כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עקב מותו של ה- 6800 שלי אני מעונין לקבל את עצתכם לגבי קניה של כרטיס המשתווה בביצועיו ל-6800 התקציב -1000-1100כרטיס חדש AGP תודה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תקציב- 1000-1100 ש"ח כדי שאוכל להפעיל משחקים כבדים בצורה חלקה אם יש צורך בעוד דברים חוץ מכרטיס מסך ספרו לי ואולי אגדיל את התקציב.. ספק JTC500W ATX12V אני מתלבט אם לקנות HD4890 אם או בלי קירור או בכלל לקנות משהו אחר.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video. החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים! כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט). אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הכרטיס מסך : Sparkle nVidia GeForce 8800GT Calibre 512MB PCI-e יכול לתת תמונות וחוות דעת אישית על המוצר? איך מבחינת הביצועים? המראה ? מקום? ומזה הדבר הזה שמחובר עליו מעין צג כזה... מה כתוב בו? מה אפשר לכוון שם? מצטער שהתמונה גדולה פשוט זה מאתר.. מאמר על הכרטיס המדובר. http://www.techpowerup.com/index.php?50829 בבקשה תנו תמונות שלכם. וגם ראיתי שהייתה גירסא עם קירור אחר... לפני פתאום השתנה בארץ...
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תנו תגובות!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברשותי7600GT LEADTEK חדש[יומיים] ואני לא ממש מרוצה האם מישהו מכיר כרטיס במחיר שלו +/- שיותר טוב ממנו ,לא משנה לי ATI או NVIDIA רצוי מIQPC המפרט שלי מעבד AMD 4600 4גיגה זיכרון לוח אם ASUS A2N E
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התוכנית של NVIDIA לשמירה על מלכות הביצועים של עולם המשחקים ב-PC כוללת שימוש בליבת GA102 מוכרת, עם מספר מירבי של יחידות עיבוד פעילות בדומה לעולם העיבוד הארגונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39147 פה יש גם תמונות : http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=671&Itemid=34
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש והזמנתי כ.מסך 260 GTX דגם 216 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 בינתיים קיבלתי זמני 9800 GTX רגיל ( לא + ) הכרטיס 9800 טוב אבל ציפיתי ליותר שאלה כמה הבדל אני ירגיש בין מה שהזמנתי לזה שקיבלתי אני משחק בינתיים ב 1680X1050 עד מחר צריך להחליט מה עושים מישהו יכול להביא השווה בין שני הכרטיסים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום מחפש מידע על מה מציע ATI מול 8800 ? או DX10 ? ומתי צפוי להגיע הכרטיסים ? הלוח שלי תומך ב- CROSS FIRE
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די ירוק בכל הנושא אז אצטרך את עזרתכם אני צריך כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך אחד CRT ועוד מסך LCD. זאת הדרישה העיקרית והיחידה. אם הוא יהיה גם יחסית טוב למשחקים וכו' אני לא אתלונן (אני לא מוכן לשלם תוספת גדולה לכרטיס רק כדי לקבל איכות גבוהה יותר). נראה לי שאני צריך AGP כי זה הלוח אם שלי : http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=187 כתוב שם agp x8 כרגע יש לי כרטיס מסך "און בורד" אשמח לשמוע המלצות, תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-