כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הייי אני מעוניין לדעת מה הבדל בין דגמי כרטיס המסך GTX260: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5069 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=3828 חוץ הקירור והמחיר מה ההבדלים בניהם? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי Geforce 2 MX 32mb ישן (לא 400 או 200) ויש בו יציאת וידאו composite ו-s-video. לצערי איבדתי את דיסק הדרייברים המקוריים ולא הצלחתי למצוא דרייברים לכרטיס שיאפשרו הפעלת היציאות הללו. יציאת ה-VGA עובדת כמובן עם דרייברים של nVidia. לא מצאתי על הכרטיס שום סימנים מזהים לגבי היצרן או הדגם חוץ מהמקודד של הוידאו שעליו כתוב: Chrontel 7008A-T. אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אפשר למצוא דרייברים שיאפשרו להפעיל את היציאות ואחרי שהן יפעלו, אילו תוכנות צריך בשביל לשלוט עליהן (אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה). תודה עמרי
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם תוכלו לפרט מה ההבדלים חוץ מזה שיש 8ms ב- 730B(אם בשניהם יש Pivot) ואם יש בכלל מסך אחר שעדיף לי לקחת. שימושים - משחקים, סרטים, אינטרנט, מסמכים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך 8800GT או של גיג'הביט או של זוטק על מה אתם ממליצים??? ההתלבטות שלי נובעת משום שקראתי כאן באתר שהמאוורר שבא עם הכרטיס של גיג'ה ביט הוא מרעיש זה נכון??? אמרו לי שוודאי עדיף של גיג'ה ביט רק אני מפחד שהוא מרעיש (זה חשוב לי מאוד השקט) יש משהוא שהתנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי... אז יש לי פלוס מינוס 1000 שקל להשקיע בכרטיס מסך... האם כדאי לי להוסיך קצת ל-7900GS? לעוד כמה כרטיס מסך זה יספיק למשחקים טובים? בקיצור... על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח מחירים זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים הרכבתי בעזרת הפורום השכן מפרט עם מערך כרטיסי מסך, המפרט להלן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528466.msg4511398#msg4511398 רציתי לשאול אם נדרשת הגדרה מיוחדת מצידי כדי שהמערך יפעל כשורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בזמן מנוחה אני על 48-49: http://i4.tinypic.com/106ail2.jpg בזמן עבודה אני על 62-63 http://i4.tinypic.com/106amub.jpg האם זה נורמאלי? [אני מודד דרך הדריוור של nVIDIA].אם יש דרך "אמיתית" יותר לבדוק את הטמפ' אנא הביאו לי קישור להורדת התוכנה..תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הרזולוציה המקסימלית 1680X1050 אני רוצה כרטיס מסך שינצל את הרזולוציה הזאת הכי טוב ובהכי פחות כסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E GIL Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256D-B Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256DB-ED LeadTek WinFast PX6800 GS TDH Extreme מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואיכות לא חשוב המחיר!!???
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שניהם מחברת GIGABYTE 7600GS (מגיע עם מאורר של זלמן) 7300GT איזה כרטיס מסך משתלם יותר לקנייה? אינני גיימר כבד אני משחק אך ורק במשחקי אסטרטגיה ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 30 דולר האם שווה להוסיף את ההבדל ולקחת את ה- 7600GS
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב לאחרונה ללא כרטיס מסך, אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הנ"ל למחשב SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3- SAPPHIRE DESIGN - RETAIL בחנות IQPC הוא נמכר ב769 ש"ח המפרט שלי : core 2 duo e8400 box cpu coller NEXUS LXM-8200 ASUS P5QL-EM MUSHKIN DDR2 4096 MB P.S - HIPER HPU-4S425-PU 425W SAMSUNG 2253BW (1680X1050 האם הכרטיס יתאים למחשב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כמו בכותרת, איך ה X600pro? לאיזה כרטיס של Nvidia בערך הוא משתווה, ואיך הוא יהיה במשחקים? מדובר על גרסת ה 256 מגה ל PCI-e ולא, אני לא קונה את הכרטיס, אז אל תגידו "תוסיף עוד קצת כסף וקח את זה" כי זה כרטיס חלופי שאני מקבל. לא אחד שאני קונה או משהו. אין אפשרות לקבל משהו אחר, ולא כלום, אז בבקשה להתייחס לכרטיס הספציפי הזה.
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא כזה חולה משחקים... השאלה כמה הבדל יהיה בביצועים?? יש משהו מיוחד ב 8600 שאין ב 8500??
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני ייתן רקע לשאלות: בעקבות מחסור במלאי של לוח אם חיכיתי עם ההזמנה שלי חודש. עכשיו כשידוע שהכרטיסים החדשים עומדים לצאת (ליבת הGT200) אני לא יודע מה לעשות. רציתי ללכת על 9600GT SLI, אבל הרבה יותר עדיף כרטיס מסך אחד, ללא סיבוכים וללא "אולי תומך ואולי לא תומך", ועם ביצועים ממוטבים. 1. מתי בערך אמורים לצאת הכרטיסים החדשים המבוססים על הGT200? 2. האם שווה לחכות להם? 3. כמה הם צפויים לעלות? השאלות הן די דחופות כי אני כנראה צריך לחזור לחנות עוד היום.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-