עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שלי הוא כזה עם מסך סמסונג 19" מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 אני רוצה בעיקר כרטיס מסך שיריץ בקלות PES 09 וגם את PES 10 בצורה הכי חלקה שיש

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by roei_b,

אני מעוניין לקנות כרטיס TV עד 300 ש"ח, אז תציעו את הכי טוב ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by aviram20,

יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. צפויה ירידה משמעותית במחירים??

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. אני רוצה (ודיי צריך) כרטיס חדש למחשב שלי. השימושים העיקריים הם ניגון סרטים והרבה תכני HD, ומדי פעם משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין ה86GT לבין ה-85. הבנתי שהביצועים של ה85 נחותים במשחקים, אבל ההפרש במחיר באמת שווה את זה? גם איך ה86GTS לעומת הGT? תודה רבה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  6. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by nore0,

גירסה 1.3.6.1042 ב-Catalyst אני רואה את הטמפ'

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by DaniDin,

יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

קיבלתי 3673 נקודות ... הכרטיס בלי אוברקלוק הכרטיס הוא 9600 פרו עם מהירות של XT ככה זה מגיעה מהיצרן(gigabyte) המערכת שלי היא 1800+ 7n400l 512 mb geil golden dragon 9600 pro ultra

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להפוך את ה-FX5200 ל- 5200ULTA או ל- 5600 גג. האם שינוי שם הכרטיס ב-BIOS WRITER צורך סיכון ? ומה עדיף א"ק דרך צריבת ביוס או RIVA TUNER ? נ.ב יש לי על הכ. מסך ICEBERQ4 עם היטסינקים של נחושת לזכרון

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by omer_y,

ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by doldol360,

רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA

13. Started by 1nstall,

היי אני מתעניים בקניית כרטיס מסך...ואחד הכרטיסים הוא SAPPHIRE RADEON X850XT PE 256MB 256BIT PCI-E אז בכללי איך הכרטיסים שלהם??ואיך הקירור בכרטיס? זה קירור אחר? איזה קירור? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by nadav1379,

יש לי רדון 9600XT ואני רוצה לחליף אותו. אני משחק הרבה במשחקים אם גרפיקה ואני רוצה לדעת איזה כרטיס טוב יש במחיר 1100 שח אני רוצה כרטיס אם 256MB ו256BIT יש לי עוד שאלה הכרטיסי מסך של רדון X1600 ומעלה טובים בהרבה מהרדון שלי?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by shimronfio,

לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by shgec,

שלום. אני לאט לאט מרכיב לעצמי מחשב, כבר יש לי לוח, מעבד, SSD וזכרונות. זקוק להמלצה לכ.מסך. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין GTX-650 Ti boost, GTX-660, HD-7850 2gb and HD-7870 2gb. כל אחד מאלה מתאים מעל ומעבר לדרישות שלי מבחינת ביצועים. אני לא מצליח להבין איזה מהם יותר טוב מבחינת חימום. ראיתי טבלאות, הם כולם צורכים בערך אותה כמות חשמל גם במנוחה וגם בעומס מלא, אני רק לא מבין האם כל האנרגיה שלהם מומרת לחום? אני רוצה פשוט מארז שיהיה לו במאווררים פילטר שאפשר יהיה לשטוף אותו ואני לא אצטרך לנקות את המחשב כל שלושה חודשים. אז בבקשה תמליצו מי מהם מייצר פחות חום ומי יותר, ואם אפשר אז גם בכמה. המסך שלי זה DELL שמומלץ פה בפורום. 1920x1080 בינתיים החלקים שיש לי זה: מעבד I7-4770 לוח D…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by esaly,

היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.

21. Started by ברוס לי,

אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by ronimenashe,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by Yarok,

טוב אז ככה אני מוכר את ה9800GT 512MB שלי לשכן שלי (ב500 שקל, חדש מהקופסא) כרגע יש לי 9600GT 1GB ואני מעוניין לשדרג, ב600 שקל המפרט הנוכחי : E8400 2GB זיכרון ספק כוח 550W של CHIEFTEC מסך 19 אני רוצה לקנות מKSP TMS או אייבורי הקרובים לבית שלי תודה מראש תותחנים :-*

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.