כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך "19 של LG F900P בן שנתיים (בערך), ואני מעוניין להחליף אותו במסך דק בגלל שאני צריך קצת מקום על השולחן לפני הלימודים . (ולא בגלל שאנ י חושב שיש מסך LCD שיכול להתחרות בו). יש לי שתי שאלות: 1. בכמה אני יכול למכור את המסך שלי? 2. איזה מסך דק איכותי אפשר לרכוש בתוספת הכי קטנה של כסף שיספק את הצרכים הנוכחים שלי-כתיבת עבודות, תכנות, אינטרנט, קצת עבודה בעריכת תמונות. בקיצור, כמעט הכל חוץ ממשחקים?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
X-BIT LABS עשו כתבה שבה עשו בנצ'מארקס ל17 כרטיסי המסך המובילים של קיץ 2005 ביותר מ30 משחקים ,שימושי ביותר לדעתי :yelclap: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu.html
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
תודה רבה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מתי אני יודע שהוא הולך להתכבות ? מתי שפתאום אני מריח ריח כזה של ברזל חם.. ואז פשוט הוא מתכבה.. וכשאני נוגע לו למעלה ז''א במסך כן.. הוא חם.. המסך אמור להתכבות שהוא חם?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל קיבלתי עם הכרטיס מסך ?DVI to VGA converter? *מה הוא עושה? *המסך שלי MAG INNOVISION 770FD CRT האם זה משנה את איכות התמונה? *למה הוא משמש? בתודה מראש G.A
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום,עד היום תמיד רציתי 6800 עד שראיתי לאחרונה של6600GT יש מהירות זכרונות וליבה הרבה יותר מהירות משל 6800 אז למה כולם ממליצי םעליו??
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי מה הטמפ' שלו ?? ???
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ידיד שלי רוצה לקנות ממני את הכרטיס מסך הישן שלי RADEON 9200 SE , כמה הוא שווה עכשיו , יד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הזמנתי LEADTEK 6800 NU אבל קיבלתי LE.... חיכיתי שבועיים לכרטיס הזה וזה מה שקיבלתי...איזה מעוצבן אני ... האם יש הבדל גדול ? שווה לחכות עוד איזה שבוע וחצי שבועייים בשביל הכרטיס ה NU??
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_1.html יש לי את הכרטיס הנ"ל האם הוא תומך בתכונה הזאת שנקראת PureVideo
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-