עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alergic,

עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. האם ממולץ להתקין את הדרוויר החדש הזה!? תודה לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  4. יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by redersh,

התקציב הוא 200 שח ושיהיה DVI יש אמת בדברי ש 7100GS יהיה יותר טוב מ6200 LE?? שניהם עולים אותו דבר וסדרה 7 חדישה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by idan14,

ברור שה420 לוקח בהרבה אבל בכמה בערך האם שווה לחכות בשבילו? כתוב שפי 2 -3 זה הגיוני בכלל

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by tamos,

אני מתכנן לקנותא את כרטיס בארצות הברית בעוד כחודש וחצי חשבתי על GTX280 שיעלה כ600$ או על הHD4870X2 ואני צריך לדעת כמה מתח הם צורכים? כרגע יש לי במסילה של ה12V כ20. אמפר אני לא ידוע אם זה יספיק אם תיהיה בעה בספק זה יספיק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=138_536 עוד שאלה,זה מוקדם לשאול מכיוון שהתוצאות מבוססות על הVANTAGE אבל בכל זאת איזה כרטיס כדאי לי להשקיע GTX280 ב600$ או הHD4870X2 שלדעתי יעלה משהו כמו 450$? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by waizman,

על מנת להציג דברים מהמחשב על גבי הטלויזיה ללא TvOut. ואל תגידו לי לקנות כרטיס עם TVOUT... תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by daniel0089,

שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by אברם מהמכולת,

מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית

14. שלום הלוח אם שלי הוא עם כרטיס מסך מובנה הנה לינק לפרטים על הלוח אם : http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E+.htm אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כל הכרטיסים שמוכרים הם agp8x ניסיתי להרכיב geforce fx 128 mb 5200 . אבל זה לא נכנס בתושבת של ה agp . Supports AGP 2.0 Including 1X/2X/4X AGP--- זה מה שאני צריך 4x אבל איפה מוכרים אחד שיתאים והאם הוא יריץ משחקים בצורה טובה ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by bboy,

שלום, בבעלותי כרטיס: Sapphire Vapor-X HD 4870 1GB GDDR5, עם acellero twin turbo dual fan של AC. לאחרונה פתחתי את המחשב לניקיון שגרתי ושמתי לב שמספר גופי הקירור נפלו מכמה צ'יפים על הבורד. שאלתי היא עד כמה קריטיים גופי הקירור האלה והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? מעבר לכך כיצד מומלץ להדביק את גופי הקירור האלה חזרה? דבק דו צדדי רגיל? עושה רושם שככה זה היה מודבק מלכתחילה.. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by Godlike2k,

יש לי מחירון שבועי לדילרים שיש בהם החנות לכל מיני חלקים וראיתי שם: PALIT Geforce 8800GT 512MB PCIE2.0 ואני שואל אם זה שווה את המחיר 1,060 ש"ח כי בכל אופן זה PALIT והוא יותר חלש מהגרסאות האחרות של 8800GT? (אני לא מדבר על OC אני מדבר על החברות). http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=143 הלוח אם שלי זה ASUS P5-NE SLI, תודה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

שלום. פעם הראשונה בחיים שלי עשיתי בדיקה לכרטיס מסך בעזרת התוכנה -3DMARKs06. אני לא יודע אם הציון שנתנו לי הוא טוב אז תגידו לי מה אתם חושבים עליו. זה המפרט שלי- CPU-AMD ATHLON64 3800MHZ AM2 MEM-1024mb 667mhz single channel cl5 DDR2 GPU-geforce7600gs OS-windows xp pro sp2 הציון שיצא לי הוא 2175 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by motogt,

השאלה בכותרת עשיתי חיפוש ולא מצאתי, ולחפש בשרשור 8800GT זה התאבדות( 55 עמודים, והספירה נשמכת).

19. Started by UserX,

אהלן, למישהו אולי יש מושג אם/מתי/מי ה- 3870X2 אשר יושקו מחר יהיו זמינים בארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by ROEY--1,

my new DIAMOND hd3850 512 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by tavor21,

היי יש לי בעיה כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם חיבור S-VIEDO אז אני מקבל תמונה אך כאילו יש גלים והתמונה דפוקה ?<< מה לעשות במקרה כזה ???

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. ברשותי מסך LG 1900J לא ממש מעניין אותי ביקורות על המסך אלא רק לדעת איך אני יכול לשפר את התצוגה (טקסט וכדומה), האם יש תוכנות שעושות את זה או מדריך מסודר?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.