עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redersh,

התקציב הוא 200 שח ושיהיה DVI יש אמת בדברי ש 7100GS יהיה יותר טוב מ6200 LE?? שניהם עולים אותו דבר וסדרה 7 חדישה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by dravimor,

איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT והאם יש הבדלים בין הכרטיסים המיוצרים עי חברות שונות? תודה :

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by אוריפ,

יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by blabla2002,

כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית

8. שלום הלוח אם שלי הוא עם כרטיס מסך מובנה הנה לינק לפרטים על הלוח אם : http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E+.htm אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כל הכרטיסים שמוכרים הם agp8x ניסיתי להרכיב geforce fx 128 mb 5200 . אבל זה לא נכנס בתושבת של ה agp . Supports AGP 2.0 Including 1X/2X/4X AGP--- זה מה שאני צריך 4x אבל איפה מוכרים אחד שיתאים והאם הוא יריץ משחקים בצורה טובה ?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?

10. Started by tibia,

טוב כרגע יש לי שני מחשבים intel 1.6 256 RDARM 5700 256mb לוח של MSi אם המחשב הזה יש לי 60 fps ב counter strike מחשב שני AMD 3000 k8nf 512 mb ללא כרטיס מסך... המחשב שוכב ועדין לא מופעל טוב עכשיו אני צריך כרטיס מסך ב 500 שקל pcie וחשבתי על האפשרות הזאת בשביל 100 fps http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8835 אני רואה אנשים עם Intel 2.4 geforce 4 אם 100 fps כל הזמן זה מה שאני רוצה ... לא אכפת להוריד הגדרות אם יש לכם הצאה אחרת תגידו ושאלה האם ה 6200 כמו ה 9600 בערך ?!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by guy_intel,

האם זה נכון שככל שהמסך גדול יותר, תהיה נטייה לבחור ברזולוציה גבוהה יותר ולכן העומס על כרטיס המסך יגדל ? כלומר, אם יש לי כרטיס מסך מסויים ומסך "19 ואני בד"כ משחק ברזולוציה של 1024x768, כאשר אעבור למסך "22 ואשאר עם אותו כרטיס מסך, רזולוציית 1024x768 תראה עליו כבר פחות טוב כי המסך פשוט גדול יותר. ולכן סביר שארצה להגדיל את הרזולוציה. מה שאומר ש: מסך גדול יותר = צריך לקנות כרטיס מסך חזק יותר. אם כך, מדוע לקנות מסכי ענק של "22 ולא להסתפק במסך "19 ?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by compgt,

שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Load,

אז אני מכיר את היונדאי המפורסם Q17 שכולם ממליצים עליו... http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp וחשבתי לקנות אותו אבל אז פגשתי את הVIEWSONIC VP171 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ שגם פה המליצו עליו לא מזמן תאמת הVIEWSONIC יותר מרשים אך יותר יקר ב400 שקל (בשבילי ב200 ועל הQ17 כולם ממליצים וגם ראיתי אותו בפעולה. לדעתי אלו ה17 אינץ LCD הכי טובים בארץ אז ההחלטה קשה מה אתם אומרים??? נ.ב מה באמת הזמן תגובה של הQ17 כי בשום מקום לא מצאתי איזכור חג שמח..

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by ronen874,

שלום לכולם אני כל הזמן מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין לשדרג רק את הכרטיס מסך יש לי מחשב די ישן AMD5200 2 RAM ספק כח 300 וואט של EZCOOL מאייבורי כ.מסך GEFORCE9400 קפצתי לחנות והציעו לי ב400 שח את אחד משני הכרטיסים האלו הם טוענים שלא אמורה להיות בעיה מבחינת ההספק חשמל מה אתם חושבים על זה? הציפיות שלי הם להריץ משחקים כמו oblivion fallout medieval total war בהגדרות גבוהות האם כדאי ללכת על זה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. מישהו אוליי מכיר אתר באמריקה שמוכרים בו כרטיסי מסך בממש זול ???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. תודה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by klips,

יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.

20. יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…

21. אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by GolanT,

עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי (כ. מסך, מעבד וכו"...) ? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Dano,

6600GT, מה יותר כדאי? (PCI-E) לא חשוב לי המשחקים שמגיעים עם הכרטיס, הכרטיס עצמו הוא זה שחשוב

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by xBlAdE,

אחרי הפסקת חשמל החלטתי לעשות בדיקה למחשב שלי (ראו מפרט בצד) בתוכנה 3DMARK05. הציון שלי עם NVIDIA GeForce 6600TD 128MB הוא 2122 נק',האם ההמחשב שלי בסדר אחרי הפסקת החשמל?

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by adir12,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662&Pname=LEADTEK

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים