כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני די ירוק בכל הנושא אז אצטרך את עזרתכם אני צריך כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך אחד CRT ועוד מסך LCD. זאת הדרישה העיקרית והיחידה. אם הוא יהיה גם יחסית טוב למשחקים וכו' אני לא אתלונן (אני לא מוכן לשלם תוספת גדולה לכרטיס רק כדי לקבל איכות גבוהה יותר). נראה לי שאני צריך AGP כי זה הלוח אם שלי : http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=187 כתוב שם agp x8 כרגע יש לי כרטיס מסך "און בורד" אשמח לשמוע המלצות, תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא רשום בדגם של הכרטיס שהוא מוחלש או משהו פשוט רשום : geforce fx 5900 ללא xt. הנה הכרטיס: http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm שווה או שזה דגם מולש של 5900??? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה זה בעצם FX שמתשתייך לכרטיס מסך ומה ההבדך בינו לMX אם כך? תודה
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תודה מראש ויום טוב לכולם!
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך עבור משחקים כגון סימס2, nba, fifa. הבנתי כי המינימום שעלי לרכוש הוא כרטיס מבוסס 6600. איזה כרטיס טוב אוכל לקנות (במינימום כסף), רצוי PCI-E. (ורצוי ב-ksp) תודה
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס הזה ב 500 שקל יש כזה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש את כרטיס ה HD3850 256MB , עכשיו נותר רק לבחור יצרן וכאן יש לי התלבטות קלה בין מספר יצרנים : 1. GIGABYTE - החברה הידועה והנפוצה ביותר שנותנת 3 שנים אחריות. לחברה זו יש שתי גרסאות אחת BULK שמן הסתם זולה יותר אך גם לפי האתר הרשמי נראה שגרסאת הRETAIL לא רק מגיעה בבאנדל עשיר יותר אלא גם יש לה תכונת ULTRA DURABLE 2 שלא מצויינת בגרסאת הBULK . קישור לBULK - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2708 קישור לRETAIL - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2718 2. חברת CONNECT3D - גם כאן ישנה אחריות של שלוש שנים והנה הקישור לכרטיס : http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm 3.חברת SAPP…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ללא כל O/C שהו... 3.0c 1gigz of ram 9800Pro 128Mb 256byte
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! אני בדרך לקנות מחשב חדש (+מסך).. אני משחק במשחקים כמו CS ו-HL עכשיו רציתי לדעת אם מסך "19 מתאים בשביל משחקים כאלה ? או שזה גדול מדי וכדאי "17? תודה
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני עם לוח GIGABYTE 7RXP REV 2.0... עם גרסת ביוס F10 . תודה!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=473 או 7600 מKSP שנמכר ב790 של GIGABYTE. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? והאם יש כרטיס שעדיף בטווח של עד 1000 שקל ואם כן, נא לצרף לינק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-