עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Load,

אז אני מכיר את היונדאי המפורסם Q17 שכולם ממליצים עליו... http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp וחשבתי לקנות אותו אבל אז פגשתי את הVIEWSONIC VP171 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ שגם פה המליצו עליו לא מזמן תאמת הVIEWSONIC יותר מרשים אך יותר יקר ב400 שקל (בשבילי ב200 ועל הQ17 כולם ממליצים וגם ראיתי אותו בפעולה. לדעתי אלו ה17 אינץ LCD הכי טובים בארץ אז ההחלטה קשה מה אתם אומרים??? נ.ב מה באמת הזמן תגובה של הQ17 כי בשום מקום לא מצאתי איזכור חג שמח..

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by yonni,

שלום לכולם, אני מחפש מסך שטוח 19 עד 1500 ש"ח... אני מבקש ממכם לשתדל לענות בצורה עניינית, ובאמת להמליץ על הטוב ביותר בטווח המחירים הנ""ל, ולא להטיף לקנות משהו יקר מזה....גם ככה מתחתי את התקציב... כמו כו מישהו יודע על HYUNDAI F910? הוא עולה 1200 ש"ח ומציג מפרט לא רע בכלל עם 1200*1600 ב85 HRZ... עוד שאלה אחת: לאחרונה מוצע בכמה חנויות ברשת מסך שטוח DELL P991, עם צג טרינטרון של סוני במחיר מגוחך של 1100 ש"ח...נראה לי חשוד העניין הזה , מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by David-Z,

אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. מישהו אוליי מכיר אתר באמריקה שמוכרים בו כרטיסי מסך בממש זול ???

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by Dano,

6600GT, מה יותר כדאי? (PCI-E) לא חשוב לי המשחקים שמגיעים עם הכרטיס, הכרטיס עצמו הוא זה שחשוב

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  8. הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by Zoltrix,

שלום אני מחר הולך לקנות את הכרטיס בכותרת מ foxPc קודם כל יש שני דגמים , איזה מהם עדיף: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 אני שואל כי הדגם של ה OC עולה זול יותר לפי האתר, שקצת גרם לי לנסות להבין דבר שני אני אשמח אם מישהו שכבר קנה כזה כרטיס או מכיר את המפרט יוכל לענות לי מה מגיע חוץ מהכרטיס חוברות והדיסקים, כלומר כבלים ומתאמים: 1. האם מגיע עם מתאם 6 פין לשני חיבורי חשמל כמו של ה HD [לא יודע איך קוראים למחבר הזה]? 2. האם מגיע עם עם מתאם למסך עם חיבור אנלוגי [DVI 2 VGA(D-SUB]? 3. עוד דברים אולי? אשמח לתגובות מהירות, כאמור מתכנן לקנות מחר... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by shloosh,

אני יודע שאין ממש הבדל בין כל החברות אני קונה מחשב חזק חדש מנועה.. ואני צריך משם לבחור 7800GT של חברה מסוימת כל הכרטיסים עולים אותו דבר הבדל של 20-50 שקל גג. של איזה חברה כדאי לקחת? אצל מי הבאנדל או הכרטיס הכי יפה? אולי לפי זה לבחור? ראיתי שללידטק יש כרטיס שעולה 2600 וכרטיס ב-1995 לכרטיס היקר יש myvivo extreme ...מה זה ? יש הבדל בביצועים?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by meshie,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  13. אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by lmlm,

השאלה בכותרת... תודה ( יש לי של סמסונג )

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir

17. ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?

20. Started by ariel-ro,

אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by f_b_i,

האם כל כרטיס מסך PCI-E תומך SLI?

22. Started by nadav275,

בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by 0xIDE,

Ati Radeon HD4870 הוא בעל שתי יציאות ששתיהן מסוג DVI אם יש לי מסך שיכול להתחבר בHDMI ואני מחבר אותו לכרטיס עם מתאם DVI/HDMI אז זה אומר שאני לא אוכל להעביר את המידע טוב? לא אכפת לי מאודיו, העיקר זה שדרך הDVI תעבור רזולוציה של FULL HD השאלה היא אם המתאם הוא רק בשביל שאני אוכל לחבר פיזית וזה יעבוד או שזה גם דואג להבדלים שיש בין החיבורים? שמעתי שיש איזה קטע שדווקא זה כן נתמך מHD4850 והלאה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כבר מחשב בן 3 שנים, השאלה אם לדעתכם אני צריך להחליף כרטיס מסך ואם כן שהוא יהיה בתקציב של עד 600-700 שקל בלי חריגה אם אפשר. להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ₪ (עשו לי עליו OC הוא 3.2 או יותר עכשיו) Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ₪ Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ₪ Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case₪ Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball ₪ Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX₪ A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme₪ Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM₪ ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe₪ תודה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by KF,

שלום אנשים כיום יש לי 2 מחשבים בבית,אחד עם 8800GTS והשני עם GTX260. אני רוצה להחליף בין הכרטיסים ב-2 המחשבים.. ושאלותיי הן: 1)האם למחוק את הדרייברים של הכרטיסים לפני ביצוע ההחלפה ? או שפשוט להחליף בין הכרטיסים ולהוריד דרייבר.. 2)הבנתי שהGTX260 מתחבר עם 2 חיבורי חשמל של PCI-E אז חוץ מהשוני הזה בין הכרטיסים יש עוד משהו שאני צריך לעשות/לדעת לפני ההרכבה? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים