כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מסך והאפשרויות הן כאלה: *LG F700B *AOC FT700 + כרטיס מסך ב-500 ש"ח. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקנות? הכרטיס שיש לו עכשיו זה Voodoo 3 ומסך 15". עריכה:-------------- תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_1.html יש לי את הכרטיס הנ"ל האם הוא תומך בתכונה הזאת שנקראת PureVideo
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות אחד מהכרטיסים מהסדרה 8800 ורידון מה אתם חושבים ? התקציב 1400 אפשר להתגמש קצת
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אל משנה לי באיזו דרך נעשה את זה כלומר בכרטיס מסך עם הפונקציה הזאת של ה VIVO או כרטיס מסך ועוד כרטיס קליטה בנוסף לכך אני רוצה ביצועים בשניהם עד 1600 שקל הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את כרטיס x850 מאסטר בשביל לבנות מערך CrossFire אצלי במחשב (הכרטיס השני הוא x850xt). הלוח תומך, הכרטיסים תומכים, וזה לא עובד! 2 הכרטיסים מותקנים בלוח, הכבל מחובר ביניהם, אליו מחובר מסך CRT בחיבור VGA. התקנתי Catalyst חדש (גרסא 8.4) והוא מזהה את הכרטיסים, אני יכול להוציא וידאו מכל אחד מהחיבורים, אבל הוא לא נותן לי הגדרה של CrossFire... איך אני מסדר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 16:30:38 קבלו ביטול - הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ועכשיו זה עובד סבבה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39147 פה יש גם תמונות : http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=671&Itemid=34
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כשבוע את הכרטיס HD4770 . בהתחלה שמתי את המהירות של המאוורר שלו ל60% והטמפרטורה במנוחה הייתה בערך 35-40 . עכשיו שמתי את זה לאוטומתי והטמרטורה במנוחה היא 46 . http://img695.imageshack.us/img695/4484/74292785.jpg הטמפרטורה בסדר ? לא עשיתי OC . מה עדיף לשים על 60% או להשאיר את זה אוטומתי ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך של NVIDIA CROSE FIRE אם radeon/?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
משדרגים אצלנו את המסכים למסכי LCD אבל לכולם אצלנו יש מחשבים ישנים עם AGP או כרטיסי מסך משולבים ללא DVI. אני מעוניין בכרטיסים הזולים ביותר גם ל-AGP וגם ל-PCIE שיוכלו "לדחוף" מסכי LCD כדוגמת VIEWSONIC VP930 ברזולוציה הטבעית 1280X1024 או מסכי 22' רחבים ברזולוציה 1680X1050. אשמח להמלצות בטווח מחירים של 300 ש"ח בערך אם זה מעשי.
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אולי זה קשור יותר לתוכנה אבל רלבנטי בעיקר לכרטיסי מסך. עד היום בצהריים השתמשתי בתוכנת ATITOOL לבדיקת טמפ' כרטיס מסך. כאשר היא רצה ברקע (TRAY) למטה נתקלתי בטמפ' גבוהות ,אתמול במנוחה 70 היום 65 היום התקנתי את RIVA ע"מ לבדוק ביצועים וטמפ' בתוך המשחק . כנראה שהיה איזה קונפליקט בין השתיים . הסרתי את הראשונה וראו זה פלא -הטמפ' עומדת עכשיו במנוחה על 53 מעלות. (ההגדרות של המאוורר ,לא השתנו) מה דעתכם -ה RIVA אמינה יותר?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מתאם לחיבור דיגיטלי למסך משתווה למסך עם חיבור דיגטלי? כלומר יש לי מן מתאם כזה שמעביר מהחיבור הרגיל לכרטיס מסך לחיבור הדיגיטלי -DVI זה משתווה למסך עם חיבור דיגיטלי?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-