כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד מסוג amd athlon 3000, כרטיס מסך geforce 6600 וכרטיס מסך מובנה geforce 6150. ב6600 המאורר הלך והוא בדרך להישרף, ה6150 לא מסוגל אפילו להריץ סרטי Hd 720p. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה בסרטי hd 720p ומשחקים קלים? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה שוט מGPUZ, האם לכרטיס יש 16 צינורות ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס שבנושא, של חברת לד-טק אבל החיבור שלו לא תואם לא לPCI-E ולא ל AGP אז מה הסלוט שלו? הוא נראה כמו PCI רגיל ולא של כרטיס מסך (וזה לא נראה כמו כרטיס הרחבה אלא כרטיס מסך שרשום על המדבקה A7600GT ).? תודה לעוזרים.!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם זיכרון יותר גבוה או שעדיף להשקיע ברוחב פס יותר גבוה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני שם לב שהכרטיס שלי לאט לאט הולך ודועך (מבחינת ביקוש וגם קצת מבחינת משחקים) אז לפני שהוא בכלל מאבד ביקוש, אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש...או לחכות עוד קצת להשקה של NVIDIA (התקציב שלי נע בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה) במידה וכן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות במסגרת התקציב? המערכת שלי זה: Intel Core 2 Quad Q6600 MSI P45 Neo-F motherboard 2GB DDR2 800Mhz CL4 (Geil) MSI Geforce 9800GT 512mb DDR3 ספק 550 של TT תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה הקשר בין כרטיסי המסך בסדרת GeForce RTX 50 לבין רינדור חכם שעושה שימוש בסוג אובייקט כדי למפותו ביעילות? כך יעבוד הרינדור הנוירוני של סדרת RTX 50לכתבה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ראיתי בקספי 9600P יש הרבה הבדל בין 9550 64B לעומת ה9600P הזה? TNX
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
מישו יודע אים הגיעו לארץ ואים כן מי משווק Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 448 או של כל חברה אחרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך, השימושים הם רק יצירת תוכן לא משחקים, השימוש בתוכנות אדובי פוטושופ אילוסטרייטר דו מימד, הקבצים יכולים להיות כבדים, מחפש כרטיס חזק שיעבוד במהירות בלי גמגומים, אבל אין לי צורך ב’אובר’ תודה
-
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כרטיס המסך הזול ביותר שאני יכול לקנות כדי להיות מסוגל לתמוך בשני מסכי 20'' ברזולוציה גבוהה? (בלי פעולות מורכבות - אין משחקים או כל דבר אחר, רק עבודה משרדית)
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה מהם ???
-
- 70 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts leadtek 640 mb, והוא די מקרטע בהרצת משחקים כמו MW2 וכו'. אני מעוניין להריץ את MW2 ברוזולציה אופטימלית נראה לי שכדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש בסביבות 800 ל 1000 שח (גמיש) מפרט: מעבד:intel e6600 2.4 ghz core 2 duo לוח: gigabyte p35-dq6 זכרון: kingston 2 gb ddr2 800 mhz ספק: thermaltake 500W מסך 20 אינץ לא משנה לי ATI או Geforce, מה שמציג ביצועים טובים יותר.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. אז כשמו של הנושא כן הוא, 4870 1GB של POWER COLOR שלי כבר בן כ 3 שנים. הבעיה היא שאני רואה אצלו התחממות יתרה רק בשולחן העבודה (ווינ 7 32ביט). במשחקים כל עוד המאורר יחסית גבוה (50%) אין התחממות מעל 85 בערך, אבל אם אני סתם יושב בשולחן עבודה על 30% הטמפרטורות מגיעות ל100 בקלות. כרגע לדוגמה אני על 40% עם 75 מעלות. יש לציין שאם אני שם סרט HD בהרצת חומרה, אז ב30% מאורר הוא מגיע ל70 מעלות ולא יותר. הוא נקי בודאות - זו לא בעיית אבק. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה - אודה מאוד.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
hay guys האם סוג ומהירות כרטיס המסך משפיעים על קידוד ל-divx האם יש תמיכה ברמת החומרה של כרטיסי המסך החדשים בדחיסת וידיאו בפורמט xvid mpeg4 או שאין שום הבדל בין ati ו-nvidia היות והעומס מוטל ממילא על המעבד וכרטיס הטלוויזיה from ati site: Cutting Edge Video Technology RADEON® X800 graphics technology gives you more than just a great gaming experience. It also has sophisticated video processing, filtering and acceleration features that make multimedia applications more efficient, inspiring and fun. With VIDEOSHADER HD, RADEON® X800 graphics technology takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, an…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם.. כבר פתחתי פה איזה ת'רד או שניים בנושא הזה אבל המצב קצת שונה עכשיו.. שאלתי לפני כמה ת'רדים איזה כרטיס עדיף וכו'.. אחרי התלבטות בין ה 7600GT לבין ה7900GT ההחלטה נפלה על ה7900GT וה 7600GT הלך הביתה..בנוסף אני צריך ספק כח של לפחות 400W, אחרי שוטטות ברשת, פתיחת נושאים בפורום וקריאת מאמרים החלטתי שספק 450W של TOPOWER יעשה את העבודה ויש לו תמורה גדולה למחיר (310 שקל). אחרי זה התלבטתי לגבי הכרטיס והכי זול וקרוב לבית שמצאתי היה 2000 שקל (יש כמה וכמה מותגים) אחרי בירורים טלפונים ביומיים האחרונים עם נעה מחשבים לגבי זמינות של כרטיס של GAINWARD שעולה שם 2000 שקל קבלתי עכשיו תשובה שהוא יהיה זמין תוך כמה ימים, שמח ומאושר רציתי להזמין את החבילה שמסתכמת ב 2310 ש"ח, אך אז …
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-