עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by tamir2,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך..חדש.. וחשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB בבקשה כל מי ישיכול להגיד לי איך הוא.. שיכתוב לי..או כרטיסיים אחרים במחיר הזה תודה לכל מי שעזר לי !!!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by pyro,

היי, קניתי כ.מסך R9600XT לפני כשבועיים ומאז יש לי בעית תצוגה על שולחן העבודה: כאשר המחשב במנוחה מצטברים מעת לעת פסים אנכיים על המסך. פרמטתי את המחשב מחדש ואפילו הוצאתי את הכרטיס מהחריץ והרכבתי שוב אך זה לא עזר. בזמן משחקים או גלישה זה לא קורה אלא רק על הרקע בשולחן העבודה. האם משהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור. נ.ב הכרטיס לא עבר OC. תודה!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir

7. Started by M-a-T-a-N,

פשש תותח על לפי דעתי לא ראיתי שמישהו פתח נושא עליו ולא מצאתי איזה השוואה של בנצ'מארקים אבל לפי מה שאני קראתי לכרטיס הזה יש ליבה R580 במהירות של 650MHz וזכרון שלא ראיתי עוד GDDR4 הפועל ב 2GHz קטלני ביותר וכן הדבר הזה אמור לצאת באוגוסט אחחח קרוספייר של דבר כזה חלום לא? ואני מחכה לו בקוצר רוח ומתעוררת אצלי קצת שאלות 1. אם הוא יתמוך DX10 2. לא נראה לי שווה להשקיע אם הוא יעבור את ה- 3500 ש"ח כי עד המחיר הזה סביר עוד איכשהו השוואה שעשו לו עם GeForce 7950GX2 כמה תמונות של המפלצת הזאת

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  9. הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות כ"מ חדש התקציב שלו זה 2000 ש"ח המלצתי לו על ה X800XLשל PC מה אתם אומרים? אגב שמעתי שיש ירידת מחירים לכרטיסי 6XXX שווה לחכות ואז לקנות 6800GT? או שעדיף להעלות את התקציב ולקנות 7800GT? 500 ש"ח.. הוא יכול לגרד עוד 500 ש"ח (עבודה,הורים) תודה .

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  11. ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by HealingAura,

שלום, אני הולך מחר לקבל את המחשב ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי 4870X2 של Gainward. הבילבול שנוצר הוא בעיקרון בגלל שאני קניתי את המחשב הבא: i7 920 Asus P6T Deluxe DDR3 6GB 1333 WD 1TB CM HAF 932 Gainward 4870 1GB CM 550W Real Power Pro Dell 2408 WFP A01 אבל היתה בעיה והביאו לי 4870 512MB והייתי צריך לחכות שבוע ל1GB. עכשיו עבר שבוע והודיעו לי הערב שבתור פיצוי אני מקבל 4870X2 2GB Gainward. אתם חושבים שהספק מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה? אם לא איזה ספק צריך? באתר של Gainward רשום שלכרטיס הזה יש 3 דגמים (אני עוד לא יודע איזה אני אמור לקבל אבל אני מנחש שאת ה4870X2 ולא אחד מהRampage 700 למרות שגם הם בעצם 4870X2). רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (אני לא מוצא עליו כמעט ביקורות) ל48…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by f_b_i,

האם כל כרטיס מסך PCI-E תומך SLI?

15. Started by bigwave,

האם יש לו יציאה לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by xpl0it,

אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. שלום לכולם, יש באפשרותי להשיג מסך דק 17" של הרקולס (Hercules ProphetView 920 DVI) בסביבות ה-400 ש"ח. אני לא משחק, לכן הכרטיסים החזקים לא באים בחשבון. אני רוצה כרטיס שידע לעבוד כמו שצריך עם המסך, ויציג וידיאו חלק ותמונה נקיה. ראיתי את ה- ATI Radeon 9200 SE 64 Mb, בעלות של 50 יורו, כלומר בערך 250 ש"ח, והוא תומך ב DVI וגם TV, האם הוא בסדר או שיש איתו בעיות כלשהן ? תודה, אבנר

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך זול עם VIVO ברמה טובה מאוד (של כרטיס PVR לפחות) כדי להשתמש בו כמו YESMAX אז אני צריך שהOUT יהיה ברמה גבוהה מאוד, וגם הכניסה.. SVIDEO יש למישהו המצלות ?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  20. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by VeR-MaN,

שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by MW,

טוב אני חושב לקנות או RADEON 9700 PRO או 9800 PRO עכשיו יש לי AMD 1800+ 256DDR (עוד מעט יהיה 768) השאלה שלי האם אני יקבל מן הכרטיס את מירב הביצועים או שהמעבד שלי "ימנע" מהכרטיס לתת את הביצועים הכי טובים? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים