עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by em28,

מסך CRT 17 ישן - MAG XJ700T למי שמתעניין , התחיל לרצד . תחילה ריצודים עדינים , מעין בלט של המסך, אח"כ כמה ריצודי טראנס עצבניים ....ואח"כ נרגע. כעת נוסף לריצודים קו קצת יותר בהיר מהרקע שעולה ויורד בחלק התחתון של המסך - חגיגה לעיניים. רזולוציה נוכחית - 1024X768 75HZ , נסיון עם 85HZ לא ממש שינה. שנתחיל לומר עליו קדיש או שיש עוד מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון

3. Started by Markis,

GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by roylu,

התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by davidt99,

שלום, הכרטיס מסך שלי גוסס. יש ברשותי Nvidia 5500 FX של Inno 3d בערך 4 שנים והוא מראה סימני מצוקה. היה לי אותו כרטיס בדיוק והוא התקלקל לפני שנה בערך עם אותו סימפטומים (הבהובים שחורים, פתאום המסך נמרח כולו בצבע והמחשב נתקע). אני רוצה לעבור לבנתיים לכרטיס מסך המובנה עד שאני אקנה מחשב חדש. אני צריך לנתק את הכרטיס מסך הרגיל, לחבר לסלוט של המובנה, להתקין את הדרייברים שלו וזהו? יש דברים מומלצים לעשות אולי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by mugello,

היי אני רוצה לקנות כ.מסך חדש של A T I HD 4850 יש כמה יצרניות שמייצרות את הכרטיס כמו SAPPHIRE ,GIGABYTE מה ממולץ לבחור או שאין הבדל בין היצרניות?.אני גם מחפש ספק כח חדש לכרטיס.יש המלצות? תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by tsvika,

התקציב הוא בסביבות ה-700 ש"ח אם אפשר שהמסך יהייה במלאי בחנויות כמו הדובים או לוג'יק תודה רבה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by lesForce,

שלום. יש לי מחשב די מהיר למען האמת אך נראה לי שהגורם המגביל אצלי זה הכרטיס מסך. geforce fx 5200 , כן כן... השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג את המחשב כדאי שיפעיל לי משחקים (2009-2010) בצורה נורמלית (MEDUIM לפחות) כמובן שאני לא מצפה למשחקים כמו CRYSIS אלא COD WAV וכאלה... או שחבל לבזבז עליו כסף? המפרט כמובן: Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) 2G RAM Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. טעות שלי מצטער.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לחבר את המחשב הישן שלי לטלויזיה כדי להריץ DVD\DIVX למיניהם על הטלויזיה שלי. הבעיה היא שאני רואה תמונה על הטלויזיה שאינה חלקה אלא מורכבת מהמון נקודות ופיקסלים באופן די גס. כשמסתכלים קרוב זה ממש בולט לעין. הכרטיס מסך שלי מאד ישן ואולי זה אמור להיות ככה? הכרטיס הוא MSI GFORCE TI4600. בדקתי ולכרטיס יש צ'יפ ליציאת טלויזיה מסוג Philips SAA7108E. הדרייברים בהם אני משתמש הם של NVIDIA מעודכנים. הרזולוציה שקבעתי ליציאת הטלויזיה היא 800X600 (אגב על איזו רזולוציה זה אמור לעבוד?) הטלויזיה שלי היא טלויזיה רגילה מסוג טושיבה 100HZ בגודל 34'. נסיתי לשחק גם עם השיטות שידור PAL\NTSC בכרטיס המסך וזה לא עזר. הכרטיס מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור ה - SVIDEO. …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by David_Beckham,

הכרטיס מסך הנ"ל -----> GEFORCE 7900GT 256 GDDR3 SLI DUAL DVI VIVO PCI-E האם כדאי לקנייה במחיר של 1840 שקל .. ? .. והאם הוא בהרבה יותר טוב מה6600GT..?..

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by TheWave,

בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by swed21,

חיברת הכל טוב עכשיו אני מדליק מנסה להתקין ובאמצע התקנה הוא נתקע לי וחייב לעשות ריסט ! עכשיו בהתחלה התקנתי עבד ופתאום הוא התחיל להתקע אז מחקתי התקנתי עוד פעם בהתחלה היה בסדר הוא התקין הפעם הכל אבל עוד פעם הוא התחיל להתקע עכשיו מחקתי ובאמצע ההתקנה (התקנה 3) הוא נתקע כבר בהתקנה ! וחייב ריסט ! מה אני יכול לעשות !?!? :s05: נ.ב. זה לא קשור לספק !!!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by eladbu,

או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by BeBless,

קניתי לא מזמן מחבר את הכרטיס המסך GeForce 8600 GTS...[ קניתי בממש ממש זול אז אין מה לדאוג ] ובלי לשים לב , שכחתי שהוא לא תואם ללוח אמ שלי.[הלוח אמ שלי הוא ממש ישן Ga-7N400 Pro ] השאלה העיקרית שלי, אם יש איזשהי דרך לחבר את הכטיס המסך החדש שקניתי ללוח אמ הישן שלי? -- הבנתי שהוא לא מתחבר אצלי כנראה בגלל שאין לי PCI EXPRESS 16X . אז רציתי לדעת גם , אם יש אפשרות שיש דבר מתאם ? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by dillen,

חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by roma,

שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by BedBoy,

האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by jackbh,

לכל המומחים לכרטיסי מסך שלום: אני מעוניין לדעת האם יש הבדל כלשהו בין יצרניות כרטיסי המסך כמו: GAINWARD, GECUBE ,ECS, LEADTEK, HIS ,GIGABYTE,ATI,PALIT,SAPPHIRE יש כרטיסים עם שנתיים אחריות ויש עם שלוש שנים אני יותר רוצה לדעת לגבי האיכות והאמינות של היצרנים השונים תודה

20. Started by כריש 3,

הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by Sting,

ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום, אממ לפני כמה חודשים הצלחתי לחבר והכל פעל טוב אבל אז עשיתי פירמוט ועכשיו זה לא פועל! יש לי מחשב נייד עם חיבור טלויזיה (ati rage lt pro hebrew) וגם הורדתי את הדריבר היחיד שיש באתר של ati : https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וזה לא עזר! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים מראש!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

24. כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש

25. Started by ALÞHA,

יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים