עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by (Arik),

אז החלטתי שאני רוצה לעדכן את הדרייבר של הכ"מ לכבוד הגרסה החדשה ולכבוד FALLOUT3 (לראות אם יש שיפור) עשיתי כמו שהיה רשום בפוסט, עשיתי הסרה אח"ך SAFE MODE ועם הדריבר סויפר הורדתי את השאריות והתקנתי את הגרסה החדשה, שידרגתי מ 8.7 ל8.11 ועכשיו הוא לא נותן לי להפעיל את ה CCC וכשאני מנסה להכנס הוא נותן לי את ההודעה הבאה (מצורף למטה). וכשאני מנבה להכנס לADVANCED MODE התוכנה לא מגיבה בנוסף ניסיתי לחזור לגרסאות קודמות של הדרייבר כמו 8.7/8.8/8.9/8.10 וכל אותה שגיאה וגם באחת מהפעמים שהתקנתי את 8.11 המסכים שלי הפכו לאחד וורוד ולאחד ירוק בהיר (משהו נחמד ופסטלי אבל לא לטעמי) עצות רעיונות מישו ...... תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by YARONGT,

ששלום חברה אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 600 גג לגיימינג וגם ל oc נורמלי אבל נבידיה כי יש בו פיזיקה טובה משל ati לא חשוב מפרט. לא משנה אם אני לא ינצל את הכטיס טוב רק תביאו לי את הכי טוב שיש בתקציב הזה תודה לעוזרים ובוקר טוב לכולם . ספק כוח יש חיבור 6 פינים של חשמל 480 וואט.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by GRiM,

GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Wheel,

אני באמצע משחק והכל בסדר FPS גבוה ופתאום באופן אקראי זה יורד לי לסביבות ה20, כשאני יוצא עם ALT+TAB וחוזר זה עוד פעם חוזר לFPS כמו שצריך, אבל זה קורה כל הזמן ואני לא מבין למה, כשהיה לי 7900GT זה לא קרה אף פעם יש מישהו שזה קורה לו גם? -דברייברים עדכניים להכל -אין אנטיוירוס פסיבי, פירוול של XP -אין תוכנות רקע תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by asdasdasd,

שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by shlominavi,

שלום יש כרטיס 4870 ובמאפיינים שלו הוא רושם לי ככה (GPU Clock 500 MHz (original: 750 MHz Memory Clock MHz 900 MHz האם זה צריך להיות ככה? כי באתר היצרן כתוב משו על 3.6GHZ מישו יכול להסביר לי??

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by 1gnition,

שלום, האם כדאי לי להחליף את ה-Asus GeForce 7600GT שלי ב-Gainward GeForce 8400GS חדש? תודה, ואשמח ללינקים / הפניות.

9. Started by SecretAgent007,

המפרט שלי: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+ 3 ג'יגה זיכרון RAM גודל מסך 21 אינץ או יותר נראלי FULL HD 20000:1 HDCP עד עכשיו היה לי Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) אני רוצה לשדרג למשו יותר טוב.. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

יש לי 1200 ש"ח ואני רוצה לקנות כרטיס טוב שיחזיק לי שנתיים שלוש(PCI-E) ככה וכמה שווה כרטיס גיפורס 66000LE של גיגה ביטAGP8.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by BioTech,

אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?

13. סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by aradgonen,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק שיפעיל לי את ה GTA IV הכי טוב שאפשר עד 1000 שח

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. Started by FoxHounder,

אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  16. היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אוקיי, החלטתי שבשביל להנות ממשחקים וסרטטים אני צריך מסך גדול, 19 אינץ', כמו שאני רגיל, אבל התקציב לא מאפשר לקנות את היקרים והסופר איכותיים כמו הF900P ואפילו ה957MB לדוגמא... בכל מקרה, הנה מה שחשבתי: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 (זה המועדף עליי לפי התגובות והמראה) http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=19408 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=20406 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18861 (לפי מה שהבנתי אם אתה מכוון תמונה במסך הזה היא לא נשמרת :s05:) או ?DAEWOO 19'' 907DF Flat? מKSP או גם MAG 996PF מKSP

18. Started by סופגי,

למען האמת, המחשב שלי מעולה. הוא קצת איטי כי הוא מבולגן והמקום שלי אזל (גם בכונן C, אחרי שנשרף לי הכונן נייד לא היה לי לאיפה לרוקן את המחשב.. ) לאחרונה השתחררתי מהצבא, וגיליתי שהמחשב שלי עדיין מסוגל להריץ משחקים, אבל על הגדרות נמוכות יותר (את MW2 הרצתי על הכי גבוה) ואת BF3 כבר לא. פוטושופ מידי פעם היה מודיע לי שנגמר לי הRAM, ואבלטון (ליצירת מוסיקה) גם היא לא עמדה במשקל הVST. יכול להיות שפרמוט וסידור המחשב יוכלו לעזור, אך גם הוספת חלקים מסוג אחר יועילו גם. לצערי הלוח שלי לא תואם CrossFire או משהו כזה, ובכלל אני לא יודע אם להשיג כ. מסך נוסף מאותו דגם והחלפת לוח יעזרו- אנא עזרו לי ! פרסמתי הודעה בפורום מפרטים ונאמר לי לשאול בפורום כ.מסך כי אתם מבינים פה בע…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Casp3r,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה קניתי לפני כחודש 7600GT... עכשיו אנשים אמרו פה שX1800GTO בהרבה יותר טוב... אני יכול להחזיר את הכרטיס שקניתי ולקבל עליו החזר כספי של 80% מהמחיר מדף (כלומר אני מקבל החזר כספי של 890 שקל).. השאלה האם שווה לי לקנות את הX1800GTO בתוספת של 525 שקל...(מה שיוצא שהוצאתי על כרטיס מסך 1700 שקל, המחיר של ה7600GT שקניתי עלה 1200...אבל המחיר שלו בחנות זה 1100 עכשיו...) תעזרו לי להחליט...

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  21. שלום-כפי שצויין בכותרות אבקש המלצות לחניות שמוכרות כרטיסי מסך בזול בהונגקונג.וגם עוד חומרה למחשבים תודה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שלום רב, בנוסף לכרטיס המסך שיש לי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה PCI עם PVR (להקלטת תוכניות ל-HD). המחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד. שאלותיי הן: 1) איזה כרטיס TV מומלץבעלות של עד 400 ש"ח (אין צורך בעריכת וידאו)? 2) האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? איזה סוג יעבוד בממ"ד ? בתודה גיל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by tenana,

שלום, יש לי כרטיס 6800 הרגיל, התקנתי מחדש את הקאונטר סטרייק בגלל שהיו לי בעיות עם המשחק, ומשום מה אני מקבל עכשיו 10-20FPS בזמן המשחק. לפניכן היה לי בין 40 ל60.. דבר ראשון רציתי לשאול, כמה אמור להיות לי? דבר שני, איך אפשר להעלות את הFPS? הורדתי את ההגדרות לLOW.. [br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:18:05 אוקי הסתדרתי פחות או יותר.. FPS חזר לנוע בתחום של ה40-60.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים