עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה עדיף,

2. Started by sonysony,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ויותר משתלם HD4870 2GB או GTX280 GB1

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by Moonchild,

שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  6. ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by mrwolf,

האם הגיעו כבר כרטיסי DX 10 לשוק הבינוני (לקנייה בארץ)? רוצה להוציא עד 1200- 1300 גג. העדפה לאנוידיה (מתכנן לבנות מחשב על אינטל והימור אישי שלי שבעתיד היותר רחוק איטל יעבוד יותר טוב עם אנוידיה מאשר ATI-AMD...) תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  8. חבר שלי רוצה לקנות כ"מ חדש התקציב שלו זה 2000 ש"ח המלצתי לו על ה X800XLשל PC מה אתם אומרים? אגב שמעתי שיש ירידת מחירים לכרטיסי 6XXX שווה לחכות ואז לקנות 6800GT? או שעדיף להעלות את התקציב ולקנות 7800GT? 500 ש"ח.. הוא יכול לגרד עוד 500 ש"ח (עבודה,הורים) תודה .

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by fers,

אז ככה המפרט שלי: intel core 2 duo 2.66 geforce 9800gt 4 gb ram ספק : ezcool 450w [] בקיצור תכננתי לקנות ספק כוח 500 w של ססוניק ואת ה gtx 460 [יוצא 1000 שקל בערך] אז השאלה שלי היא האם הצוואר בבקבוק במחשב יהיה משמעותי ? תכננתי לעשות אוברקלוק לפני זה אבל ויתרתי כי אני לא יודע איך להרכיב את הקירור... ועוד שאלה מה אתם אומרים ה hd6770 עדיף מ ה gtx?? או שהצוואר בקבוק יהיה יותר גדול מה gtx? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שייעודו יהיה עריכת וידאו וגרפיקה. באתר של תוכנת העריכה AVID DV EXPRESS ראיתי המלצה לכרטיס שמבוסס על רכיבQuadro4 980 XGL NVIDIA לא ראיתי באף חנות למחשבים מוצר כזה ואני מניח שזה כרטיס מקצועני שניתן לרכישה בסוכנויות מיוחדות שמיבאות לעמדות עריכה. האם זה באמת נחוץ? האם, למשל, כרטיס מבוסס nvidia 6600gt לא יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by poltergeits,

אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?

12. Started by jaguary,

ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Gallahav,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך עם GDDR3 יתאים לזיכרון DDR2 ולא יהיו בעיות התאמה כמו שכמה אנשים כבר אמרו לי. אם לא יהיו בעיות אז תגידו לי אם כ. מסך ATI RADEON HD4850 (DDR3 יתאים לזיכרון של SAMSUNG\G.SKILL DDR2 4096 GB עם 800 או 1000 MHZ?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. גם אני כמו כל היהודים מתכוון לקנות כרטיס למשחקים, אז החלטתי לעשות לעצמי סופית איזו השוואה בין הדגמים הפופולריים. ואם כבר עשיתי, אז למה לא לשתף עם אנשים אחרים שיכול להיות באותו מצב כמו שלי. הנה הקובץ (היה אקסל, אבל אני רואה שאי אפשר להעלות, אז נעלה אותו בתור תמונה. אם יש פורמט יותר הגיוני, תגידו). אם יש תוספות, תיקונים, שינויים- אתם מוזמנים להוסיף/לתקן/לשנות ולהעלות מחדש. אם לא, אתם מוזמנים סתם להנות. מקווה שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by yoakall,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.

18. Started by chinchi,

שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by mazinya,

המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by pumbatal,

אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28

21. האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. שלום, מעוניין לקנות את הכרטיס Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT, והספק כח של המחשב שלי הינו: Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך + שני ארדיסקים? תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. יש תוכנה או שיטה לדעת איך עובד המשחק ? D3D או OPENGL ???.....

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by tulz,

שלום,קניתי כרטיס מסך NX6600-TD128E MSI ורציתי לדעת האם הוא טוב? והאם הוא יספק אותי בתור גיימר כבד?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by THELAD,

שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים