עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by guy_viper,

מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  3. שלום! אני יתחיל בזה שזה לא כזה נכון שהתקציב לא ידוע. אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב שהוא למטרת משחקים אבל אני לא גיימר ואני לא הולך לשבת כל היום ולשחק במשחקים. למחשב יהיו עוד הרבה שימושים כלליים אבל זה לא עקרוני כי מן הסתם מחשב שמתאים למשחקים מתאים מאוד גם לשימושים כלליים. אבל המטרה שלי היא לא משחקים...המחשב ישמש גם למשחקים מידי פעם. בקיצור במפרט שהוצע לי כרטיס המסך הוא 8800GTS השאלה שלי היא האם ההבדל בינו לבין ה 8600GTS הוא כזה ענק שגם בתור סתם גיימר לא כדאי לוותר עליו? תוכלו להציע כרטיס מסך שלפי דעתכם יהיה עדיף למטרות שלי ושיעלה פחות? כי המטרה שלי היא להוציל את ההוצאה של הכרטיס מסך בשביל להשקיע במסך יותר טוב או מעבד... תודה מראש! המפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X…

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. להורים שלי יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מבוסס על nvidia. אחרי התקנת הדרייבר כשאני עומד על אייקון של הכרטיס כל התפריטים מופיעים עם סימני שאלה... האם למישהו יש הסבר למה ואיך פותרים את הבעיה? התקנה של הדרייבר הייתה באנגלית ולא בעברית. תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. לליבה הגעתי ל-592 ולזכרונות 1220 הכרטיס הוא PCI-E של GIGABYTE האם כדאי להשאיר את ההגדרות של ה-OC קבוע ? ,האם זה יעבוד טוב ככה לאורך זמן ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by ecentaur,

מבקש המלצה בתקציב 600-700 ש"ח אני רוצה לקחת 9600GT או HD4830 עם 512mb. לא משנה לי איזה סוג, אני רק רוצה המלצה ליצרן מסויים שנותן כרטיס טוב ל-OC שלא יהיה רועש מדי ולא יתחמם מדי.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. כנס GTC של מפתחת השבבים ביפן מספק לנו פרטים חדשים אודות הארכיטקטורה הגדולה הבאה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-nvidia-מאשרים-ליבות-pascal-עם-זכרונות-hbm2-בנפח-ורוח/

9. Started by ofer_mat,

יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by GuillotineX,

חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Bose,

מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by dtechno,

מהי טמפרטורה סבירה ל6800 gt? לאחר משחק כבד \הרצת בנצ'מרק...

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by integral,

איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by matanhh,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך 8800gts 512 מגה ב227 דולר האם זה שווה המחיר או לא? שנית זה יפעיל לי משחקים כבדים כמו קרייסס על הרזולוציה הכי גבוהה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. Started by dids22,

ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך (המחשב משמש כ HTPC) השאלה שלי אם הכרטיס מסך Sapphire HD3650 512MB AGP מתאים ללוח אם שלי Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G תודה מראש

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by AleXGanGSteR,

יש לי את המפרט הבא האם זה יעבוד טוב עם הכרטיס מסך 6800GS של לידטק (PCI-E) אני עומד לקנות את הכרטיס בעזרת העצה שלכם :D לוח אם: Intel® Desktop Board D915GAV מעבד: Presscott 3.0Ghz pentium 4 ראם: 2*256 (אני יודע ש512 זה די קצת ....) תודה...

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  20. היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.

21. Started by id3232,

אני מחפש כרטיס מסך טוב לגיימינג בתקציב של מקס' 750 שקל למפרט שברצוני לרכוש: Q8200 4G זכרון לוח אם מבוסס P45 ספק 500W יש מצב שג'נרי אבל יש לי גם HEC 450 TW TF. אני חשבתי על הכרטיס 260 GTX מכאן: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 האם הוא חזק בהרבה מה4850/770? יש הצעות שיפורים? יש סיכוי גם שאני יקנה מסך 22'' אז קחו בחשבון. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום, עד כה המחשב שלי היה מחובר לשני מסכים(אחד בVGA ואחד בDVI). עכשיו גם רכשתי טלוויזית LCD, אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשלושתם. יש בכרטיס גם יציאת S-VIDEO שהיא פנויה. מספק אותי גם שאני יוכל להשתמש בשני מסכים מתוך השלושה בו זמנית אבל בצורה שיש לי בחירה באיזה שניים. כלומר: או בטלוויזיה+מסך מחשב אחד או שני מסכי המחשב. תודה מראש, עופר.

23. לפני שבועיים בערך חבר שלי קנה Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB ב-1,100 שקל באריזה היה כבל עם חיבור בננות לטלוויזיה למה הוא מיועד (לראות טלויזיה במחשב או ההפך ??) ובקשר ל-6800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&language=he&osCsid=6db2cd7ceef986e78a3bcc7793979238 יש הבדל רציני של ביצועים בין שתיי הכרטיסים ? כי חבר שלי מה זה מתבאס שהוא לא לקח ת-6800

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. - המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג. - המחשב אינו מיועד למשחקים. מעוניין גם אולי בפתרון של לוח אם משולב כרטיס מסך זול, בעל יציאת וידאו (עדיפות ל S-VIDEO) עבור הקונרו החדש. אני פשוט בונה מחשב לינטרנט ולראות סרטים דרך הטלוויזיה ועל כן החומרה הפשוטה והחיבור שאני לחוץ עליו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. ה4800SE יותר טוב מה4680?? האם הם שווים את הכסף? ושאלה אחרונה, האם הם עדיפים על RADEON 9500PRO... תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים