כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייורים ישנים יחסית שלא מתאימים לWIN-XP.\ הכרטיס מבוסס על הצ'יפסט BT878 חברה:Brooktree
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר טוב לשאלה חשבתי על זה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815100049 יש אולי משהו אחר יותר טוב או שנותן תמורה יותר טובה? * לא מוגבל רק לכרטיסי טלוויזיה שיש בישראל, אני מזמין מאיביי או מארה"ב דרך כתובת וירטואלית.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה היתלבטויות: 1) מה עדיף X1600PRO או X800 GTO2 עם המוד לפתיחת צינורות? 2) או שההבדלים ממש משמעותיים וכדיי לי להשקיע עוד 1000 שקל וליקנות X1800XL? 3) וד"א רציתי לדעת אם זה נכון שהליבה של הX1800XL זה אותה ליבה כמו של הXT? זה חשוב לי אני רוצה להחליף כרטיס בעתיד הקרוב....
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים. למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \: הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR! הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז אני מכיר את היונדאי המפורסם Q17 שכולם ממליצים עליו... http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp וחשבתי לקנות אותו אבל אז פגשתי את הVIEWSONIC VP171 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ שגם פה המליצו עליו לא מזמן תאמת הVIEWSONIC יותר מרשים אך יותר יקר ב400 שקל (בשבילי ב200 ועל הQ17 כולם ממליצים וגם ראיתי אותו בפעולה. לדעתי אלו ה17 אינץ LCD הכי טובים בארץ אז ההחלטה קשה מה אתם אומרים??? נ.ב מה באמת הזמן תגובה של הQ17 כי בשום מקום לא מצאתי איזכור חג שמח..
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן אבל מספק אותי ואני מחליף בקרוב. יש לי 9600XT256M 128B עכשיו יש נקודה מעל הכרטיס מסך שאני יכול לשים את האצבע פחות משניה עליה וזה חם יותר מ 70 מעלות. 1)הכרטיס לא עבר OC 2)הוא עובד תקין לגמרה. 3)האם כדאי לשים קירור טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חברה אני חייב אבל חייב להחליף את הכרטיס שקיבלתי היום (ומי שיודע את הסיבה אז שששששש) בכול מקהר יש לי של לדיטק על הלי 2041 בגלל תשלומים מפנדה.. עכשיו אין להם אותו במלאי אז חשבתי להוסיף עוד איזה 40 שקל ולהביא כבר gt של חברה אחרת לפי מה שראיתי אלה הם האופציות מה עדיף לדעתכם וקחו בחשבון אני מתכוון לאוברקלוק מטרףף הינה לינקים.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6938 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1296&products_id=6881 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7964 זהו אלה הם הניפרחים מה דעתכם?? אולי עוד הצעות??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe GV315 רוצה למצוא את המקביל לו ב-GEFORCE
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
,שלום לכולם gigabyte gtx460 768MBקניתי מחשב מלפני שנה וחצי ויש לי כרטיס מסך של SLI עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס אחד נוסף בחודש הקרוב ולעשות מערך או לקנות כרטיס אחר לגמרי בתקציב של 1200 - 1400 כי אני רוצה שהכרטיס יעמוד בדרישות של המשחקים החדשים שיצאו השנה GTA V , NFS MOST WANTED כמו: אז מה לדעתכם עדיף , מה יהיה חזק יותר , עם או בלי המערך ?? פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V , NFS MOST WANTED האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תישמעו מה עדיף ?? R-X1950XTX or G-8800GTX יש הוכחות שgifa יותר חזק? למה בתקופה שהיה תראדונים r9800 אני זוכר שהגיפות פירסמו כמה שהם טובים וכולם קפצו ליקנות ביגלל השם והכסף ובסוף כולם אכלו אותה אחרי שגילו תשקרים שלהם ואת היתרונות של radeon יש לכם הוכחות למה בתקופה של פעם לקח זמן עד שהבנצמארקרים היתדעכנו לשקרים שלהם ולזיופים
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי כ. מסך של GIGABYTE 9800 GTX+ 1GB. אני שוקל לקנות מסך FULL HD 37" PANASONIC. יש לי עם הכרטיס מתאם מDVI לHDMI הכרטיס יתמוך ב1920X1080? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=166&prod_id=65116 אם אני זוכר נכון ,עד עכשיו כרטיס 1950PRO נחשב להכי חזק באפיק AGP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-