עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס 7900GT ואת הדרייבר הכי חדש 93.71 אבל יש בעיות לפעמים למשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחול ורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייברים יש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין? וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200?? יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ' יכול להיות זאת הסיבה? במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. אני צריך להשיג את the byter ששמו הפרטי הוא אליאור משהו מי שמכיר אותו או יודע איך אני יכול להשיג אותו שיכתוב לי

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by devek,

המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by navk2,

ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. אם כן מה יותר כדאי?? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. מה ההבדל בין היצרנים האלה של אותו כרטיס GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe BFG nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24". האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד? תודה! ~ יונתן

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Kataklystic,

שלום לכולם היום בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש מפרט בצד אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות בנצ'ים לכרטיס מסך או לרכיב אחר ספקו לי את התוכנה ואני אבצע עד עכשיו אני מאוד מרוצה למרות ששיחקתי רק World in Conflict. על הדרך אני רוצה להגיד תודה רבה לעדי מp-see באמת בן אדם רציני עמד בכל הציפיות שלי ונתן שירות אדיב ואיכותי אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות מחשב או חלקי מחשב באיזור לקנות ממנו (החנות ממוקמת במרכז המסחרי בקרית יובל ירושלים).

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by IG,

קיבלתי בערך 13.5K. איך התוצאה הזו בשביל הכרטיס הזה?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס TV הגעתי ל2 אפשרויות בתקציב שלי. (בערך 200ש"ח) שתיהן עם שלט וללא רדיו, בעלי מאפיינים זהים.. חוץ מזה שבלידטק יש תמונה בתוך תמונה והוא מקליט AVI. 1. LIFE VIEW FLY TV PRIME 34 230 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 אתר יצרן- http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_prime34.htm 2. Leadtek Winfast TV2000XP 240 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 אתר יצרן- http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xprm_1.html עכשיו שניהם במאפיינים זהים מחיר דומה ומתאים.. אז אני לא יודע מה לבחור... מה אתם מציעים? תודה רבה.. נ.ב אשמח לקבל ביקורות על המוצרים.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  12. קניתי היום את הכרטיס Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe כמה משמעותי זה אם היצרן יהיה palit או PowerColoer לעומתו? ועוד שאלה, יהיה לי מסך 22 של LG הכרטיס יתאים לו או שעדיף ללכת על כרטיס אחר לגמרי כמו ה9800GT רק בשביל המסך?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by kikkler,

אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by none11,

אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by יניב קופר,

המלצה לכרטיס מסך agp עד 1000 שקל יש לי כרטיס 6600gt ואני רוצה יותר חזק

18. Started by Superj3w,

אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by ROEY--1,

שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.

20. Started by ezx,

אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש

21. Started by Pop3Sail,

התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by sokran,

תקציב: 700 ש"ח בלי חריגה. השימושים הם גיימינג. OC: אולי חנות: KSP המפרט: מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ @ OC 3.6GHZ לוח אם: GIGABYTE G-31- ES2L כרטיס מסך נוכחי: HD3850 256MB 669,829@ OC 749,950 ספק: FSP 400W ATX400-PNR (החברה הזאת לפי כמה אנשים מבינים הוא רמה אחת מעל HEC) מסך: PHILIPS 19" 190P הערות: שהכרטיס מסך יתאים למערכת בצורה הטובה ביותר, שהשדרוג יהיה משתלם! לא בהכרח לנצל את כל התקציב, אם יש כרטיס מסך שעולה פחות והוא לא טוב משמעותית, אז עדיף באופן כללי. עוד הערה היא שאני לא משחק ברוולוציות גבוהות, המסך תומך רק עד רוולוציה 1280X1024 .. בבקשה המלצות רק ממבינים בתחום.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by dsane,

נרכש בארה"ב מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by modgod,

אני פתחתי תרד קודם, ובו הציעו לי אחד משני המסכים האלה. לצערי התרד עבר לעמ' השני, מבלי שמישהו יסביר לי את ההבדל בין שני המסכים האלה. ולא רציתי לקפיץ את התרד ההוא (אני הגבתי אחרון), אז אני פותח תרד חדש. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים האלה? בזיגזג ההפרש בין השניים הוא 50 ש"ח (793DF עולה 50 ש"ח יותר מ753DFX), ו-50 ש"ח הם די הרבה בשבילי. אז שאני אלך על ה-753DFX, או שלדגם 793DF יש טכנ' יותר מתקדמת או משהו כזה? ההבדל בין שני המסכים ה וא ענק מבחינת איכות וכו'? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס ללא מגבלת תקציב שיתן לי תמיכה ברמת החומרה וברמת מנהל ההתקן למסך CRT ולטלויזיה רגילה (לא LCD) כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתצורה מורחבת (EXTENDED) ועם יכולת לכוון במדוייק איך תשב התמונה על המסך בלי זנבות וקצוות מתים וללא הבהובים. אנא כל מי שיש לו נסיון בפועל אשמח ללמוד מניסיונכם. תודה !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.