כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך AGP בתקציב של 500 - 600 ש"ח, ונראה לי שה-GEFORCE 6600 או READON 9800 הם בחירה הכי טובה, מה אתם אומרים ? אחד מהכרטיסים מלמעלה או כרטיס אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תודה מראש ויום טוב לכולם!
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
ההפרש בין שני הכרטיסים הוא ~150 לטובת ה- gigabyte האם באמת שווה לשלם את ההפרש? powercolor: www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=303&catcode=79 gigabyte: www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1864&catcode=247
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך עבור משחקים כגון סימס2, nba, fifa. הבנתי כי המינימום שעלי לרכוש הוא כרטיס מבוסס 6600. איזה כרטיס טוב אוכל לקנות (במינימום כסף), רצוי PCI-E. (ורצוי ב-ksp) תודה
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצפייה בסרטים ב-bsplayer עם כרטיס ATI X1250 מובנה בלוח של אסוס יש פס בכל סרט בו צופים בתוכנה, מצורפות דוגמאות הבעיה היא לפי דעתי עם האצת החומרה, מכיוון שכאשר אני בוחר בצפייה בלי האצה הבעיה לא קיימת (אך איכות התמונה אינה מספקת) בתוכנות אחרות הבעיה לא קיימת. כאשר ביטלתי את הDIRECTDRAW בווינדוס או בDIRECTX הבעיה נפתרה, אך האיכות בהתאם... המחשב לאחר פירמוט ועם הדרייבר העדכני ביותר. יתכן מאד והבעיה היא עם DIRECTX אשמח מאד לעזרה תודה מראש אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 יש לי שאלה כללית לגבי ביצועים :פילטרים אמורים להפעיל דרך SOFTWARE או HARDWARE ע"מ לקבל את הביצועים היותר טובים במשחקים? קראתי את הסטיק של SyndromE ואכן ניסיתי את V-Sync ו Triple Buffering אשר אותם הגדרתי ישירות בHARDWARE של לוח הבקרה של NVIDIA (כמובן הפעלתי ANTI ALASING וANTISTROPIC) אך לצערי כאשר אני משווה אותו ל SOFTWARE במשחק עצמו יש הבדלים באיכות באופן משמעותי (CRYSIS) לטובת הSOTWARE כמובן. יש לי ווינדוס 7 RC 32ביט גרסה…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנותא את כרטיס בארצות הברית בעוד כחודש וחצי חשבתי על GTX280 שיעלה כ600$ או על הHD4870X2 ואני צריך לדעת כמה מתח הם צורכים? כרגע יש לי במסילה של ה12V כ20. אמפר אני לא ידוע אם זה יספיק אם תיהיה בעה בספק זה יספיק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=138_536 עוד שאלה,זה מוקדם לשאול מכיוון שהתוצאות מבוססות על הVANTAGE אבל בכל זאת איזה כרטיס כדאי לי להשקיע GTX280 ב600$ או הHD4870X2 שלדעתי יעלה משהו כמו 450$? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
הנה רשימה של יצרנים שמייצרים 6800GT/U ב- PCI-E: http://www.nzone.com/object/nzone_hardware_certified.html הקונים מפרט בסוקט 939 הייתי מחכה ל-6800GT...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לרשימת התיקונים: http://www2.ati.com/relnotes/catalyst_711_release_notes.html להורדה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הדיון על מסכי CRT לכל תקציב ושימוש, אך עדיין יש לי התלבטות קלה. אני מעוניין לקנות מסך חדש ומתקשה להחליט בין מסכי ה- ''17 הבאים: MAG 796FD2 LG F700P Viewsonic G75F אני מבין ששלושת המסכים שווים פחות או יותר ברמתם, אך אשמח לקבל חוות דעת והמלצות שונות. האם מישהו מכיר אתר שביצע השוואה בין המסכים הנ"ל או פירסם ביקורת עליהם? היכן יש חנות שבה נמצאים שלושת המסכים בתצוגה כך שאפשר יהיה להחליט על סמך העדפה אישית? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לקחתי תמחשב למעבדה ואין דריברים חיפשנו בכל האתרים גם של איטיאי וגם של ספייר אין ל X1950 דריברים אפילו הדיסק שמקבלים איתו לא תומך בו שימו לב באיזה כרטיסים הקטאליסט האחרון תומך, לא מצויין שם 1950 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 הX1950 לא מוזכר שם מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך CRT ב750 שקל לפחות מטרתו של מסך זה היא למשחקים אבל בעיקר לעבודה בתוכנות שונות כמו: Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Office וכ'ו... רצויי שהמסך יהיה 17'' אבל אם יש אפשרות ל19'' אז בכיף, שרזולוציית המסך תיהיה כמה שיותר גבוה יותר מ1280*1024 אם יש אם אפשר אז בבקשה גם לינק למסך עצמו ולחנות שהכי שווה לקנות משם (בארץ כמובן). אה ועוד משהו רצויי שהמסך יהיה שחור או כסוף ... מראש תודה רבה לכם ???
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-