עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך (המחשב משמש כ HTPC) השאלה שלי אם הכרטיס מסך Sapphire HD3650 512MB AGP מתאים ללוח אם שלי Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G תודה מראש

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by pinkmasta,

החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס הזה איך MSI ? טובים ? ואיך הכרטיס גם? MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by yaniv123123,

האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by _idank_,

איזה כרטיס יותר טוב למשחקים G FORCE PCIX6200 או REDAON X300? או שיש כרטיס אחר יותר טוב מהם באותם המחירים(פחות או יותר)? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. <p>global 3d manage nvidia מישהו יודע איך אני מוסיף יישום למשל אם אני רוצה לשחק במשחק מסוים </p>

6. Started by ilPAL,

היי, אחרי קריאה של ההודעות בפורום אני מתלבט בין שני כרטיסים: ה-HD3850 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5102 או ה-8800GTS הישן הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 אני מתכנן גם לקבל מידיד 2x512mb ל-DDR1 של הלוח שלי אז אני לא מוסיף כרגע זכרון (אלא עוד כחודש). בכל מקרה אני רוצה מחר או מחרתיים לקפוץ לקנות ואני מתלבט בין הכרטיסים וכרגע נוטה לכיוון ה-HD3850. המחירים כמעט זהים (איזור ה-990 ש"ח ב-KSP). מה דעתכם? אם יש למישהו מחיר יותר זול או עדיפות מבחינת אחריות או משהו כזה אני אשמח לשמוע גם... תודה מראש, ilPAL המפרט שלי (מה שרלוונטי): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 Sapphire X800GTO 256MB …

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by tgen,

אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by koko0,

יש לנו טלוויזיה מעפנה של Graetz שכנראה לא מסוגלת להתמודד עם יותר מ60Hz... הטלוויזיה עצמה היא באספקט של 16:9 אבל בדרייברים של ATI האפשרויות היחידות שנתמכות עד 60 Hz זה ב4:3 יש תוכנה אחרת או דרך לעשות את זה 16:9 בCCC ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. Started by sernapo,

ברשותי מחשב p4-2.8ghz (ספק כח 480) אני רוצה לקנות כרטיס מסך. חשבתי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או על 7600GT עם קירור פאסיבי מ-KSP. המחשב שלי יעמוד בזה? או שהכרטיס חזק מדי ולא ינוצל כמו שצריך? (כרגע יש לי רק 500 מגה זיכרון זיכרון פנימי, אם וכאשר כמה זיכרון אני אצטרך להוסיף?)

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by krembo0o,

יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. E5450 באוברקלוק HD 6850 OC EDITION P35-DS3L 8 GIG RAM W460 COOLLER MASTER מסך 22" סמסונג חשבתי על dual x 265 + ANTEC 600W/ENERMAX 600W http://www.rsm.co.il/ אגב, הכרטיס הזה יכנס לי במארז? http://hwzone.co.il/advert/sapphire-r9-280-%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D/ תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. היי אני לא בטוח האם השאלה שייכת לכאן, או לפורום מסכי מחשב או לwindows, אז אם צריך להעביר, נא להעביר, או להעיר לי ואפרסם אותה בפורום אחר. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני עובד בתצורה של מסך מחשב וטלוויזית LCD 32" Wide-screen כדי לראות סרטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב עם מחבר מ S-video (שיש בכרטיס מסך) לבננה צהובה שמתחברת לטלוויזיה (Composite). ב control panel של אנוידיה המסך מסומן כ 1 והטלוויזיה כ-2. השאלה שלי היא איזה דרייבר אני בוחר לטלוויזיה, ואיזו רזולוציה להגדיר לה? (כמובן שהחיבור הוא לא HD למרות שהטלוויזיה היא HD-Ready - 720P.)

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by yamedi,

שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך AGP בתקציב של 500 - 600 ש"ח, ונראה לי שה-GEFORCE 6600 או READON 9800 הם בחירה הכי טובה, מה אתם אומרים ? אחד מהכרטיסים מלמעלה או כרטיס אחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by ~BaRaK~,

inno3d מוציאה גרסא של GTX295 עם PCB אחד!! http://www.nordichardware.com/news,9258.html

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך עבור משחקים כגון סימס2, nba, fifa. הבנתי כי המינימום שעלי לרכוש הוא כרטיס מבוסס 6600. איזה כרטיס טוב אוכל לקנות (במינימום כסף), רצוי PCI-E. (ורצוי ב-ksp) תודה

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by galedri,

איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Nosh,

יצאו הדריברים החדשים של ATI גרסא 8.2 פברואר 2008. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by bono_71,

יש לי חבר שפשוט נעול על המסך הזה 19` Viewsonic VP930B Black Pivot 8ms LCD Monitor האם ההשקעה שווה או צריך לחכות שירד המחיר או אולי יש משהו יותר זול וגם איכותי תודה לעונים.

23. Started by bugosdckh,

רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by mrsph666,

שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים