עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stojakovic,

E6600 ביחד עם 8800GTX יעשה צוואר בקבוק? אם כן, כמה גדול? וכמה OC צריך לעשות למעבד כדי לאזן? תודה!!! אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, או של המעבדים או של האוברקלוק אז אם זה לא שייך לפה תעבירו, פשוט לא ידעתי איפה למקם את זה... תודה!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by VeR-MaN,

שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by Gangsterr,

אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. אוקיי , כמה שאלות. רכשתי השבוע כרטיס טלויזיה . הדגם - Leadtek WinFast PVR2000 חיברתי אותו בחריץ PCI-E והכל ועכשיו נתקלתי בבעיה עם כבל הAUDIO IN הכבל אמור להכנס ביציאה של הכרטיס ומהצד השני להתחבר ללוח אם דגם הלוח הוא - GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA אבל לא מצאתי את החיבור בלוח עצמו.. אם אפשר הסבר איפה הוא נמצא אני אשמח. ועוד שאלה. לחיבור הVIDEO IN יש כבל. את הכבל חיברתי והוא אמור להתחבר מהכרטיס לממיר בממיר יש בעיה.. מאחורה יש שם 3 כבלים - לבן , אדום וצהוב. עכשיו הצהוב כאמור כבר תפוס שם ואני אמור לחבר את הבננה הצהובה כשאני מוציא את הכבל הצהוב ומכניס את הכבל של הכרטיס מן הסתם בטלויזיה אין תמונה השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב בלי שזה יפריע…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by tzilber,

האם למפרט שלי (מפורט בצד) כדאי 9800GTX? או להסתפק ב 8800GTX 512MB או 8800GT 512MB. המסך שלי הוא SAMSUNG 22 מכוון כמובן ל- 1680X1050. אין כרגע OC ואם יהיה יהיה רק למעבד.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by 111111,

1. F900P +Q17 .2 (באתר של תום אומרים שהוא פחות טוב מהסאמסונג ) 710TM .3 (עם האחריות המבישה של החלפת המסך רק מעל 20 פיקסלים שרופים) נ.ב - יש לי כמה שאלות בקשר לפיקסלים שרופים - האם יש סיכוי גדול שאני יקבל את המסך עם פיקסלים שרופים? האם פיקסל אחד יפריע לי בשוטף? או שאני לא ישים לב אליו בכלל? והאם זה נפוץ פיקסלים שרופים (נגיד שקיבלתי את המסך נקי מהם) ואני יכול להתגבר על בעיית האחריות או שאני צריך לדאוג שחודש אחרי קניית המסך פתאום יצוצו לי 19 פיקסלים תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  7. לליבה הגעתי ל-592 ולזכרונות 1220 הכרטיס הוא PCI-E של GIGABYTE האם כדאי להשאיר את ההגדרות של ה-OC קבוע ? ,האם זה יעבוד טוב ככה לאורך זמן ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. מפרט מחשב: q9550 asus p5q pro turbo Kingston HyperX DDR2 1066MHZ 4 GB MODU82+ II 625WATT Power Supply Ver 2.3 Sli Crossfire 80PLUS Bronze Dell UltraSharp U2312HM 23" IPS LED MSI nVidia GeForce GTX260 Twin Frozr OC 896 MB DDR3 2DVI PCI-Express Video Card N260GTX TWINFROZR OC המחשב בן 5 שנים וארבע חודשיים אני לא יודע עם כדאי לי לקנות כרטיס מסך אוו לחכות לסוף השנה ולקנות מחשב חדש בינתיים כל המשחקים עלו לי על מינימום גבוה חוץ crysis 3 שלא עלה בכלל בגלל dx11 המחשב לא שודרג אף פעם

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Denver,

בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Caesar,

בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by dor962,

new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by omerba,

לLEADTEK יש משהו בשם MYVIVO, ניסיתי להבין מזה מתוך האתר שלהם http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_1.html זה רק אני או שזה רק חרטא? וזה לא שונה מכל VIVO אחר של יצרן אחר? כלומר סתם 2-3 תוכנות נכון? לא הבדל חומרתי או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by dids22,

ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by __MIKO__,

שלום אחים שלי. המאג הישן שלי מתחיל להבהב והרקע השחור כבר מזמן בצבע כחול. גסיסתו כנראה בלתי נמנעת. ינוח על משכבו בשלום בגן עדן למסכים. תודה ושלום חבר. אני מחפש עכשיו מסך 17 במחיר 800-900 וחשבתי על LG דגם 700B אן 710BH . השאלה היא איפה ניתן לראות מגוון מסכים בתצוגה כל שאוכל להשוות לפי עיני ולא לפי נתונים? אני גר באזור ת"א. כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי מסך כזה או אחר( למרות שוודאי נושא זה נטחן ועוכל פה מס פעמים) תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by dzbeda,

שלום, כחלק מקניה של מחשב חדש אני תוהה לגבי כרטיס המסך, הכרטיס צריך לשמש למשחקים כמו CALL OF DUTY ואני רוצה להשקיע עד 1000 שקל (לא אתנגד לפחות) מה ששקלתי זה gigabyte gtx560 1G GDDR5 DX11 במחיר 1090 אין לי שום הבנה בכרטיסי מסך, הבחירה היתה שררותית, האם זה כרטיס מסך טוב או ללכת על משהו אחר? יחס מחיר תועלת...האם הוא כדאי או ששווה ללכת על משהו פשוט יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by esnhh,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים כגון: פיפא 13 וmwf3. התקציב שלי הוא 800 1100 (אפשרי חריגה קטנה בשביל משמעות גדולה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. האם ב-3-4 חודשים הקרובים הולך לבוא כרטיס שיתן ביצועים טובים יותר מה-ultra ?

22. אני רוצה (ודיי צריך) כרטיס חדש למחשב שלי. השימושים העיקריים הם ניגון סרטים והרבה תכני HD, ומדי פעם משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין ה86GT לבין ה-85. הבנתי שהביצועים של ה85 נחותים במשחקים, אבל ההפרש במחיר באמת שווה את זה? גם איך ה86GTS לעומת הGT? תודה רבה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שאלה איזה כרטיס מסך עדיף? GIGABYTE GV-NX88T512HP GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E GIGABYTE GV-NX88S512H GEFORCE 8800 GTS 512MB PCI-E RETAIL GIGABYTE GV-NX96T512H-B GEFORCE 9600GT 512MB PCI-E תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by moish77,

איך הכרטיס של MSI ? כדאי הרכבה אחרת?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by kikoos,

אני רוצה לקנות כרטיס טלווזיה למחשב כדיי לחבר את הסוני למחשב וגם בשביל לראות טלווזיה.. מישהו מכיר וממליץ על הכרטיס AVerTV Box9 Aver Media ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402228 חייב עזרה אין לי שמץ בכרטיסי טלווזיה..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים