם חלק מהקנייה DELL U2311HM

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Meturlal,

שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…

20. Started by Void,

מה הסיבה? \:

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by shmil_y,

היי אני רוצה לקנות למחשב עבודה שלי מסך 2253BW Samsung, אני מבין שלמסכים 22# הרזולוציה הטבעית זה 1680X1050, ויש לי כרטיס מסך ישן יחסית של ATI Radeon 9200SE 128MB. איך אני יכול לדעת אם יש לי את הרזולוציה הזאת בכרטיס מסך? ניסתי לחפש באתר של ATI : http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html ולא רשומה שם הרזולוציה הזו. האם זה אומר שאין לי את הרזולוציה הזו? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by snird,

מממ אני מחפש כ. מסך טוב עד 350 ש"ח לאפיק AGP..... רצוי מאוד שיהיה חנות בכפר סבא או רעננה או פתח-תקווה........ תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. המליצו לי עליו במסגרת מפרט למחשב למשחקים אבל הוא כבר לא מופיע באפשרויות לכרטיסי מסך ב SKYPC (כנראה שבחנות נגמר המלאי) המקביל עם 1G יקר לי וגורר חריגה מהתקציב מעבר לצפוי אני מחפש שווה ערך (מ NVIDIA) הוא הסברים והמלצות ביחס ל HD4850

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. ברור לי שאי אפשר בדיוק לשאול ככה, כי ברור שעם 2GB / C2D יהיו ביצועים יותר טובים, השאלה היא אם זה מפרט שיוכל לסחוב עוד שנה - שנה וחצי בערך. המפרט המקורי AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 Gigabyte x800XL 256MB שהתקלקל - ובמקומו Sapphire x1950 GT 256MB. אני מתכוון לקנות אותו ביום ראשון הקרוב.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים