כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס רדיאון X800XL של ג'יגהבייט (בלי קירור אקטיבי), ובימים האחרונים (לאחר שהמחשב חזר מתיקון) הוא מתחמם ותוקע את המחשב, בעיקר במשחקים, אבל לפעמים גם בפעולות אחרות. אני מניח שהכרטיס מסך הוא הבעייתי משום שבמשחקים מופיעים (לאחר כמה זמן) ריבועים קטנים בצבעים שונים על כל המסך. האם יש פתרון ללא רכישת קירור לכרטיס? האם הורדת הגרפיקה במשחק אמורה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם Leadtek היא חברה טובה וכדאי לקנות כ.מסך שלה (7600GT)? אם לא , אז יזו חברה כדאי יותר? (ASUS, Galaxy, eVga)?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ברשותי מחשב p4-2.8ghz (ספק כח 480) אני רוצה לקנות כרטיס מסך. חשבתי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או על 7600GT עם קירור פאסיבי מ-KSP. המחשב שלי יעמוד בזה? או שהכרטיס חזק מדי ולא ינוצל כמו שצריך? (כרגע יש לי רק 500 מגה זיכרון זיכרון פנימי, אם וכאשר כמה זיכרון אני אצטרך להוסיף?)
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמיד יהיה משהו אחר לחכות בגללו. השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזק כרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהוא לא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10. אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא א…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=321734 האם ניתן לפתוח צינורות בכרטיס הזה כלומר הX800GTO (חבר של אבא שלי טס אז אני יבקש ממנו כרטיס מסך עולה שם הרבה הרבה יותר זול) דבר שני האם הוא משתלם כי חשבתי על ה6600GT ותמיד אומרים שהX800 יותר טוב אבל כמה אמרו שאין לו תמיכה בSM3 אז הוא ישתלם (אני מתכוון להשאר עם המחשב עוד שנה בערך אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס שווה יותר אם יש..(סביבות ה100-150דולר גג) ויהיה צאוור בקבוק למערכת הזאת? P4 3GHZ 1GB זיכרון P4P800 ASUS
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב נכון לא מזמן יצא סדרת ה X1950 לATI ולנוידיה יצא את 7950, עוד לפני זה יצא לATI את 1900 ולנוידיה את 7900 אז שאילתי היא כזאת למה לדגמים של ATI ו NVIDIA המיספור דומה חוץ מהמספר הראשון של כל דגם? למשל 7600-1600 7800-1800 1900-7900 וכו' הם עושים את זה כדי להראות שהדגמים הם מקבילים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בידעה בחדשות כתוב שה 7600GS יהיה באפיק של AGP ופה כתוב זה בPCIe , http://www.theinquirer.net/?article=30439
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
משוטטות באתר של BFG נתקלתי בכרטיס האמור בכותרת.. האם הוא כבר מיוצר ומשווק ?? http://www.bfgtech.com/physx/index.htm
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר'ה שווה להוסיף 450 שקל ולהביא 256MB X1800GTO במקום X800GTO 256MB? ה-1800 שווה ת'תוספת במחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כותרת^^^ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7935 או GIGABYTE - 9800GT OC
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS עם הליבה G80. אני רוצה לעשות SLI אבל לא ניתן להשיג את אותו כרטיס מסך כמו שלי, רק8800GTS עם הליבה G92. האם אני יכול לעשות איתם SLI או שאני יצתרך לקנות G80 יד שניה?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך אני רוצה את הכרטיס 9800GTX+ אבל יש לו שתי גירסאות אחת אם 1024MB ו256BIT ואחת אם 512MB ו512BIT המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא יודע מה יותר חשוב הBIT או הMB אם אפשר קצת הסבר על זה ומה עדיף תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני בונה HTPC שישב בסלון מחובר ל LCD 42 הוא ישמש לסרטי HD וגם למשחקים (ברזולוצייה של 1360X768). אני לא מנסה לשבור שיאי FPS.. אבל שמשחקים חדשים ירוצו חלק ברזולוצייה הזו (שהיא לא גבוהה במיוחד) אני מעדיף ATI שיש להם עיבוד וידאו ופענוח וידאו עדיפים (וכנראה גם דרייברים יותר יציבים..) ההתלבטות כנראה בין 3850 ל 3870 (או האם כדי לחכות לסידרת HD4000 ? אני יכול לחכות חודש) חשוב שיהיה שקט. (גם מאורר שקט שניתן לשלוט על המהירות שלו זה בסדר) ושלא יתחמם מדי. בקשר לקירור, האם קירור פסיבי במארז לא גדול יהיה בעייתי? (כי כל החום נשאר בפנים) האם כדי לקנות קירור לכרטיס מסך כמו S1 ? *התקציב גמיש, אני רק מחפש כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל... כמה שיותר זול - עדיף כמובן * עדיין מתלבט בין XP ל VIST…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ובו כרטיס מסך זה TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail.. איזה דרייבר אני צריך להוריד?? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
פעם ראשונה שיש לי בעיה עם הכרטיס ואני אפילו לא יודע אם זה בגלל הכרטיס =[ שיחקתי להנאתי בCRYSIS WARHEAD, ופתאום בשלב של הרכבת כשהיו הרבה פיצוצים, הFPS ירד קצת ולבסוף הופיע לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט. אני עם CCC 8.9. האם זה קרה לעוד מישהו? אני לא חושב שזה קרה כתוצאה מהתחממות כרטיס המסך, כי הוא היה על 60% מאוורר. והוא לא עבר אף פעם במשחק הזה את ה70 מעלות.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי Radeon 3850 HD 256mb ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות עוד אחד ולעשות SLI או לקנות אחד אחר יותר חזק והאם זה משנה איזה חברה הכרטיסים. מפרט: לוח אם: p35-ds3p מעבד: E4500 2.2GHZ ספק:500W
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קראתי שיש סדרה חדשה של HD4870 בצבע כחול עם ביוס בעייתי לי יש HD4870X2 רציתי לברר אם גם בדגם הזה בכחול בעייתי ואם כן מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לגבי הלוח אם אני בכל מקרה לוקח P45 אז אפשרות CF תהיה כלולה בשני האפשרויות. אני אומר שאני אקח P45 בכל מקרה מפני שיהיו כאלה שיגידו שהמחיר של 4850X2 יהיה נמור יותר גם בגלל הלוח ולא רק בגלל המחיר שלו ספציפית.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כי יש לוחות שתומכים בטכנולוגיה אבל יש כל מיני שמועות שזה לא אפשרי מעשית...האם זה נכון??? אם זה אפשרי רק בחלק מהכרטיסים בבקשה ציינו אילו בכרטיסים זה אפשרי או לא אפשרי... תגיבו בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם מישהו קיבל כבר את הכרטיס של ספיר ויכול להגיד מה מקבלים בבנדל?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-