עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by romogen,

מה קורה אנשנושים חחח.. כמו שאתם רואים אני אמור לקנות מחשב גימינג למשחקים כבדים ולכרטיס שלי יש תקציב של 1300 ש"ח גג!! קיצר אני צריך הצעות לכרטיסי מסך של ATI או של עוד חברות מוכרת עם מעבד כפול של הכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. הספק שלי הוא hec 580w Ace .

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by jackbh,

לכל המומחים לכרטיסי מסך שלום: אני מעוניין לדעת האם יש הבדל כלשהו בין יצרניות כרטיסי המסך כמו: GAINWARD, GECUBE ,ECS, LEADTEK, HIS ,GIGABYTE,ATI,PALIT,SAPPHIRE יש כרטיסים עם שנתיים אחריות ויש עם שלוש שנים אני יותר רוצה לדעת לגבי האיכות והאמינות של היצרנים השונים תודה

6. Started by Dmoney,

ASUS Radeon 9800XT/TVD תראו איזה כרטיס קטלני!! http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Shbd,

בסופו של דבר אף אחד לא עזר לי כאן עם ה- VIVO וגיליתי שהוא עובד רק עם דריברים שאני מקבל בדיסק המקורי שהם 4.10 אם אני לא טועה. בדריברים החדשים 5.3 ו- 5.4 ניסיתי וראיתי רק מסך שחור. אם מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? למה אני לא רוצה להשתמש כל החיים שלי עם הדריברים האלו.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by RobiNooB,

כרגע עם לוח של DFI NFORCE 4 ו GTO2 על PCI - E 1 8800GT חדש יתאים ? כי כתוב שזה PCI-E2 ? תודה .

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  12. שלום, אממ לפני כמה חודשים הצלחתי לחבר והכל פעל טוב אבל אז עשיתי פירמוט ועכשיו זה לא פועל! יש לי מחשב נייד עם חיבור טלויזיה (ati rage lt pro hebrew) וגם הורדתי את הדריבר היחיד שיש באתר של ati : https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וזה לא עזר! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים מראש!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

זה יותר טוב מדרייברים רגילים?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

15. אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  16. רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  17. יש לי בבית r9200 SE שהוא כרגע על המחשב שלי ולאחרונה נתקלתי בהמון בעיות איתו אז חשבתי להחליף ל גיפה 4 MX שנמצא במחשב השני שלי. כמה פרטים - ה R9200 SE לפי מה שראיתי מגיע במהירויות הרבה יותר נמוכות מאלו של ה MX אבל ל R9200 SE יש 128מגה ו 64 ביט ול גיפה יש 64 מגה ו 64 ביט לגיפה יש TV OUT ול R9200 יש S- video ואני חושב vivo (אבל מה R200 לא הצלחתי לראות ב TV) המשחקים שאני בדרך כלל משחק זה CS (כולל סורס) וגם ET , MU ואני מוריד משחקים חדשים אבל זה רק לניסיון, תמיד אחרי שבוע +- אני מוחק אותם עכשיו השאלה האם הגיפה המסכן יצליח להחזיק את המשחקים הללו? (אני זוכר שהחלפתי אותו ב R9200 SE כי הוא לא תמך ב PS או משהו כזה) תודה על התגובות (מקווה שיהיו :-[)

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  18. יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by Kukishin,

כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

יש משחק אחד שחשוב לי שיעבוד חלק במחשב החדש והוא פרו 2009 ובעתיד 2010. מה אתם חושבים? הוא יריץ אותם חלק? רזולוציה: 1680*1050 (22") מעבד: E5300/E7400

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. המאוורר שהיה הלך ורוצה בדיוק אותו מאוור

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by riddick00,

אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by THELAD,

שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.