כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
כמובן עם ליבת הR580! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2653 מעניין יהיה לראות תוצאות
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI (PCI-E( אני מייעד אותו לשדר סרטים באבחנה גבוה לטלויזית LCD בלבד.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי שאלה לכל המומחים. יש כרטיס מסך RADEON 9600XT וחיברתי אותו בחיבור DVI למסך פלזמה מדגם NEC VR5. והתמונה שאני מקבל קטנה מידי. איך אני מגדיר את כרטיס המסך כדי שאוכל לראות על כל המסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה אז אם אתם יכולים לתת לי לינק לתוכנה ולהסביר לי מהתחלה עד הסוף ... תודה לכולם !!!!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe כמה משמעותי זה אם היצרן יהיה palit או PowerColoer לעומתו? ועוד שאלה, יהיה לי מסך 22 של LG הכרטיס יתאים לו או שעדיף ללכת על כרטיס אחר לגמרי כמו ה9800GT רק בשביל המסך?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס ישן מקביל כל הכרטיס מסדרת הX ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לשפר את הכרטיס הנ"ל חוץ מאוברקלוק? (עידכוני ביוס לגרסאות מתקדמות וכאלו...) והאם יש Arctic-Cooling ATI Silencer לכרטיס הזה של חברת Tul. תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV עד 300 ש"ח, אז תציעו את הכי טוב ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה השבוע מחשב עם X1300. כשהוא קיבל אותו וניסה לחבר את המחשב לטלויזיה הוא לא הצליח, הכבל מסיבה מוזרה בא על חיבורים בצבע כחול ירוק ואדום ונראה רק הגיוני שזו הסיבה לאי הצלחה בחיבור לטלויזיה. יש הצעות/הערות לדרכים לסדר את הנושא?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי שלום אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק. אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם . במחשב שלי היה בתצוגה, כאן: מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה. איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו component hdmi vga תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את כרטיס x850 מאסטר בשביל לבנות מערך CrossFire אצלי במחשב (הכרטיס השני הוא x850xt). הלוח תומך, הכרטיסים תומכים, וזה לא עובד! 2 הכרטיסים מותקנים בלוח, הכבל מחובר ביניהם, אליו מחובר מסך CRT בחיבור VGA. התקנתי Catalyst חדש (גרסא 8.4) והוא מזהה את הכרטיסים, אני יכול להוציא וידאו מכל אחד מהחיבורים, אבל הוא לא נותן לי הגדרה של CrossFire... איך אני מסדר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 16:30:38 קבלו ביטול - הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ועכשיו זה עובד סבבה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה כרטיס ייתן את הביצועים טובים ביותר? http://tms.co.il/product/5522 http://tms.co.il/product/5234 http://tms.co.il/product/4885 אני מתכנן לרכוש אותם עם המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤188 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: …
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שאלתי שאלה קודם שלא טרחו לענות עליה (אולי באשמתי) אז הנה היא שוב ואמקד את העניין: אני מעוניין בכרטיס גרפי בעל יכולות משחק סבירות ומעלה ושיהיה בו VIVO איכותי, דבר חשוב לי. הכרטיס יירכש בארה"ב. הבנתי שצריך להימנע מסדרת ה-FX של GEFORCE. בחיפוש ברשת מצאתי שני מקומות שלא מתפעלים מיכולות ה- VIDEO IN וה-TVOUT של כרטיסי GEFORCE4 Ti: http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html ציטוט: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family" וכאן: http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf4ti4200-4.html#p3 ציטוט: "About 15% of the useful vide…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לומר כל הכבוד על העבודה שאתם עושים פה, אני מידי יום קורא ביקורות באתר שלכם ורציתי להודות לכם אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי פה. מפרט המחשב שלי לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H זכרון : 4GB DDR3 -1333Mhz מעבד : DualCore Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133) ספק כוח : Chieftec 500W +80 מסך : LG W2261 22" אני משתמש תמיד ברזולוצית 1920X1080 גם בכל המשחקים שאני משחק. כרטיס מסך : GTX 550 TI מערכת הפעלה Win 7 64Bit עכשיו ממ.. הקטע זה שאני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו חזק יותר, איכותי יותר. שישפר לי את חווית המשחק ואת רמת הביצועים של המשחקים. קראתי אצלכם כמה ביקורות על כרטיסים וה-2 שקרצו לי הכי הרבה הם 1. Nvidia GTX 660 TI 2. Nvidia GTX 670 רציתי לדעת מ…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-