כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לקחתי תמחשב למעבדה ואין דריברים חיפשנו בכל האתרים גם של איטיאי וגם של ספייר אין ל X1950 דריברים אפילו הדיסק שמקבלים איתו לא תומך בו שימו לב באיזה כרטיסים הקטאליסט האחרון תומך, לא מצויין שם 1950 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 הX1950 לא מוזכר שם מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייורים ישנים יחסית שלא מתאימים לWIN-XP.\ הכרטיס מבוסס על הצ'יפסט BT878 חברה:Brooktree
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיס האלה : X800XT או את ה - 6800UE (אקסטרים) עכשיו אני רוצה לדעת (כמו כולם) מה יותר טוב ה - X800XT או ה - 6800UE (אקסטרים.) אני מציין בפירוש אקסטרים לא ה - 6800U הרגיל עכשיו בקרוב אני צריך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה וכמו שציינתי מקודם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם . אני מדגיש המחיר לא חשוב לי ! אז בבקשה מישהו יכול לתת לי תשובה כדי שאני יקנה את ההכי טוב מבניהם ? ושאלה שניה האם מישהו יודע מתי הוא יוצא הכרטיס הזה (6800UE ) ??
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1615#menu של MSI ב420 של SAPPHIRE ב450 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3 של ASUS ב440 http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 של GIGABYTE ב470 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I אני כרגע מתלבט בין SAPPHIRE ל GIGABYTE , כל המחירים האלה הם מהחנות KSP , אם יש לכם חנות שמוכרת את הכרטיס הנל במחיר זול יותר ברמת גן אתם מוזמנים להפנות אותי אלייה ובקיצור איזה כרטיס מכל אלה הכי מ…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי (כ. מסך, מעבד וכו"...) ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום הרבה המלצות על כרטיסי 9200 (לא פרו) על פני ה 8500LE, האם לא נכונה העובדה שסדרת 9000 היא בעצם 8500 מסורס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
האם עצם קיום אינטל אקסטרים גראפיק 2 על הלוח שלי עוזר או פוגע בביצועי ה AGP המותקן שלי? האם עלי להסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לילה טוב. כנראה שהמסך שלי הולך למות והוא אינו מגיב טוב (מסך 19 אינץ' יש לי אותו כבר בערך חמש שנים) אני מעוניין ליקנות מסך 19 חדש. אשמח לקבל הצעות לגבי מסך 19 אינץ' שטוח. או מסכי LCD 17. בתןדה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי בנתיים האיכות חרא ואני לא יודע אם זה בגלל המסך המשחק Age3 עובד לא מגעיל יש כרטיס מסך 7600GS
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-