עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yaronxw,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לחבר יותר משני מסכים למחשב, האם ניתן להפעיל שני כרטיסים מסך בו זמנית? תודה על העזרה.

2. אם כן איפה אפשר לקנות כזה כי אני לא מצאתי!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by שמואלל,

מזה סרטי hd

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. הארגון שמאחורי 3DMARK השיק מבחן חדש אשר מבוסס על תוכנת Stable Diffusion ליצירת תמונות על בסיס אלגוריתמים ב-AI. לקחנו כמה מכרטיסי המסך המודרניים הנפוצים בשוק בשביל לבחון את ביצועיהם בקטגוריה הצומחתלכתבה

9. Started by sagyle,

שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .

10. Started by epichorus,

שלום לכולם, החלטתי לרכוש את כרטיס ה HD3850 256MB , עכשיו נותר רק לבחור יצרן וכאן יש לי התלבטות קלה בין מספר יצרנים : 1. GIGABYTE - החברה הידועה והנפוצה ביותר שנותנת 3 שנים אחריות. לחברה זו יש שתי גרסאות אחת BULK שמן הסתם זולה יותר אך גם לפי האתר הרשמי נראה שגרסאת הRETAIL לא רק מגיעה בבאנדל עשיר יותר אלא גם יש לה תכונת ULTRA DURABLE 2 שלא מצויינת בגרסאת הBULK . קישור לBULK - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2708 קישור לRETAIL - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2718 2. חברת CONNECT3D - גם כאן ישנה אחריות של שלוש שנים והנה הקישור לכרטיס : http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm 3.חברת SAPP…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. ללא כל O/C שהו... 3.0c 1gigz of ram 9800Pro 128Mb 256byte

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  12. האם ממולץ להתקין את הדרוויר החדש הזה!? תודה לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by danielzy,

יש לי Gigabyte GTX 260 C216 ושמעתי ממישהוא שיש שמירת לוג ל OC בזכורונות של הכרטיס מסך כך שהחברה יכולה לדעת אם עשיתי OC דאך תוכנה... [לא BIOS] זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by Fertilizer,

ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by idofr,

שלום לכולם שבוע טוב, יש לי את ה9600GT של GIGABYTE והוא עבד לי מצויין עד שנזכרתי לעדכן דרייברים שאחריהם הOC שלו לא עבד אז עדכנתי לגרסת בטא האחרונה שיצאה והיא עבדה טוב עם הOC אבל עוד משהו מוזר קרה, אותו הOC שאני עובד איתו כבר די הרבה זמן באף פעם לא עבר את ה72 מעלות פתאום מתחמם ממש ומגיע ל80 מעלות! ובנוסף, כאשר אני מפסיק את העומס לוקח לו ממש הרבה זמן להתקרר ולא בשניה כמו בד"כ, הסתכלתי פיסית על הקירור והכל ניראה תקין וכך גם הדיווח של המחשב אבל זה פשוט ניראה כאילו הקירור קרס עוד משהו, שהסתכלתי על הPrecision הוא מראה שהמאורר עובד על 35% במצב אוטומטי, כאשר ניסיתי לשנות למצב ידני ולהעלות את זה הוא פשוט חזר ל35% ולא היה מוכן לקבל את ההגדרות שלי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. קודם כל שלום לכולם . כרטיס המסך שברשותי כעת על המחשב הוא Asus AGP-V6800 DDR SGRAM . מפרט המחשב מצויין לכם בכרטיס האיישי שלי .(למעט כרטיס מסך) . עכשיו פתחתי אותו כדי לשמן את המאוורר עם WD-40 .ונשבר שם חלק קטן ,בכל זאת הכרטיס מסך עובד. אבל עושה רעשים וגורם לניתוק כרטיס הקול .אחרי כניסה למבצ המתנה.כרטיס הקול תקין . שאלתי היא האם כדאי לפרק את המאוורר ואיך עושים זאת ?..מה הסכנות ? או האם כדאי להתקין כרטיס מסך יותר ישן שברשותי Geforce MMX 2 32MB ? (ללא מאוורר) (שהגיע מקורי עם המחשב 1999).

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by BigT,

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הבא: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB של חברת GIGABITE האם הוא כרטיס טוב? האם החברה אמינה? האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by oded900,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by rtuci,

7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E הפרטים על הכרטיס מסך http://www.pointofview-online.com/GF7600GTpci.html

21. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בהחלטה אם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר. זהו המפרט שיש היום: כרטיס מסך נוכחי: SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card מעבד: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor לוח אם: ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard זכרון: CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) קירור: Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler מארז: Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ספק כוח: 650W של A…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by ORrrr,

הכי ממולצת ל Radeon9500Pro?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שמתי לב שב99 אחוז מן הביקורות, נותנים את המקסימום שהצליחו להשיג במבחני ביצועים עם כרטיסי המסך שבודקים, ולצערי רוב האנשים לוקחים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה שיא הדרך לבדוק ביצועים. אני אסביר: נניח שבדקו את ה 4870 במערך CF, במשחק כמו COD4 עם כל ההגדרות במקסימום, פילטרים וכו'. יצא להם מעל 100 פריימים לשניה ב1900 על 1200, יפה נכון? אבל כשבודקים את המינימום שהשיג, אז רואים שהיה נניח 40+ (שגם זה מדהים ובהחלט ניתן לשחק בצורה מושלמת) אבל, לומרות שבמקסימום הוא לכאורה עוקף את ה280GTX בלי בעיה, כשזה נוגע למינימום שהוציא באותו משחק מבחינת FPS, הם שווים, והרבה פעמים אף 280GTX עוקף אותו. לא מאמינים או משהו כזה? תעיפו מבט פה http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586 לי נרא…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by ShowstoppeR,

hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים