עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by YoTaMi,

8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by ma4351,

ה260 החדש יותר טוב מה 280?

4. Started by oron,

שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!

5. Started by shlominavi,

שלום יש כרטיס 4870 ובמאפיינים שלו הוא רושם לי ככה (GPU Clock 500 MHz (original: 750 MHz Memory Clock MHz 900 MHz האם זה צריך להיות ככה? כי באתר היצרן כתוב משו על 3.6GHZ מישו יכול להסביר לי??

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  6. שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by yarindav,

במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by lesForce,

שלום. יש לי מחשב די מהיר למען האמת אך נראה לי שהגורם המגביל אצלי זה הכרטיס מסך. geforce fx 5200 , כן כן... השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג את המחשב כדאי שיפעיל לי משחקים (2009-2010) בצורה נורמלית (MEDUIM לפחות) כמובן שאני לא מצפה למשחקים כמו CRYSIS אלא COD WAV וכאלה... או שחבל לבזבז עליו כסף? המפרט כמובן: Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) 2G RAM Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by motogt,

השאלה בכותרת עשיתי חיפוש ולא מצאתי, ולחפש בשרשור 8800GT זה התאבדות( 55 עמודים, והספירה נשמכת).

10. היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by dannielr,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  14. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by canti,

מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  16. http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=166&prod_id=65116 אם אני זוכר נכון ,עד עכשיו כרטיס 1950PRO נחשב להכי חזק באפיק AGP [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  17. שלום רב! אני מתלבט בין הכרטס הזה של PALIT: http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT.html לבין הכטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1627&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מה עדיף בהנחה שאני מעוניין רק בכרטיס ולא בבנדל מסביב, וכמו כן הכרטיס של PALIT זול ב-150 ש"ח... שמתי לב שהקירור של ASUS נראה יותר איכותי וכמו כן אני לא יודע כמה אחריות יש על כל אחד מהכרטיסים... חשוב לציין שאני מעוניין ב- OC לכרטיס

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  18. האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?

19. Started by All_eyes_on_me,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257

20. Started by phenomenal,

המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]

21. Started by RobiNooB,

כרגע עם לוח של DFI NFORCE 4 ו GTO2 על PCI - E 1 8800GT חדש יתאים ? כי כתוב שזה PCI-E2 ? תודה .

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by nVIDIA70,

יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT

23. מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום-כפי שצויין בכותרות אבקש המלצות לחניות שמוכרות כרטיסי מסך בזול בהונגקונג.וגם עוד חומרה למחשבים תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים