כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אסוס COMMANDO תומך בקרוס פייר... מה עדיף לי להביא 8800GTS 640MB או ATI 2900 XT הלוח שלי לא תומך בSLI או שכן תומך אבל לא בצורה רשמית. חוץ מזה הבנתי שיש גם 2900 XTX מה הפרש המחירים בניהם?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=1247 המסך HP שעולה 1200
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס X1900GT כשלושה חודשים ולפני כשבוע גיליתי שה S-VIDEO הפסיק לעבוד. ניסיתי את כל האפשרויות כולל הורדת והתקנת דרייברים מחדש אך המחשב לא מזהה את החיבור בשום מצב. חיברתי RCA ועובד יפה בלי שום בעיות. כמובן שיש לי עוד אחריות, מה דעתכם צריך לעשות ללכת לחנות או שיש רעיונות נוספים לבדיקה? במידה והלכתי לחנות האם אני מקבל כרטיס חדש או מתוקן? תודה,
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי מעבד q9400 מסך t260hd של סמסונג 26 אינטש ואני מתלבט בין 4890 של גיגה בייט שעולה 1090 שח 4870 1 גיגה שעולה 870 שח של ספיר או 4870 512 מגה בייט של ספיר שעולה 746 ואני יכול להשיג גם ב650 חדש מחבר האם בהתאם למפרט שלי שווה באמת לשדרג ולהשקיע או שאני יכול להסתפק ב4870 חצי גיגה אני מתכוון לצפות בסרטי hd ולשחק במשחקים כבדים (קרייסיס ג'י טי איי פרוטוטייפ וכו)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תודה מפרט בצד. בעיקר למשחקים לא כבדים ותכני HD
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי gf TI48000 הבאתי כבל מחבר שלי אבל הוא לא מתאים מישהו יודע איזה כבל צריך?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי -ATI X1950 PRO 512mb לכרטיס nvidia 9800gt 512mb ורציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל גדול בביצועים חוץ מזה שאני אתחיל לנצל את ה-dx 10. ה-9800 gt כרטיס יחסית זול ואם אני לא טועה יש כרטיסי 8800 gt יותר יקרים ממנו (אם אותו זיכרון) ולכן רציתי לדעת האם הוא טוב?..וגם אם אין בעיות חום עם nvidia.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לכל אלה שחושבים שה AVIVO של ATI יותר איכותי אז: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2551&p=10
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
תראו אני החלטתי על הכרטיס 8800GT 512MB Heat Pipe של Twintech בגלל שהוא הכי זול. וראיתי שיש ב-100 שקל יותר כרטיס של Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB מה עדיף? איזה חברה עדיף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס מסך הישן שלי התקלקל אני רוצה לקנות אחד חדש. הקודם שלי היה nVidia FX 5500. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר באפיק AGPx8. אני לא גיימר כבד אבל אני משחק במחשב די הרבה (משהו כמו שעה וחצי ביום). את המפרט שלי אתם יכולים לראות בפרופיל משתמש שלי. יש לציין שיש לי מסך 19" LCD שאני משתמש בו ברזולוציה של 1024x1280. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1,000 ש"ח ועדיף אפילו פחות אלא אם כן הכרטיס הוא ממש טוב ושווה להשקיע בשבילו עוד כמה שקלים. יש לכם הצעות בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1550 . כל פעם שאני נכנס למשחק או לפעמים שאני מפעיל מחדש(מאז שעדכנתי לא קורה כשאני מפעיל מחדש) וכל משחק שאני נכנס צריך לכוון מחדש תצבעים ואם יצאתי מהמשחק לפעמים צריך להיכנס ל- CCC ולעשות ריאקטיב קולורס. גם אצלכם זה ככה? כשהיה לי FX5200 לא הייתה לי הבעיה הזו של הצבעים.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה יכול להיות 9800 יותר חזק מ 4850 http://www.tweaktown.com/reviews/1523/4/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-