כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הסתכלתי קצת בבנצ'מארקים ב-tomshardware ונראה שברזולוציות גבוהות עם פילטרים מופעלים הכרטיס שנותן את היחס עלות תועלת הגבוה ביותר הוא מערך SLI של ה-8800GT, כאשר ברוב המקרים הוא די זהה בביצועים ל-GTX280, אבל בערך ב-1000 ש"ח פחות במחיר! דרך אגב, הסתכלתי גם על ה9800gx2 אבל נראה שבחלק מהמקרים הביצועים שלו עולים אפילו על ה-GTX280, ובמקרים אחרים יש לו ביצועים עלובים ביותר. אז מה אתם אומרים, שווה ללכת על מערך של 8800GT במקום 9800gx2 או GTX260 (כולם *בערך* באותו סדר גודל של מחירים)? אלה הבנצ'מארקים שהסתכלתי עליהם בעיקר (חלק עם פילטרים וחלק ברזולוציות קצת נמוכות יותר): http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Crysis-v1-21,753.html http://www.tomshardwa…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך אני יודע איזו חברה יש לממיר שלי ? הוא די דק וכסוף עם פס שחור בצורה מודרנית ששובר את הכסיפות בצורה יפה בפרונט... אני צריך את שם החברה כדי להוריד MANUAL שלו ולראות את כל סוגי החיבורים והשימוש בהם.. תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם הכרטיס תומך בפיזיקס? אם אני יחבר 2 כרטיסים ב אס אל אי במכפלה של 8 זה יתן לי ביצועים יותר טובים מאשר כרטיס אחד במכפלה של 16? האם לצורך אס אל אי יש צורך בכרטיסים זהים לחלוטין? או שמספיק מאותו דגם? בעיקרון גם כרטיס בודד מספק את הצרכים שלי למשחקים במסיבות רשת בין חברים (14-20 חברה)
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם האם מישהו הצליח לפתוח את החיישן טמפרטורה של הGF6600DP של חברת GIGABYTE? אם כן הכיצד... תוכלו להסביר בבקשה ממש מפורט שלב שלב כי אני כבר מיואש שכמעט הורדתי ביוס של 6600GT עם חיישן פתוח אני מת כבר לעשות לכרטיס הזה C@ ואני צריך את החיישן הזה פתוח בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
,שלום לכולם gigabyte gtx460 768MBקניתי מחשב מלפני שנה וחצי ויש לי כרטיס מסך של SLI עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס אחד נוסף בחודש הקרוב ולעשות מערך או לקנות כרטיס אחר לגמרי בתקציב של 1200 - 1400 כי אני רוצה שהכרטיס יעמוד בדרישות של המשחקים החדשים שיצאו השנה GTA V , NFS MOST WANTED כמו: אז מה לדעתכם עדיף , מה יהיה חזק יותר , עם או בלי המערך ?? פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V , NFS MOST WANTED האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא מבין איך כרטיסי מסך מגיעים למחירים כמו 5K לדוגמא:http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=380161993&sog=C-GraphicCard איך הכרטיס הזה טוב יותר מזה:http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=371236100&sog=C-GraphicCard
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E GIL Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256D-B Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256DB-ED LeadTek WinFast PX6800 GS TDH Extreme מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואיכות לא חשוב המחיר!!???
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הזמנתי ליפני שעתיים את הLEADTEK FX5200 256MB DDR 128BIT AGP ב-385 ש'ח מנעה מחשבים איך הוא מריץ GTA Vice City או GTA San Andreas ויש לי אפשרות להחלופו לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף ? דרך אגב סכום התקציב הוא 450 ש'ח !! תודה לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פשש תותח על לפי דעתי לא ראיתי שמישהו פתח נושא עליו ולא מצאתי איזה השוואה של בנצ'מארקים אבל לפי מה שאני קראתי לכרטיס הזה יש ליבה R580 במהירות של 650MHz וזכרון שלא ראיתי עוד GDDR4 הפועל ב 2GHz קטלני ביותר וכן הדבר הזה אמור לצאת באוגוסט אחחח קרוספייר של דבר כזה חלום לא? ואני מחכה לו בקוצר רוח ומתעוררת אצלי קצת שאלות 1. אם הוא יתמוך DX10 2. לא נראה לי שווה להשקיע אם הוא יעבור את ה- 3500 ש"ח כי עד המחיר הזה סביר עוד איכשהו השוואה שעשו לו עם GeForce 7950GX2 כמה תמונות של המפלצת הזאת
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני הולך מחר לקבל את המחשב ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי 4870X2 של Gainward. הבילבול שנוצר הוא בעיקרון בגלל שאני קניתי את המחשב הבא: i7 920 Asus P6T Deluxe DDR3 6GB 1333 WD 1TB CM HAF 932 Gainward 4870 1GB CM 550W Real Power Pro Dell 2408 WFP A01 אבל היתה בעיה והביאו לי 4870 512MB והייתי צריך לחכות שבוע ל1GB. עכשיו עבר שבוע והודיעו לי הערב שבתור פיצוי אני מקבל 4870X2 2GB Gainward. אתם חושבים שהספק מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה? אם לא איזה ספק צריך? באתר של Gainward רשום שלכרטיס הזה יש 3 דגמים (אני עוד לא יודע איזה אני אמור לקבל אבל אני מנחש שאת ה4870X2 ולא אחד מהRampage 700 למרות שגם הם בעצם 4870X2). רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (אני לא מוצא עליו כמעט ביקורות) ל48…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אף חברה אחרת לא או SONY או LG סליחה שאני פוצח עוד אשקול ממש סליחה תשובה לעניין בדחיפות כולל דגם עם אתה יכולים הכול ! תודה רבה ! מה אתה ממליצים לי !
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד בקיץ ואני רוצה לחסוך כדי לקנות כרטיס מסך חדש. אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל. מה לדעתכם הכי טוב לקנות ???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני משתעשע ברעיון של לקנות אחד בעוד כמה חודשים (המחירים ירדו קצת, טכנולוגיה תשתפר, ובעיקר אני אתן לחשבון בנק שלי להתאושש מהמאורעות האחרונים). מה שמעניין אותי, זה איך אמורים לשחק על זה? 1920x1200 זו לא רזולוציה סטנדרטית, ואף משחק שאני מכיר לא תומך כמו שצריך ב16:9 (מסך רחב). השאלה היא האם המסך מתוכנן כך שתוכל להציג תמונה מרובעת (4:3) במרכז (כלומר, עם שטחים שחורים בצדדים) ברזולוציה "נורמלית" (כמו 1600x1200), אך טבעית (כלומר, פיקסל לפיקסל, בלי עיבוד נוסף כמו שרואים כשמציגים תמונה ב800x600 על מסך LCD שלא זו הרזולציה שלו, למשל).
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-