עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by xBlAdE,

אחרי הפסקת חשמל החלטתי לעשות בדיקה למחשב שלי (ראו מפרט בצד) בתוכנה 3DMARK05. הציון שלי עם NVIDIA GeForce 6600TD 128MB הוא 2122 נק',האם ההמחשב שלי בסדר אחרי הפסקת החשמל?

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by alon311,

האם אפשר לפתוח צינורות ל 6800GS של PNY?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  3. אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Doron.C,

ברשותי כרטיס מסך Geforce 9600GT שמתי לב שהטמפרטורה באמצעות GPU-Z ואוורסט היא 60 מעלות במנוחה . ניקתי האבק מהמארז ומהכרטיס , וכשהמזגן פועל הטמפ הכ"מ יורדת ל סביבות 50-52 . הורדתי Rivatuner וניסתי להעלות את מהירות המאוורר מ 35 % ל 60 % (ללא מזגן ) ככה שבימיי הקיץ החמים הוא יהיה יותר קר אך כאשר אני שומר אפילו הפורפיל ה fan או מעלה ל 60% אומטמטית התוכנה מחזירה ל 35% ? מדוע . לא יודע מה לעשות פוחד שהכרטיס ישרף ויגמור את חייו.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by tamir2,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך..חדש.. וחשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB בבקשה כל מי ישיכול להגיד לי איך הוא.. שיכתוב לי..או כרטיסיים אחרים במחיר הזה תודה לכל מי שעזר לי !!!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by barak_i,

היי לפני כמה שבועות הציעו פה לי לקחת את: MSI NX6200-TD128 ושלחתם לי לינק שבו הוא עולה 330 ש"ח התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי- יש להם רק איזה כרטיס 6200 של XFX באותו מחיר בדקתי וזה כרטיס שונה לגמרי! אז אני צריך המלצה חדשה לכרטיס עד 350 ש"ח- מקסימום 370! תודה

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  7. מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Moonchild,

שלום. אני חושב לקנות את המסך F900B של LG לאחר המלצות רבות http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4227 מה אתם אומרים על המסך? שווה קנייה? המסכים של LG עדיין טובים כמו פעם ? (יש לי התנסות של 4 שנים אם ה775FT) תודה, ואם יש לכם המלצות אחרות למסכי 19' CRT אז בבקשה!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  9. ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Cynicoren,

4850 אם אפשר. תודה...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by YOAV28,

שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי רדאון 8500 le 128 +dvi של ספייר רציתי לדעת האם הוא שווה משהו עם כל המשחקים העדכניים שיוצאים ואולי בכלל כדאי לעבור למשהו יותר חדש כוון שהמחשב לא ממש חדש אבל עובד טוב ורץ ממש טוב עם כל העדכונים האחרונים אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by NIRHA,

אם יש לי כרטיס מסך שתואם hd ומסך שתואם hd ..... מאיפה אני משיג סרטים כאלו ואם צריך חיבור מיוחד ?? תודה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by torbi,

שלום לכולם בשעה טובה אני קונה מחשב חדש... אני מתלבט לגבי כרטיס מסך... אני מחפש משהו מצד אחד טוב מספיק על מנת לשחק איתו משחקים כגון פולאוט 3 ושלא אצטרך לשדרג אותו עוד שנה ומצד שני לא יקר... התקציב הוא כ-500 ש"ח עם חריגה של 100 שקל במידה והשינוי ממש משמעותי... בנוסף רציתי לדעת האם כדאי להשקיע אולי בלקנות לוח אם עם שני סלוטים לכרטיס מסך וכך שאצטרך לשדרג אוכל לקנות משהו לא יקר בעתיק והוא יעשה את העבודה יחד עם הכרטיס שיהיה לי עכשיו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by DarkX,

אהלן... אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר סגרתי את המפרט משהו חבל"ז אני רק מתלבט בין 2 כרטיסי מסך 1.? RADEON 9600XT 256MB? 2.? RADEON X700 LE 128MB PCI-E? איזה כדאי??? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  19. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by idodos,

הייי, האם יש כאן משהו שניסה להפוך את הרדאון 9800NP שלו ל- 9800 פרו ? אוקי עכשיו תשמעו יש לי כמה שאלות - 1) מה עדיף - לעשות לו צריבת ביוס ל-פרו או לעשות אוברקלוק למהירות של פרו ? יש משהו יותר טוב? יותר יציב ? 2) הזכרונות של ה- 9800 שלי הם Infenion 3.0ns הם יחזיקו באוברקלוק עד המהירות של פרו? תודה לעוזרים! עד שאלה - על הזכרונות שלי כתוב Infenion 3.0 זה אומר שה- NS של הזכרונות הוא 3.0 נכון ?

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  22. שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by guy_viper,

מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.