עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט הורכב, רציתי להתייעץ ולקבל עזרה איזה כרטיס מסך משתלם לקחת למפרט הזה. שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים inte8400tray 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ACfreezer7Pro 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit DDR2 800Mhz vitesta With Heatsink 3 שנים אחריות D24G800ADK 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 3 שנים אחריות WD5000AAKS 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 2 שנים RPAL48512 1 LG GH22N x 22 Black שנתיים LGGH22NB 1 Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 6 חודשים RC-690+seaM12II 1 הרכבת מחשב מע…

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by 8dsim,

Chaintech GeForceFX 5700 Ultra 128MB DDR II AGP8X with Tv-Out & DVI Video Card או PNY Verto GeForceFX 5900 128MB AGP8X with DVI & VIVO Video Card VCGFX59APB הם באותו מחיר!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by CoolOne,

האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by ATAG,

אהלן... יש לי מסך CRT סמסונג 763MB ושיחקו לו בצבעים וכל זה, ואני לא מצליח להגיע לאיזון רצוי.. אפשר לעשות לו איפוס , לחזור למצב דיפולט של המסך - כמו שהוא יצא מהמפעל? תודה...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. ראיתי שבזמן האחרון מדברים הרבה על ההבדלים שבין הכרטיסים של ATI ו-NVIDIA באיכות התמונה... אף פעם לא יצא לראות את ההבדל בינהם...מישהו יכול להביא לי השווה בין איכות התמונה של ATI מול NVIDIA? תודה מראש למי שיעזור...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום..אני צריך להוציא אות מהמחשב ל4 מסכים הייתי רוצה שזה יתבצע בלי 2 כרטיסי מסך ולחבר ב SLI או CF אז האם קיים משהו שכזה..? (אני צריך שהמסכים יוגדרו בתור אקסטנדד כלומר הארכה של שולחן העבודה שהוא יהיה פרוש על כל ה4 לשם חלוקת לחלונות נפרדים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by maayan,

אני מתחיל לעבוד בקיץ ואני רוצה לחסוך כדי לקנות כרטיס מסך חדש. אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל. מה לדעתכם הכי טוב לקנות ???

16. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by coorva,

מעוניין לרכוש את הכרטיס אך יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2 האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Gangsterr,

אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Gallahav,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך עם GDDR3 יתאים לזיכרון DDR2 ולא יהיו בעיות התאמה כמו שכמה אנשים כבר אמרו לי. אם לא יהיו בעיות אז תגידו לי אם כ. מסך ATI RADEON HD4850 (DDR3 יתאים לזיכרון של SAMSUNG\G.SKILL DDR2 4096 GB עם 800 או 1000 MHZ?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום! אני יתחיל בזה שזה לא כזה נכון שהתקציב לא ידוע. אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב שהוא למטרת משחקים אבל אני לא גיימר ואני לא הולך לשבת כל היום ולשחק במשחקים. למחשב יהיו עוד הרבה שימושים כלליים אבל זה לא עקרוני כי מן הסתם מחשב שמתאים למשחקים מתאים מאוד גם לשימושים כלליים. אבל המטרה שלי היא לא משחקים...המחשב ישמש גם למשחקים מידי פעם. בקיצור במפרט שהוצע לי כרטיס המסך הוא 8800GTS השאלה שלי היא האם ההבדל בינו לבין ה 8600GTS הוא כזה ענק שגם בתור סתם גיימר לא כדאי לוותר עליו? תוכלו להציע כרטיס מסך שלפי דעתכם יהיה עדיף למטרות שלי ושיעלה פחות? כי המטרה שלי היא להוציל את ההוצאה של הכרטיס מסך בשביל להשקיע במסך יותר טוב או מעבד... תודה מראש! המפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X…

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Kolshamen,

מי שיודע טמפ מומלץ ל4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by mazinya,

המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים