עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים

2. Started by Hack,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by ori_fadida,

יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ או ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E‎ והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. שלום, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS עם הליבה G80. אני רוצה לעשות SLI אבל לא ניתן להשיג את אותו כרטיס מסך כמו שלי, רק8800GTS עם הליבה G92. האם אני יכול לעשות איתם SLI או שאני יצתרך לקנות G80 יד שניה?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  5. כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  6. או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by alon311,

האם אפשר לפתוח צינורות ל 6800GS של PNY?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by zomo,

?XFX FX5500 128MB TV? או ?RADEON 9550 128MB? או ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? או ?XFX FX5200 256MB TV ,DVI (128bit)? או ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) מה הכי כדי? התקציב לכרטיס מסך מקיסמום 460!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Doron.C,

ברשותי כרטיס מסך Geforce 9600GT שמתי לב שהטמפרטורה באמצעות GPU-Z ואוורסט היא 60 מעלות במנוחה . ניקתי האבק מהמארז ומהכרטיס , וכשהמזגן פועל הטמפ הכ"מ יורדת ל סביבות 50-52 . הורדתי Rivatuner וניסתי להעלות את מהירות המאוורר מ 35 % ל 60 % (ללא מזגן ) ככה שבימיי הקיץ החמים הוא יהיה יותר קר אך כאשר אני שומר אפילו הפורפיל ה fan או מעלה ל 60% אומטמטית התוכנה מחזירה ל 35% ? מדוע . לא יודע מה לעשות פוחד שהכרטיס ישרף ויגמור את חייו.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by ye_3333,

חברה אני חייב אבל חייב להחליף את הכרטיס שקיבלתי היום (ומי שיודע את הסיבה אז שששששש) בכול מקהר יש לי של לדיטק על הלי 2041 בגלל תשלומים מפנדה.. עכשיו אין להם אותו במלאי אז חשבתי להוסיף עוד איזה 40 שקל ולהביא כבר gt של חברה אחרת לפי מה שראיתי אלה הם האופציות מה עדיף לדעתכם וקחו בחשבון אני מתכוון לאוברקלוק מטרףף הינה לינקים.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6938 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1296&products_id=6881 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7964 זהו אלה הם הניפרחים מה דעתכם?? אולי עוד הצעות??

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by ychig,

המעבד p4 2.2g זיכרון ראם 512 שווה בזה להשקיע במחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by RayZ,

קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by n_aviv1,

מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. תישמעו מה עדיף ?? R-X1950XTX or G-8800GTX יש הוכחות שgifa יותר חזק? למה בתקופה שהיה תראדונים r9800 אני זוכר שהגיפות פירסמו כמה שהם טובים וכולם קפצו ליקנות ביגלל השם והכסף ובסוף כולם אכלו אותה אחרי שגילו תשקרים שלהם ואת היתרונות של radeon יש לכם הוכחות למה בתקופה של פעם לקח זמן עד שהבנצמארקרים היתדעכנו לשקרים שלהם ולזיופים

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by jambo7,

שלום אני קורא בפורום ויש המלצות שונות לגבי כרטיס המסך מדובר בסלוט pcie אני צריך כרטיס שעולה בסביבות 700 שקל [ אני מריך אותו בשביל סימולטור fsx החדש ממליצים על 7300gt אבל ה 6600gt עולה יותר. למה ? יש גם את הראדונים x1600pro למשל וכד' [אומרים שהראדונים יותר טובים בשביל הסימולטור לא בטוח] יש כאלה עם 256mb ויש עם 512mb יש gt 7300 שעולה 450 ש"ח ויש ב 540 ש"ח בקיצור אני לא יודע מה לעשות. המפרט שלי amd 3200 939 mb gigabyte memory 1 giga vc x500 תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  19. ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by canti,

מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by YOAV28,

שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by doronpas,

כותרת..

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  23. http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=166&prod_id=65116 אם אני זוכר נכון ,עד עכשיו כרטיס 1950PRO נחשב להכי חזק באפיק AGP [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  24. כרטיס ה 450GTS שברשותי התחיל לעשות לי גלים במסך בעת משחק.. נישארו לי 2 אפשרויות- להחליף בחינם באחד חדש 450GTS*. או לרכוש אחר, חבר שברשותו ה Ati 6870 אמר לי לנסות אותו ושהוא כרטיס פצצה. מצאתי ב Ebay בסביבות ה 220$ ובארץ+אחריות זה 330$. אז.. הינה המפרט שלי: והאם אני יכול להחזיק את ה 6870? Intel i5 650 3.2 GHz. 2GM ram. 1.333Mhz Motherboard: GA-H55M-D2H. WIN 600W. עריכה: לא WIN BOOW .... הייתי מסטול בליילה 600W היה ניראה כמו BOOW חחחחחחחחחחח..... 500GB hardrive. קישור לכרטיס:http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD6870-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-/160620185920?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item2565b58940 כי שמעתי ש MSI טובים בקירור. אז.. האם המחשב יחזיק תכרטיס טוב ו: -איך לבצע ניק…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by bigwave,

האם יש לו יציאה לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים