עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adirbd,

שלום הנה המפרט של המחשב שלי והמעבד במחשב שלי די עמוס וזה מקשה לשחק במשחקים והמעבד פוגע באיכות, וגורם לתקיעות. :'( אני מעוניין לדעת אם אפשר לגרום לכרטיס מסך לעבוד יותר ולחסוך מהמעבד? ??? כי לפי מה שאני רואה הכרטיס מסך לא מתעמץ, ומנצל את יכולתו, אז מעניין אותי אם הדבר אפשרי. הנה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor +3800 2.01GHz זיכרון ראם: DDR1 2GB RAM 400MHz לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך:ATI Radeon HD4670 512 דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by kobine,

הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן עשיתי מה שאומרים פה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1 אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל למישהו יש פיתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  3. 3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by sernapo,

ברשותי מחשב p4-2.8ghz (ספק כח 480) אני רוצה לקנות כרטיס מסך. חשבתי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או על 7600GT עם קירור פאסיבי מ-KSP. המחשב שלי יעמוד בזה? או שהכרטיס חזק מדי ולא ינוצל כמו שצריך? (כרגע יש לי רק 500 מגה זיכרון זיכרון פנימי, אם וכאשר כמה זיכרון אני אצטרך להוסיף?)

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by Asot,

חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by kimi,

האם יש הבדל בין 7300GT של GIGABYTE לזה של Point Of View ? הGB יקר יותר והשאלה אם יש טעם לקנות אותו תודה

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by hakoki,

יפעיל למשל את דום 3? אובליביון? בשילוב של ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפול. עד כמה הכרטיס באמת חזק?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  8. יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. ?????? fx5200 ti4200 radeon 9200 או כל אחד אחר מומלץ עם 128

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים. אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים. פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי: After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user But u can try anyone and see how it goes "לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by Bug2000,

כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by dorongm,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. Started by oded900,

יש לי כרטיס מסך X1950gt בAGP שעובד על תדר של core 500mhz וmemory 594mhz. שאני מנסה לעשות oc בCCC המסך מתחיל לעמעם ולא מפסיק,לא משנה בכמה אני עושה מספיק לעלות את הזכרונות ל597 וזה קורה. איך אני פותר את זה???? תודה!!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מסך 19 למשחקים וסרטים יש מסך שאני רוצה לקנות מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=770

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by nVIDIA70,

יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT

16. יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי) פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך. אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר) והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז) בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB 256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב) ד"א ל…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  18. http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה זה בדיוק? והאם צריך רק שהכרטיס מסך יהיה X8 או שגם כרטיס מסך צריך מיוחד לזה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by The_Godfather88,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  21. כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי שאלה, אם זה: כבל HDMI אז מזה היציאה הזאת שיש בכרטיסי המסך? זה לא TV OUT זה דומה לזה מאוד רק עם יותר פינים פשוט קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס מסך ג'יפור 9600GT ויש בוא את זה זה מגיע כזה עם כבל ויוצא ממנו כזה כמו S-VIDOE אבל בצבע כחול אדום וירוק לא צהוב מזה איך קוראים לזה? ועכשיו לגוף השאלה: אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGP עדיפות ל - Nvidia שיעלה 300 שקל או 350 גג הכי חשוב, שיהיה לו את החיבור הזה שעליו דיברתי שאני יהיה יכול לחבר אותו לחלק הזה שמתחבר לפלזמה שיש לחבר שלי בבית חיבור הירוק האדום והכחול הזה זה HD תודה לכל העונים מראש

25. Started by tsvika,

אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.