עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by windshear,

שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. קראתי בפורומים מחול שיש צורך לשנות את הביוס עבור עדכון של דרייבר חדש של NVIDIA , זה נכון? Default BIOS does not support latest NVIDIA drivers Cons: WARNING this card will need the BIOS to be flashed before any Nvidia driver version above 177 can be installed quite frustrating that it was not fully functional out of the box הכוונה ל9800GTX זיגבייט 9800GTX זיגה זיכרון 1

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. Started by zumara,

יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by Trol,

אוקיי, לחבר שלי יש את הלוח אם הזה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/reviews/mainboards/intel_D850GB/ לפי מה שרשום שם הוא תומך בAGP 4X, והתקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by pumbatal,

אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28

6. Started by bob24,

מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?

7. שלום, מעוניין לקנות את הכרטיס Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT, והספק כח של המחשב שלי הינו: Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך + שני ארדיסקים? תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by JoeBlack,

היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by drbrain,

כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Void,

יש לי ספק כוח 420W של OCZ PS מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול ליקנות בלי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה ראיתי בכמה חנויות מחשבים כרטיסי מסך geforce 6500 במחירים אטרקטיביים. אולם, לא מצאתי ביקורות על מוצרים אלו. אם למישהו יש מושג מה האיכות של כרטיסי מסך אלו, במיוחד ביחס לכרטיסי geforce 6600 LE אשמח לקצת מידע בנושא. תודה.

13. שלום אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i במחשב שלי יש לי מיותר בבית כרטיס של ATI Radeon 1600X PCI EX מי מהשניים חזק יותר בעצם כדאי הוסיף את הכרטיס למסך ???? סליחה על חוסר הידע ! הלואי שהיית השוואה בטבלה בין דגמים שונים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Seaninho10,

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך (המחשב משמש כ HTPC) השאלה שלי אם הכרטיס מסך Sapphire HD3650 512MB AGP מתאים ללוח אם שלי Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G תודה מראש

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by kobi_af,

רציתי לדעת איזה אתרים טובים יש ביניהם השוואות בין כרטיסי מסך חדשים וישנים? ואיפה אני יכנס לשם שאני יראה תהשוואות כי אני לא תותח באנגלית

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by oreinis,

כאשר אני יוצר משתמש חדש במחשב ואני ניכנס למשתמש לא רואים את האיקונים של התיקיות או התוכנות אלא רק את השמות אני חושב שאולי זה בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך. אני לא בתוח אם זה חשוב אבל יש לי BFG GTX 280 OC. אני לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה. זה דחוף תודה למי שיעזור לי.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. מישהו שיש לו את הכרטיס מסך : Sparkle nVidia GeForce 8800GT Calibre 512MB PCI-e יכול לתת תמונות וחוות דעת אישית על המוצר? איך מבחינת הביצועים? המראה ? מקום? ומזה הדבר הזה שמחובר עליו מעין צג כזה... מה כתוב בו? מה אפשר לכוון שם? מצטער שהתמונה גדולה פשוט זה מאתר.. מאמר על הכרטיס המדובר. http://www.techpowerup.com/index.php?50829 בבקשה תנו תמונות שלכם. וגם ראיתי שהייתה גירסא עם קירור אחר... לפני פתאום השתנה בארץ...

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by oron,

שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!

21. איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. ה4800SE יותר טוב מה4680?? האם הם שווים את הכסף? ושאלה אחרונה, האם הם עדיפים על RADEON 9500PRO... תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by matanm777,

שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:

25. Started by razcoren666,

אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.