כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ההפרש בין שני הכרטיסים הוא ~150 לטובת ה- gigabyte האם באמת שווה לשלם את ההפרש? powercolor: www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=303&catcode=79 gigabyte: www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1864&catcode=247
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חיפשתי לקנות כרטיס מסך FX5700 le 256 vivo ומצאתי אותו בחנות במחיר חבל על הזמן 650 ש"ח כולל משלוח. האם מישהו מכיר את החנות הזו ? מישהו רכש שם משהו ? דיברתי עם בחור בשם ראובן והוא נשמע מאוד מקצועי והמקום נשמע טוב. www.hrcomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי , מישהו יכול לעזור ? אני קונה ברטיס GTO של SAPPHIRE PCI-E(בעיקר בשביל הקירור הפאסיבי). 1) איך בודקים שהכרטיס שקיבלתי הוא X800GTO REV2, ומה הליבה שלו R480,R420 (הבנתי ש-R423 עבור AGP בלבד)? 2) אם הליבה היא R480 אז ניתן לפתוח את הכרטיס מ-12 ל-16 PIPLINES האם זה נכון גם ל-GTO ולא רק ל-GTO2? 3) הבנתי שגם כרטיס עם ליבה R423 של CONNECT3D ניתנים לפתיחה, האם זה אומר שגם ליבה של R423 ניתנת לפתיחה בכרטיס של SAPPHIRE? http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/4 4) האם פתיחת צינורות משפיעה על רמת החום של הכרטיס ? תודה MAT
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגם התקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיבי אבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.ב אם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעו תודה שלכם רועי ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה במחשב הנייד אבל אני לא מרוצה מהיציאת ווידאו יש אפשרות לשפר את התוצאה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא יודע אם זה פורסם כבר אבל בכל זאת קבלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=864 http://www.3dcenter.org/downloads/shadermark.php לפרטים נוספים הינה אתר הבית של החברה המפתחת http://www.shadermark.de/start.html
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בבית r9200 SE שהוא כרגע על המחשב שלי ולאחרונה נתקלתי בהמון בעיות איתו אז חשבתי להחליף ל גיפה 4 MX שנמצא במחשב השני שלי. כמה פרטים - ה R9200 SE לפי מה שראיתי מגיע במהירויות הרבה יותר נמוכות מאלו של ה MX אבל ל R9200 SE יש 128מגה ו 64 ביט ול גיפה יש 64 מגה ו 64 ביט לגיפה יש TV OUT ול R9200 יש S- video ואני חושב vivo (אבל מה R200 לא הצלחתי לראות ב TV) המשחקים שאני בדרך כלל משחק זה CS (כולל סורס) וגם ET , MU ואני מוריד משחקים חדשים אבל זה רק לניסיון, תמיד אחרי שבוע +- אני מוחק אותם עכשיו השאלה האם הגיפה המסכן יצליח להחזיק את המשחקים הללו? (אני זוכר שהחלפתי אותו ב R9200 SE כי הוא לא תמך ב PS או משהו כזה) תודה על התגובות (מקווה שיהיו :-[)
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למחשב AMD *2 3600 ויציאת PCI-E תקציב- עד 800 ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4X האם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600] * לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
<p>global 3d manage nvidia מישהו יודע איך אני מוסיף יישום למשל אם אני רוצה לשחק במשחק מסוים </p>
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש ברשותי שני כרטיסי ATI המשולבים ב-CrossFire: הראשון הוא X1650 Pro עם 256mb והשני הוא X1600 Pro עם 256mb אני חושד שיש לי איזושהי בעייה עם הדרייברים או הכרטיסים עצמם - לא ברור בדיוק איפה. בכל מקרה, אני מאוד לא מרוצה מהם - בלפטופ שלי יש כרטיס nVidia Go 7600 והוא פי מיליון יותר חזק. (גם הוא עם 256 מגה dedicated) אני שוקל להחליף לכרטיס יחיד של nVidia ואני שואל אתכם - איזה כרטיס אני יכול לקחת שיהיה מספיק חזק? כבר כמה שנים שלא היה לי כרטיס של nVidia כך שאיני מכיר אותם כיום. הכרטיס ישמש בעיקרו למשחקים. בתודה מראש על זמנכם ותגובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך אני לא יודע איזה חיבור יש לי בלוח אם (D945GNT) AGP או PCI ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-