כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מידע על מה מציע ATI מול 8800 ? או DX10 ? ומתי צפוי להגיע הכרטיסים ? הלוח שלי תומך ב- CROSS FIRE
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני מעוניין לקנות X800GTO (זול יותר)... השאלה שלי היא מה ההבדלים בין Leadtek FX6800GS PX6800GSTDH PCI-e 256MB Retail Video Card ל- Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card עד כמה ההבדלים משמעותיים? במיוחד כשמדובר במחשב שצריך להחזיק להרבה שנים (3-4)
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה RIVA TUNER 2.הדבר המוזר שהתוכנה רושמת שהכרטיס 128 ביט למרות שהוא 64. רציתי לדעת איך מנסים לפתוח את הצינורות.תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Samsung 712T או Viewosnic VP171? האמת שאני ממש עומד להזמין את ה - VP171 אבל פתאום ראיתי שהמסך של LG נמכר ב- 600 ש"ח פחות תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את ה8800 GTS הישן יותר לא המשופר שייצא אלא הראשון שייצא לפני שנה בערך, ורציתי מאוד לדעת אם ה9600 יותר טוב ממנו, וגם אם הוא יותר טוב מהGTS החדש. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה כרטיס מסך (ביחד עם המחשב החדש שלי...) 9800GTX , ומכיוון שכבר ראיתי שהכרטיסים החדשים יהיו יקרים החלטתי לא לחכות להם. ראיתי שיש כרטיס מסך של חברת Sparkle Calibre ב OC, האם החברה טובה? או שעדיף לקנות מחברה אחרת? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, רציתי להתלבט אתכם בקשר לרכישה של כ. מסך מסוג GeForce 6600 (256 Mb Ram) של חברת Gigabyte עבור אפיק Agp8X. הדגם המדוייק של הכרטיס הוא: Gv-n66256dp. כמו כן, הוא כולל קירור פאסיבי. יש לציין כי אני לא מעוניין לבצע בו OverClock. השאלה שלי היא האם הכרטיס יעבוד טוב על ערכת השבבים (Chipset), מסוג FX661 של חברת Sis לאחרונה שמעתי על מקרים רבים בהם כרטיסים מהסוג הזה נתקלים בקושי בעת הפעלה על צ'יפסט של SIS. האם הוא יספק את רוב הביצועים שלו על המפרט הבא, והצ'יפסט הנ"ל? :-X המפרט שלי: P4 2.4Ghz MB Ram 512. אני מעוניין להריץ בכרטיס זה משחקים שלא כבדים מ Gta San Andreas על הגדרות בינוניות (1024X768, ופילטרים X2) תודה, גל.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ניסיתי עים ה RIVATUNER אני לא מבין איך ראיתי מדריך לגבי ה CATALYST משהו לעשות אבל אין לי את התיקייה הזאת בבקשה עזרה...
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-