כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אממ, חבר שלי קנה את הכרטיס הזה עם מחשב חדש לחלוטין, קיבל אותו ממש היום.. AMD 3000 VENICE מבחינתי, תיארתי לעצמי איזה 100-150 FPS בסיאס, מינימום, אבל משום מה הוא נשאר קבוע על 60. החיבור אינטרנט שלו בסדר (אבל לא רואה שום קשר בין זה לבין התצוגה), ויש לו 1024 ראם של קינגסטון. מה קורה כאן? :\
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפני הכל....עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיעזור לי... איך אני "מחזיר" את הדרייבר למה שהיה לי לפני שהתקנתי את ה-77.77??? או אפילו להסיר את הדרייבר ואז אני יתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס? הכרטיס רשום בחתימה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
במחיר של עד 250 שקל.... ככה שאפשר יהיה לראות בו גם יס... תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני התבוננתי בפורום וחיפשתי המלצות לגבי כ.מסך למחשב משרדי אבל לא הצלחתי למצוא הכל פה היה למשחקים ועוד... בכל מקרה אני צריך המצלה לכ.מסך מטרת המחשב זה משרד ואינטרנט במפרט שבניתי לעצמי שמתי את הכרטיס הזה Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card מחירו הוא 390 ש"ח { לא משנה מאיזה חברת מחשבים } אין לי בעיה לת את שאר הפירוט אבל זה לא נראה לי קשור לפורום הזה שאלתי היא כך האם הכרטיב הזה במחיר הזה הוא סביר ויעיל או אפשר כרטיס אחר לעניות דעתכם באותו המחיר { עד 400 ש"ח חשוב שיהיה PCI-e } תודה מראש על עזרתכם
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס המסך הבא: Gigabyte 6600 256MB, DVI, TV, PCI-E יש כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים שלו (600-700 שקל)? הוא יסחוב לי משחקים בצורה טובה? כמה זמן הוא יחזיק לי? תגיבו בכיף... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כדאי לקנות של SAPPHIRE או של POWER COLOR ? הבנתי שהביצועים פחות או יותר אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חח נמאס לחבר שלי מהFX5200 (המסריח) שלו והוא התייעץ איתי לגבי כרטיס מסך בעיקרון שאלתי אותו כמה הוא מוכן להשקיע והוא אמר 500-600 +- והצעתי לו את ה ATI 9600 והוא מתעקש על נוידיה אז ככה שתי שאלות מישהו יכול להמליץ על כרטיס ברמה ובתקציב הזה (AGP*8/128BIT).. רצוי נוידיה אבל גם ATI (אולי נלחץ עליו קצת חח ) יתקבל בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html אתם מוזמנים לעלות תוצאות בנטשמרקים... עריכה: ForceWare 78.01 adds support for GeForce 6500 only. There are no additional driver updates in 78.01 since 77.77. :'(
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך דק חדש בשבילי. אני מחפש איכות תמונה. הבעיה היחידה שלי היא שהסאמסונג די מכוער ושמן כזה מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב. מבחינת המפרט אני סגור אבל לגבי כרטיס מסך אני שובר את הראש. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויכולת להפעיל משחקי מחשב (DOOM 3,FAR CRY...) אני לא מחפש מחשב שיהיה "תותח" או יכולות המהרה, שיהיה טוב ושיתן לי לשחק ..... לאיזה כיוון ללכת, יש מלא כרטיסים, דגמים , כמות זיכרון ומה לא... כעיקרון אני מתכנן ללכת על מעבד מסוג AMD. אני צודק או שעדיף על |INTEL? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? תודה על העזרה....
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר מומלץ MSI AGP 6800 או LEADTEK AGP 6800 מבחינת ביצועים אני לא מצפה שיהיה הבדל שכן שני הכרטיסים מבוססים על אותה ליבה חשוב לי יותר מבחינת קירור ופוטנציאל אוברקלוק (ופתיחת צינורות אבל זה נראה לי תלוי-ליבה + מזל) , ושקט של האוררור באנדל - לא רלוונטי לגבי, רק צריך חוטים ל TVOUT מבחינת מחיר ה MSI עדיף על ה LEADTEK בערך ב100 ש"ח אודה לכם בתגובות והמלצות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-