עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobibo,

ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שמעו אני עברתי בפורםו פה על הכל בFAQ וערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמסביר את העניין הזה אם אני לא טועה silentpipe זה סוג של קירור ללא מאוורר נכון? כמו הכרטיס הזה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} אז אם אין לכרטיס מאוורר הוא מתחמם יותר? והאם שווה בכלל לקנות את הכרטיס הזה הוא מסוגל להריץ את CS 1.6 על 100FPS במחשב כמו שלי?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  3. שלום לכולם, על-פי המלצה שקיבלתי בפורום מפרטים, ושחוזקה על-ידי המלצה של חבר, קניתי כרטיס מסך Leadtek FX6200 עם מחשב חדש. בהתחלה חובר מסך LCD 710T בחיבור ה-DVI והכל נראה פשוט מעולה. ללא ספק אחת מהתצוגות הטובות שראיתי, עבדתי ככה כמה ימים והייתי מאוד מרוצה. הבעיה היא שהמחשב לא נועד לעבוד עם המסך הזה אלא עם מסך CRT Hitachi 19 ישן קצת אבל איכותי. כשחובר מסך ה-CRT בחיבור האנלוגי ראיתי שהתמונה פשוט מזעזעת. לא רק שהמסך מטושטש (עד כדי כך שממש בלתי אפשרי להתרכז בקריאת טקסט) אלא גם יש לפעמים כמו גלים על המסך. חיברתי שוב את מסך ה-CRT לכרטיס הישן שאליו היה מחובר והכל היה חד כמקודם, כך שבטוח שהבעיה היא בכרטיס. איך זה יכול להיות ?!? האם יתכן שהכרטיס יהיה כל-כך איכותי ביציאת ה-DVI אבל כל-…

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dorish,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by User_Name,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by Mactural,

מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, ברשותי 2 מחשבים (ר' מפרט בצד ימין). כשקניתי את המחשב החדש (computer 1) הצליחו לשכנע אותו לקנות אותו עם לוח מבוסס NFORCE3 ולהישאר עם הכרטיס מסך הישן (FX5500)... נכון לעכשיו, אני לא יכול להריץ על הגדרות מקסימליות אפילו משחק כמו NBA LIVE 2006... השאלה שלי אליכם היא מה אתם ממליצים, לקנות כרטיס מסך חדש העובד בAGPX8 (ואיזה כרטיס) או לנסות למכור את הלוח ולקנות לוח חדש התומך בPCI-E יחד עם כרטיס מסך חדש... בכל מקרה של קניית כרטיס חדש ה5500 יעבוד למחשב הישן...

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by ParanoidLoneWolf,

זכור לי ששמעתי שאפשר לעשות סופט-מוד בשביל לפתוח צינורות בדגמי ה9800 פרו הבאים עם הצ'יפסט של הXT (דגמי הפלוס) ותהיתי איך ניתן לעשות זאת, תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום, לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך. הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB. מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין). למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס? תודה מראש. עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב…

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  12. מה ההבדל או הבדלים בין ה Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express לבין ה GTO2, לשניהם יש את אותם מס' צינורות, אותה מהירות ליבה וזיכרונת ? אני יודע שאת ה GTO2 ניתן לפתוח ולהופכו ל X850XT אבל אותי דווקא מעניין ההבדל בסטוק . אני לא מתכוון לבצע O.C כך שהפיכתו של הכרטיס לא כל כך מעניינת אותי ,האם אני ארגיש הבדלים במשחקים בין שני הכרטיסים ללא שדרוג ואו O.C ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by alextomin,

Nvidia מתכננת להוציא כרטיס מסך שיתחרה ב-X-1600XT! ה 6800GS. בניגוד ל X-1600XT, ל 6800GS יהיה 256BIT. http://www.theinquirer.net/?article=26929

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by iakovl,

בקיצור יש לי את הכבל, הכל מחובר וטכנית עובד אבל התצוגה בTV רועדת אני רוצה לדעת על איזה הגדרות לכוון איזה תדר? איזו שיטת שידור? איזו רזולוציה? וכו'.... תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by EgoManiac,

אנשים מה זה בדיוק צןןאר בקבוק תגידו לי אם אני צודק כי זה מה שהבנתי מכל מה שאמרו פה בוא נגיד אם יש למישהו מעבד P4 1.5 GHZ ו512 מגה בייט RAM והוא קונה X800GT או 6600GT אז הכרטיס לא ינוצל עד הסוף?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by qpalzm,

http://www.bit-tech.net/news/2005/10/14/nvidia_prices/ המקור מוסיף שGTX 512MB יהיה זמין בדצמבר.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי אפשריות לכרטיס מסך... GeForce 6600 עם SLI או GeForce 6800 בלי SLI... במחשב הישן אני יכול לשים או את הGeForce FX5500 או את הReadon 9200SE... מה אתם ממליצים לשים בכל אחד מהמחשבים?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by חובב,

יש לחבר שלי מחשב 1.6 עם 512 זיכרון...האם שווה להשקיע ב 6200 או שאפשר כרטיס יותר חלש ויהיו את אותם ביצועים (בגלל המעבד)...אולי עדיף ראדון 9550 או 9600........דרך אגב חיבור AGP ...תקציב 350~ שח.......תודה לכל מי שיעזור

19. Started by bigfoot1,

שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by shlomibandit,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה? האם הוא טוב למשחקים? אם אני יקנה גם אותו כל המשחקים יעבדו לי חלק ומעולה או שעדיף כרטיס אחר בבקשה תגובות מי שיכול הכרטיס הוא MSI RX600 PRO 256TD PCI-E

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by eavitan,

רציתי לשאול אם מישהו יודע בכמה מעלות אמור ה6800 gt לעבוד? (הכרטיס שלי הוא של Leadtek) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Dvich,

הRX1600XT, שהוא כרטיס המיינסטרים החזק ביותר של ATi נכון לעכשיו מתומחר במחיר של 249$ ומספק ביצועים פחות או יותר כמו של GF6800NU שעולה בערך כמוהו (וגם על זה אפשר להתווכח), אך למרות כל זה nVIDIA לא נחה ומשחררת אלינו את כרטיס המיינסטרים החדש שלה, הGeForce 6800GS. הכרטיס החדש יבוסס על ליבת הNV42 בעלת 12 צ"ע ביחד עם בקר זכרון של 256BIT, אך מה שמעניין באמת הוא שמלבד תמיכה בSM3.0 כמו של הRX1600XT, הכרטיס החדש יתן ביצועים כמו של הGF6800GT, שכאמור, חזק בהרבה מהRX1600XT אך יתומחר במחיר של 249$, בדיוק כמו מתחרו. http://www.theinquirer.net/?article=26929

• 81 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. אני מחפש מסך של ויוסוניק מהחדשים של עד 4000 שקל 19 אינץ' לפחות מ8 MS וקונטרסט של יותר מ1600 לפחות אם מישהו יכול לתת לי המלצה אז תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by anakin,

מה עדיף לשים במחשב חדש שאני עומד לקנות? x850gto או gto2? gf7800gt? או שני כרטיסי gf6800gt בתצורת sli?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.